Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (2-8 Δεκεμβρίου)
ΤΕΥΧΟΣ 726
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (2-8 Δεκεμβρίου)

Τοξότη, δεν μπορείς να αγνοείς τις ανάγκες σου άλλο, ούτε το ότι δεν καλύπτονται με ευχές
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (2-8 Δεκεμβρίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Σοβαρεύεις με προσωπικά κι επαγγελματικά ζητούμενα, θυμήσου να διασκεδάζεις
Η εβδομάδα σου ξεκινάει με το διόλου ευκαταφρόνητο πέρασμα του Δία στον Αιγόκερο (2). Υπόσχεται να βοηθήσει σημαντικά και πρακτικά στην υλοποίηση των επαγγελματικών σου στόχων. Οι ευκαιρίες παρουσιάζονται μέσα από πράγματα που έμαθες, γνωριμίες κι ανοίγματα που έκανες, καθώς και τη διευθέτηση νομικών υποθέσεων. Μπορεί να σου ζητηθεί να αναλάβεις μεγαλύτερη ευθύνη όμως με την ανάλογη αμοιβή κι αναγνώριση. Στην προσωπική σου ζωή είναι ευκολότερο να επιδιώξεις με συγκεκριμένο τρόπο τους στόχους σου, μέσα από τον δικό σου τρόπο σκέψης και διασκέδασης. Αναλαμβάνεις την ευθύνη σου θέτοντας αποτελεσματικά όρια σε συγγενείς και αποδεσμεύοντας τον εαυτό σου από το να αναπαράγεις τις δικές τους ιδέες. Επειδή οι μέρες κι ο προβληματισμός τους σε σοβαρεύουν και σε κουράζουν αρκετά, καλό είναι να κρατάς τις ισορροπίες βάζοντας καινούργια πράγματα στις εξόδους σου ή κάνοντας σοβαρά διαλείμματα στη ρουτίνα σου με στιγμές που θα δεις, θα συζητήσεις ή θα ακούσεις κάτι πιο ευχάριστο με τον σύντροφο, τα παιδιά ή την παρέα σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

​Νιώθεις ότι αλλάζεις σελίδα, όμως παραβλέπεις τις αλλαγές που χρωστάς
Με τον Δία να ξεκινά τη μονοετή διέλευσή του στον Αιγόκερο (2) έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις σελίδα στην ερωτική και συναισθηματική σου ζωή, όπως και να βελτιώσεις το κοινό ταμείο στη δουλειά και το σπίτι. Θεωρητικά γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και αυτά που σε ακουμπάνε βαθιά στις ερωτικές και οικονομικές σου σχέσεις. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για να περάσεις από τη θεωρία στην εφαρμογή όσων έμαθες. Αυτό που μπορεί να σε εμποδίσει είναι ο εαυτός σου και συγκεκριμένα η εντύπωση ότι έχεις ήδη αλλάξει σελίδα ή ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει η δική σου στάση απέναντι στον εαυτό σου. Κανένα από τα δύο δεν ισχύει. Η επίτευξη των στόχων σου απαιτεί πολύ μεγαλύτερες πρακτικές μεταβολές. Γι’ αυτό φρόντισε, όταν βλέπεις εκκρεμότητες ή φοβίες ή γενικώς καταστάσεις από το παρελθόν να αναστατώνουν τη σχέση σου, να μην ξεσπάς στον απέναντι αλλά να δοκιμάζεις κάποια νέα προσέγγιση και να οριοθετείς τους συγγενείς σου.


Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 14-20.09.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 14-20.09.2020

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Μπαίνεις σε βαθύτερα νερά στα οικονομικά και τα προσωπικά σου
Σε δύο κατευθύνεις αναμένεται να δουλέψει η ενέργεια του Δία στον Αιγόκερο (2) στη ζωή σου. Από τη μία εστιάζει τις συνεργασίες σου πιο αποτελεσματικά, στο οικονομικό κομμάτι. Προσφέρει την ευκαιρία για εύρεση χρηματοδότησης για κοινά πρότζεκτ, καθώς και για να διευθετήσεις αποτελεσματικότερα θέματα με οργανισμούς του δημοσίου όπως και οικογενειακά περιουσιακά, δικά σου ή του συντρόφου σου. Από την άλλη, προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στο ιδιωτικότερο κομμάτι της ερωτικής σου ζωής, δηλαδή στη σεξουαλικότητα, τη συντροφικότητα και τη συναισθηματική δέσμευση. Αυτά σου είναι όλα αρκετά δύσκολα, όμως μέσα από τη σχέση σου (ή την απουσία της) έχεις την ευκαιρία να δεις τους περιορισμούς σου και τους τοίχους που υψώνεις, ώστε να οδηγηθείς σε κάτι ουσιαστικότερο. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις για σπίτι και οικογένεια παραμένουν στα πάνω τους. Γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ανοιχτός σε προτάσεις για έξω ή για κάποια εκδρομή, που σίγουρα θα ωφελήσουν τη διάθεση, τη σχέση και την κοινωνική σου ζωή.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 7-13.09.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 7-13.09.2020

Αναλαμβάνεις να «επέμβεις» πιο πρακτικά κι αποτελεσματικά στις σχέσεις σου
Η εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερο (2) και τον ζωδιακό σου άξονα, όπου και θα παραμείνει για τον επόμενο χρόνο. Η ενέργειά του μπορεί να σε βοηθήσει να διευθετήσεις αποτελεσματικότερα τις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις σύμφωνα με τον τρόπο που έχεις στο μυαλό σου και θεωρείς ότι λειτουργεί καλύτερα. Ο τρόπος που διαμορφώθηκε η προσωπική κι επαγγελματική σου καθημερινότητα είναι πολύτιμο εφόδιο και σου κάνει χώρο ώστε να επιτύχεις καλύτερη συνεννόηση με τους συναδέρφους σου. Σε προσωπικό επίπεδο σε βοηθά να βρεις μια κοινή ρουτίνα και να δεις πώς μπορεί μια σχέση να λειτουργήσει και πρακτικά κι όχι μόνο συναισθηματικά ή ερωτικά. Αυτό ουσιαστικά οδηγεί σε αναθεωρήσεις στον φιλικό κύκλο, στα σχέδιά σου και τις δικές σου δραστηριότητες, όμως δεν είσαι απολύτως έτοιμος να το δεχτείς. Συνεχίζεις να έχεις αρκετή δουλειά, πράγμα που συνεισφέρει στην τσέπη σου, κι αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση και ίσως σε κάνει κάπως «αχόρταγο».


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Αντιλαμβάνεσαι ότι λειτουργούν οι αλλαγές που έκανες στη ρουτίνα σου
Μεγάλο δώρο για τη δουλειά και τη ρουτίνα σου αποδεικνύεται ο Δίας στον Αιγόκερο (2) καθώς σε βοηθά να βελτιώσεις την ποιότητα αμφοτέρων. Γίνεσαι δημιουργικότερος κι απολαμβάνεις περισσότερο όσα κάνεις στην καθημερινότητά σου, την οποία οργανώνεις αποτελεσματικότερα για σένα. Η ερωτική σου ζωή, τα παιδιά κι ο σύντροφός σου συμβάλλουν στο να λειτουργείς με περισσότερο κέφι ή αποφασιστικότητα προς συγκεκριμένους στόχους και ποιότητα. Παράλληλα βλέπεις όποιες ρυθμίσεις έχεις ήδη κάνει για να συμμαζέψεις το πρόγραμμά