1821 Digital Gallery
Δίδυμοι 2014
ΤΕΥΧΟΣ 465
STARDUST

Δίδυμοι 2014

Είναι μια πολυάσχολη χρονιά

Άρης στον Ζυγό: Έρις/Πόλεμος/Διαπραγματεύσεις

(7/12/13 - 26/7/14 και ανάδρομος μεταξύ 1/3-20/5)

Ο Άρης στον Ζυγό σε ένα φιλικό σου ζώδιο δημιουργεί για σένα ένα ευνοϊκό πλαίσιο σε ό,τι αφορά δημιουργικότητα, ερωτικές σχέσεις, σχέδια μακράς πνοής, παιδιά και κάθε τι που σου δίνει αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Αν είσαι ρομαντικός μπορείς να ανέβεις στο πόντιουμ και να διευθύνεις την ορχήστρα στη «Φαντασία» του Ντίσνεϊ για κάποιον/α που αγαπάς. Εντάξει, δεν είσαι τόσο ρομαντικός/ή, αλλά ο Άρης στον 5ο σου οίκο τσιγκλάει το διασκεδαστικό εαυτό σου που θέλει να ξενυχτήσει, να ποντάρει, να κυνηγήσει, να αρχίσει να πετάει τα ρούχα καθοδόν προς την κρεβατοκάμαρα ακολουθώντας το αντικείμενο του πόθου του, να διακινδυνεύσει μια ερωτική περιπέτεια, να γελάσει, να αφήσει το παιδί μέσα του να παίξει χωρίς αναστολές και περιορισμούς. Δεν σου λείπουν οι ευκαιρίες για διασκέδαση και χαρά της ζωής. Όμως την εποχή του ανάδρομου οι ερωτικές και δημιουργικές σου ικανότητες, ή οι σχέσεις και τα σχέδιά σου, μαραίνονται σαν τουλίπες της περασμένης εβδομάδας. Ξαφνικά επαγγελματικά μίτινγκ, κινητά που χτυπάνε σε ακατάλληλες στιγμές, δεκάδες πρακτικές υποχρεώσεις, μπερδέματα, ασυνεννοησίες, ό,τι έλαμπε τον προηγούμενο καιρό τώρα μοιάζει ξεθωριασμένο. Μη βιαστείς να απορρίψεις ανθρώπους και σχέδια όσο κι αν οι ατέλειές τους σε δελεάζουν να το κάνεις.

Κρόνος

Σχετικα
Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.10.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.10.2021

The Old Devil

Με τον Κρόνο στον Σκορπιό πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς ότι η εργασία αποτελεί για σένα μια πολύ σοβαρή υπόθεση που απαιτεί απόλυτη προσήλωση, αφοσίωση και υπομονή. Κι αν κανείς δεν σε επιβραβεύει για τον όγκο δουλειάς που διεκπεραιώνεις, να θυμάσαι ότι τα παράσημα θα έρθουν αργότερα. Πάντως είναι εντυπωσιακό πως η κούραση της εντατικής δουλειάς μπορεί πολλές φορές να σε κάνει να ξεχνάς προσωπικά προβλήματα, άγχη και αγωνίες ή να σε κάνει να ξεχνάς ώρες-ώρες ότι το μέλλον είναι αβέβαιο και ρευστό. Η δουλειά σου, αν τυχαίνει να είναι και μια δουλειά που σου αρέσει, μπορεί να γίνει πηγή ασφάλειας, κυρίως μάλιστα όταν είσαι στα πρόθυρα υπερκόπωσης ή όταν γυρίζεις εξαντλημένος στο σπίτι.

Οι τομείς Εργασία, εργασιακή καθημερινότητα, ρουτίνα, σώμα και υγεία είναι τα ζητήματα που θέτει ο Κρόνος στον Σκορπιό και καλείσαι να προσέξεις ιδιαίτερα – είναι οι τομείς της κρίσης, αλλά και αυτοί που μπορείς να δώσεις διαρκείς και επιτυχημένες λύσεις και διεξόδους. Κίνηση, ανανέωση, συνεργασίες, εκκρεμότητες, καινούργιες αρμοδιότητες, παλιές υποχρεώσεις, επαγγελματικές συναντήσεις και ραντεβού γίνονται για να προχωρήσεις. Πρόσεχε τη διατροφή σου. Έχε υπόψη σου ότι η γεύση και η απόλαυση βρίσκονται στις δύο πρώτες κουταλιές οποιουδήποτε γλυκού. Στην τρίτη είσαι απλά λαίμαργος. Από εδώ και πέρα ο Κρόνος σε θέλει κάθε μήνα να ανακηρύσσεσαι ο (σκληροτράχηλος, υγιής, παραγωγικός, υπομονετικός, αποτελεσματικός) Υπάλληλος του Μήνα.

n

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 27.10.2021
Τα Ζώδια της Τετάρτης 27.10.2021

