Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (17-23 Φεβρουαρίου)
ΤΕΥΧΟΣ 735
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (17-23 Φεβρουαρίου)

Ιχθύ, αναθεωρήσεις, αποφάσεις και κουβέντες ερχόμενος πιο κοντά στον εαυτό σου
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23 Φεβρουαρίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ανυπομονείς για αλλαγή, όμως έχεις να φροντίσεις κάποια θέματα πρώτα
Η εβδομάδα σου ξεκινάει με την αναδρομή του Ερμή (17) που σηματοδοτεί μια περίοδο ιδανική για διορθωτικές κινήσεις σε οτιδήποτε αφορά πρακτικά θέματα και συννενοήσεις, όπως και μία ευκαιρία να ξαναδείς τον τρόπο που φροντίζεις την υγεία σου. Ο Ήλιος στους Ιχθύς (19) υπογραμμίζει το συγκεκριμένο μοτίβο, φέρνοντας στο φως οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί ψυχολογικά ή σωματικά για να σου δώσει την ευκαιρία να το λύσεις. Παράλληλα ίσως έρθεις αντιμέτωπος με ορισμένες δύσκολες πτυχές της σχέσης σου με τα παιδιά σου και τον σύντροφό σου. Η αποδοχή, η συγχώρεση και η τρυφερότητα είναι σαφώς ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσεις, έναντι μυστικοπάθειας, χειρισμών και κινήσεων πίσω από την πλάτη. Αν και αισθάνεσαι ότι πρέπει να ανεβάσεις ταχύτητα στη δουλειά και στην καριέρα σου, η Νέα Σελήνη (23) μάλλον σε κατευθύνει προς διαφορετικό μονοπάτι, υποδεικνύοντας ότι είναι περίοδος απολογισμού, ξεκούρασης και ανασύνταξης δυνάμεων. Μάλλον χρειάζεται να κοιτάξεις παράλληλα σε δύο κατευθύνσεις, φροντίζοντας παλιότερα ζητήματα και θέτοντας κάποιους καινούργιους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Τακτοποιήσεις στις φιλίες σου, τα σχέδιά σου και τον ελεύθερό σου χρόνο
Η εβδομάδα σου ξεκινάει με τον ανάδρομο Ερμή (17) να παρουσιάζει την ευκαιρία να διευθετήσεις οποιεσδήποτε διαφωνίες ή παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρχουν στον φιλικό σου κύκλο. Παράλληλα ίσως χρειαστεί να ρίξεις μια δεύτερη ματιά στα έξοδα των παιδιών σου, όπως και του δικού σου ελεύθερου χρόνου. Ο Ήλιος στους Ιχθείς (19) στρέφει αποφασιστικά την προσοχή σου στις εξωεπαγγελματικές σου δραστηριότητες, στον χρόνο που περνάς με τους φίλους σου και γενικά στην ποιότητα ζωής σου και στο τι σχεδιάζεις για να τη βελτιώσεις. Το καλό είναι ότι τολμάς να ονειρευτείς, περισσότερο από ό,τι συνήθως, γίνεσαι περισσότερο συναισθηματικός και κυνηγάς σχεδόν το άπιαστο. Καθώς είσαι από τη φύση σου πρακτικός, αυτές τις μέρες έχεις την ευκαιρία να πας τα πράγματα ένα βήμα παρακάτω προσθέτοντας τη φαντασία στην εξίσωση. Η Νέα Σελήνη (23) φέρνει ακριβώς αυτή τη δυνατότητα της ανανέωσης στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, μέσα από κάποια καινούργια σχέδια και μεγαλύτερη ευαισθησία.


Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας | 18-24 Ιανουαρίου 2021
Τα ζώδια της εβδομάδας | 18-24 Ιανουαρίου 2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Ο καλύτερος τρόπος να προχωρήσεις είναι μαζί με άλλους
Με την αναδρομή του κυβερνήτη σου, Ερμή, στους Ιχθείς (17) ανοίγει η εβδομάδα. Κάποιοι στόχοι, προσωπικοί ή επαγγελματικοί, χρειάζονται αναθεώρηση, κυρίως για το κατά πόσο αφορούν και τους συνεργάτες ή τους ανθρώπους με τους οποίους σχετίζεσαι. Ίσως προσεγγίσεις κάποια θεμελιώδη και βασικά θέματα πολύ επιφανειακά ή από μία περιορισμένη οπτική γωνία. Τώρα είναι η στιγμή να διευρύνεις τον ορίζοντά σου, έστω και αν αυτό θα κοστίσει σε χρόνο. Ο Ήλιος στους Ιχθείς (19) υπογραμμίζει τη σημασία να είσαι ανοιχτός σε αυτά που προτείνουν οι γύρω σου, όπως και στο να δώσεις χείρα βοηθείας όπου ζητείται, καθώς έτσι έρχεσαι και εσύ πιο κοντά στην υλοποίηση των δικών σου ζητουμένων. Η Νέα Σελήνη (23) υποστηρίζει τον διάλογο, την ανοιχτή επικοινωνία και τη δημιουργικότητα, ως τους καλύτερους τρόπους για να πας μπροστά στην καριέρα και τον γάμο σου. Προσπάθησε να αποφύγεις να μένεις μόνο στην επιφάνεια, όπως και να κρίνεις κουβέντες, προτάσεις και σχέσεις, αποκλειστικά βάσει του τι έχεις να κερδίσεις.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας | 11-17 Ιανουαρίου 2021
Τα ζώδια της εβδομάδας | 11-17 Ιανουαρίου 2021

Ανανεώνεις τις δραστηριότητές σου και τον εαυτό σου με κάποιες μικρές καθυστερήσεις
Καθώς ο Ερμής αναδρομεί (17) σε ωθεί να κάνεις ένα συμμαζεματάκι στις επιμορφωτικές σου δραστηριότητες, ίσως ξαναπιάνοντας κάποια πράγματα που είχες αφήσει στην άκρη. Παράλληλα σου προσφέρει την ευκαιρία να κουβεντιάσεις κάποια παράπονα και προβληματισμούς με τους συγγενείς σου ή τα αδέρφια σου. Ίσως δεις και ορισμένες ανακατατάξεις στις παρέες σου, αφού θέματα που φαινόταν να μη σε ενοχλούν, εμφανίζονται σημαντικότερα. Ο Ήλιος στους Ιχθείς (19) σε ωθεί να κάνεις κάποια ανοίγματα επαγγελματικά για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ίσως σε κάνει πιο περιπετειώδη και ανοιχτό σε άτομα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα συναναστρεφόσουν. Αν διατηρήσεις την καλή σου διάθεση μπορείς να μάθεις πολλά και να περάσεις όμορφα μέσα σε αυτή τη συγκυρία. Η Νέα Σελήνη (23) είναι μια καλή ευκαιρία να αναμείξεις το παλιό με το νέο στη συναισθηματική σου ζωή, στις οικονομικές συνεργασίες και στον τρόπο που φροντίζεις τον εαυτό σου. Είναι ευκολότερο να δεις τι κρατάς, τι θέλει ανανέωση.