σου να αποδίδουν είτε επαγγελματικά, είτε σωματικά δίνοντάς σου περισσότερη ενέργεια, ηρεμία κι αποφασιστικότητα. Ένα κομμάτι μέσα σου, όπως και τα πράγματα στο σπίτι παραμένουν ανήσυχα και κάπως τεταμένα, όμως η ζυγαριά της διάθεσής σου μπορεί να γείρει στο θετικό αν εσύ το επιλέξεις. Καλό θα είναι να μην παραμελείς την όρεξή σου για φλερτ, αστειάκια και διασκέδαση όσο κι αν η δουλειά, η υγεία ή τα σχέδιά σου τείνουν να καταλάβουν όλο τον διαθέσιμο χρόνο σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Όσα σε κάνουν χαρούμενο παίρνουν μεγάλη αξία στη ζωή σου κι όχι άδικα
Ο Δίας στον Αιγόκερο (2) υπόσχεται να λειτουργήσει υποστηρικτικά για την ερωτική σου ζωή, τη διάθεσή σου, τα δημιουργικά σου εγχειρήματα, όπως και για τη σχέση με την οικογένεια και τα παιδιά σου. Αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τις βάσεις σου, όπως και τη σχέση σου με την οικογένειά σου κι έτσι έχεις την ευκαιρία να συγκεντρωθείς ή να αξιοποιήσεις τα κομμάτια που σε κάνουν πραγματικά χαρούμενο. Γίνεσαι επιλεκτικότερος στη διασκέδαση και τον έρωτα όχι όμως με τον συνηθισμένο σου τρόπο του «ψειρίζω την μαϊμού», αλλά διακρίνοντας τι είναι σημαντικότερο για σένα, απαραίτητο και χρήσιμο, ώστε να είσαι χαρούμενος. Η μόνη παρανόηση που μπορεί να συμβεί είναι να θεωρήσεις ότι έχεις ήδη κάνει την αναθεώρηση νοοτροπίας, σκεπτικού και σχέσης με το ευρύτερο συγγενικό σου περιβάλλον που αυτά απαιτούν. Αυτό δεν ισχύει. Εξισορρόπησε τον χρόνο στο σπίτι και μόνος με χρόνο με τον σύντροφο και διασκεδάζοντας για να αποφύγεις διαβρωτικό εφέ στη σχέση σου ή την απομάκρυνση του συντρόφου σου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Αισθάνεσαι πιο σίγουρος ότι θα βρεις την άκρη έστω κι αν οι δυσκολίες παραμένουν
Ένα χέρι βοηθείας έρχεται να προσφέρει ο Δίας στον Αιγόκερο (2) σε όσα συμβαίνουν στο σπίτι και την οικογένειά σου, στο γραφείο και, κυριότερο όλων, στο βάθος βάθος του εαυτού σου. Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες καθώς και την ανασύνταξη που έγινε στον κύκλο τον ανθρώπων που βλέπεις καθημερινά, καινούριες ιδέες και προτάσεις που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο και γενικά οτιδήποτε σου υπέδειξε νέες πιθανότητες, για να χτίσεις καινούριες βάσεις. Η αβεβαιότητα και οι δυσκολίες που αντιμετώπισες στο οικογενειακό σου περιβάλλον μπορούν να υποκατασταθούν με μια αίσθηση αυτοπεποίθησης, ότι πατάς γερά στα πόδια σου και ότι εντέλει ξέρεις τι σου γίνεται και θα τα καταφέρεις, είτε πρόκειται για σοβαρές μετακινήσεις, είτε απλά για αλλαγές στο σπίτι. Βασική προϋπόθεση να αντιληφθείς ότι ο τρόπος που βλέπεις τον έρωτα, τη συντροφικότητα και την οικονομική σύμπραξη (κι εδώ μπαίνει και το επαγγελματικό στο παιχνίδι) χρήζει περαιτέρω αλλαγών. Μείνε ανοιχτός σε όσα μπαίνουν στο αντιληπτικό σου πεδίο, μην κυνηγάς πάλι τη βολή σου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Δύσκολα συγκρατείσαι όπου βλέπεις κακώς κείμενα σε σχέσεις και συνεργασίες
