Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (27 Ιανουαρίου-2 Φεβρουαρίου)
ΤΕΥΧΟΣ 732
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (27 Ιανουαρίου-2 Φεβρουαρίου)

Υδροχόος: Επιμένεις στο ανικανοποίητο παρά τις πολλές θετικές ενδείξεις
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27 Ιανουαρίου-2 Φεβρουαρίου 2020).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Βλέπεις σημάδια ότι κάτι καινούργιο κινείται, συνοδεύεται όμως από απογοητεύσεις
Στην αρχή της εβδομάδας τα «απόνερα» της σχέσης σου και των συνεργασιών σου γίνονται παράγοντες απογοήτευσης παλιότερων ελπίδων και ονείρων. Παράλληλα σωματικά, ίσως και ψυχολογικά, αισθάνεσαι βαρύς και μάλλον ανυπόμονος να ξεφορτωθείς αυτό το βάρος, πράγμα που είναι δύσκολο να γίνει άμεσα. Κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να αλλάξεις το σκηνικό που επικρατεί στην επαγγελματική σου ζωή, όπως και στον συγγενικό σου κύκλο και μάλιστα με ενθουσιασμό, όμως σκοντάφτεις πάνω σε πράγματα που δεν υπολόγιζες, ενώ το οικονομικό και συναισθηματικό κόστος αποδεικνύεται ασύμμετρο. Και πάλι, οι προοπτικές που εμφανίζονται έστω και μόνο ως πιθανότητες είναι αξιόλογες, όπως και η σύνδεση με συγκεκριμένους ανθρώπους και κάποιες πρακτικές συνεννοήσεις που τώρα φαίνονται δυνατές. Στην εξωεπαγγελματική σου ζωή βαίνουν πιο ευχάριστες καταστάσεις με κάποια ερωτική ανανέωση να υπάρχει στο προσκήνιο ή έστω τη μεγαλύτερη ικανοποίησή σου από τον χρόνο που διαθέτεις στις φιλίες, την ερωτική σου ζωή, τις επιλεγμένες δραστηριότητες.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Βλέπεις θετικές εξελίξεις, όχι όμως όπως τις φανταζόσουν
Οι ανακατατάξεις σε σχέση με φιλίες, σχέδια και τον ελεύθερο χρόνο σου είναι ανακουφιστικές, όμως συνοδεύονται από μια κάποια απομυθοποίηση ή γείωση, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι πράγματα στα οποία επένδυσες τελικά δεν σε γεμίζουν όσο περίμενες. Η μη χαρακτηριστική βιασύνη σου να διευθετήσεις την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή, όπως και τα κοινά οικονομικά, από το σπίτι μέχρι συμφωνίες, διακανονισμούς και τα οικονομικά της δουλειάς, μπορεί να έχει πρακτικά αποτελέσματα, όμως και πάλι, όχι αυτά που φανταζόσουν. Σε πρακτικό επίπεδο, γίνεται σαφέστερη η επιταγή να αναθεωρήσεις τη θέση σου, πράγμα άβολο για σένα. Σε συναισθηματικό κι ερωτικό επίπεδο γίνεται σαφέστερη η επιταγή να σταματήσεις να παλεύεις με ανεμόμυλους δεξιά-αριστερά ως άλλος Δον Κιχώτης και να στοχεύσεις σε πράγματα που μπορείς να υποστηρίξεις ή να αντιληφθείς ότι πρέπει να αλλάξεις δραστικά για να σου αντιστοιχούν αυτά που ονειρεύεσαι. Εξελίξεις σε σχέση με την καθημερινότητα και την υγεία σου βοηθούν να αντιληφθείς ότι ορισμένες νοοτροπίες που αφορούν τις σχέσεις σου αποτελούν πρόβλημα.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 22-28 Φεβρουαρίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 22-28 Φεβρουαρίου 2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Όλα σου φαίνονται τέλεια όταν βγάζεις απ’ έξω τα ψιλά γράμματα