Εικονογράφηση: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ

Ποσειδώνας

Τοπίο στην Ομίχλη

Με τον Ποσειδώνα να διελαύνει τους Ιχθύς, τον ηλιακό οίκο που για σένα εκφράζει την επαγγελματική ζωή, τη θέση σου στην κοινωνία, τις φιλοδοξίες και την αναγνώριση μέσα από αυτό που προσφέρεις, ίσως αναρωτιέσαι ποιος είσαι και τι θέλεις στ’ αλήθεια από τη ζωή σου. Να μείνεις και να συνεχίσεις το δρόμο που έχεις πάρει μέχρι τώρα ή να ακολουθήσεις έναν καινούργιο; Είσαι στη δουλειά που θέλεις; Οι φιλοδοξίες σου είναι ίδιες με τότε που ξεκίνησες; Τα κατάφερες και τι σημαίνει τα καταφέρνω; Πιθανόν υπάρχει μια τεράστια επαγγελματική αγωνία που η γκάμα της ξεκινάει από το αν θα επιβιώσεις επαγγελματικά, περνάει από μια δυσφορία για την υπάρχουσα δουλειά και φτάνει μέχρι την αίσθηση ότι θέλεις να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό. Αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για μια κομβική περίοδο που όμως χρειάζεται να λάβεις υπόψη σου προτού πάρεις οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση ότι ο Ποσειδώνας δημιουργεί αυταπάτες, αβεβαιότητα, σύγχυση, ανεδαφικές φαντασιώσεις, παρασύρει σε λάθος επιλογές, σε παραμυθιάζει με λίγα λόγια.

Ο Ποσειδώνας δημιουργεί αυταπάτες μεγαλείου και υπέρμετρες φιλοδοξίες και εντείνει το συναίσθημα εις βάρος της λογικής. Αναποδιές, εμπόδια, αποτυχίες, θυσίες πολλές φορές συνοδεύουν αυτή τη διέλευση. Μπορεί να αντιμετωπίσουμε απογοητεύσεις που πληγώνουν το εγώ μας, όπως στην περίπτωση κάποιου συναδέλφου που παίρνει μια θέση που περιμέναμε ότι ήταν σίγουρα δική μας. Ή ένα αφεντικό, ή υπάλληλος, να περνάει μια δύσκολη επαγγελματική περίοδο οπότε χρειάζεται κατανόηση και συμπαράσταση, ή η δουλειά η ίδια να βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της λόγω οικονομικών προβλημάτων, πτώχευσης, συγχώνευσης κ.λπ. Πολλές φορές οι επαγγελματικές δυσκολίες μοιάζουν παράλογες, χωρίς να μπορείς να καταλάβεις γιατί συμβαίνουν όλα αυτά. Είναι τρομακτικό να καταρρέει η ζωή σου και να μην μπορείς να κάνεις κάτι. Φυσικά ό,τι τελειώνει δημιουργεί αμέσως τη νέα κατάσταση – ωστόσο, η μετάβαση είναι επώδυνη.

*Αφορά κυρίως Διδύμους γεννημένους 24-29 Μαΐου

+ Ωροσκόπους ή άλλους πλανήτες σε αυτό το ζώδιο μεταξύ 3°-8°

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

● Με τον Δία στον Καρκίνο (26/6/13 - 16/7/14)

Μέσα στην οικονομική κρίση είναι παρακινδυνευμένος να μιλήσεις για αφθονία και για οικονομική ευημερία, αλλά με τον Δία στον τομέα που συμβολίζει την αυτάρκεια και το οικονομικό σου στάτους φαίνεται ότι, τηρουμένων των αναλογιών, αν δεν αυξήθηκε το εισόδημά σου (με μια καινούργια δουλειά; με μία δεύτερη δουλειά;), τουλάχιστον δεν βυθίστηκες ή βρήκες τρόπο να ανταπεξέλθεις στις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Με μια τέτοια διέλευση συνήθως αγοράζουμε κάτι χρήσιμο και μακροχρόνιας ωφέλειας. Είναι εποχή που αισθάνεσαι ασφαλής και προστατευμένος. Κι επίσης μπορείς να μυριστείς ως ελεύθερος επαγγελματίας πώς χρειάζεται να ελιχθείς ώστε να δημιουργήσεις δυνατότητες κέρδους. Είναι πιθανόν, αν είσαι σε σχέση, να αυξάνεται το εισόδημα του συντρόφου με αποτέλεσμα να σε ξελαφρώσει οικονομικά στις δύσκολες περιόδους.

● Με τον Δία στον Λέοντα (16/7/14 - 11/8/15)

Ο Δίας θα βρίσκεται σε ένα κομμάτι του ηλιακού σου ωροσκοπίου πολύ ευνοϊκό για σένα, αφού σχετίζεται με κινητικότητα, μεταφορικά μέσα (αγορά αυτοκινήτου/μηχανής κ.λπ.) μετακινήσεις, ευελιξία, νέα επαγγελματικά ερεθίσματα, νέες γνωριμίες που θα είναι επαγγελματικά βοηθητικές, νέα ενδιαφέροντα και φυσικά καλύτερη επικοινωνία με όλους. Είναι μια εποχή μάθησης –γλωσσών, σπουδών, σεμιναρίων–, ακόμα και απόκτησης διπλώματος οδήγησης. Είναι δηλαδή ένας χρόνος που μπορείς να εκπαιδεύσεις και να εκπαιδευτείς, είσαι ανοιχτός/ή και περισσότερο αισιόδοξος – κάθε πρόβλημα, όσο δύσκολο και να είναι, έχει τη λύση του. Οι ευκαιρίες, και ναι θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες, έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις – σε μια συνάντηση, σε ένα ραντεβού, από ένα email ή από το fb. Είναι μια πολυάσχολη χρονιά.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.10.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.10.2021
Λέοντα η επέτειος του «ΟΧΙ» μπορεί να φέρει μια τυχερή νέα γνωριμία που θα σε...
Zarastro
Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.10.2021
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5