Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας | 4-10.05.2020
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας | 4-10.05.2020

Ταύρε, υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες αν ξεκινήσεις από τον εαυτό σου αντί από τον άλλο
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 4-10 Μαΐου 2020

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ευκαιρίες για ξεκούραση και ευχάριστες δραστηριότητες και συναντήσεις
Η Πανσέληνος στον Ταύρο (7), η σημαντικότερη του χρόνου, για σένα μπορεί να είναι μεγάλη ανακούφιση. Τα νέα και οι επαφές των ημερών δίνουν άλλη καθαρότητα και αξία σε όσα συμβαίνουν στη συναισθηματική σου ζωή. Παράλληλα επιτρέπουν σαφή εικόνα των οικονομικών σου. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα να αισθανθείς ήρεμος και ικανοποιημένος, όμως εξαρτάται από την προθυμία σου να αποδεχτείς το αρνητικό μαζί με το θετικό. Η ευκαιρία να συναντηθείς και να μιλήσεις με κόσμο είναι ευεργετική για την κοινωνική και προσωπική σου ζωή και ο χρόνος με τους φίλους και για τις ομαδικές σου ασχολίες παρέχει ένα πολύ ευχάριστο πεδίο εκτόνωσης κι έκφρασης. Αυτό που καλό θα ήταν να αποφύγεις γιατί είναι κουραστικό και μάταιο είναι να προσπαθήσεις να πας κόντρα στις εξελίξεις. Πιθανώς να το κάνεις προσπαθώντας να “διαβάσεις" πράγματα στις ερωτικές και οικονομικές σου σχέσεις και επιχειρώντας να εκβιάσεις την επιβεβαίωση ή την διάψευσή τους. Εμπιστεύσου ότι τα πράγματα είναι απλώς αυτά που είναι.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Μεγάλες δυνατότητες αν ξεκινήσεις από τον εαυτό σου αντί από τον άλλο
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου (7) είναι η σημαντικότερη του έτους και μια εξαιρετική ευκαιρία για να δεις τον εαυτό σου στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις. Η κατάσταση στο σπίτι και τον επαγγελματικό σου χώρο μπορεί να σου δείξει πού ακριβώς βρίσκεσαι σαν άτομο, ειδικά αν είσαι διατεθειμένος να αποδεχτείς ότι τα πράγματα πιθανώς να μην έχουν πάει καθόλου σύμφωνα με το σχέδιο. Ίσως είναι καλύτερα, ίσως είναι χειρότερα. Σε κάθε περίπτωση πάντως υπάρχουν αρκετά ακριβείς ενδείξεις και, αν μπορέσεις να τις δεις με συμπάθεια, μάλλον θα σε ανανεώσουν, παρά το αντίθετο. Η δυσκολία που αντιμετωπίζεις είναι να εμπλακείς σε ατέρμονες συζητήσεις και επαφές είτε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική σου ζωή, οι οποίες πιθανώς να γίνουν με πνεύμα επίκρισης, δυσπιστίας και επιθετικότητα απέναντι στον άλλο, συνεργάτη ή σύντροφο. Κάτι τέτοιο είναι απίθανο να οδηγήσει κάπου παρά στην επιβεβαίωση ότι δυνατότητα επέμβασης έχεις μόνο στον εαυτό σου και σε κανέναν άλλο. Το θετικό είναι εφικτό μόνο ξεκινώντας από σένα.


Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας Ι 6-12.7.2020
Τα ζώδια της εβδομάδας Ι 6-12.7.2020