Καθετί που σου φαίνεται ικανοποιητικό σε ερωτικό επίπεδο, σε σχέση με τη δημιουργικότητά σου ή στα ζητούμενα στη σχέση με τα παιδιά σου, συνοδεύεται από μια μακριά και τελείως ανεπιθύμητη ουρά. Έτσι οτιδήποτε σε συγκινεί στη θεωρία, στην πράξη παρουσιάζει αρκετές απογοητεύσεις κι εμπόδια. Κράτησε τις προτάσεις, τις κουβέντες και ό,τι καινούργιο παρουσιαστεί σε επίπεδο συνεργασίας ή παρέας αυτές τις ημέρες καθώς έχει όντως διαφορετική χροιά. Ακόμη κι αν υπάγεται κι αυτό στις δυσκολίες που περιγράφηκαν παραπάνω, δεν παύει να σου φτιάχνει τη διάθεση. Παρομοίως, υπάρχει η δυνατότητα καλύτερης συνεννόησης και σχεδιασμού για θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι σου αλλά και τον εαυτό σου γενικότερα. Απόφυγε να το παραξηλώσεις με άσκοπες κοινωνικότητες ή να είσαι υπερβολικά διαθέσιμος κι έτοιμος να κάνεις ό,τι κατέβει στην παρέα, στους φίλους ή τους συνεργάτες σου. Μπορεί να έχει έξαψη κι ενθουσιασμό, όμως γρήγορα οδηγεί στο αρχικό σημείο που λέει ότι ουδεμία σχέση έχει με αυτά που χρειάζεσαι να κάνεις.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 15-21 Φεβρουαρίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 15-21 Φεβρουαρίου 2021

Κάνεις κάποιες αψυχολόγητες κινήσεις για να αποφύγεις απαραίτητες αλλαγές
Κάποια πραγματάκια γίνονται, πες τα εξόδους, πες τα εκδρομή, πες τα καινούργιες δραστηριότητες που σε κάνουν να θέλεις να τελειώνεις με ορισμένες καταστάσεις που αφορούν φιλίες, συγγενείς και σπίτι, άμεσα. Δεν είναι τόσο εύκολο γιατί για να κλείσεις αυτές τις υποθέσεις, εκτός από όσα σε ζοχαδιάζουν, χρειάζεται να φύγει κι ένα μεγάλο κομμάτι πεποιθήσεων και άγονου συναισθηματισμού που, όπως φαίνεται, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Αν και η καριέρα και ο γάμος σού υπαγορεύουν συγκεκριμένες κινήσεις στην καθημερινότητά σου, εσύ μάλλον τείνεις να κάνεις ό,τι σου κατεβαίνει και σου είναι πιο ευχάριστο. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, επειδή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο καταλήγεις στο ίδιο συμπέρασμα: ότι για να προχωρήσεις παρακάτω σαν άτομο, σαν ζευγάρι σε ερωτικό επίπεδο, σαν οικονομική σύμπραξη, χρειάζεται άμεση αλλαγή σχεδίου. Ίσως ο τρόπος που αισθάνεσαι για το θέμα του έρωτα, τη δημιουργικότητά σου ή τα παιδιά σου, αποτελέσουν τελικά αυτό που θα σου δώσει την αναγκαία ώθηση.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Έχεις άφθονη διάθεση να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου, όμως ίσως το παραξηλώνεις
Η ερωτική και σεξουαλική σου ζωή περνά υπό το δόγμα «μια στο σφυρί και μια στο πέταλο», καθώς εκεί που φαίνεται κάτι να βαίνει ικανοποιητικά, εκεί σου κάνει νερά και μένει κάποια απογοήτευση. Όσο λιγότερο δραματοποιήσεις την κατάσταση και όσο περισσότερο εστιαστείς σε αυτό που θέλεις σαν άνθρωπος για τις σχέσεις σου, σε αυτούς που σου δίνουν χαρά κι έμπνευση, κυρίως προσωπικά, όμως κι επαγγελματικά τελικά, τόσο καλύτερα θα μπορείς να ζυγίσεις τις καταστάσεις και να μην παρασυρθείς σε τεράστιες κι ανυπόστατες προσδοκίες. Είναι κοινωνική περίοδος και έχεις κάθε διάθεση να επενδύσεις χρόνο σε φιλίες, στη σχέση σου και σε λογής-λογής σχέδια, είναι σημαντικό να μη σπαταλάς τον χρόνο σου σε κάθε ενθουσιασμό. Τα τεκταινόμενα στο σπίτι και το γραφείο συνεχίζουν να πιέζουν την καθημερινότητα, την υγεία κι ευεξία σου, ωστόσο μάλλον είναι αφορμές για να σκεφτείς μήπως πρέπει να το πάρεις αλλιώς. Ειδικά εφόσον υπάρχουν οι ανάλογες προτάσεις, ιδέες και διάθεση συνεννόησης.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Μην κουράζεσαι τόσο να στήσεις κάτι που αύριο θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις
Όταν εμπλέκονται συγγενείς, λεφτά και ζητήματα πεποιθήσεων σε μία σχέση, το αποτέλεσμα συνήθως είναι απογοητευτικό για όλες τις πλευρές. Σε προσωπικό επίπεδο, μην κολλάς στο ποιος έχει δίκιο και στο να είναι όλα τακτοποιημένα και ρυθμισμένα. Ορισμένες φορές η ισορροπία δεν είναι τόσο τακτική και τόσο απόλυτη αλλά προκύπτει από το να υπάρχουν ταυτόχρονα πολλά πράγματα ή να μη δίνεται τόση βαρύτητα σε κάποια. Σε επαγγελματικό επίπεδο, κάνε τη δουλειά που απαιτούν οι συνεργασίες σου και γενικώς οι δεσμεύσεις σου από σένα χωρίς να παλεύεις να συνετίσεις κόσμο ή ντε και καλά να κυνηγάς κάποιο άπιαστο στάνταρ τελειότητας. Αφού ξέρεις ότι μέρα με τη μέρα τώρα πια, προκύπτει κάτι διαφορετικό που αλλάζει όλη την εξίσωση. Κράτησε ανοιχτό μυαλό όσο μπορείς στη σχέση με τα παιδιά και τον σύντροφό σου. Όσο καλά και να γνωρίζεστε και να περνάτε ωραία, όσο κι αν αγαπιέστε, δεν παύετε να είστε διαφορετικοί άνθρωποι και, ακόμη κι αν έχετε πανομοιότυπα ζητούμενα, η προσέγγιση είναι πιθανό να διαφέρει.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Με διάθεση να «ξεφύγεις» από διάφορα, τα οποία όμως θέλουν την προσοχή σου
Λίγη έξτρα προσοχή στην υγεία σου και την καθημερινή σου ρουτίνα χρειάζεται η εβδομάδα. Έχε το νου σου για πρακτικά θέματα που ανακατεύουν συναλλαγές με τράπεζες και οργανισμούς, προς αποφυγή μπερδεμάτων ή ασύμφορων κινήσεων. Παράλληλα φρόντισε να μην πέσεις στη λούμπα να παραμελήσεις δουλειά ή τις προσπάθειές σου σε υγεία, διατροφή, άσκηση λόγων συναισθηματικής ταραχής, ακόμη κι ενθουσιασμού. Μπορεί όλα αυτά να φαίνονται κάπως απογοητευτικά και απλώς να θέλεις να πάρεις τους δρόμους και να παρτάρεις ή να κάνεις ένα ταξιδάκι, όμως καλό θα ’ναι να πάρεις δυο ανάσες πριν πέσεις με τα μούτρα στο οτιδήποτε. Υπάρχουν ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ κι ο ελεύθερος σου χρόνος έχει καλύτερη ποιότητα αυτές τις ημέρες, ωστόσο παραμένουν πρακτικά ή συναισθηματικά ή και τα δύο, θέματα στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον, τα οποία σε φέρνουν αντιμέτωπο με απαιτητικότατες καταστάσεις, είτε μέσα σου είτε γύρω σου. Προσπάθησε να μοιράσεις την προσοχή σου εξίσου στα όμορφα και στις προκλήσεις.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Πίσω-μπρος, καθώς δύσκολα αποδέχεσαι ότι κάποια πράγματα απλά δεν βγαίνουν
