Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (13-19 Ιανουαρίου)
ΤΕΥΧΟΣ 730
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (13-19 Ιανουαρίου)

Αιγόκερως: Ικανοποιητικές εξελίξεις για την τσέπη και τα προσωπικά σου, όχι χωρίς σοκ όμως
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (13-19 Ιανουαρίου 2020).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Βαθύτερα ζητήματα σχέσεων και κουβέντες για νέα πράγματα στη δουλειά
Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς (13) είναι επισήμως καιρός να πιάσεις τα ζητήματα που υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να δεις τι και πώς μπορεί να βελτιωθεί. Παράλληλα χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή σε ζητήματα που αφορούν οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες καθώς ίσως δεν έχεις όλα τα δεδομένα στα χέρια σου. Επιπλέον είναι καλή περίοδος για να αφήσεις πίσω σου συνήθειες που αφορούν την προσωπική σου ζωή όμως πλέον δεν εξυπηρετούν. Ο Ερμής στον Υδροχόο (16) φέρνει κάποιες εξελίξεις και ειδήσεις που μπορεί να ανανεώσουν τις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου σου, όπως και τον φιλικό σου κύκλο. Παράλληλα στη δουλειά η περίοδος προσφέρεται για συνεννοήσεις, διαπραγματεύσεις κι επαφές που αφορούν κυρίως ομαδικά πρότζεκτ και σχέδια. Σε γενικές γραμμές καλό θα ήταν να αποφύγεις τα δύο άκρα του συναισθηματισμού ή της αποστασιοποιημένης αδιαφορίας αυτή την εβδομάδα. Όπως βέβαια και την προσποίηση ή τα ψέματα, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τα βρεις μπροστά σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Χρειάζεσαι περισσότερη ουσία στις φιλίες και τη ρουτίνα σου όμως δεν βλέπεις πώς
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνάει στους Ιχθύς (13) κι αν μη τι άλλο εντείνει την ανάγκη σου για ποιοτικότερες φιλίες και ελεύθερο χρόνο, υπό την έννοια ότι κι αυτά που κάνεις δεν είναι άσχημα, όμως ίσως δεν σε γεμίζουν όσο θα ήθελες. Ψάχνεις για κάτι που θα ομορφύνει τη ρουτίνα σου και θα δώσει άλλη αίσθηση ακόμη και στο πώς βλέπεις τη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται να δεις και κάποια σχετική αλλαγή, ειδικά όσον αφορά το ζήτημα της συνεργασίας ή ομαδικών πρότζεκτ. Φρόντισε να μη βιαστείς να απογοητευτείς ό,τι κι αν γίνει. Ο Ερμής στον Υδροχόο (16) είναι σίγουρα πρόκληση για τη συνεννόηση σε επίπεδο δουλειάς και γάμου. Για να βγάλεις άκρη χρειάζεται να εξηγείς, να καταλαβαίνεις, να είσαι σαφής και ανεκτικός ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν φαίνονται να προχωρούν όπως θα ήθελες. Πάντως βάζει στο μυαλό σου συγκεκριμένους στόχους για την προσωπική σου ζωή, όπως και για την αξιοποίηση της δημιουργικότητας σου.


Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας (17-23 Φεβρουαρίου)
Τα ζώδια της εβδομάδας (17-23 Φεβρουαρίου)

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Παίρνεις απόσταση από όσα σου συμβαίνουν και επικοινωνείς αποτελεσματικότερα
Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς (13) σου δημιουργεί την ανάγκη να θέσεις ουσιαστικότερους στόχους για την προσωπική σου ζωή, τις δημιουργικές σου ασχολίες και τη σχέση με τα παιδιά σου. Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο, καθώς κουβαλάς παλιά φορτία στον καθένα από αυτούς τους τομείς και ίσως εγκλωβίζεσαι σε πολύ προσωπικές απόψεις και όνειρα. Λάβε υπόψη σου και την πλευρά των άλλων τόσο στην καριέρα σου όσο και στην προσωπική σου ζωή, γιατί έτσι θα ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να βοηθηθείς και να διευκολύνεις και τους άλλους. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, στον Υδροχόο (16) σου επιτρέπει να πάρεις κάποια απόσταση από τις συναισθηματικές και οικονομικές σου ανησυχίες κι έτσι να επικοινωνήσεις αποτελεσματικότερα στο σπίτι και το γραφείο. Σου δίνει καθαρότητα κι αμεσότητα κι έτσι οποιαδήποτε ιδέα ή άνοιγμα θέλεις να κάνεις είναι ευκολότερο να βρει κατανόηση και στήριξη. Λίγη προσοχή να μην παρατήσεις αγγαρείες και να μην αμελήσεις θέματα υγείας.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας (10-16 Φεβρουαρίου)
Τα ζώδια της εβδομάδας (10-16 Φεβρουαρίου)

Χαίρεσαι με καινούργια πράγματα, όμως το κλίμα παραμένει βαρύ στις σχέσεις σου
Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς (13) μαλακώνεις απέναντι στο συγγενικό σου περιβάλλον όπως και στις παρέες σου κι έτσι ο χρόνος μαζί τους αποκτά μία πιο τρυφερή, ας πούμε, διάσταση, ενώ σε επίπεδο παρέας μπαίνουν στο μενού δημιουργικότερες ασχολίες, ίσως και πιο καλόκαρδες δυναμικές. Σε αυτό το πλαίσιο δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή να πας κάποια εκδρομή. Ακόμη και στη δουλειά έχεις κατά τι καλύτερη διάθεση απέναντι στους άλλους, κυρίως γιατί προκύπτουν ένα-δυο καινούργια πραγματάκια να ασχοληθείς. Ο Ερμής στον Υδροχόο (16) σε βάζει σε διαπραγματευτική διάθεση απέναντι στον τραπεζικό σου λογαριασμό, όπως και όσον αφορά το ξεκαθάρισμα υπαρχουσών προτάσεων και δυνατοτήτων. Παράλληλα σου δημιουργεί την τάση να πάρεις απόσταση και να ρίξεις κάπως τη θερμοκρασία στην ερωτική σου ζωή εξαιτίας συζητήσεων για τους προβληματισμούς σου, ίσως και κάποιων γεγονότων με τα αδέρφια σου. Και στις δύο περιπτώσεις είναι μακράν προτιμότερο να προσπαθήσεις να διαφυλάξεις τη σχέση παρά το συμφέρον σου γιατί έτσι είναι δυνατή η θετική έκβαση.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ψάχνεις κατανόηση και ξεκάθαρες απαντήσεις και σε κάποιο βαθμό τα βρίσκεις
Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς (13) εντείνεται η ανάγκη σου για συναισθηματική κατανόηση, για περισσότερο ρομαντισμό στη σχέση σου, καθώς και για να καταλάβεις τι γίνεται επιτέλους με το κοινό ταμείο και το γραφειοκρατικό κομμάτι των οικονομικών σου. Εγκυμονεί ο κίνδυνος του υπερβολικού συναισθηματισμού που μπορεί να σε οδηγήσει σε τραγικά λάθος επιλογές, προσωπικά κι επαγγελματικά. Ο Ερμής στον Υδροχόο (16) και τον ζωδιακό σου άξονα δίνει ένα χέρι βοηθείας ώστε να μπορείς, αν θέλεις, να κρατήσεις ένα σχετικά καθαρό