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Απαιτητικές συνθήκες απολογισμού, κούραση και βιασύνη για να ξεφύγεις
Την εβδομάδα σου σφραγίζει η Πανσέληνος του Ταύρου (7), η σημαντικότερη του χρόνου. Για σένα είναι μια ανακεφαλαιωτική ενέργεια, καθώς εστιάζει στην επικοινωνία και τον τρόπο που συνεννοείσαι και συνδέεσαι με τους ανθρώπους. Ξεκαθαρίζει τα γιατί και τα πώς επαφών και συνδέσεων που διακόπηκαν ή μπήκαν σε παύση, ξαναφέρνοντάς τις στο προσκήνιο του μυαλού ή της πραγματικότητάς σου. Καθώς σε στρέφει στο παρελθόν με έμφαση στις παραλείψεις και τα απωθημένα είναι μάλλον δύσκολη η ενέργειά της, ωστόσο πολύ σωστά λέγεται πως μπορείς να θεραπεύσεις μόνο ό,τι έχεις αισθανθεί και αναγνωρίσει κι εδώ είναι η ευκαιρία. Οι μέρες προσφέρονται επίσης για φροντίδα και ξεκούραση σε σωματικό επίπεδο. Δεν χρειάζεται καμία βιασύνη κι όμως αυτή θα είναι η τάση σου, να φορτώσεις προσωπική κι επαγγελματική ρουτίνα μάλλον αλόγιστα σε μια κάπως τυφλή προσπάθεια να αποκαταστήσεις τις οικονομικές ή συναισθηματικές σου απώλειες. Αυτό δεν είναι έξυπνο ούτε καλό για το σώμα και την ψυχολογία σου. Πάρε χρόνο για να δεις πρώτα πώς έφτασες ως εδώ.

 


Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας Ι 29.06-05.07.2020
Τα ζώδια της εβδομάδας Ι 29.06-05.07.2020

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Ανοίγονται μπροστά σου νέες προοπτικές, όμως επιμένεις σε αυτό που ξέρεις
Η Πανσέληνος του Ταύρου (7) δίνει τον τόνο σε όλη την εβδομάδα. Συνίσταται κυρίως σε μια ανανεωτική ενέργεια που σου επιτρέπει να δεις τι γίνεται στις φιλίες, τις ομαδικές σου ασχολίες, τα οικονομικά σου σχέδια, πράγματα που προηγουμένως ήταν λίγο δύσκολο να εκτιμήσεις καθαρά. Διαγράφεται μπροστά σου μια πιο συγκεκριμένη πορεία και επιλογές, ειδικά αν εκτιμήσεις τα πράγματα μέσα από το πρίσμα του τι και ποιος αποτελεί κεφάλαιο συναισθηματικά ή οικονομικά στης ζωή σου. Η τάση σου δεν θα είναι αυτή, δηλαδή το να κοιτάξεις τι ανοίγεται μπροστά σου, αλλά το να αναζητήσεις, κατά τους γνωστούς σου τρόπους και μάλλον μονομερώς, δημιουργικότητα, διασκέδαση και χαρά μέσα από την ερωτική σου ζωή, τη σχέση σου με τα παιδιά σου και τις ασχολίες σου. Επειδή θα τα προσεγγίσεις κατά πάσα πιθανότητα χωρίς να αλλάξεις κάτι, ακόμη και σε πράγματα που σε δυσαρεστούν, το αποτέλεσμα διανθίζεται με δράμα, κούραση, αμφισβήτηση και την αίσθηση ότι αδικείσαι. Δεν ισχύει όμως, κάνεις επιλογές κι έχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Μπορείς να δεις φως στην καριέρα σου, αρκεί να μην κολλήσεις με τα του σπιτιού
Η Πανσέληνος του Ταύρου (7), η σημαντικότερη του έτους, μπορεί να στρέψει ανανεωτικά κι ανακουφιστικά την προσοχή σου μακριά από την ενδοσκόπηση κι όσα συμβαίνουν στο σπίτι και την οικογένεια σου, σε επαγγελματικές και κοινωνικές αναζητήσεις. Σίγουρα αν εμπιστευτείς τον εαυτό σου, ξεκαθαρίζεις το τοπίο στην καριέρα σου, όπως και τον κοινωνικό σου κύκλο, πράγμα που δημιουργεί χώρο για καινούρια και αξιόλογα πράγματα με έμφαση στο καινούρια και την δυνατότητα για βελτίωση, νέες γνώσεις, μία φρέσκια οπτική γωνία. Η δύναμη της συνήθειας, η αμφιβολία και ο φόβος θα θελήσουν να σε στρέψουν προς το ιδιωτικό δράμα και οποιαδήποτε κόντρα συναισθηματική, οικονομική ή άλλη παίζεται αυτόν τον καιρό. Η ελπίδα σου να ελέγξεις τις περιστάσεις και να βγεις κερδισμένος δεν πρόκειται να επαληθευθεί παρά μόνο κοστίζοντας σου την εξέλιξη και καθηλώνοντάς σε στα γνωστά σου θέματα. Καλύτερα να το αποφύγεις. Χρειάζεται σεβασμός κι όχι άρνηση της αντιληπτικής σου ικανότητας και αρκετή κατανόηση κι εμπιστοσύνη για να νίψεις τας χείρας σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ανταμοιβή προσπαθειών και υποδείξεις για καλύτερη συνέχεια
Η Πανσέληνος του Ταύρου (7), η σημαντικότερη του χρόνου, είναι η ανταμοιβή των προσπαθειών που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα σε κάθε επίπεδο. Μπορεί να έρθει υπό τη μορφή εμφάνισης ατόμων που μπορεί να σε βοηθήσουν ή να ανανεώσουν τις δραστηριότητές σου, με την κατάληξη υποθέσεων που σε ταλαιπωρούσαν, με την σαφή υπόδειξη παραλείψεων που εμποδίζουν την εξέλιξη προσωπικών, επαγγελματικών και συγγενικών ζητημάτων, ώστε να λάβεις τα ανάλογα μέτρα. Κράτα τα αυτιά και τα μάτια σου ανοιχτά για ό,τι σχετίζεται με τους προσωπικούς κι επαγγελματικούς σου στόχους. Ο πειρασμός να εμπλακείς στις τριβές, τα κουτσομπολιά, τους μικροχειρισμούς και τα μικροοικονομικά της καθημερινότητας, με την συμβολή και παραίνεση των φίλων σου ή κάποιων αφηρημένων σχεδίων, είναι μεγάλος. Παρά τα φαινόμενα το ουσιαστικό κέρδος δεν έρχεται από αυτές τις συναντήσεις, συζητήσεις κι επαφές ρουτίνας και την μεγάλη προσπάθεια, αλλά από την προθυμία σου να ασχοληθείς με το όντως σημαντικό και υποσχόμενο. Σε κάθε περίπτωση να είσαι ανοιχτός και να παίξεις ομαδικά.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Φωτίζονται ευαίσθητες πτυχές και υποθέσεις που ίσως δεν θέλεις να δεις

