Visual Browsing
Νέα Σελήνη στον Υδροχόο
COSMIC TELEGRAM

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Οι βάσεις για κοινά όνειρα και δράσεις
© Tony Detroit on Unsplash
Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24 Ιανουαρίου 2020: Πώς θα μας επηρεάσει;

Με όνειρα και στόχους για ένα καλύτερο μέλλον καταφτάνει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 24 Ιανουαρίου 2020, τα οποία όμως καθιστούν απαραίτητη την ομαδική δουλειά για την ανακαίνιση των θεμελίων που θα τα στηρίξουν. Γίνεται στην 5η μοίρα του Υδροχόου κι ο ωροσκόπος του χάρτη της βρίσκεται στην 19η μοίρα του Ζυγού (για συντεταγμένες Αθήνας). Χρειάζεται πολύ αυτή η νέα πνοή ενός καλύτερου οράματος γιατί ανανεώνει την προθυμία να ασχοληθεί κανείς με απαιτήσεις σε επαγγελματικό, κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο και τις ανάλογες υποχρεώσεις. Το νέο όραμα ανανεώνει όντως, δείχνει όμως και τις αδυναμίες σε επίπεδο βάσεων, υποδομών, σπιτιού, οικογένειας, συλλογικών πεποιθήσεων και ανατροφής, όπως και την δουλειά που χρειάζεται να γίνει για την πρακτική ανάταξη των σχέσεων, συνεργασιών, συμμαχιών που εμπλέκονται.

Τη διαδικασία αυτή μπορεί να βοηθήσει μια διάθεση για παραμέρισμα προσωπικών κινήτρων και ιδεολογιών, όπως παραπόνων για το πώς μπορεί κανείς να έχει αδικηθεί, και προσωπικών στόχων που δεν ικανοποιήθηκαν, ώστε να είναι ανοιχτός στο να ανακατευθύνει τις σκέψεις και τις συνομιλίες του στις συλλογικές ανάγκες σε επίπεδο οικογένειας, σχέσης, σπιτιού, γραφείου, έθνους. Dream big, γιατί αυτό χρειάζεται.

Η συλλογική αυτή ιστορία προστατεύεται και εκλαμβάνεται ως κάτι επιθυμητό και αναγκαίο για τον καθένα κι όχι σαν μια διάλυση όλων των ελπίδων του για προσωπική ευτυχία, μέσα από την εκτίμηση της αλληλοβοήθειας και τη χαρά της συλλογικής δημιουργίας.

Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο καθώς οποιαδήποτε καινούργια τάξη ή αλλαγή στις σχέσεις υποδαυλίζει την προσωπική επιθυμία για περισσότερα και καλύτερα σε ατομικό επίπεδο, καθώς διαταράσσει την έννοια της προσωπικής άνεσης, βολής και κέρδους όπως ήταν γνωστή. Αυτή όμως η συνεργασία και ο συναγωνισμός προμηθεύει ακριβώς την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να κατανοήσει το άτομο πως λειτούργησαν αρνητικά αυτές οι βολές και παγιώσεις στο παρελθόν και να κάνει ένα εναρκτήριο βήμα σε καλύτερη κατεύθυνση.

Σχετικα
Νέα Σελήνη στην Παρθένο
Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Είναι ακριβώς οι αυταπάτες σε σχέση με το χρήμα, το σεξ και τη δύναμη (πλάνα όνειρα που μοιραία απογοητεύουν), οι οποίες κάνουν ανεπαρκείς τις υποδομές, τις βάσεις συνεργασίας που έρχεται αυτή η ενέργεια να υποδείξει ότι χρήζουν ανακαίνισης. Η δυσκινησία τους είναι ολοφάνερη, ο περιοριστικός τους χαρακτήρας επίσης και τελικά μοιάζουν με πόδια που έχουν εγκλωβιστεί σε τσιμέντο. Είναι η αδράνεια των κοινωνικών, οικογενειακών και προσωπικών παραδόσεων και ανατροφής όπως τα γνωρίσαμε και τα θεωρήσαμε στιβαρό θεμέλιο, όμως τώρα η ίδια τους η παγίωση και η συμπαγής ποιότητα αποτελούν περιορισμό.

Η ανθρωπότητα −και συνεπώς, ο καθένας μας− τείνει προς ένα νέο σημείο έντασης/κατανόησης. Αυτό στοχεύει στον αναπροσανατολισμό, τη συνειδητή απόφαση για μια εξωστρεφή και βοηθητική στάση σε όλα τα θέματα της καθημερινότητας. Τη βρίσκει κανείς σε μια πιο αγνή κατανόηση των ζητημάτων που τώρα αναδύονται στην κοινωνική και προσωπική ζωή και στην παγκόσμια σκακιέρα.

Περισσότερα για το πώς εκφράζεται η Νέα αυτή Σελήνη για κάθε ζώδιο, εδώ.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Δευτέρας 21.09.2020
Τα Ζώδια της Δευτέρας 21.09.2020
Καρκίνε, αυτά που απολαμβάνεις είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών σου, όχι...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Δευτέρας 21.09.2020
Τα Ζώδια της Κυριακής 20.09.2020
Τα Ζώδια της Κυριακής 20.09.2020
Ζυγέ, να πιστεύεις σους φίλους, στα όνειρά σου και στα σχέδια σου κι όταν σκάει...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Κυριακής 20.09.2020
Τα Ζώδια του Σαββάτου 19.09.2020
Τα Ζώδια του Σαββάτου 19.09.2020
Υδροχόε, λάβε υπόψη σου τι υποχρεώσεις έχεις ήδη πριν ενθουσιαστείς με...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια του Σαββάτου 19.09.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5