κεφάλι και κάποια λογική στις κουβέντες που αφορούν τις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις. Επειδή σε μεγάλο βαθμό θα αφορούν το τι μέλλει γενέσθαι και το χρηματικό και συναισθηματικό κόστος, φρόντισε να είσαι ειλικρινής χωρίς να κάνεις τον αδιάφορο ή ότι είσαι σε θέση να «φορτωθείς» παραπάνω από ό,τι πραγματικά είσαι. Καθώς παράλληλα εντείνεται η κοινωνική σου διάθεση, προσπάθησε να μη δαπανήσεις πολλή φαιά ουσία σε ανούσιες κουβέντες. Με προσοχή την υγεία σου, το ανοσοποιητικό σου παραμένει ζορισμένο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Αναζητώντας άλλο βάθος σε σχέσεις και συνεργασίες, ίσως κάπως άτσαλα
Καθώς η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς (13) και τον ζωδιακό σου άξονα έχεις ανάγκη από ουσιαστικότερες συναντήσεις στην κοινωνική σου ζωή, περισσότερη τρυφερότητα και συναίσθημα στη σχέση σου, όπως και δημιουργικότερες προοπτικές που σε συγκινούν στις συνεργασίες σου. Οι ανάλογες δυνατότητες υπάρχουν και λειτουργούν ανανεωτικά για την καθημερινότητά σου, έστω κι αν δεν αντιλαμβάνεσαι επακριβώς πώς, γιατί ψάχνεις για κάτι πολύ συγκεκριμένο και αγνοείς τα υπόλοιπα. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, στον Υδροχόο (16) επιταχύνει τις εξελίξεις στον τομέα της δουλειάς καθώς υπάρχουν πολλά να συζητηθούν και πολλά να οργανωθούν και να γίνουν προς εξυπηρέτηση των προσωπικών κι επαγγελματικών σου στόχων. Δεν αποκλείεται να βρεθείς με μια πρόταση για έξτρα δουλειά ή για κάποια καινούρια ομαδική ασχολία. Σε κάθε περίπτωση για να αξιοποιήσεις την περίοδο χρειάζεται να βγεις λιγάκι έξω από την ψυχρή εκτίμηση των δεδομένων και να ακούσεις προσεκτικά αυτά που έχουν να σου πουν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, ιδανικά χωρίς επιθετικότητα ή επικρίσεις.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Δημιουργώντας πιο ανθρώπινες συνθήκες στη ρουτίνα σου και με όρεξη για φλερτ
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, στους Ιχθύς (13) σε βοηθά να πιάσεις αποτελεσματικότερα το νήμα της καθημερινότητάς σου σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Υπάρχουν κάποιες ανακατατάξεις στα οικονομικά σου, ίσως υπό μορφή αποζημίωσης, ίσως γιατί το κοινό πορτοφόλι αρχίζει να ρολάρει κάπως διαφορετικά. Είναι περίοδος που αξίζει να επενδύσεις στη φροντίδα του σώματός σου, ίσως δοκιμάζοντας κάποια εναλλακτική προσέγγιση. Στη δουλειά χρειάζεσαι σαφώς δημιουργικότερες ασχολίες και είναι δύσκολο να αντέξεις τη ρουτίνα σου, αν δεν στο δίνει έστω σε κάποιο βαθμό. Ο Ερμής στον Υδροχόο (16) σε φέρνει σε επαφή με ένα πιο ξέγνοιαστο κομμάτι του εαυτού σου κι έτσι επικοινωνείς καλύτερα με τον σύντροφο, με τα παιδιά σου, ακόμη και με τους συγγενείς σου. Παράλληλα σηματοδοτεί εξελίξεις σε κάποια ανοίγματα που κυνηγάς καιρό και προσφέρουν νέο έδαφος για τις ιδέες σου, ίσως και την ευκαιρία να αξιοποιήσεις κάποιες γνώσεις με διαφορετικό τρόπο. Είναι εξαιρετική περίοδος για φλερτ αρκεί να μην την έχεις δει «άμωμος», γιατί έχεις σαστίσει από τις αλλαγές.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Πιο γλυκό κλίμα στα προσωπικά σου κοντραρισμένο από ιδέες περί προσωπικής