Την εβδομάδα σου χαρακτηρίζει κυρίως η Πανσέληνος του Ταύρου (7), η σημαντικότερη του έτους. Ρίχνει πολύ φως στον τομέα της ερωτικής σου ζωής και των έντονα συναισθηματικών σου σχέσεων, βοηθώντας σε να καταλάβεις ποιος και τι μπορεί να έχει μέλλον ή τουλάχιστον μία εξέλιξη η οποία συμφωνεί με τον άνθρωπό που είσαι. Παράλληλα σε βοηθάει να τοποθετηθείς καλύτερα σε οποιοδήποτε οικονομικό ζήτημα, ιδιαίτερα όσα δεν αφορούν αποκλειστικά τη δική σου τσέπη, αλλά τη σχέση σου με τράπεζες, οργανισμούς και συνεργάτες. Και στις δύο περιπτώσεις ίσως έρθουν στην επιφάνεια και δύσκολες πτυχές των υποθέσεων που επηρεάζονται και πιθανόν να μην είναι εύκολο να δεχτείς όσα συνειδητοποιείς. Η τάση είναι να μη θέλεις να εγκαταλείψεις τις θέσεις σου, τα συμπεράσματά σου, τις συνήθειες και πρακτικές που θεωρείς ότι είναι το καλύτερο για σένα. Σε αυτό το σημείο θα βοηθούσε να είσαι το κατά δύναμη ειλικρινής και ρεαλιστής για τις δυνατότητές σου και για το ποιός και τι όντως σου κάνει καλό.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Έχεις όλα τα δεδομένα για τις σχέσεις σου στα χέρια σου, λάβε τα υπόψη σου

