Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (24 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου)
ΤΕΥΧΟΣ 736
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (24 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου)

Ιχθύ, κάνεις ένα βήμα μπρος, δύο πίσω, καθώς αρνείσαι να δεις το αυτονόητο
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Αγνοείς επίτηδες όσα ενοχλούν και δυσκολεύουν νομίζοντας ότι προχωράς
Μπορεί να σου είναι τελείως ξεκάθαρο ότι χρειάζεσαι μία ή πολλές καινούργιες αρχές στην προσωπική κι επαγγελματική σου ζωή, όμως οι προσπάθειές σου σε αυτή την κατεύθυνση είναι δύσκολο να αποδώσουν καθώς σκοντάφτουν επάνω σε συσσωρευμένη κούραση κι απογοητεύσεις από τη μία και σε προαπαιτούμενα από την άλλη. Θετική η διάθεσή σου να οργανωθείς και να βάλεις τρία πράγματα στη σειρά τόσο στην καριέρα όσο και στον γάμο σου. Όχι τόσο θετική η πάγια ανυπομονησία σου η οποία αναζητά να πηδήξει βήματα και να φτάσει από το ένα στο δεκαπέντε χωρίς να διανύσει τα ενδιάμεσα, ή ακόμη και μια κάπως παιδική εντύπωση ότι αφού το θέλεις αρκετά και το προσπαθείς θα συμβεί, ασχέτως αν δεν έχεις κάνει την κατάλληλη προετοιμασία ή δεν έχεις κλείσει ακόμη τα προηγούμενα επαρκώς. Καλό είναι να παραμείνεις συγκρατημένος γιατί επί του παρόντος υπάρχουν σωρός από εξελίξεις και παράγοντες που βαίνουν εν αγνοία σου κι αφορούν εξίσου την ερωτική σου ζωή, όπως και πολύ πρακτικά σου θέματα.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Πας να εκβιάσεις τον εαυτό σου και καταστάσεις και καταλήγεις να πιέζεσαι
Εσύ περισσότερο από τον καθένα γνωρίζεις ότι τα πράγματα τελειώνουν, όταν είναι να τελειώσουν και ποτέ πριν. Εν προκειμένω όμως, ειδικά σε θέματα δουλειάς και πρακτικές υποθέσεις, σε έχει πιάσει ένας εσωτερικός σίφουνας που σε αναστατώνει και σε κάνει να ρέπεις στην τσαπατσουλιά. Έλα όμως που ό,τι κλείσεις όπως όπως, επαγγελματικό ή προσωπικό, το βρίσκεις μπροστά σου στον επόμενο τόνο να ζητάει ακριβώς αυτό που δεν έκανες αρχικά: ένα ωραίο τέλος. Κατά τα άλλα, όσον αφορά την προσωπική σου εξέλιξη και τις παρέες σου καλό είναι οι επιλογές σου να μη γίνονται βάσει φόβου κι ενοχών. Δηλαδή να μην ψάχνεις το κάτι άλλο, το καινούργιο, γιατί φοβάσαι να μείνεις μόνος, να μείνεις πίσω, ότι δεν θα βγεις ποτέ από μια κατάσταση. Και διάθεση έχεις να αναζητήσεις καινούργια εδάφη προς κατάκτηση και ιδέες υπάρχουν και άνθρωποι, φίλοι και ομοϊδεάτες, να πλαισιώσουν την αναζήτησή σου. Μπορεί να χρειάζονται κάποιες διορθωσούλες στις ισορροπίες ή στο πώς τα περίμενες τα πράγματα κι αυτό είναι όλο.


