Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (14-20 Οκτωβρίου)
ΤΕΥΧΟΣ 719
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (14-20 Οκτωβρίου)

Ζυγέ, αισθάνεσαι πιο ικανοποιημένος και στραβώνεις ευκολότερα με τις πιέσεις
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (14-20 Οκτωβρίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Μάζεψε τη συναισθηματική και χρηματική απληστία. Περισσότερο δεν σημαίνει καλύτερο
Ανακατεύεσαι με θέματα δουλειάς και χρημάτων και γενικώς προσπαθείς να μαγειρέψεις πρακτικά θέματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο καθώς θέλεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Υπάρχει μια γραμμή που χωρίζει το «σκέφτομαι και τον εαυτό μου» από το «σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου». Το πού στέκεσαι σε σχέση με αυτή τη γραμμή καθορίζει και το κατά πόσο εισακούγεσαι και ικανοποιείσαι. Όταν πεισμώνεις, οι άνθρωποι κλειδιά για τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σου στόχους θα σου δείξουν ότι μπορούν να πεισμώσουν κι αυτοί. Δεν το θέλεις. Περίπου το ίδιο σε πιάνει και στην ερωτική σου ζωή όπου τα πράγματα πηγαίνουν καλά, όμως εσένα δεν φαίνεται να σου φτάνει αυτό. Σαφώς θετική η όρεξη για έξω και για ανανέωση, όπως και η πιο γενναιόδωρη στάση απέναντι στους συγγενείς σου, όμως καλό θα ήταν όλα αυτά να μη γίνονται για το αποτέλεσμα αλλά γιατί το ευχαριστιέσαι. Προσπάθησε να μην παγιδεύεσαι σε παλιά σου όνειρα. 


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Με τονωτικές ενέσεις διασκέδασης και ερωτισμού κόντρα στη ρουτίνα
Η ερωτική και η δημιουργική σου ζωή, η διασκέδαση και ο χρόνος με τα παιδιά σου είναι οι μεγάλοι άσοι στο μανίκι σου, αν κάνεις έναν μικρό κόπο να τους παίξεις σωστά. Κοινώς, καλό είναι να σκέφτεσαι την ικανοποίηση, την ασφάλεια και το πώς θα ’θελες να κυλά η καθημερινότητα των σχέσεών σου. Ακόμη καλύτερα, να συνειδητοποιήσεις ότι σε όλες σου τις σχέσεις υπάρχουν τουλάχιστον δύο. Όσο καλύτερα είναι το ντουέτο, τόσο καλύτερα θα είσαι εσύ, όχι το ανάποδο. Συνέχισε τη δύσκολη προσπάθειά σου να κρατήσεις τις ισορροπίες στην υγεία σου και στην καθημερινότητά σου και προσπάθησε να αποφύγεις να βλέπεις τα πράγματα ή έτσι ή αλλιώς. Ξέρεις ότι αλλάζεις κι έτσι είναι λογικό κι επόμενο να αλλάζουν οι σχέσεις, οι παρέες σου, το πού θέλεις να διασκεδάσεις και αυτά που κυνηγάς για να σε κάνουν καλύτερο και για το μέλλον σου. Αντιστάσου στον πειρασμό να ξαναγυρίσεις σε παλιές νοοτροπίες και να κάνεις ότι δεν βλέπεις όσα σου αποκαλύφθηκαν.


Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 10-16.8.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 10-16.8.2020

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Πηγαίνεις να καπακώσεις διασκέδαση, έρωτα και δημιουργικότητα χάριν ρουτίνας
«Η ζωή είναι αυτό που σου συμβαίνει όταν είσαι απασχολημένος να κάνεις άλλα σχέδια» είπε κάποιος κάποτε κι αυτές τις μέρες ισχύει και στο καλό και στο όχι τόσο καλό του κομμάτι. Από τη μία οι γνωριμίες κι επαφές των ημερών σε ωθούν να είσαι δημιουργικός, να ερωτευτείς, να αναζητήσεις καλύτερες και πιο χαρούμενες ισορροπίες με τα παιδιά σου. Από την άλλη, η θολούρα του πρακτικού είναι διάχυτη στην καθημερινότητά σου με οικογενειακά και προσωπικά ζητήματα να μπλέκονται στο μυαλό σου με τη δουλειά και τα χρήματα. Προσπάθησε να μην προσθέσεις σ’ αυτό την επιθυμία να διατηρήσεις την υπεροχή σου, να βγεις κερδισμένος, να κινήσεις νήματα στη δουλειά ή προσωπικά ώστε να είσαι από πάνω. Οι συνεργάτες κι ο σύντροφός σου είναι θετικά προδιατεθειμένοι απέναντί σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μη χαθείς σε άγχη, ανασφάλειες, υποψίες και αίσθηση αδικημένου, αλλά να κάνεις τη δουλίτσα που σου αντιστοιχεί ώστε να είσαι πιο ανοιχτός και βέβαιος.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 03-09.08.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 03-09.08.2020

Βιώνεις ζόρικες καταστάσεις στο σπίτι και μέσα σου, όμως δεν λείπουν τόνοι χαράς
Δυσκολούτσικα τα πράγματα στο σπίτι και την οικογένειά σου, κάτι που δυσκολεύει κι εσένα στο να μαζέψεις τη διάθεσή σου να τους πιάσεις όλους από τον σβέρκο και να τους βάλεις στη θέση τους. Σοφότερον το να αντιληφθείς ότι οι υποχρεώσεις και η δουλειά έχουν παίξει τον ρόλο τους. Χρειάζεται να είσαι λίγο γλυκούλης και ίσως να πάρεις απόφαση ότι οι σωστές ισορροπίες δεν είναι απαραίτητα οι ισορροπίες που σε ευχαριστούν. Το πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο έχεις κουραστεί να φροντίζεις τουλάχιστον για δύο. Βέβαια υπάρχει και το θετικό κομμάτι της ικανοποίησης, της δημιουργικότητας, των παιδιών, του έρωτα που παίρνεις όταν βλέπεις τη στήριξη των ανθρώπων σου. Ακόμη και επικοινωνιακά, τα πράγματα που συζητιούνται σε ανακουφίζουν καθώς δεν χρειάζεται να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Αν θέλεις να λειτουργήσεις εκεί που βρίσκεσαι, από δουλειά μέχρι σχέση, οικογένεια, σπίτι, καλό θα ήταν να μοιραστούν λίγο πιο δίκαια οι ευθύνες τώρα που μπορείς.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Χρειάζεσαι αέρα, κίνηση, εναλλαγή για να στηρίξεις πιο απαιτητικά κομμάτια
Αν η ζωή σου σού επιτρέπει να ταξιδέψεις ή έστω να διατηρήσεις μία πλούσια κοινωνική καθημερινότητα, μεγάλο το δώρο και η απόλαυση, καθώς σε βοηθά να αισθανθείς ισορροπημένος και σε γεμίζει έμπνευση, έρωτα και καλή διάθεση απέναντι στα παιδιά και τον σύντροφό σου. Τα χρειάζεσαι όλα αυτά καθώς η καθημερινότητά σου περνάει σοβαρές εκκαθαρίσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο κι αυτό είναι αρκετά πιεστικό, έστω κι αν δεν συμβαίνει κάτι κάθε μέρα. Στη δουλειά βρίσκεσαι σε μία άχαρη και περίπλοκη φάση να πρέπει να ρίξεις θεμέλια τρόπον τινά για την επόμενη φάση, χωρίς καν να είσαι σίγουρος αν θα υπάρξει επόμενη φάση. Την επένδυση σε φαιά ουσία, χρόνο και χρήμα την κάνεις ή πρέπει να την κάνεις ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα. Στην οικογενειακή σου ζωή, ενώ υπάρχουν πάμπολλα θετικά, ο γάμος ή οι στόχοι σου χρειάζονται αρκετή αποφασιστικότητα για να μη βρεθείς απλά να είσαι ο δυσαρεστημένος. Έχεις αρκετά θετικά για να τροφοδοτήσεις την προσπάθειά σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Βρίσκεις αυτό που θέλεις και δεν προτίθεσαι να το αφήσεις εύκολα
