Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (23-29 Σεπτεμβρίου)
ΤΕΥΧΟΣ 716
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (23-29 Σεπτεμβρίου)

Ζυγέ, βρίσκεις τον εαυτό σου και τον ρυθμό της νέας σεζόν
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23-29 Σεπτεμβρίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Έχεις ευκαιρίες στα προσωπικά σου, οι οποίες χρειάζονται λεπτό χειρισμό
Ο Ήλιος στον Ζυγό (23) εντείνει την όρεξή σου να ασχοληθείς με τη σχέση σου και την προσωπική σου ζωή γενικότερα. Η διάθεσή σου είναι θετική, έρωτας υπάρχει, ευκαιρίες για διασκέδαση επίσης, όμως υπάρχουν και εμπόδια στο να έρθεις πιο κοντά με τον άλλον όπως θα ήθελες. Οι μέρες προσφέρονται για ένα ταξίδι ή για καινούργιες δραστηριότητες και ίσως μια στροφή προς το θετικότερο στις σχέσεις σου με τον ευρύτερο συγγενικό σου κύκλο. Με τη Νέα Σελήνη στον ζωδιακό σου άξονα (28) καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για τα προσωπικά αλλά και για τα επαγγελματικά σου. Αν είσαι προετοιμασμένος να ρισκάρεις λιγάκι τις συναισθηματικές σου καβάτζες και την οικονομική σου κατάσταση για να ακολουθήσεις την καρδιά σου και να κυνηγήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις, βγαίνεις κερδισμένος. Το ερώτημα είναι κατά πόσο μπορείς να εγκαταλείψεις πάγιες συμπεριφορές και στόχους στον γάμο και την καριέρα σου προκειμένου να δώσεις μια ευκαιρία σε πιο υγιείς ισορροπίες.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Επιδιώκεις τη ροή στην καθημερινότητά σου, όμως διστάζεις σε ό,τι σε αφορά
Με τον Ήλιο στον Ζυγό (23) θέλεις όσο τίποτα μία καλή ροή στις μέρες σου ώστε να μπορείς να κάνεις τις δουλειές σου με την ησυχία σου και να συγκεντρωθείς σε αυτά που μετράνε για σένα στην προσωπική σου ζωή. Στο πλαίσιο αυτό ξεδιαλέγεις λογαριασμούς και οικονομικά θέματα στο σπίτι και τη δουλειά, με αρκετά να γυρίζουν στο μυαλό σου και ουκ ολίγες αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις. Παρόμοια διάθεση έχεις και όσον αφορά την υγεία σου, από την εμφάνιση ως τα σοβαρότερα. Έτσι βλέπεις με καθαρότερο μάτι από τη διασκέδασή σου ως την επιμόρφωση, τις επαγγελματικές σου ευκαιρίες, ακόμη και τη σχέση με τους συγγενείς σου. Η Νέα Σελήνη (28) και οι συζητήσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σε ταρακουνάνε κάπως γιατί αντιλαμβάνεσαι τι πρέπει να κάνεις, όμως δεν έχεις καμία διάθεση να δυσκολέψεις τον εαυτό σου χωρίς να έχεις ακριβή εικόνα για το πού βαδίζεις. Καλό θα ήταν να είσαι δίκαιος κι όχι προκατειλημμένος.


Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 03-09.08.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 03-09.08.2020

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Φρέσκια πνοή καλή διάθεσης, έρωτα και δημιουργικότητας
Ο Ήλιος στον Ζυγό (23) είναι ένα έναυσμα για γνωριμίες και συναναστροφές που μπορεί να φέρουν έναν νέο έρωτα στη ζωή σου, ή τουλάχιστον θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου δώσουν ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και δημιουργικά εγχειρήματα. Σε αυτό συμβάλλει η πιο ζεστή αντιμετώπισή σου, καθώς αισθάνεσαι περισσότερο διαθέσιμος συναισθηματικά ή τέλος πάντων έχεις εντοπίζεις τι σε στεναχωρεί και προτίθεσαι να αποκοπείς. Η πιο διαλλακτική σου διάθεση κάνει καλό και στο σπίτι αφού βοηθάει την επικοινωνία. Στη δουλειά συνεννοείσαι καλύτερα με τους συναδέλφους σου και παίζεις ομαδικά, αλλά κάποιο άγχος παραμένει εξαιτίας οικονομικών μπερδεμάτων και ασάφειας για το τελικό αποτέλεσμα. Με τη Νέα Σελήνη (28) αισθάνεσαι σίγουρος ότι ξέρεις ποιος και τι σε κάνει χαρούμενο. Η θετική στάση και η όρεξή σου μπορούν να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια, αν πιστέψεις σε αυτό που σου συμβαίνει. Ίσως υπάρχουν ακόμη πολυάριθμες πρακτικές και συναισθηματικές εκκρεμότητες  και δεν μπορείς παρά να το σκέφτεσαι, όμως δεν είναι ανυπέρβλητες.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 27.7-2.8.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 27.7-2.8.2020

Φτιάχνεις κατάσταση στο σπίτι, όμως θυσιάζεις τα προσωπικά σου πρότζεκτ
Καλό είναι να θέσεις ρεαλιστικούς στόχους για το σπίτι και την κατάσταση στο σπίτι με τον Ήλιο στον Ζυγό (23). Όπως έχεις διάθεση να ξοδέψεις το κάτι παραπάνω για να φτιάξεις τον χώρο σου όπως τον θέλεις, έτσι βρες τη διάθεση να διαπραγματευτείς την άνεσή σου προκειμένου να έχεις καλύτερο κλίμα στην οικογένεια και το γραφείο. Οι άλλοι είναι αρκετά ξεκάθαροι για το τι μπορούν να κάνουν, οπότε με αυτό κατά νου μπορείς κι εσύ να αποφασίσεις ευκολότερα τι είναι εφικτό και τι όχι. Αν κρατήσεις τις προσπάθειές σου σε ένα λογικό πλαίσιο, είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για τη δουλειά και τη ροή της καθημερινότητάς σου. Η Νέα Σελήνη (28) ενέχει τον κίνδυνο να δώσεις υπερβολικά μεγάλη σημασία στο να καταφέρεις κάτι συγκεκριμένο, να στήσεις τα πράγματα όπως τα φαντάζεσαι στο σπίτι ή το γραφείο και να παραβλέψεις το αν αισθάνεσαι άσχημα ή αν καταπίνουν τον ελεύθερο χρόνο σου.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Είσαι ανοιχτός σε νέες πιθανότητες που σου δίνουν μεγάλη χαρά
