1821 Digital Gallery
Υδροχόος 2014
ΤΕΥΧΟΣ 465
STARDUST

Υδροχόος 2014

Μπορείς να είσαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, γνωρίζοντας το σωστό άνθρωπο

Άρης στον Ζυγό: Έρις/Πόλεμος/Διαπραγματεύσεις

(7/12/13 - 26/7/14 και ανάδρομος 1/3-20/5)

Από το ένα χέρι σε κρατάει ο Άρης ψιθυρίζοντάς σου ότι όσο πιο μακριά ταξιδέψεις –εκτός Ελλάδας, αν είναι δυνατόν – τόσο καλύτερα θα αισθανθείς, ενώ σου τονώνει το ηθικό με ανθρώπους που σε στηρίζουν και σε αγαπάνε ουσιαστικά –φέρνοντας ίσως και κάποιον/α που τον/την έλκεις ερωτικά – και από το άλλο χέρι ο Κρόνος σε κάνει να βαριέσαι τους ίδιους και τους ίδιους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου. Την εποχή πάντως που ο Άρης δεν είναι ανάδρομος ό,τι σχετίζεται με σπουδές, μετακινήσεις, εμπόριο, ελεύθερα επαγγέλματα, διαφήμιση, εκδόσεις, επαγγελματικές επαφές, ραντεβού, εξωτερικό, ίντερνετ μπορούν να αποδώσουν καρπούς και να ενεργοποιηθούν ή να εξελιχθούν. Είναι εποχή επαφών, ζωντάνιας, εξωστρέφειας, γνωριμιών, συνδέσεων, προετοιμασίας. Μόλις όμως ο Άρης γυρίζει ανάδρομος, όλα αρχίζουν και προχωράνε με δυσκολία και δυσαρέσκεια. Αποσυντονισμός. Είναι και μεγάλο το διάστημα του ανάδρομου. Ψυχραιμία. Όταν επανέλθει στα ίσα του θα πάρεις και πάλι μπρος σα να μη συνέβη τίποτα.

Κρόνος

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 19.01.2022
Τα Ζώδια της Τετάρτης 19.01.2022

The Old Devil

Αισθάνεσαι/αισθανόσουν διχασμένος ανάμεσα στην προσωπική σου ζωή και στην επαγγελματική σου καριέρα; Είναι απολύτως φυσιολογικό όσο ο Κρόνος συνεχίζει να βρίσκεται στο 10ο οίκο σου, δηλαδή στον Σκορπιό. Από τη μια έχεις ανάγκη τη θέση και την αναγνώριση που φέρνει μαζί του ο Κρόνος – δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ. Αλλά από την άλλη σου αφήνει μια πικρή γεύση όταν πρέπει (έπρεπε) να πεις αντίο στις καθημερινές απολαύσεις, στη χαρά της ζωής, στους ανθρώπους που αγαπάς, για να γυρίσεις σε ένα σκοτεινό γραφείο και να δώσεις τη μάχη της επαγγελματικής επιβίωσης με ένα βλοσυρό αφεντικό ή αρπαχτικά –συναδέλφους που δεν έβλεπαν/βλέπουν με καλό μάτι την προσπάθειά σου να τα καταφέρεις και να διακριθείς.

Πάμε πάλι: αισθάνεσαι ότι αφεντικά, ανώτεροι και γενικότερα άνθρωποι που μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σου παρακολουθούν την επαγγελματική σου ζωή λέγοντάς σου «Δούλεψε περισσότερο, γίνε πιο αποδοτικός/ή, τρέξε πιο πολύ, μπορείς περισσότερα, μη χαλαρώνεις, δούλεψε με όλες τις μηχανές σου στο φουλ, απόδειξε την αξία σου, πάρ’ το απόφαση ή τώρα ή ποτέ». Το πήρες το μήνυμα; Προχωράμε, λοιπόν.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 18.01.2022
Τα Ζώδια της Τρίτης 18.01.2022

* Αφορά κυρίως Υδροχόους γεννημένους από 5-19 Φεβρουαρίου

+Ωροσκόπους ή άλλους πλανήτες σε αυτό το ζώδιο μεταξύ 16°Σκορπιού - 0° Τοξότη

n

Εικονογράφηση: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

● Με τον Δία στον Καρκίνο (26/6/13 - 16/7/14)