Σχετικα
Νέα Σελήνη στους Ιχθύες
Νέα Σελήνη στους Ιχθύες

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Οργανώνεσαι κι εστιάζεσαι, ίσως όμως το παρακάνεις και χάνεις την ουσία
Και στο κυνήγι των ονείρων, των χόμπι, του έρωτα χρειάζεται σε κάποια φάση να οργανωθείς και να δεις τι είναι αυτό που τελικώς σε κρατάει σε απόσταση από αυτά που έχεις συλλάβει ως δυνατά. Όσο παραμένεις συγκεκριμένος και εστιασμένος σε  ένα-δυο απλά ζητούμενα στον καθένα από αυτούς τους τομείς, τόσο το καλύτερο. Έχεις τη ροπή να χωθείς ως τον λαιμό και να βάλεις πολλά στο πιάτο σου και μετά να ρομποτοποιηθείς μήπως και τα καταφέρεις. Αυτό ίσως είναι χρήσιμο μόνο υπό την έννοια ότι θα σου καταδείξει τη σύγχυσή σου σε σχέση με τους προσωπικούς κι επαγγελματικούς σου στόχους ή και θα σε απογοητεύσει όταν καταλάβεις ότι δεν γίνεται να κάνεις όλα και τα πάντα και μάλιστα όπως θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, κράτα στο μυαλό σου ότι στον έρωτα και τα οικονομικά κερδισμένος βγαίνεις συνήθως όταν βγαίνει κερδισμένη κι η σχέση ή η συνεργασία. Επιτρέπεται να αλλάξεις κατεύθυνση εφόσον βλέπεις ότι μέσα σου, στο σπίτι, στο γραφείο, τα πράγματα δεν πηγαίνουν.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας | 25-31 Ιανουαρίου 2021
Τα ζώδια της εβδομάδας | 25-31 Ιανουαρίου 2021

Θέλεις να περάσεις πράγματα στον απέναντι, έλα όμως που δεν γίνεται
Οι γνώσεις και οι συνειδητοποιήσεις σου δεν μεταγγίζονται δυστυχώς ούτε στον σύντροφό σου, ούτε στους συνεργάτες σου, ούτε σε οποιονδήποτε άλλον. Δεν σου δίνουν επίσης το δικαίωμα να το παίζεις καμπόσος, ούτε σε επιφορτίζουν με κάποια ευθύνη να «οδηγήσεις» τους άλλους σε αυτό που εσύ ήδη ξέρεις. Οπότε πάρε μια ανάσα και στρέψε τις προσπάθειές σου στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις στις ανάγκες της ίδιας της σχέσης, όχι στις δικές σου ή στου άλλου. Καθώς σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται δύο, αυτό σημαίνει να κάνεις αυτά που χρειάζεται εσύ και μετά να αφήνεις τον άλλον να κάνει το αντίστοιχο. Έχεις να μάθεις πολλά από τη διαδικασία, ειδικά για τους συγγενείς σου και γενικώς για όποιον κι ό,τι θεωρείς δεδομένο. Κατά τα άλλα, αν για κάποιον λόγο αισθάνεσαι πίεση να αναλάβεις πρωτοβουλίες εξαιτίας της κατάστασης στο σπίτι ή το γραφείο, αυτό αφορά μάλλον τη δική σου ανάγκη και τους δικούς σου στόχους κι ως τέτοιο χρειάζεται να το αντιμετωπίσεις.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Κάνε τα ανοίγματά σου αλλά όχι με αφέλεια, με συναίσθηση του ως πού σε παίρνει
