Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (7-13 Οκτωβρίου)
ΤΕΥΧΟΣ 718
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (7-13 Οκτωβρίου)

Ζυγέ, ζητάς πολλά κι εύκολα χωρίς να είσαι πρόθυμος να δημιουργήσεις τον χώρο
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (7-13 Οκτωβρίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η ζωής σου έχει εξαιρετικά φωτεινά και σκοτεινά σημεία, μην κολλάς στα δεύτερα
Το γοργόν και χάριν έχει, όχι τόση όμως όταν πηγαίνεις ολοταχώς προς τα πίσω επειδή σε έχουν πιάσει διαφόρων ειδών οικονομικά και συναισθηματικά άγχη ή γιατί έχεις μπερδέψει τόσο τα ερωτικά σου που δεν μπορείς να αποφασίσεις αν όσα σου συμβαίνουν είναι καλά ή όχι. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό (8) δεν κάνεις χάρες στους άλλους, ούτε στον εαυτό σου όμως. Θα ήταν έξυπνο αντί να βασανίζεις το μυαλό σου με σενάρια, ζήλειες, ανασφάλειες και «δεν μου αξίζει αυτό», να πάρεις βαθιά αναπνοή και να μιλήσεις ανθρώπινα και κυρίως λογικά. Ειδάλλως, καμιά αγκαλιά ή σεξ θα βοηθήσουν επίσης την υπόθεση. Στα θετικά ότι τα οικονομικά του σπιτιού ή της δουλειάς τακτοποιούνται καλύτερα με τη βοήθεια του συντρόφου ή των συνεργατών σου, αν και στο προσωπικό σου πορτοφόλι τα πράγματα είναι ως συνήθως. Η Πανσέληνος στον ζωδιακό σου άξονα (13) χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου για να μην προβείς σε υπερβολικές αντιδράσεις στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις που θα στοίχιζαν στη δουλειά. 


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Παραμελείς σημαντικά πράγματα και δεν βλέπεις τι έχεις κάνει στραβά
Ξέρεις αυτό που λένε ότι όταν είσαι κουρασμένος κάνεις κακές επιλογές; Στην αρχή της εβδομάδας σε αφορά. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό (8) και τον ζωδιακό σου άξονα βγάζει ένα μείγμα πάθους και απέχθειας ταυτόχρονα για τις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις ή, καλύτερα, για τις σχέσεις στην καθημερινότητά σου. Ό,τι και να γίνει, μην μπεις σε παράλληλο σύμπαν και γίνεις είτε κολλιτσίδα, είτε εξαφανιστείς από προσώπου γης. Η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν φταίνε οι άλλοι αλλά εσύ, είτε γιατί πηγαίνεις με χειρόφρενο γενικώς, είτε γιατί η επαγγελματική σου ζωή σε έχει καβαλήσει τελείως. Ρίξε μια καλή ματιά στα προσωπικά σου γιατί υπάρχουν σοβαρές προοπτικές ανανέωσης, αν βγεις λίγο έξω από αυτά που κάνεις συνήθως και αυτούς με τους οποίους τα κάνεις συνήθως. Η Πανσέληνος (13) χρειάζεται πολλή ψυχραιμία γιατί φαίνεται πως θα σου βγάλει υποθέσεις του γραφείου ή της οικογένειας που πρέπει να μαζέψεις. Καλό θα ήταν να το κάνεις αποφασιστικά αλλά χωρίς να γίνεις επιθετικός.


Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 11-17 Οκτωβρίου 2021
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 11-17 Οκτωβρίου 2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Δεξιοτεχνία για να ξεπεράσεις το συρματόπλεγμα που σε χωρίζει από τη χαρά
Στην αρχή της εβδομάδας είναι εύκολο να χάσεις την μπάλα με πρακτικά οικογενειακά ζητήματα ή υποθέσεις που αφορούν το σπίτι σου, ειδικά αν υπάρχουν διαφορές απόψεων στο τραπέζι. Χρειάζεται ευθύτητα, κατανόηση και φροντίδα για να μην αισθάνεται κανείς «ο χαμένος». Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό (8) στο παιχνίδι της ρουτίνας μπαίνουν τα ερωτικά, τα παιδιά σου και τα δημιουργικά σου πρότζεκτ. Το καλό είναι ότι, αν πάρεις βαθιά αναπνοή κι αποφασίσεις να λύσεις ή να βελτιώσεις ό,τι σε κρατάει πίσω, μπορείς να το καταφέρεις. Το όχι τόσο καλό είναι ότι αισθάνεσαι αδικημένος και αρκετά επικριτικός, πράγμα που δεσμεύει την ανανέωση. Ακόμη κι αν ωφεληθείς οικονομικά, πολλά πηγαίνουν άμεσα σε τρύπες που πρέπει να βουλώσεις. Η Πανσέληνος στον Ζυγό (13) είναι ευκαιρία να δείξεις τη δεξιοτεχνία σου. Έχει εξαιρετικές προοπτικές για την ερωτική σου ζωή και τα δημιουργικά σου εγχειρήματα, όμως είναι για δυνατούς λύτες, καθώς χρειάζεται να εξισορροπήσεις τις οικονομικές σου ανησυχίες και την ανυπομονησία σου για να την αξιοποιήσεις.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 4-10 Οκτωβρίου 2021
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 4-10 Οκτωβρίου 2021

Διεκδικείς από την ερωτική σου ζωή, όμως δύσκολα παίρνεις αυτό που θέλεις
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό (8) μαλακώνει τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, αφού χαλαρώνεις κάπως από το οικογενειακό δράμα και τις προσπάθειές σου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στο σπίτι. Γίνεσαι πιο άμεσος και διεκδικητικός στην ερωτική σου ζωή, ενώ είναι πιο εύκολο να παθιαστείς με ό,τι σου γυαλίζει για να περάσεις καλά ή να αισθανθείς άνετα. Αν δεν προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα και να μπλεχτείς σε κρίσεις, επικρίσεις και επιφανειακά κολλήματα, μπορείς να συνδυάσεις τρυφερότητα και πάθος στο φλερτ και στη σχέση σου. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό (13) βέβαια είναι δύσκολο να το πετύχεις αφού ό,τι κέφι και καλή διάθεση βρίσκεις τεστάρεται άμεσα από τον σύντροφο, τα παιδιά σου, ίσως και από τη δική σου προσπάθεια να πάρεις αυτό που θέλεις γρήγορα και άμεσα, χωρίς διάθεση να συμβιβάσεις τα πράγματα. Είναι αρκετά δύσκολο να είσαι εντάξει με τον τρόπο που κινούνται οι άλλοι, εκτός αν πραγματικά είσαι έτοιμος για πολύ δραστικές κινήσεις.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Καλλιεργείς την εντύπωση ότι αδικήθηκες και θεωρείς αυτονόητα τα ωραία