Οι ευκαιρίες εμφανίζονται στον τομέα της Εργασίας. Αν ψάχνεις, βρίσκεις. Αν υπάρξει κακή εργασιακή εξέλιξη, οι πιθανότητες είναι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ψάχνοντας. Αν εργάζεσαι, η δουλειά σου προστατεύεται από τρικυμίες –όχι μόνο επιπλέεις αλλά πιθανόν να είσαι το αντικείμενο θετικών εργασιακών εξελίξεων. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μάλλον η δουλειά αυξάνεται και διευρύνεται. Μπορεί να υπάρξουν περίοδοι έντονης δουλειάς, περισσότερων ωρών και καινούργιων ανοιγμάτων. Υπάρχει επιθυμία αλλά και θέληση για καινούργιες ιδέες και υπηρεσίες, ενώ είναι καιρός για τεχνολογική ανανέωση και νέες κατευθύνσεις. Ανοίγεσαι με το βλέμμα στο μέλλον. Λέξη-κλειδί: επέκταση. Ήρθε η ώρα να απλωθείς μεθοδικά με λογική και προγραμματισμό κι αν η δουλειά σου δεν έχει σύνορα να ανοιχτείς και στο εξωτερικό. Είναι μια χρονιά που μπορείς να δημιουργήσεις νέες συμμαχίες, νέες συνεργασίες και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τα σχέδιά σου ή να σε βοηθήσουν να τα υλοποιήσεις. Κι επειδή ο Καρκίνος συμβολίζει για σένα και την υγεία, φαίνεται ότι αυτή η χρονιά είσαι αλεξικέραυνος ή προβλήματα υγείας λύνονται ευκολότερα. Προσοχή στα επιπλέον κιλά.

● Με τον Δία στον Λέοντα (16/7/14 - 11/8/15)

Μια σημαντική χρονιά. Μια πολύ σημαντική χρονιά. Που αφορά τις σχέσεις. Με τον άλλους. Τον Άλλο. Το/τη σύντροφο. Το/τη σύζυγο. Τους σημαντικούς άλλους. Τις επαγγελματικές συνεργασίες. Τη σχέση με τον Κόσμο. Οτιδήποτε λοιπόν σχετίζεται με ερωτικές/συντροφικές ή επαγγελματικές σχέσεις ευνοείται, εξελίσσεται, απογειώνεται. Είναι η χρονιά που η σχέση μετατρέπεται σε γάμο ή συμβίωση, που νέες εργασιακές συνεργασίες εμφανίζονται, που οι υφιστάμενες σταθεροποιούνται, που μπορείς να διαπραγματευτείς καλύτερα την επαγγελματική σου αξία, που προβλήματα σχέσεων διευθετούνται με περισσότερη κατανόηση και διαλλακτικότητα. Ναι, μπορεί και να χωρίσεις ή να σπάσεις μια επαγγελματική σχέση: μια τέτοια εξέλιξη όμως αποτελεί λύτρωση – ένας κύκλος έκλεισε και ελεύθερος ανεβαίνεις στο επόμενο τρένο που οδηγεί σε μια περισσότερο γεμάτη και ικανοποιητική ζωή. Αν ασχολείσαι με κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο, ή απευθύνεσαι με οποιοδήποτε τρόπο στον κόσμο, είναι μάλλον η χρονιά που η δημοφιλία σου εντείνεται και το «έργο» ή το «προϊόν» σου πιάνουνε στόχο.

Είναι μια χρονιά που ερωτεύεσαι, γνωρίζεις νέους σημαντικούς ανθρώπους και είσαι περισσότερο εξωστρεφής. Ακόμα κι αν ανήκεις στους εσωστρεφείς Υδροχόους –υπάρχουν τέτοιοι; – ο κόσμος γίνεται η σκηνή σου και σε προτρέπει να πρωταγωνιστήσεις. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι «συν Αθηνά και χείρα κίνει» – με τα μάτια ανοιχτά αρπάζεις τις ευκαιρίες όπου μπορείς. Το καλό είναι ότι μπορείς να είσαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, γνωρίζοντας το σωστό άνθρωπο.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5