Η σχέση και οι συνεργασίες σου δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα αυτή την εβδομάδα. Σε προσωπικό επίπεδο διανύεις φάση ευαισθησίας που έχει τα καλά της στη σχέση με τα παιδιά, τον σύντροφό σου ή την ερωτική σου ζωή γενικά, έχει όμως και τις δυσκολίες της, καθώς διακρίνεις μαζί με τις δυνατότητες και τους περιορισμούς κι ίσως τελικά αυτό σου μένει. Σε επίπεδο δουλειάς υπάρχουν ευκαιρίες να είσαι δημιουργικός, αν κι όχι με τον τρόπο που συνηθίζεις ή φανταζόσουν. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην το ρίξεις στο σεξ, το φαγητό ή τα ψώνια ή στο κυνήγι του μεγαλύτερου δυνατού  κέρδους, για να ανταπεξέρθεις. Τελικά, έχει σημασία αυτά που κάνεις προσωπικά κι επαγγελματικά να έχουν βάση και να βγαίνουν από μέσα σου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να υποστηρίξεις τις απαραίτητες αναδιευθετήσεις στον τρόπο που σχετίζεσαι και στις συνεργασίες σου. Άλλωστε το μόνο βέβαιο είναι ότι το σκηνικό στον κύκλο, τις επαφές σου, τον τρόπο που σκέφτεσαι κι επικοινωνείς αλλάζει.


 Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Σκέψου τι θα διαλέξεις γιατί έρχεται με μεγάλη ουρά από προσπάθεια από πίσω
Ίσως κάποια θεματάκια υγείας, ίσως το πρακτικό κομμάτι και η αγγαρεία που απαιτούν σχέδια για το σπίτι, για το γραφείο, για την οικογένεια σου, σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βαδίζεις σε κινούμενη άμμο. Σε κάθε περίπτωση μη δέσεις τίποτα κόμπο κι αρχίσεις να τρέχεις προς κάποια κατεύθυνση επειδή τελικώς οι συνθήκες είναι κάπως διαφορετικές από αυτές που φανταζόσουν. Μάλλον χρειάζεται κάποια υπομονή για να βγάλεις άκρη, εξίσου στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή, όπως και να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και να είσαι έτοιμος να το υποστηρίξεις. Πάρε το κέφι σου, ζύγισε τις πόρτες που σου ανοίγονται σε επίπεδο σχέσης και προσωπικής κι επαγγελματικής βελτίωσης κι εξέλιξης, και δες τι αξίζει τις αλλαγές και την αρκετή αναστάτωση και δουλειά που ακολουθεί. Να ’σαι ανοιχτός και κοινωνικός επειδή θα σου πάει καλά και θα σ’ ευχαριστήσει. Τέλος, κάποια δραστική εξέλιξη αναμένεται στο θέμα της οικονομικής ή συναισθηματικής σου κατάστασης. Δεν είναι κάτι καινούριο, αντιθέτως έχει τεθεί σε κίνηση πριν αρκετό καιρό.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Θολούρες κι ασάφειες που ξεθολώνουν γρήγορα και οδηγούν σε αναπάντεχα μέρη
Δεν πηγαίνουν πολύ μακριά ούτε τα ψεματάκια, ούτε τα μπερδέματα, ούτε η ασάφεια, ούτε ο πρόλογος στις ερωτικές σου σχέσεις, στις κουβέντες για επαγγελματικά θέματα, στη σχέση με τα παιδιά σου. Μπορεί να υπάρξουν, όμως γρηγορότερα παρά αργότερα τα πράγματα λέγονται με το όνομά τους. Γενικά ό,τι κι αν σου συμβεί δεν δικαιολογεί παρασκηνιακές κινήσεις, όμως μπορεί να υπάρξουν. Όπως και να βρεθείς να ασχολείσαι με εκκρεμότητες για να μπορέσεις να ηρεμήσεις. Το ζήτημα είναι ότι κάποιες συναισθηματικές υποθέσεις, όπως και κάποια πρακτικά, οικονομικά θέματα φαίνεται να ισορροπούν και να σε αφήνουν να πάρεις μια ανάσα. Προσπάθησε να μη βολευτείς και θεωρήσεις ότι έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει. Όπως προανέφερα εσύ κάνεις τα σχέδια και τις κινήσεις σου, κάπου όμως οι θεοί γελούν κι έτσι οδηγείσαι σε απίθανα αποτελέσματα, συνειδητοποιήσεις και εξελίξεις. Αν μπορέσεις να θυμάσαι ότι ορισμένες φορές το να μη γίνει αυτό που ήθελες είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί, είσαι σε καλό δρόμο. 