Στην αρχή της εβδομάδας οι ισορροπίες είναι λεπτές ανάμεσα στο σπίτι και τη δουλειά και καμία προσπάθειά σου να είσαι άμεσος, ανοιχτός και να δείξεις κατανόηση στους δικούς σου δεν θα πάει χαμένη όσο κι αν τριπάρεις με τα δικά σου σχέδια. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό (8)  χρειάζεται κοινή λογική, αμεσότητα και γενναιοδωρία με το χρήμα και τον χρόνο για να μην εκτιμήσεις εγωιστικά όσα συζητιούνται στο σπίτι. Σε επίπεδο δουλειάς, προτάσεις, επαφές και ιδέες για την καριέρα σου σού δημιουργούν αμφιβολίες και μπέρδεμα και εγείρουν δυσπιστία κι αμφιβολίες. Αν βρεις θάρρος, γενναιοδωρία και ρεαλισμό μπορείς να υπερβείς δυσκολίες στο γραφείο και στο να φτιάξεις τις βάσεις σου. Η Πανσέληνος στον Ζυγό (13) έχει μεγάλο επικοινωνιακό δυναμικό και ίσως σε σπρώχνει να ταξιδέψεις ή να χρησιμοποιήσεις γνώσεις, ανοίγματα και γνωριμίες ώστε να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου. Για να μπορείς να το κάνεις, μην αναβάλλεις τη φροντίδα της υγείας σου καθώς και οικογενειακών θεμάτων.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Σε προμοτάρεις καλά, όμως το χάνεις αν γίνεις άπληστος και χωρίς ευελιξία
Πουλάς καλά τον εαυτό σου κι οτιδήποτε άλλο στην αρχή της εβδομάδας, όμως διατήρησε επαφή με την ευρύτερη εικόνα της καθημερινότητάς σου και των αλλαγών που έχει υποστεί ώστε να μπορέσεις όντως να διευρυνθείς στην κατεύθυνση που θέλεις. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό (8) βοηθάει το κοινωνικό σου κομμάτι, αν δεν πάθεις Σκρουτζ και πας να βγάλεις κάτι (χρήματα, γνωριμία, ευκαιρία, σύσταση, γνώση) από κάθε κουβέντα, συνάντηση, ιδέα. Μαλάκωσε λίγο τον τρόπο που αξιολογείς τα πράγματα και θα έχεις τις σωστές ευκαιρίες, όπως και ευκαιρίες για έξω, ίσως και μία εκδρομή – δουλειάς και υγείας επιτρεπουσών. Η Πανσέληνος (13) είναι καλά νέα για την τσέπη σου και το οικογενειακό εισόδημα καλύπτει κάποιες ανάγκες σου, τηρουμένων των αναλογιών. Μη θεωρήσεις τίποτα από τα δύο μόνιμη κατάσταση, αν δεν είσαι έτοιμος να βγεις από τα κουτάκια σου, να αναλάβεις την ευθύνη σου και να αξιοποιήσεις επιτέλους τη δημιουργικότητά σου. Επίσης η ικανοποίηση στα προσωπικά σου είναι δική σου, όσο αποδεσμεύεσαι από το παρελθόν.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζητάς πολλά κι εύκολα χωρίς να είσαι πρόθυμος να δημιουργήσεις τον χώρο
Ανασκάλεψε παλιές πληγές με συγγενείς με την ελπίδα ότι θα πάρεις χρήματα και έχεις μια βεβαιότητα αναστάτωσης στα χέρια τα δικά σου και του συντρόφου σου. Με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη στον Σκορπιό (8) αποζητάς για μια φορά όλα να πάνε πρίμα για σένα και εύκολα. Το πρίμα εφικτό, το εύκολα όχι τόσο. Προσπάθησε να εξυπηρετήσεις πρώτα βαθύτερες συναισθηματικές και οικονομικές ανάγκες που θα σε μαλακώσουν και οπωσδήποτε λάβε υπόψη σου όποιον άλλον ενδιαφερόμενο, νυν/υποψήφιο σύντροφο, την ομάδα σου αν πρόκειται για πρότζεκτ, τα παιδιά σου, πριν εξαγγείλεις κοινή γραμμή. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου (13) φέρνει σε άμεση τριβή εσένα κι ό,τι ζητάς από την προσωπική σου ζωή και θέματα που αφορούν το οικογενειακό οικονομικό και οικογενειακό πλαίσιο ή την κατάσταση στο γραφείο. Αν αισθάνεσαι ότι σε παρασύρουν οι περιστάσεις, λύσε κάβους από κάποια από όλα όσα έχεις φορτωθεί στο σπίτι και το γραφείο για να μη συντριβείς στα βράχια, αλλά να κάνεις ένα βήμα προς τους στόχους σου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Παίρνεις επιβεβαίωση, όμως αντιμετωπίζεις και κάποιες δύσκολες καταλήξεις