Λέων (22Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Κάπως βαριά ρουτίνα και συναισθηματικά ανακατώματα που μπορείς να λύσεις
Κάποια ανακατωσούρα και κάποιες λύσεις εξίσου σε ζητήματα που αφορούν χρήματα ή την ερωτική σου ζωή βλέπεις με τον ανάδρομο Ερμή (17). Είναι ευκαιρία να κουβεντιάσεις εκ νέου οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τα ερωτικά σου και το πού βλέπεις να πηγαίνει η ερωτική σου σχέση. Παράλληλα ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή μπερδέματα όσον αφορά τη χρηματοδότηση των σχεδίων σου. Ο Ήλιος στους Ιχθείς (19) πάντως σου δίνει τη διάθεση να ασχοληθείς με το θέμα και να βγάλεις άκρη. Σε συναισθηματικό και ερωτικό επίπεδο μπορείς να δείξεις μεγαλύτερη ευαισθησία, πράγμα που θα ζεστάνει το κλίμα, ειδικά αν δεν εγκλωβιστείς σε παράπονο επειδή ορισμένα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως ήθελες. Σίγουρα και για τον απέναντι δεν έχουν πάει όλα έτσι όπως θα ήθελε. Η Νέα Σελήνη (23) υπογραμμίζει την ευκαιρία που υπάρχει να λυθούν παλιότερες ιστορίες που σε βασανίζουν και σου δημιουργούν συναισθηματική ανασφάλεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην κολλήσεις στο δραματικό του πράγματος.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Αισθάνεσαι την ανάγκη να επανατοποθετηθείς στις σχέσεις σου
Καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής αναδρομεί στους Ιχθείς (17) και τον ζωδιακό σου άξονα, είναι καιρός για διορθωτικές κουβέντες στη σχέση σου, για να συζητήσεις με τον σύντροφό σου οποιαδήποτε πιθανή αλλαγή στο πώς βλέπεις τους κοινούς στόχους και αντιλαμβάνεσαι τη σχέση. Επιπλέον έχεις την ευκαιρία να αναδιαπραγματευτείς επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες, ίσως με αφορμή κάποιες σχετικές καθυστερήσεις ή μπερδέματα. Ο Ήλιος στους Ιχθείς (19) και τον ζωδιακό σου άξονα σε καθιστά υπερευαίσθητο σε όσα συμβαίνουν σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Ενώ αντιλαμβάνεσαι πολλά, είναι αρκετά δύσκολο να τα ερμηνεύσεις ορθά, καθώς έχεις την τάση να γίνεις πολύ προσωπικός και να φέρεις στο προσκήνιο τις απογοητεύσεις και τα παράπονά σου έστω και αν δεν έχουν άμεση σχέση. Η Νέα Σελήνη (23) στους Ιχθείς και τον ζωδιακό σου άξονα ίσως δίνει τη λύση, αφού σου επιτρέπει να αξιοποιήσεις την εμπειρία σου για να δεις τα πράγματα σφαιρικότερα, χωρίς να περιορίζεσαι από τις παρούσες προσδοκίες σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να βοηθήσεις και τους άλλους.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Με τις δικές σου και με τις δουλειές άλλων ασχολείσαι, με θετικά αποτελέσματα
Λίγη παραπάνω προσοχή στις καθημερινές σου δουλειές και συνεννοήσεις χρειάζεται με την αναδρομή του Ερμή (17). Ίσως βγουν κάποιες εκκρεμότητες, ίσως και να μπλοκάρουν θέματα στη δουλειά, όπως και να προκύψουν κάποιες κακές συνεννοήσεις που μπορεί να υπάρχουν με τους συγγενείς σου σε επίπεδο καθημερινότητας και έχεις τώρα την ευκαιρία να ξανακοιτάξεις. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις με τις δραστηριότητές σου, σε βαθμό που να επιβαρύνεις την υγεία σου. Ο Ήλιος στους Ιχθύς (19) σου βγάζει αρκετά πράγματα τύπου αγγαρείας ή ρουτίνας, τα οποία πρέπει να τακτοποιήσεις για να προχωρήσουν τα σχέδιά σου, για χάρη φίλων ή και γενικά για τις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου σου. Είναι επίσης μία καλή ευκαιρία να συμμαζέψεις λιγάκι την υγιεινή και τη διατροφή σου, όχι επιθετικά, αλλά μάλλον ποιοτικά και ήρεμα, με σχέδιο. Με τη Νέα Σελήνη (23) ίσως χρειαστεί να τρέξεις αρκετά για χάρη άλλων, για να τους βοηθήσεις, για να προωθήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Κάν’ το όσο καλύτερα μπορείς και κατά προτίμηση με αυταπάρνηση, γιατί είναι πολύ πιθανό να σε φέρει σε επαφή με τα σωστά άτομα και να σου ανοίξει προοπτικές. 