Η διέλευση του Δία στον Αιγόκερο (2) σε βοηθάει να θέσεις σε νέα θεμέλια τον κύκλο των γνωριμιών σου, τον τρόπο που επικοινωνείς με τους ανθρώπους που βλέπεις καθημερινά και, εντέλει, τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Με μια καθαρή εικόνα των συναισθηματικών, ερωτικών και οικονομικών σου αναγκών γίνεσαι ταυτόχρονα επιλεκτικότερος και πιο ανοιχτός στους ανθρώπους που επιλέγεις να συναναστρέφεσαι. Στο ίδιο πλαίσιο αλλάζει η δυναμική της σχέσης με τα αδέρφια σου καθώς και το ευρύτερο συγγενικό σου περιβάλλον. Σε αυτή τη διαδικασία σε υποστηρίζουν καινούρια άτομα με χαρακτηριστικά πιο κοντά σε αυτό που πλέον εκτιμάς, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο αξιολογείς αποτελεσματικότερα προτάσεις και συζητήσεις, με ρεαλισμό και χωρίς να εξαιρείς τη δική σου ικανοποίηση. Οι σχέσεις σου μέλλει να δουν κι άλλες δραστικές αλλαγές βάσει των παραπάνω, οπότε μην εφησυχάζεις. Κατά τα άλλα οι εξελίξεις στην καριέρα σου είναι ενθαρρυντικές για την τσέπη σου, ωστόσο ο φόρτος εργασίας μπορεί να σε κάνει ευέξαπτο απέναντι στον σύντροφο και τους συνεργάτες σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Δεν μπορείς να αγνοείς τις ανάγκες σου άλλο, ούτε το ότι δεν καλύπτονται με ευχές
Ο Δίας στον Αιγόκερο (2) αποτελεί ένα σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθειά σου να βρεις ικανοποιητικότερες ισορροπίες στην οικονομική, ερωτική και συναισθηματική σου ζωή. Εφόσον θεωρητικά γνωρίζεις καλύτερα ποιος είσαι και τι θέλεις, μέσα στον επόμενο χρόνο και κινούμενος βάσει αυτού, έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις το προσωπικό σου εισόδημα, όπως και να προσθέσεις το βάθος και την πραγματική διάσταση που λείπει από τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Κοινώς να είσαι περισσότερο ευχαριστημένος. Αυτό συνεπάγεται τεράστιες ανακατατάξεις στην προσωπική κι επαγγελματική σου ρουτίνα τις οποίες έχεις την εντύπωση ότι ήδη ολοκλήρωσες, όμως δεν είναι έτσι. Αν η συναισθηματική και οικονομική σου ζωή είναι εκτός ισορροπίας, η όρεξή σου ανοίγει από το φαγητό, ως το σεξ και τα χρήματα. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι υπάρχει το ένα υγιές μέτρο σε όλα, χάνοντάς το, χάνεις και την μπάλα. Όσον αφορά τις ακεφιές σου, βοηθά περισσότερο να βάλεις κάτω το τι τις προξενεί και να αποδεχτείς αυτά που χρειάζεσαι, από ό,τι οποιοδήποτε ευχολόγιο.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Αισθάνεσαι πιο σίγουρος ότι θα βρεις την άκρη έστω κι αν οι δυσκολίες παραμένουν
Με τον Δία στο ζώδιό σου (2) πρόκειται να πορευτείς τον χρόνο που έρχεται κι αυτό είναι μεγάλη βοήθεια από τη μία, αλλά και μεγάλη πρόκληση από την άλλη. Το πώς θα βιώσεις αυτή τη διέλευση εξαρτάται κυρίως από το πόσο έκανες τον κόπο να απαλλάξεις τον εαυτό σου από σχέσεις, ασχολίες, σχέδια και γενικώς τρόπους που όχι μόνο δεν σου ταιριάζουν παρά μόνο σου προξενούν πίεση κι εξάντληση. Αν κάτι έκανες σε αυτή την κατεύθυνση τώρα έχεις την ευκαιρία να ανασυνταχθείς και να αλλάξεις δραστικά σε κάποιον με λιγότερα πρέπει αλλά με μεγαλύτερη ηρεμία, καλύτερη ποιότητα και υγεία στη ζωή και τις σχέσεις του. Αν παρέμεινες πεισματικά στα ίδια που σε παιδεύουν, αναμένεται να τα δεις να φτάνουν στο ζενίθ τους με όλο τον δυσάρεστο αντίκτυπο στην υγεία, τις σχέσεις και τη γενική σου ευεξία. Αξιολόγησέ τα. Ιδιαίτερη μνεία στις ερωτικές σου σχέσεις, τη σχέση με τα παιδιά και τη δημιουργικότητά σου, όπου χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Μπαίνεις βαθύτερα στον εαυτό σου με τα καλά και τα δύσκολά του