Ωραίο πράγμα να συνειδητοποιείς τι σε κάνει να περνάς καλά, να αισθάνεσαι ικανοποιημένος κι ασφαλής, να απολαμβάνεις το σώμα σου. Όχι και τόσο ωραίο πράγμα, όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι γιατί δεν το είχες κάνει νωρίτερα. Σε πρώτη φάση, προσπάθησε να μη δεις την ερωτική σου ζωή σαν κάτι που θα χορτάσει όλα τα απωθημένα σου ή θα σου λύσει όλα τα προβλήματα. Αυτό δεν παίζει. Λίγο μέτρο για να συνεχίσεις να απολαμβάνεις το καλό. Σε δεύτερη φάση τώρα που γυρίζει, πάρε το θάρρος να είσαι πιο σαφής στις επιθυμίες σου από την καριέρα, τον γάμο και, κυρίως, τον εαυτό σου. Αν πρόκειται να σταθεροποιήσεις μια καλή οικονομική ή ερωτική κατάσταση ή να τη βελτιώσεις, επιβάλλεται να παραδεχτείς ότι το θέλεις. Επειδή σε κάποιο επίπεδο όλα έχουν το κόστος τους, οι συνεργάτες, ο σύντροφος, ακόμη κι η δημιουργικότητά σου είναι πολύ πιθανότερο να ξεκλειδώσουν όσο έχεις σταθερά το θάρρος της γνώμης σου και τη γενναιοδωρία του χρόνου σου αντί για την αλαζονεία της επίκρισης.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Αισθάνεσαι πιο ικανοποιημένος και στραβώνεις ευκολότερα με τις πιέσεις
Μια αισιοδοξία έξτρα την έχεις, βοηθάει η σχέση σου, βοηθάνε τα σχέδιά σου, βοηθάει το ότι κάπως καλύτερα βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Αισθάνεσαι πιο ξεκούραστος κι ενεργητικός καθώς ερωτικά, οικονομικά και επικοινωνιακά τα πράγματα της ζωής σου ενορχηστρώνονται πιο ικανοποιητικά για σένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι εύκολα, ούτε ότι η συναισθηματική σου κατάσταση είναι άνετη και ξεκάθαρη, ούτε ότι ξαφνικά έλυσες όλα σου τα θέματα και βαδίζεις πρόσω ολοταχώς στο επόμενο. Όσο όμως δεν γίνεσαι άπληστος και υπερβολικός αλλά πασχίζεις να κρατήσεις το μέτρο και τους άλλους στο παιχνίδι, έχεις τα αντίστοιχα οφέλη. Η αίσθηση ότι παίρνεις κάτι πιο κοντά σ’ αυτό που χρειάζεσαι είναι γλυκιά, όμως παράλληλα σε κάνει να δυσανασχετείς με την ως τώρα οργάνωση στο σπίτι, την οικογένεια, ίσως και μέσα σου. Δίκιο έχεις, κάποια πράγματα καλό θα ήταν να τα ξεφορτώσεις παρά τις ενοχές. Πρόσεξε τα μεγάλα λόγια και τους ενθουσιασμούς με γνωριμίες και προτάσεις γιατί η ρουτίνα σου παραμένει ίδια κατά βάση.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Είσαι με το ένα πόδι εδώ και το άλλο εκεί, κάνε ένα βήμα όμως επιτέλους
Οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις σού δίνουν το γήπεδο που χρειάζεσαι για να κάνεις ένα από δύο πράγματα: να αποδεχτείς θαρρετά τις ανάγκες σου συναισθηματικά και οικονομικά και να νιώσεις άνετα στο πετσί σου με τις ρυθμίσεις που αυτές απαιτούν. Ή να μπερδευτείς στο μη περαιτέρω και να αρχίσεις να κόβεις και να ράβεις ανεξέλεγκτα μήπως και καταφέρεις να κερδίσεις τα πάντα χωρίς να ρισκάρεις τίποτα. Πιθανότερο το δεύτερο γιατί τουλάχιστον σε πρακτικό επίπεδο καθημερινότητας, καριέρας, γάμου και των συναφών στόχων περνάς μια μάλλον απαισιόδοξη και άβολη φάση. Αν αυτό όλο το κρατήσεις μέσα σου στην προσπάθεια να είσαι άνετος ή να έχεις το πάνω χέρι και να επιλέξεις εσύ τι πάει και τι όχι, θα δεις ότι στην πράξη, στις κουβέντες και τις καθημερινές σου επαφές, στις διαπραγματεύσεις σου κοκ ίσως να μην είσαι αυτός που αποφασίζει. Ή ίσως έχεις πύρρειες νίκες. Γι’ αυτό τον λόγο, περιόρισε τα μυστικά και μείνε ομαδικός. Είναι δύσκολο, αλλά στην γκάμα σου.


 Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Συνεχίζεις με τις ίδιες ταχύτητες και συνήθειες, ενώ έχεις ολοφάνερα κουραστεί
Βασικό να μην αυτοπυροβοληθείς στο πόδι από απροσεξία, κοινώς να μην ανοιχτείς τόσο ώστε στο τέλος να βρεθείς να περπατάς στο κενό στη σχέση και τις συνεργασίες σου. Το θέμα διασκέδαση, δημιουργικότητα και ανανέωση συνεχίζει να πηγαίνει καλά καθώς επενδύεις στον ελεύθερο σου χρόνο ή έστω στο να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου, σχεδιάζοντας πιο ισορροπημένα για το μέλλον σου. Ωστόσο έχεις έμφυτη τάση στην υπερβολή και επιπρόσθετα αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ότι πρακτικά δεν σου βγαίνουν τα κουκιά. Σε πρώτη φάση χαλάρωσε τις υποσχέσεις και τα πρότζεκτ κερδοφορίας ή συναισθηματικής ανακούφισης στη σχέση και τις συνεργασίες σου. Έχεις αρχίσει και θολώνεις κι αγχώνεσαι. Σε δεύτερη φάση προσπάθησε να μην παρασυρθείς ερωτικά σε δυσάρεστες ιστορίες πάνω στον ενθουσιασμό σου, όπως και να μην ξοδέψεις τα λεφτά των x δόσεων/υποχρεώσεων σε παγωτά. Ίσως να χρειάζεται να είσαι λίγο πιο ευαίσθητος απέναντι στα πράγματα που σε δυσκολεύουν. Όχι απαιτώντας να ανταποκριθούν οι συνεργάτες ή ο σύντροφός σου, όπως θέλεις, αλλά παραδεχόμενος αδυναμία.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Είσαι στα πιο εξωστρεφή σου, πράγμα που κάνει καλό σε όλα παρά τις αμφιβολίες
Μπαίνεις σε ρεσιτάλ εξωστρέφειας, καθώς χρειάζεται να βγεις μπροστά στην καριέρα και τον γάμο σου. Η ερωτική σου ζωή, τα μοιρασμένα οικονομικά, καθώς και οι υποθέσεις της οικογένειας και του σπιτιού απαιτούν να παίξεις τον ρόλο σου και μάλιστα χωρίς να επιβολή, αλλά με συνεννόηση. Την ίδια στιγμή βέβαια η καθημερινότητά σου, οι συγγενικές σου σχέσεις, καθώς και η δουλειά σού ανοίγουν ένα πεδίο σχεδίων, ευχάριστων δραστηριοτήτων για τον ελεύθερό σου χρόνο και τη δυνατότητα να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου. Χρειάζεται μόνο να δείξεις κατανόηση και να είσαι γενναιόδωρος κι όχι σκληρός. Στην ίδια κατηγορία πέφτει και η ερωτική σου ζωή, καθώς με όλα αυτά που κάνεις αισθάνεσαι δικαιολογημένος να έχεις απαιτήσεις, συχνά υπερβολικές. Άραξε και άφησε τον εαυτό σου να νιώσει συναισθήματα. Δεν σημαίνει ότι επειδή πορεύτηκες κάπως ως τώρα στη ζωή σου πρέπει να συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο. Μπορεί κάποιες φιλίες και κάποιοι τρόποι σου να σου δημιουργούν πρόβλημα. Συμβαίνει, δεν χρειάζεται να ’ναι για πάντα.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Ανεβάζεις ταχύτητα με ανανέωση, όμως θέλεις να τη χωρέσεις σε παλιούς στόχους