Από τα αγαπημένα σου πράγματα το να προσθέτεις καινούργιες δεξιότητες στον εξοπλισμό σου, καινούργια άτομα στον κύκλο σου, καινούργιες περιφέρειες στη σφαίρα επιρροής σου. Να το κάνεις απλώς με έναν μικρό ρεαλισμό όσον αφορά το κατά πόσο έχεις χρόνο και δυνάμεις για όλα αυτά ή μήπως πρώτα χρειάζεται να βγει κάτι άλλο από τη μέση ώστε να μην τα βρεις σκούρα στο επόμενο βήμα. Μπορεί να έχεις βγάλει σένιο προγραμματάκι για δουλειά και προσωπική ζωή, όμως στο τέλος της ημέρας να αισθάνεσαι τελείως αποστραγγισμένος σωματικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά. Εκεί κάτι πηγαίνει στραβά. Εάν ο προβληματισμός σου επεκτείνεται στο οικονομικό κομμάτι, καλό είναι να θυμάσαι ότι ίσως ο γνωστός τρόπος διαχείρισης να μην επαρκεί για κάτι τελείως καινούργιο ή απλώς ότι δεν φτάνουν τα χρήματα ή η ενέργειά σου για να κάνεις όλα όσα θα ήθελες. Αν τώρα έχεις εμπλακεί βαρύτερα και βαθύτερα ερωτικά και συναισθηματικά, ίσως είναι καλή στιγμή για να δεις αν αξίζει και πόσο αξίζει.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Δράση με αποτελέσματα κι αμφιβολίες για το αν είναι τα σωστά αποτελέσματα
Δεν ξέρεις κι εσύ από πού να πιάσεις τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή, καθώς από τη μία έχεις όρεξη για πολλά κι αισθάνεσαι πως ό,τι και να κάνεις κάτι σου διαφεύγει στο θέμα, από την άλλη όσο καταλαβαίνεις κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Ίσως το θέμα είναι τελικά πως αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ότι ίσως οι προσπάθειές σου έχουν πάει σε κάπως λάθος κατεύθυνση, από την άποψη ότι οι εικόνες που νόμιζες ότι έψαχνες τώρα σου φαίνονται κάπως άσχετες. Σε επίπεδο χρημάτων, όποια επιτυχία έχεις πειράζοντας τον οικογενειακό προϋπολογισμό ή τις συνεργασίες σου, ανατροφοδοτεί τη δημιουργικότητα, την αποφασιστικότητα και τη διάθεσή σου για δουλειά και το αποτέλεσμα δεν είναι άσχημο. Αυτό που μπορεί να σε ρίξει γενικά είναι να σκέφτεσαι κάποιους απώτερους στόχους της καριέρας ή του γάμου σου, τους οποίους ίσως προσέγγισες κάπως επιφανειακά ή και χωρίς αρκετή εμπειρία ή αγνοώντας το ιστορικό σου. Βάλε λοιπόν όλα αυτά στο παιχνίδι και θα δεις ένα καινούργιο μονοπάτι μπροστά σου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Έτοιμος να αντιδράσεις, ίσως όχι κομψά, σε όλες τις πιέσεις που σου φορτώνονται
Πόσο μπορεί κανείς να παραπονιέται για τα αποτελέσματα, όταν έχει κάνει το παν για να σε φέρει στο αμήν, είναι ίσως κάτι που θα διερωτηθείς συχνά τις μέρες που έρχονται. Το βασικό είναι να καταλάβεις κι εσύ ότι αυτή η παραφορά και ενίοτε η απερισκεψία στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις έχει πάρα πολύ να κάνει με το κατά πόσο αισθάνεσαι ότι εκτιμάται η επένδυσή σου σε αμφότερες. Κι αν δεν εκτιμάται, ίσως δεν είναι τόσο αρνητικό το να τελειώσουν ορισμένα μοντελάκια στο σπίτι και το γραφείο, εδώ και τώρα. Άλλωστε δεν είναι ότι είσαι αφημένος στην ησυχία σου, όποιος μπορεί σε γκαζώνει. Πόσο λάθος είναι λοιπόν να πάρεις κι εσύ γκάζι και να κάνεις ορισμένες κινήσεις για να αποκαταστήσεις την τάξη; Καθόλου είναι η απάντηση, ωστόσο μη βιάζεσαι να τα βάλεις με τα θεριά, πριν βγάλεις άκρη με τα απλά της καθημερινότητάς σου. Ποιον βλέπεις και πόσο, τι κάνεις, γιατί το κάνεις, πού παραδώσαμε και καιρός να κλείσουμε και τέτοια... 