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς (13) φέρνει ευχάριστα νέα για την προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα τα ερωτικά και τη σχέση με τα παιδιά σου, καθώς η προσέγγισή σου μαλακώνει. Παράλληλα οι συνεργασίες σου ή κάποια υπάρχουσα συμφωνία σού δίνει τη δυνατότητα να γίνεις πιο δημιουργικός, πράγμα που σου φτιάχνει τη διάθεση. Έχεις αρκετές εμπνεύσεις και αξίζει να τους δώσεις σημασία, εκτός ίσως από την έμπνευσή σου να ασχοληθείς εκ νέου με κάποιον πρώην. Μόνο για να το κλείσεις οριστικά. Ο Ερμής στον Υδροχόο (16) περιορίζει κάπως την όρεξή σου για πολλές κουβέντες δεξιά κι αριστερά, αλλά σου ανοίγει την όρεξη για παρεΐτσα με λίγους και καλούς. Ενδεχομένως να δημιουργήσει εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ιδιαίτερα σε σχέση με τον οικογενειακό προϋπολογισμό, ίσως κι όσον αφορά το μέλλον της σχέσης σου. Ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι να θυμάσαι ότι όλοι παίζετε στην ίδια ομάδα. Το να κάνεις κάποια επίδειξη αυτοδυναμίας είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο μπορεί να έχει δραστικότατες συνέπειες.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Ανοίγεις σε γνωριμίες και επικοινωνία, όμως απαιτείς και ποιοτικό προσωπικό χρόνο
Καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς (13) και οι γιορτές μένουν πια οριστικά πίσω, έχεις ανάγκη να ηρεμήσεις λιγάκι στον χρόνο που περνάς στο σπίτι και το γραφείο. Και στις δύο περιπτώσεις, μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη γιατί το πιο πιθανό είναι να απογοητευτείς και να βρεθείς σε συγκρούσεις. Αντίθετα οποιαδήποτε καλλωπιστική εργασία, δημιουργική δραστηριότητα ή ακόμη και προγραμματισμένος προσωπικός χρόνος θα δημουργήσουν τον χρόνο που χρειάζεσαι. Παράλληλα ίσως βάλεις τις βάσεις για κάποια δημιουργική δουλίτσα στο γραφείο. Ο Ερμής στον Υδροχόο (16) αλλάζει τον ρυθμό των σκέψεών σου και της επικοινωνίας σου, καθώς από το αυστηρά πρακτικό βρίσκεσαι να κυνηγάς επαφές, συναντήσεις και καινούριες ιδέες και γνωριμίες τόσο σε κοινωνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι μέρες δεν απογοητεύουν, ωστόσο όσο γίνονται και συζητιούνται κάνουν αναντίρρητη την ανάγκη να ρυθμίσεις πιο αποτελεσματικά το καθημερινό σου πρόγραμμα, τη δουλειά σου και τις πρακτικές σου υποθέσεις. Ό,τι κι αν κάνεις, προσεκτικά και χωρίς ανυπομονησία.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ικανοποιητικές εξελίξεις για την τσέπη και τα προσωπικά σου, όχι χωρίς σοκ όμως
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς (13) δίνει μια πολύ απαραίτητη γλυκύτητα στην επικοινωνία σου, ενώ ανοίγει την πόρτα για επαφές με ερωτική διάσταση που μπορεί να αναδιαμορφώσουν πλήρως την υπάρχουσα κατάσταση. Παράλληλα φαίνεται πως συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που αφορούν το δημιουργικό κομμάτι της καριέρας σου παίρνουν ικανοποιητική τροπή, αν και δρομολογούν ραγδαίες και δραστικές αλλαγές. Και προσωπικά και επαγγελματικά φέρνει κάποια σοκ, τα οποία είναι όμως αναγκαία τελικά για την ανανέωση που χρειάζεσαι σε οικονομικό και ερωτικό επίπεδο. Ο Ερμής στον Υδροχόο (16) στρέφει τις σκέψεις σου ακριβώς στην τσέπη και το κρεβάτι σου, εξαιτίας των ανάλογων ειδήσεων και επαφών. Όσον αφορά τα οικονομικά σου φαίνεται πως κάποιες αλλαγές που δρομολογήθηκαν στη δουλειά και τη ρουτίνα σου αποδίδουν, ή κάποιες συγγενικές υποθέσεις δρομολογούνται θετικά. Όσον αφορά το προσωπικό κομμάτι, η ανταμοιβή είναι ανάλογη της προσπάθειας που κάνεις να οργανώσεις διαφορετικά την καθημερινότητά σου, ίσως προσεγγίζοντας νέες παρέες και δοκιμάζοντας διαφορετικές δραστηριότητες.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Οικονομική κι ερωτική ανάπαυλα και δυνατότητα καλύτερης αυτοέκφρασης
Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς (13) φέρνει τη δυνατότητα για μια πολυπόθητη χαλάρωση, καθώς οι εξελίξεις στα οικονομικά σου και την ερωτική σου ζωή μπορούν να σου δώσουν ένα μεγαλύτερο μέτρο ικανοποίησης. Στην πρώτη περίπτωση τα πράγματα στο γραφείο ή κάποιες υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου ρυθμίζονται με ικανοποιητικό τρόπο, έστω κι αν η αλλαγή παραμένει σοκ. Στη δεύτερη περίπτωση καταφέρνεις να βρεις κάποια ισορροπία ανάμεσα στο οικείο και το καινούριο, έστω κι αν η αναστάτωσή της διαδικασίας είναι μεγάλη. Ο Ερμής στο ζώδιό σου (16) διευκολύνει την αυτοέκφραση, όπως και τις κουβέντες που αφορούν τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Οι εξελίξεις και οι ειδήσεις που αφορούν τη σχέση δημιουργικότητας-κέρδους είναι θετικές, ενώ είναι ευκολότερες οι συνεννοήσεις για το κοινό ταμείο και τα έξοδα των παιδιών. Παράλληλα, στην προσωπική σου ζωή το επικοινωνιακό κλίμα είναι πρόσφορο, ειδικά αν δεν φτάσεις σε κάποιο άκρο να διακηρύσσεις το ασυμβίβαστό σου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Μεγαλύτερη ικανοποίηση, όμως και εκρηκτικά παράπονα που δύσκολα βγαίνουν
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (13) δίνει μία ευχάριστη νότα στις μέρες σου, καθώς από ό,τι φαίνεται όσα φτάνουν στα αυτιά σου, όπως και οι άνθρωποι που γνωρίζεις και γενικώς οι συνδιαλαγές της καθημερινότητάς σου, σε επιβεβαιώνουν συναισθηματικά κι ερωτικά, ενώ δεν αποκλείεται να φέρουν ευχάριστες εκβάσεις σε θέματα που αφορούν τράπεζες, οργανισμούς, χρηματοδοτήσεις και κληρονομικά. Παράλληλα έχεις διάθεση να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, και φυσικά να το κάνεις. Ο Ερμής στον Υδροχόο (16) είναι άγγελος δύσκολων συζητήσεων και εξελίξεων στο οικογενειακό σου περιβάλλον και τη σχέση σου ή όσον αφορά το σπίτι σου. Φαίνεται πως κάποια πράγματα γίνονται επίσης εν αγνοία σου κι αυτό δεν βοηθά να αισθάνεσαι ήσυχος και βέβαιος. Το βασικό είναι να μην αρχίσεις να μπουκώνεις τη δυσαρέσκειά σου αλλά να συζητάς αυτά που σε ανησυχούν. Ειδάλλως είναι εύκολο να δώσεις μεγάλες διαστάσεις σε σχετικά ασήμαντα θέματα, όπως επίσης και να πιπιλίζεις μία αυστηρά προσωπική και βολική για σένα άποψη.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Κυριακής
Τα Ζώδια της Κυριακής
Ζυγέ, αξιοποίησε τη μέρα σου φροντίζοντας τον εαυτό σου!
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Κυριακής
Back to top

Προσεχως

Διαχρονίες: Μια συνομιλία των συλλογών του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας με σύγχρονους Έλληνες εικαστικούς
Διαχρονίες: Μια συνομιλία των συλλογών του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας με σύγχρονους Έλληνες εικαστικούς
Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"
26.02.2020
Διαχρονίες: Μια συνομιλία των συλλογών του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας με σύγχρονους Έλληνες εικαστικούς
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5