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Έχεις καλύτερη διάθεση και κάνεις πιο σωστές επιλογές προσωπικά και επαγγελματικά
Καθώς αναδρομεί ο Ερμής (17) είναι η στιγμή να κουβεντιάσεις κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν συναισθηματικά σε σχέση με τον σύντροφο ή τα παιδιά σου. Επιπλέον ίσως χρειαστεί να γίνουνε διορθωτικές κινήσεις ή έξτρα συζητήσεις που αφορούν τη χρηματοδότηση κάποιου δημιουργικού σου σχεδίου ή τα έξοδα για τα παιδιά σου και τη διασκέδασή σου. Ο Ήλιος στους Ιχθύς (19) κάνει καλό στη διάθεσή σου και έχει ευεργετική επίδραση στις ερωτικές σου σχέσεις και στη δημιουργικότητά σου. Σου είναι ευκολότερο να αντιληφθείς τις ανάγκες στον άλλον και να τις αντιμετωπίσεις με ευαισθησία, πράγμα που κάνει το φλερτ πολύ πιο ευχάριστο. Στον ίδιο τόνο εντείνεται η ευρηματικότητά σου, καθώς συλλαμβάνεις με μεγαλύτερη ευκολία δημιουργικές προσεγγίσεις στους επαγγελματικούς σου στόχους. Η Νέα Σελήνη (23) σε βοηθά να συνδυάσεις με τον καλύτερο τρόπο τις γνώσεις, τις ικανότητες, τις γνωριμίες και τις ευκαιρίες σου για να προσεγγίσεις τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σου στόχους. Απλά έχε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση στο μυαλό σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου)

Κυνηγάς βασικές αναθεωρήσεις στο σπίτι, το γραφείο, μέσα σου
Με την αναδρομή του Ερμή (17) μάλλον είναι καιρός για μία επιστροφή στα βασικά και συγκεκριμένα για να δεις τι μπορεί να πηγαίνει στραβά στα αυτονόητα, στο σπίτι ή στο γραφείο. Εάν υπάρχουν δυσκολίες στη σχέση, τον γάμο ή τις συνεργασίες και την καριέρα σου, η περίοδος αυτή προσφέρεται για να κουβεντιάσεις ξανά τα απλά μικρά και όμως καθοριστικά. Ο Ήλιος στους Ιχθύς (19) βοήθαει στο εγχείρημα, καθώς ρίχνει φως στις καταστάσεις όπως είναι τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον και στο κατά πόσο μπορούν να υποστηρίξουν το επόμενο βήμα για σένα, όπως εσύ το σκέφτεσαι. Καλό είναι να μην κολλήσεις στο δικό σου, βέβαια, γιατί τότε τίποτα παραγωγικό δεν πρόκειται να βγει από αυτή την ιστορία, παρά μόνο οι γνωστοί καβγάδες. Η Νέα Σελήνη (23) σου δίνει την ευκαιρία να αναζητήσεις και να βρεις κάποια ισορροπία ανάμεσα στο συναισθηματικό κομμάτι, τα κολλήματά σου και στον ενθουσιασμό σου για το καινούργιο. Το κλειδί βέβαια είναι να μην ακούς μόνο τον ήχο της φωνής σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Γνωριμίες και προτάσεις που δεν πρέπει να χάσεις, επειδή φοράς παρωπίδες
Θα είναι φρόνιμο να προσέχεις λίγο περισσότερο τα λόγια σου, όπως και όλα σου τα κανονίσματα και τις συνεννόησεις με τον ανάδρομο Ερμή (17). Ειδικά σε επίπεδο δουλειάς και μαθημάτων, διπλο-τσέκαρε τα πάντα. Αν επίσης κάποιες γνωριμίες ή προτάσεις του προηγούμενου διαστήματος αρχίσουν να σου κάνουνε νερά, μην επιμείνεις παραπάνω. Ο Ήλιος στους Ιχθύς (19) σε βάζει σε περισσότερο κοινωνική φάση, είτε καθώς αναζητάς συναισθηματική και ερωτική επαφή, είτε καθώς ψάχνεις καινούργιους και ευφάνταστους τρόπους για να υποστηρίξεις τον κοινό προϋπολογισμό