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Προσωπικές προσπάθειες, αποτελέσματα και συναισθηματική ρευστότητα
Αν αισθάνεσαι ότι όλα από τα χέρια σου περνάνε αυτές τις ημέρες δεν έχεις και πάρα πολύ άδικο, καθώς σε πρακτικό επίπεδο και στη δουλειά φαίνεται ότι αν δεν βάλεις το χεράκι σου δουλειά της προκοπής δεν γίνεται. Σε επαγγελματικό επίπεδο ίσως να ’ναι και καλό γιατί σε εστιάζει και σου δίνει μια αρκετά ξεκάθαρη εικόνα για το πώς να σταθείς, τι να πεις και ποιον να προσεγγίσεις. Και αυτό είναι καλό εφόσον καταφέρεις να μην παραπάρεις τον εαυτό σου στα σοβαρά. Σε προσωπικό επίπεδο, πραγματικά μην παίρνεις όλες τις κουβέντες τόσο τοις μετρητοίς, ακόμη κι αν φαινομενικά είναι κρίσιμες και καίριες. Διατήρησε κάποιου είδους ελαστικότητα καθώς οι άνεμοι της συναισθηματικής και ερωτικής σου ζωής είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στην αλλαγή. Δεν αποκλείεται και τα δικά σου συναισθήματα και στάση να θέλουν να αλλάξουν υπό το φως των τελικών σου στόχων. Επιτρέπεται. Υπό αυτό το πρίσμα αντιμετώπισε όλο το ερωτικό παιχνίδι των ημερών, όπως και τη σχέση με τα παιδιά σου. Δείξε ευλυγισία.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Ετοιμάζεσαι για άστοχες κινήσεις λόγω βαρεμάρας και έλλειψης έξαψης
Παλιά γνώριμη για σένα η πλήξη και μεγάλο κίνητρο πίσω από πολλά πράγματα που κυνηγάς για να «περάσεις καλά» ή να απολαύσεις. Εν προκειμένω ο κλήρος πέφτει στην προσωπική σου ζωή όπου απ’ ό,τι φαίνεται ψάχνεις μια καινούρια τοποθέτηση σαν τρελός. Το μυστικό είναι στην προθυμία σου να κάψεις την προηγούμενη τοποθέτηση ολοσχερώς και να θυσιάσεις καβάτζες, άνεση και συνήθειες στον βωμό αυτού που σε κάνει χαρούμενο. Κατά δεύτερο λόγο οι ίδιες επιρροές φύονται και σε ό,τι αφορά τη δημιουργικότητά σου και τα οικονομικά σου. Από τη μία θέλεις πραγματικά κάτι που θα σε ενθουσιάσει και θα σε συγκινήσει, από την άλλη σκέφτεσαι ίσως λίγο παραπάνω από ό,τι χρειάζεται σαν σαράφης, πράγμα το οποίο δεν σου ταιριάζει ιδιαίτερα. Το να βάζεις τα λεφτά σου στον εαυτό σου και σε αυτά που γνωρίζεις ότι είσαι σε θέση να καταφέρεις, όταν οργανώνεσαι και βάζεις σε μια σειρά τα ανάκατα στο μυαλό και την καρδιά σου, είναι κάτι πιο κοντά στον εαυτό σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Έτοιμος να ξεχυθείς. Το ερώτημα είναι προς ποια κατεύθυνση
Εάν είσαι έτοιμος να τα βάλεις με τα ντουβάρια υπό την έννοια «ανακαινίζω» έχει καλώς. Αν είσαι έτοιμος να τα βάλεις με τα ντουβάρια υπό την έννοια «χτυπάω το κεφάλι μου ή τα κεφάλια των άλλων στον τοίχο», καλύτερα να το αποφύγεις συνειδητοποιώντας ότι αν τα πράγματα στο σπίτι και το γραφείο δεν πάνε με τα νερά σου, ίσως χρειάζεται να πας εσύ με τα νερά τους για να διαφυλάξεις τον εαυτό σου. Ενέργεια έχεις να διαθέσεις κι αντί να τη διαθέτεις για να συγκρούεσαι, καλύτερα να τη