Με το πέρασμα του κυβερνήτη σου, Ηλίου, στον Ζυγό (23) αρκετοί από τους προβληματισμούς και την αναποφασιστικότητα των προηγούμενων ημερών εξαφανίζονται. Η σκέψη σου είναι καθαρότερη, επικοινωνείς καλύτερα και οι δραστηριότητές σου μπαίνουν σε σωστή σειρά, από τις εξόδους σου ως το ποιον θα δεις και πότε. Είσαι ανοιχτός, σε καλύτερη διάθεση κι έτσι είσαι πολύ ελκυστικότερος σε ερωτικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Και στις δύο περιπτώσεις έχεις ευκαιρίες να περάσεις όμορφα. Η Νέα Σελήνη (28) σηματοδοτεί προτάσεις, γνωριμίες ίσως και ένα ταξίδι, που μπορούν να σου δώσουν μεγάλη χαρά. Όσον αφορά το προσωπικό, καλό θα ήταν να μη δραματοποιήσεις τις επιλογές σου, ειδικά αν το ερώτημα είναι καριέρα ή σχέση, γιατί προφανώς γίνονται και τα δύο έστω κι αν αυτό τον καιρό αισθάνεσαι κάπως συναισθηματικά αβέβαιος και σωματικά κουρασμένος και δεν το βλέπεις. Όσον αφορά το επαγγελματικό, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις κάτι που σε κάνει χαρούμενο και δημιουργικό. Η τσέπη και η καριέρα σου θα συμμορφωθούν ακολούθως.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Αξιολογείς τη χαλάρωση και την απόλαυσή σου παραπάνω από οτιδήποτε
Με τον Ήλιο στον Ζυγό (23) η ηρεμία και η άνεσή σου μέσα από μια ωραία τάξη στα ερωτικά και την τσέπη σου, γίνονται τα μεγαλύτερα ζητούμενα των ημερών. Κάτι βρίσκεις να ξοδέψεις για την απόλαυσή σου και αξιολογείς παραπάνω τη συναισθηματική σου ζωή, πράγμα που μπορεί να έχει θετικό εφέ στην κατάσταση στο σπίτι. Πάντως καλό είναι να μην το παρακάνεις προσπαθώντας να βγάλεις όλα σου τα απωθημένα μεμιάς γιατί εκεί είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις αντιστάσεις από τα παιδιά ή τον σύντροφό σου. Έχεις πάρει φόρα, όμως τα πιο προσεκτικά βήματα κερδίζουν το παιχνίδι και διασφαλίζουν ότι δεν πληγώνεται κανείς στην πορεία. Η Νέα Σελήνη (28) σε βοηθάει να χαλαρώσεις σε αυτά που θεωρείς σημαντικά αν δεν αφήσεις το νου σου να κολλήσει στο τι θα έπρεπε να κάνεις ή το πώς θα έπρεπε να είναι τα πράγματα. Κοινώς, δεν χρειάζεται βιασύνες σε τίποτα ειδικά αφού καταφέρνεις να βρεις κάποιου είδους ευχάριστη ισορροπία.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Βρίσκεις τον εαυτό σου και τον ρυθμό της νέας σεζόν
Το πέρασμα του Ηλίου (23) και η Νέα Σελήνη (28) στο ζώδιό σου ανανεώνουν πλήρως τις δυνάμεις και τη διάθεσή σου και βάζουν τελεία στην ακεφιά ή την κούραση των αρχών του φθινοπώρου. Βρίσκεις τους ρυθμούς σου στις φιλίες και τον ελεύθερο χρόνο σου, ενώ υπάρχουν καινούρια σχέδια στον ορίζοντα, τα οποία σε κάνουν να αισθάνεσαι δυνατότερος και πιο αισιόδοξος. Σε απασχολεί να κάνεις σωστές επιλογές ώστε να τελειώνεις μια για πάντα με πρακτικές εκκρεμότητες ή νοοτροπίες που σου στοίχισαν στο παρελθόν. Επαγγελματικά ίσως βοηθήσει να μείνεις στους στόχους και τις ιδέες σου, ακόμη κι αν δεν ξέρεις ακόμη πώς θα τα κάνεις πράξη. Προσωπικά τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα, καθώς ακόμη νοσταλγείς καταστάσεις που έχουν παρέλθει ή ελπίζεις ότι θα γυρίσεις σε προηγούμενα σημεία ισορροπίας. Πάντως βοηθάει ότι συνειδητοποιείς την αναγκαιότητα για όρια στο σπίτι και την οικογένεια. Είτε λες, είτε ακούς το όχι πιο συχνά, το αποτέλεσμα είναι ότι μένεις πιο σταθερά στον εαυτό σου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αναγκάζεσαι να ασχοληθείς με τα προβλήματά σου και με θέματα υγείας