Η Πανσέληνος στον Ταύρο (7) και τον ζωδιακό σου άξονα είναι η σημαντικότερη του έτους και δίνει τον τόνο της εβδομάδας. Φέρνει τον τομέα της σχέσης (υπάρχει δεν υπάρχει) στο προσκήνιο. Σε βοηθά να δεις κατά πόσο η σχέση όπως είναι και ο τρόπος που την προσεγγίζεις συνδέεται ή όχι με τους στόχους σου για την προσωπική σου ζωή. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις κατά πόσο η σχέση με τους συνεργάτες σου, κάποια συνεργασία ή συμφωνία συνάδει με τον γενικότερο τόνο της καριέρας σου. Και στις δύο περιπτώσεις η τάση σου ίσως να ’ναι η δυσπιστία απέναντι σε όσα βλέπεις απέναντί σου, οι δεύτερες σκέψεις και πιθανόν κάποια προσπάθεια να διασφαλίσεις τη θέση σου, λειτουργώντας με βάση το προσωπικό σου σενάριο αντί για αυτό που παρουσιάζεται μπροστά στα μάτια σου. Αυτό είναι εξουθενωτικό και περιττό. Θα έχεις όλα τα δεδομένα στα χέρια σου, αν τα αποδεχτείς και λειτουργήσεις βάσει αυτών διευκολύνεις πρακτικά κι άμεσα τη ζωή σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Παρουσιάζονται πρακτικές λύσεις και βοήθειες, όμως τις κοιτάζεις με μισό μάτι

Η εβδομάδα σου ανοίγει με την Πανσέληνο του Ταύρου (7), την σημαντικότερη του έτους. Ο συγχρονισμός της είναι εξαιρετικός για σένα καθώς μπορεί να σε βοηθήσει να επανεκκινήσεις την καθημερινότητα σου, προσωπική και επαγγελματική, με την εμφάνιση και προσθήκη νέων ατόμων, την παρουσίαση ευκαιριών, γνώσεων και λύσεων που χρειάζεται η ρουτίνα σου. Το ίδιο ευεργετικό εφέ μπορεί να έχει και στην υγεία σου, σωματική και ψυχολογική. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που χρειάζεται να αποφύγεις είναι η απόλυτη αδράνεια και η επίμονη ανάλυση των προβλημάτων σου ή του ότι έχει πάρει στραβά στη ζωή σου εν γένει. Σαφώς και παρουσιάζονται λύσεις και βοήθειες, όμως πρόκειται για τεχνικές και καταστάσεις που χρειάζεται να αξιοποιήσεις. Αν περιμένεις κάποια μαγική, καθολική λύση σε όλα ή αν απορρίπτεις οτιδήποτε είναι όντως χρήσιμο και βοηθητικό επειδή δεν είναι όσο χρήσιμο ή βοηθητικό θα έπρεπε (στο μυαλό σου), πολύ φοβάμαι πως στήνεις τον εαυτό σου για απογοήτευση.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ευχάριστες διευθετήσεις στην προσωπική σου ζωή, μη βιάζεσαι να πας παρακάτω

Η Πανσέληνος του Ταύρου (7), η σημαντικότερη του έτους, μπορεί να δημιουργήσει πραγματικά θετικό κλίμα στην ερωτική σου ζωή και τη σχέση με τα παιδιά σου. Σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις έναν καινούριο κύκλο και στα δύο, ο οποίος υπόσχεται να σου δώσει μεγάλη χαρά. Παράλληλα σε δικαιώνει όσον αφορά οικονομικές συνεργασίες και κινήσεις που αφορούν οργανισμούς, τράπεζες, δημόσιο, έστω κι αν εσύ πιστεύεις ότι δεν βγήκε συνεννόηση. Μερικές φορές καλό είναι να αρκείσαι στο ότι κάτι κλείνει κι η δουλειά σου γίνεται, έστω κι αν δεν γίνεται σύμφωνα με τα πρότυπά σου ή με τον τρόπο σου. Καλό είναι να μην μπεις στον αυτόματο πιλότο της κοινωνικής σου ζωής άκριτα αυτές τις μέρες, είτε αυτό αφορά τη σχέση με τον σύντροφό σου, είτε τους φίλους σου. Μη βιάζεσαι να γεμίσεις σχέδια και να κυνηγήσεις το οτιδήποτε, δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο να απολαύσει τους πολύ κοντινούς και αποκλειστικά μόνο ό,τι σε κάνει χαρούμενο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Ψάχνεσαι να βγεις προς τα έξω, όμως χρειάζεται πρώτα να τακτοποιήσεις το «μέσα»