Σχέδια για οικονομικές συνεργασίες ή χρηματοδότηση είναι δύσκολο να προχωρήσουν, όσο καλά κι αν είναι, αν δεν λάβεις υπόψη σου το γενικό πλαίσιο στο σπίτι και τις βάσεις σου. Θα φας άκυρο από απέναντι. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (8) σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου, καθώς η στήριξη μέσα από τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις, παλιές ή καινούργιες, σε βοηθάει να εκτιμήσεις την αξία σου. Η επιβεβαίωση σε κάνει είτε πιο γενναιόδωρο και τολμηρό, πράγμα που αποβαίνει ουσιαστικότατα υπέρ σου, είτε σου ανοίγει την όρεξη για περισσότερα κι εκεί προκύπτει ενδεχομένως το μπέρδεμα, ειδικά αν λογαριάζεις χωρίς τον σύντροφο, το τι συμβαίνει σπίτι ή έχεις κολλήσει συναισθηματικά με κάτι ή κάποιον. Η Πανσέληνος (13) φέρνει κάποιες απαιτητικές εξελίξεις ή και λήξεις στη δουλειά ή τον γάμο σου που φτάνουν να επιφορτίσουν ως και την υγεία σου αν δεν σε φροντίσεις επαρκώς. Για αυτό πρόσεχε. Το κλειδί είναι να βγεις έξω από τα επικοινωνιακά σου κουτάκια και να φέρεσαι σαν ήδη να έχεις όλα όσα θέλεις.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Ασκήσεις ισορροπίας με φόβους, δισταγμούς, υποχρεώσεις, ευκαιρίες και κέρδη
Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό (8) και τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, καλό είναι να μπεις σε άμεση διαδικασία διατροφικής και ψυχολογικής αποτοξίνωσης. Να εξισορροπήσεις τις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου σου με επαρκή ξεκούραση, δείξε κατανόηση στο σώμα σου. Κάποια πρακτικά της δουλειάς ή με φίλους θέλεις να τελειώσουν άμεσα κι εύκολα, όμως, καταπώς φαίνεται, θα χρειαστεί να λερώσεις τα χέρια σου για να το καταφέρεις, ιδανικά χωρίς να κινηθείς πισώπλατα ή αργά. Η Πανσέληνος στον Ζυγό (13) είναι μία περίεργη ένεση αισιοδοξίας, αφού εντείνει την αίσθηση ότι ανοίγματα και προσπάθειες καλυτέρευσης οδηγούν σε καλύτερη ποιότητα ζωής, ελεύθερο χρόνο και σου παρουσιάζουν περαιτέρω ευκαιρίες. Αν ισχύει, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να αρχίσεις παρασκηνιακές κινήσεις, κουτσομπολιό και να σε πιάσει ο φόβος. Πάσχισε μόνο να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα στους δισταγμούς και τα βάρη του παρελθόντος και την υπόσχεση για καλύτερα πράγματα που επηρεάζει την τσέπη, τη συναισθηματική κι ερωτική σου ζωή.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Λαχταράς χρόνο αναψυχής, όμως η καριέρα και ο γάμος σου γελάνε στο βάθος
Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό (8) παίρνεις πρέφα ότι σου χρωστάς περισσότερο ελεύθερο χρόνο και χρόνο με τους φίλους σου και τον άνθρωπό σου. Ιδιαίτερα ευχάριστο. Για καλύτερο αποτέλεσμα κράτησε τα σχέδιά σου στο πλαίσιο της λογικής και της τσέπης σου. Και το να ξοδέψεις υπερβολικά, και το να πέσεις σε παλιές σεξουαλικές εμπλοκές, και το να αγνοήσεις την άποψη του απέναντι θα σου χαλάσουν τελείως τη διασκέδαση. Συνεπώς, μην είσαι τόσο ο εαυτός σου και θα εκπλαγείς. Η Πανσέληνος στον Ζυγό (13) σε φέρνει προ τετελεσμένων στην καριέρα και τον γάμο σου. Το ζήτημα είναι ότι αν μπεις σε ουσιαστικά συμβιβαστικό πνεύμα και αποφασίσεις να μετακινηθείς από κάποιες σιγουριές σου, έχεις σίγουρα στήριξη για να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου και από άποψη καριέρας και από άποψη σχέσης. Αποθαρρύνεται εντόνως το να πας να το παίξεις αφεντικό σε όσους σε γνωρίζουν μέσα έξω και βασικά επάνω τους στηρίζεσαι. Το να κατακτάς τον εαυτό σου είναι αληθινή ισχύς.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Νέες προσλαμβάνουσες, αλλαγή παραστάσεων και άρνηση να δεχτείς την αλλαγή
Στην αρχή της εβδομάδας έχεις την ευκαιρία να κουβεντιάσεις ανοιχτά και με θάρρος και να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου στην καριέρα και την ερωτική σου ζωή, όσο δεν γίνεσαι υπερβολικά εγωκεντρικός και δεν σκοντάφτεις πάνω στην άρνησή σου να δεχτείς ότι στη βάση σου τα πράγματα αλλάζουν. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό (8) οικογενειακές υποθέσεις, θέματα σπιτιού, όπως και η συνεννόηση με τα σόγια λειτουργεί υπέρ σου, αρκεί να μη γίνεις υπερβολικά καχύποπτος με το καινούριο και επιχειρήσεις να κρατήσεις τον εαυτό σου πίσω. Η Πανσέληνος στον Ζυγό (13) προσφέρει σοβαρές προοπτικές ανανέωσης μέσα από τη σχέση και τις συνεργασίες σου και μπορεί να ωφελήσει σοβαρά την καθημερινότητά σου. Το δύσκολο κομμάτι είναι ότι οι προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σε καταβάλλουν αρκετά σωματικά και ψυχολογικά, καθώς οι εξελίξεις επιταχύνονται. Τείνεις να διασπαστείς σε πολλές κατευθύνσεις ή να επιλέξεις από επαφές, ιδέες, προτάσεις ό,τι είναι πιο γρήγορο και πιο γνωστό.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Δεν ξέρεις σε τι να δώσεις βάρος και νιώθεις αβέβαιος για τις κινήσεις σου
Οικογενειακές εξορμήσεις και συζητήσεις, ενώ μπορεί να πάνε πολύ καλά και να σε κάνουν να αισθανθείς δυνατός κι έτοιμος για όλα, μπορεί να πάνε και πολύ στραβά, αν χτυπήσουν στον σκόπελο της αδιαλλαξίας ή υποθέσεων που αρνείστε να λύσετε. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό (8) γίνεσαι εύκολα απόλυτος στις απόψεις σου κι αρκετά καχύποπτος σε οτιδήποτε καινούριο μπορεί να σου δίνει την αίσθηση ότι αυτό το σενάριο το έχεις ξαναδεί. Όσον αφορά τις ερωτικές γνωριμίες, δεν χρειάζεται να ρίξεις τον εαυτό σου ή να χαωθείς και να βγουν όλοι σου οι φόβοι στην επιφάνεια. Λίγο θάρρος και συμπάθεια με μπόοοολικη κοινή λογική θα σου δείξουν άμεσα τι παίζει. Η Πανσέληνος (13) φέρνει αρκετή συναισθηματική αναστάτωση και ανασφάλεια κυρίως εξαιτίας πρακτικών ζητημάτων της δουλειάς ή υποθέσεων που αφορούν το κοινό ταμείο στο σπίτι. Θα χρειαστείς τα υπερόπλα σου που λέγονται ευελιξία και προσαρμοστικότητα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεται στα σχέδιά σου, έστω κι αν σημαίνει να εγκαταλείψεις την προηγούμενη θέση σου τελείως.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5