Ανοίγουν οι ευκαιρίες που ήθελες για ανανέωση, για ταξιδάκια, για παρέες, για να μάθεις καινούρια πράγματα, για να διευρύνεις τον ορίζοντα των επαγγελματικών σου συνεργασιών με την ώθηση ιδεών, γνωριμιών και επαφών μέσα από τους συνεργάτες και τον σύντροφό σου. Βέβαια είναι η στιγμή που έρχεσαι αντιμέτωπος και με το τι σημαίνει αυτό πρακτικά για την καριέρα και τον γάμο σου, πράγμα που δημιουργεί μπέρδεμα. Σε ερωτικό επίπεδο, καλό είναι να μην προσωποποιήσεις τη διαδικασία απεριόριστα και να μην μπεις στο αν ο σύντροφος τσεκάρει τα κουτάκια των στόχων σου. Καλό θα ήταν να καταλάβεις ότι αυτά τα κουτάκια είναι στοιχεία άνεσης, όχι ζητούμενα. Λογικό να ανησυχείς και να απογοητεύεσαι, όμως κάποιοι στόχοι ορθά υποψιάζεσαι ότι περνούν σιγά-σιγά στο παρελθόν. Μέσα στον ενθουσιασμό-προβληματισμό σου τείνεις να γίνεις αρκετά εγωκεντρικός όσον αφορά την οικογένεια και την κατάσταση στο σπίτι, ακόμη και στις παρέες και σε σχέση με τα ανοίγματα που σου γίνονται. Όμως χωρίς δουλίτσα δεν γίνεται, έστω κι αν δεν βολεύει.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Παιδεύεσαι για παλιές ισορροπίες, αλλά οι εξελίξεις τρέχουν γρηγορότερα
Μπορεί επιφανειακά να έχεις την εντύπωση ότι ασχολείσαι με την ερωτική σου ζωή ή με την τσέπη σου, με λογαριασμούς και πρακτικές υποθέσεις ή με συναισθήματα και συντροφικότητα, και κάνεις ό,τι μπορείς για να κρατήσεις τις ισορροπίες. Εδώ που τα λέμε, όμως, τα ευτράπελα που αισθάνεσαι και συμβαίνουν τόσο στα προσωπικά όσο και στα οικονομικά σου, λένε άλλη ιστορία. Οι εξελίξεις που συμβαίνουν με τους συγγενείς και τη σχέση σου, όπως και σε επίπεδο διαλόγου στην ερωτική σου ζωή, είναι απολύτως πραγματικές και μπορούν να σε ανανεώσουν, να λύσουν θέματα στο σπίτι και τη σχέση σου, καθώς και να βελτιώσουν την επικοινωνία. Αυτό που χρειάζεται από σένα είναι λιγότερος κόπος να προσαρμοστείς σε αυτά που θεωρούσες συντροφικότητα, πλούτο, ικανοποίηση στο παρελθόν και περισσότερο θάρρος ώστε να συμπεριλάβεις αυτά που είναι τα ζητούμενά σου τώρα. Δεν χρειάζεται να επιβάλλεις κάτι, μάλλον να έχεις το θάρρος της άποψής σου. Μην περιορίζεις την κατανόηση για τον απέναντι μόνο στο όταν συμφωνείτε.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.08.2020
Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.08.2020
Υδροχόε, είναι ωραία μέρα για να πιάσεις τα ευχάριστα, φλερτ, χρόνο με παιδιά...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.08.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5