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Επιμένεις στο ανικανοποίητο παρά τις πολλές θετικές ενδείξεις
Κάτι σε πίθο των Δαναΐδων θυμίζουν η τσέπη, η καρδιά και το κρεβάτι σου αυτές τις ημέρες, αφού αν και υπάρχει ροή, δυσκολεύεσαι να αισθανθείς ικανοποιημένος σε οποιοδήποτε από αυτά τα πεδία. Πάντως η σχέση σου και οι συνεργάτες σου είναι θετικά διακείμενοι απέναντί σου, όπως ευχάριστα είναι και τα μηνύματα που έρχονται από την ερωτική σου ζωή, για δημιουργικά πρότζεκτ, σε επίπεδο σχέσης με τα παιδιά σου. Οι επαφές και γνωριμίες των ημερών σε κάνουν να θέλεις να γεμίσεις τον ελεύθερο σου χρόνο με πάρα πολλές δραστηριότητες και το κεφάλι σου με σχέδια. Πράγμα καλό κι ευχάριστο, εφόσον έχεις κατά νου τις οικονομικές και συναισθηματικές του προεκτάσεις όπως και τον αντίκτυπο που έχει στο σπίτι και την οικογενειακή σου κατάσταση. Ίσως κάποια από όλα αυτά δεν βγαίνουν οικονομικά, ενώ σε κάθε περίπτωση ανοίγεις δουλειές με φούριες σε γραφείο, σπίτι κι εντός σου. Για να σου βγουν τα κουκιά, ειδικά σε επίπεδο γάμου και καριέρας, κάτι πρέπει να μείνει πίσω.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Εκτιμάς καλύτερα τις δυνατότητές σου, πράγμα που βγάζει πολλά από τη μέση
Κάποιες κουβέντες που αφορούν τον κοινό προϋπολογισμό, πιθανή συμφωνία ή διακανονισμό παίρνουν μία ευχάριστη τροπή, ωστόσο μάλλον απογοητευτικό το βρίσκεις καθώς δεν είναι αυτό που φανταζόσουν. Παρομοίως και στην ερωτική σου ζωή, οι προσεγγίσεις που γίνονται δεν σου φαίνονται ικανοποιητικές ίσως γιατί σε προδίδει η φαντασία σου. Σε κάθε περίπτωση, κυνηγάς κοινωνικοποίηση, δημόσιες σχέσεις και καλύτερα πράγματα στην καριέρα και τον γάμο σου, ιδανικά όχι στην τύχη, αλλά με κάποιους συγκεκριμένους στόχους. Μην εκπλαγείς εάν αυτές οι κινήσεις δημιουργήσουν κάποιες έντονες συζητήσεις, ίσως αλλάξουν τελείως το κλίμα σε κάποιες σχέσεις σου ή βγάλουν πράγματα που αγνοούσες στη φόρα. Η υγεία σου χρήζει φροντίδας και ιδανικά αρκετής υποστήριξης από τους ανθρώπους γύρω σου, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο. Υπάρχει αρκετή κούραση και σε κάποιο επίπεδο συμβάλλει το γεγονός ότι οι πεποιθήσεις σου και η νοοτροπία σου δοκιμάζουν τις φιλίες σου, τα σχέδιά σου, τη σχέση με τους συγγενείς σου. Κάποια κενά ανάμεσα στη θεωρία και την πράξη ίσως απαιτούν αλλαγή σχεδίου. 

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.02.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.02.2021
Αιγόκερε, ξεκαθαρίζεις με δυναμισμό τα πράγματα στην προσωπική σου σχέση και...
Zarastro
Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.02.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5