ή να αυξήσεις τα κέρδη σου στη δουλειά. Συνδύασε αυτή τη δημιουργικότητα και τη μεγαλύτερη ευαισθησία με τη συγκέντρωση και την αποφασιστικότητά σου για να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Νέα Σελήνη (23) είναι πιθανό να ανοίξει πολλές ενδιαφέρουσες πιθανότητες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Και στις δύο περιπτώσεις, εστιάσου στην ουσία και στο βάθος των πραγμάτων και μη μένεις μόνο στους τύπους. Κάτι δίνεις, κάτι παίρνεις, και όσο πιο ευχαριστημένοι είναι όλοι τόσο το καλύτερο για σένα.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Βρίσκεις καλύτερες συναισθηματικές και οικονομικές ισορροπίες
Καθώς ο Ερμής αναδρομεί (17) είναι ευκαιρία για κάποιες θετικές αναπροσαρμογές στα εισόδημά σου και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου. Ίσως υπάρξει κάποια καθυστέρηση ή αναδιαπραγμάτευση που σε οδηγήσει να το κάνεις. Παράλληλα πιθανώς να αναθεωρήσεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση με τα παιδιά σου, κυρίως καθώς συνειδητοποιείς ότι και οι δικές σου ανάγκες αλλάζουν σχετικά. Ο Ήλιος στους Ιχθύς (19) δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις με πολύ ποιοτικότερο τρόπο τις συναισθηματικές και οικονομικές σου ανάγκες. Συγκεκριμένα, αντιλαμβάνεσαι μέσα από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου πόσο σημαντικό είναι για σένα να αισθάνεσαι ότι προσφέρεις και πόσο αυτό τελικά σε βοηθά να νιώθεις ισορροπημένος, ενώ παράλληλα είναι και ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η Νέα Σελήνη (23) υπογραμμίζει το ευεργετικό συναισθηματικό και οικονομικό εφέ, όταν βάζεις στο κέντρο τη σχέση και πλαισιώνεις με τα διαδικαστικά, αντί απλώς να χάνεσαι σε διαδικασίες.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Αναθεωρήσεις, αποφάσεις και κουβέντες ερχόμενος πιο κοντά στον εαυτό σου
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου (17) σε κάνει σχεδόν να βλέπεις σε επανάληψη τις κουβέντες και τις συνάντησεις της τελευταίας περιόδου. Το αποτέλεσμα είναι ότι πολλά που ειπώθηκαν και συμφωνήθηκαν ειδικά στο σπίτι και στο γραφείο φαίνονται να μη στέκουν, ενώ και εσύ δεν είσαι τόσο σίγουρος ότι τοποθετήθηκες σωστά. Το καλό είναι ότι αυτή η περίοδος είναι ακριβώς μία ευκαιρία να επανατοποθετηθείς. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου (19) βοηθά να έρθεις στο κέντρο σου, ενώ ανανεώνει το ψυχολογικό και ενεργειακό σου απόθεμα. Είσαι πιο πρόθυμος να προσφέρεις γιατί αισθάνεσαι ότι έχεις, αν και κάποιες φορές το παρακάνεις χάνοντας την ουσία και μένοντας στην κίνηση. Σε κάθε περίπτωση είσαι πιο κοντά στον εαυτό σου και αυτό σε καθιστά περισσότερο θελκτικό και επιθυμητό. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (23) σε οπλίζει με την κατανόηση και την επιμονή που χρειάζεται ώστε να βρεις κάποιες πρακτικές ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, όπως και μία πιο ευφάνταστη προσέγγιση σε πρακτικά προβλήματα της δουλειάς και της ρουτίνας σου. 


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5