Με την Πανσέληνο στον Ταύρο (7), τη σημαντικότερη του έτους, φωτίζονται και με το παραπάνω οι καταστάσεις ως έχουν στο σπίτι, το γραφείο και μέσα σου, καθώς η θέση του απέναντι, συντρόφου, συνεργάτη, συγγενή βοηθά να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει τριβή ή την αίσθηση μιας επίμονης, διαρκούς και μάταιης προσπάθειας, αν δεν είσαι διατεθειμένος να δεχτείς ότι κι ο άλλος, όπως κι εσύ, βλέπει τα πράγματα κάπως. Αν είσαι ανοιχτός κατανοείς καλύτερα τη δυναμική στους χώρους που μοιράζεστε χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί κόντρα. Η τάση σου θα είναι να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να κατευνάσεις το άγχος σου για την καριέρα σου, τον γάμο σου και γενικώς να βρεις τρόπο να προσεγγίσεις τους στόχους σου, ώστε να μη χρειαστεί να ασχοληθείς με θεμελιώδη ζητήματα. Καλύτερα να το αποφύγεις και να μείνεις στα βασικά, πιθανόν βαρετά και δύσκολα, αλλά θεμελιώδη της οικογένειας, του σπιτιού και των χώρων όπου κινείσαι, επειδή έτσι ακριβώς προκύπτουν οι επαφές και ιδέες που ψάχνεις.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Επικοινωνιακή καθαρότητα, βόλτες, επαφές και η τάση να θέλεις το παρακάτω

Η Πανσέληνος του Ταύρου (7), η σημαντικότερη της χρονιάς, διευθετεί το κλίμα της εβδομάδας σου. Βοηθά να δεις πιο καθαρά τι γίνεται στις συνδιαλλαγές με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, στη σχέση με τα αδέρφια σου, στις επαφές των ημερών, ακόμη και σε βόλτες ή εκδρομές που μπορεί να κάνεις. Μπορεί να ανανεώσει τον κύκλο της ρουτίνας σου, προσωπικής ή επαγγελματικής και να φέρει σχετικές συνειδητοποιήσεις και ιδέες. Σε πρακτικό επίπεδο, βοηθά να δεις καθαρότερα τα δεδομένα διαπραγματεύσεων και προτάσεων. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τα παραπάνω όσο κι αν θέλεις να στρέψεις το βλέμμα σου σε ταξίδια, έξαλλες διασκεδάσεις ή να εκβιάσεις την προσωπική ή επαγγελματική σου εξέλιξη. Το θέμα σου αυτή τη στιγμή είναι οι επαφές που συμβαίνουν τώρα και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να μην τις αντιμετωπίζεις μόνο σαν σκαλοπάτι για κάτι άλλο. Είναι εύκολο να χάσεις την αξία αυτού που εμφανίζεται επειδή ψάχνεις να το ανάγεις άμεσα σε κάτι μεγαλύτερο ή καλύτερο.

Εφαρμογή Cosmic Telegram για καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Παρασκευής 10.07.2020
Τα Ζώδια της Παρασκευής 10.07.2020
Δίδυμε, μπορεί να είναι Παρασκευή όμως, αν δουλεύεις, να έχεις το κεφάλι σου...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Παρασκευής 10.07.2020
Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.07.2020
Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.07.2020
Τοξότη, έχε τον νου σου προς αποφυγή ψεμάτων, ανακριβειών και μισών αληθειών...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.07.2020
Τα ζώδια της εβδομάδας Ι 6-12.7.2020
Τα ζώδια της εβδομάδας Ι 6-12.7.2020
Καρκίνε, εν μέσω διλημμάτων κι εντάσεων, αναλαμβάνεις δράση, μήπως και σου βγει...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα ζώδια της εβδομάδας Ι 6-12.7.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5