Η διέλευση του Δία στον Αιγόκερο (2) και τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο είναι ένα ρεζουμέ της δωδεκαετίας που προηγήθηκε. Σε βοηθά να αποδεχτείς τις αλλαγές που συνέβησαν ή συμβαίνουν στην καριέρα και τον γάμο σου καθώς πολλές τους πτυχές χρήζουν μετουσίωσης ή, ελλείψει αυτής της δυνατότητας, απελευθέρωσης. Παράλληλα σου δίνει την ευκαιρία να θεραπεύσεις σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα και δυσχέρειες συνειδητοποιώντας τα βαθύτερα αίτιά τους και κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις για να τα εξαλείψεις ή να τα αποδυναμώσεις. Μη το αγνοήσεις. Είναι χρονιά που σε φέρνει πιο κοντά στα βαθύτερα και συνήθως συγκαλυμμένα κομμάτια σου είτε προκαλώντας τα να εκδηλωθούν ώστε να τα δεις, είτε δίνοντάς σου τη δύναμη να κάνεις κάτι για αυτά. Η διαδικασία σχετίζεται άμεσα με τα μελλοντικά σου σχέδια, με το όραμά σου και την ποιότητα της ζωής και των σχέσεων που θα ήθελες να κατακτήσεις. Όλα αυτά βεβαίως προϋποθέτουν θεμελιώδεις αλλαγές στο σπίτι, την οικογένειά σου και τις βασικές σου αρχές, κάτι που έχει ξεκινήσει όμως να απέχει πολύ από την ολοκλήρωση.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Γεμίζεις σχέδια και ευκαιρίες να τα υλοποιήσεις ίσως όμως κάπως επιφανειακά
Η μετάβαση του Δία στον Αιγόκερο (2) σε βοηθά να δεις κάποια μελλοντική διαδρομή για την καριέρα και προς τους προσωπικούς σου στόχους. Αν κινηθείς βάσει των εξελίξεων του τελευταίου χρόνου και των σχετικών συνειδητοποιήσεων, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να ανανεώσεις τις φιλίες σου, τα όνειρά σου, τα σχέδιά σου για το μέλλον και να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου. Σου δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσεις ανθρώπους που είναι πιο κοντά στον δικό σου τρόπο σκέψης, όπως και να βάλεις συγκεκριμένα πράγματα που σε εκφράζουν στην καθημερινότητά σου, είτε αφορούν την προσωπική, είτε την επαγγελματική σου ζωή. Ωστόσο προϋπόθεση για αυτό αποτελεί να έχεις προηγουμένως δημιουργήσει χώρο λύνοντας δεσμευτικές σχέσεις με τους συγγενείς σου και τη νοοτροπία τους και απελευθερώνοντας τον εαυτό σου από τα πρέπει που σου επέβαλαν φιλίες ή παλιότερα σχέδια κι όνειρά σου. Εάν αυτό δεν έχει συμβεί, τότε οι καινούριες συνισταμένες σε άτομα, ιδέες και πιθανότητες υποδεικνύουν ότι τα ουσιαστικά βήματα είναι αδύνατα με το παρελθόν σου παραμάσχαλα.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Κυριακής 20.09.2020
Τα Ζώδια της Κυριακής 20.09.2020
Ζυγέ, να πιστεύεις σους φίλους, στα όνειρά σου και στα σχέδια σου κι όταν σκάει...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Κυριακής 20.09.2020
Τα Ζώδια του Σαββάτου 19.09.2020
Τα Ζώδια του Σαββάτου 19.09.2020
Υδροχόε, λάβε υπόψη σου τι υποχρεώσεις έχεις ήδη πριν ενθουσιαστείς με...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια του Σαββάτου 19.09.2020
Τα Ζώδια της Παρασκευής 18.09.2020
Τα Ζώδια της Παρασκευής 18.09.2020
Σκορπιέ, πριν κλείσεις κανάλια επικοινωνίας ή κάψεις γέφυρες, βεβαιώσου ότι δεν...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Παρασκευής 18.09.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5