διαθέσεις για να δοκιμάσεις και τον τρόπο που σου προτείνουν οι άλλοι. Μπορεί να εκπλαγείς. Μπορεί να απογοητευτείς. Το πιο πιθανό είναι ότι θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις πιο ολοκληρωμένα, είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά κι ότι έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανοίξεις θέματα, να προσεγγίσεις άτομα και να κάνεις διορθώσεις που ούτε καν είχες αντιληφθεί ότι υπάρχουν ως δυνατότητες στον ορίζοντα. Κινήσου έξυπνα, λοιπόν.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Θέλεις να φύγεις, αλλά και πού να πας, αφού βασικά κουβαλάς τον εαυτό σου
Θύμα αυτού του ωραίου πράγματος που λέγεται «τάσεις φυγής» είσαι αυτές τις ημέρες και τα φυτίλια φύονται εξίσου στο οικογενειακό και συγγενικό σου περιβάλλον, στην κατάσταση στο γραφείο, ακόμη και σε ωραία καινούρια πράγματα που βλέπεις στον ορίζοντα και προγραμματίζεις. Καλό είναι να έχεις κατά νου το κλισεδάκι που λέει ότι και να φύγεις, τις «βαλίτσες» σου τις παίρνεις μαζί κι ακριβώς με αυτές τις βαλίτσες, πες το εκκρεμότητες, πες το φοβίες, πες το τραύματα, πες το φασίνα, πες το μπλεγμένες καταστάσεις και συνεννοήσεις, τα βάζεις αυτό τον καιρό. Η λογική και η προσπάθεια να οργανωθείς θα σε πάει ως ένα σημείο, όπως και κάθε κίνηση για γνωριμίες και καινούριες διασυνδέσεις. Καλό είναι να μην εξαντληθείς σε αυτή τη διαδικασία, είναι εύκολο να συμβεί. Για να πας παρακάτω χρειάζεται μια παραδοχή των πραγμάτων ως έχουν στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές και ίσως μια επανατοποθέτηση όσον αφορά το ερωτικό και οικονομικό κομμάτι για να αποδεσμεύσεις τα υποψήφια «κέρδη» σου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Κάνεις ένα βήμα μπρος, δύο πίσω, καθώς αρνείσαι να δεις το αυτονόητο
Ίσως να άραζες λιγάκι με το θέμα των χρημάτων και του νομίσματος της συναισθηματικής ή ερωτικής ικανοποίησης αυτές τις ημέρες γιατί τείνουν αμφότερα να σου γίνουν έμμονες ιδέες. Ναι, υπάρχουν και στις δύο κατευθύνσεις ωραίες πιθανότητες. Όχι, δεν μπορείς να τις αξιοποιήσεις βάσει του τρόπου που αντιλαμβάνεσαι τώρα τα πράγματα. Με αυτό το σκεπτικό που έχεις, με τα άτομα που σχετίζεσαι, με το σχέδιο που έχεις κάνει δεν ταιριάζει το κάτι παραπάνω, ταιριάζει αυτό που έχεις τώρα. Πράγμα που είναι κρίμα γιατί την προσπάθειά σου την κάνεις για νέες παρέες, νέες δραστηριότητες, για να υλοποιήσεις σχέδια. Αυτό που ίσως δεν λαμβάνεις επαρκώς υπόψη σου όμως είναι ο καθοριστικότερος παράγοντας και είναι ο εαυτός σου ως έχει, οι απόψεις σου για τις βάσεις, τη σχέση και την οικογένειά σου, οι οποίες θέλουν αναθεώρηση. Τελικά η ζωή σου δείχνει με μεγάλη σαφήνεια αυτό που πρακτικά πρέπει να γίνει, όμως επιμένεις να το μεταφράζεις σε χίλια δύο άλλα πράγματα. Έτσι αυτοπεριορίζεσαι.  


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5