Ο Ήλιος στον Ζυγό (23) και η Νέα Σελήνη (28) στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο εντείνουν μία μάλλον άχαρη, αλλά πολύ χρήσιμη, διαδικασία απολογισμού. Φωτίζονται σχέσεις και συναλλαγές που είναι σε εκκρεμότητα και ως εκ τούτου πηγές άγχους και εμπόδια στην πρόοδό σου. Αυτό δημιουργεί απογοήτευση, δυσαρέσκεια ίσως και φόβο, όμως τελικά σε αναγκάζει να κοιτάξεις το πρόβλημα κατάματα και να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Σε προσωπικό επίπεδο καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά οποιαδήποτε δεύτερη ευκαιρία ή κρυφή σχέση, αν ψάχνεις κάτι παραπάνω από σεξ και συναισθηματική ανακούφιση. Τα μυστικά και τα απωθημένα δεν βοηθάνε και τώρα έχεις την ευκαιρία να χειριστείς τον εαυτό σου διαφορετικά. Σε επαγγελματικό επίπεδο οι διαδικασίες κινούνται πίσω από την πλάτη σου ή εν αγνοία σου κι έτσι πιθανώς να βλέπεις ακατανόητα κωλύματα στις συνεργασίες σου. Το θέμα είναι ότι στο τέλος βγαίνεις κερδισμένος, τουλάχιστον οικονομικά. Η υγεία σου περνά ιδιαίτερα ευαίσθητη φάση κι ως εκ τούτου φροντίδα και μία καλή αποτοξίνωση είναι ό,τι πρέπει.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Στο στοιχείο σου με σχέδια για ταξίδια, για τη σχέση σου, γενικά για το μετά
Πιο ξεκούραστος αισθάνεσαι με τον Ήλιο στον Ζυγό (23) ίσως γιατί η προσοχή σου είναι στον ελεύθερο χρόνο, στις παρέες σου και στις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου. Όπως και να έχει χαλαρώνεις κάπως από τη δουλειά και είσαι πιο κοντά στο «δουλεύω για να ζω» παρά στο αντίθετο. Όσο διατηρείς αυτή την ισορροπία τόσο καλύτερα αισθάνεσαι, πράγμα που αντικατοπτρίζεται στη σχέση σου με τους συνεργάτες σου, όπως και στην ερωτική σου ζωή. Πιθανώς κάποια πράγματα στο σπίτι και τον γάμο σου να μην είναι ακριβώς ξεκάθαρα, ή όπως θα ήθελες, όμως μπορείς να είσαι αισιόδοξος. Η Νέα Σελήνη (28) φέρνει ιδιαίτερη φρεσκάδα και ανανέωση, καθώς μπορεί να σε βρει σε καινούρια στέκια, να ταξιδεύεις ή να κάνεις σχέδια με τον σύντροφό σου. Το αρνητικό της ιστορίας είναι ότι σε επίπεδο προγράμματος ίσως δεν σου βγει ακριβώς όπως τα υπολόγιζες, ειδικά όπου ανακατεύεται η δουλειά. Ίσως χρειαστεί επίσης να προσγειώσεις λίγο τα σχέδια από την οικονομική πλευρά.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Παίρνεις προβάδισμα στην καριέρα σου και προσωπικά με λίγη διπλωματία
Ο Ήλιος στον Ζυγό (23) και η Νέα Σελήνη (28) δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα σου, ειδικά αν είσαι σε θέση να κάνεις τους σωστούς χειρισμούς και να πάρεις κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Χρειάζεται αρκετή κατανόηση για τους συνεργάτες σου και διάθεση να είσαι ακριβοδίκαιος ή απλά γενναιόδωρος σε ό,τι κάνεις. Έτσι θα μπορέσεις να διευθετήσεις υποθέσεις που είναι ανοιχτές εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο και να καλύψεις τα νώτα σου για μελλοντική αναφορά. Σε προσωπικό επίπεδο, ο γάμος σου ή η κοινωνική σου ζωή θα ωφεληθεί ιδιαίτερα αν συγκεντρωθείς στην ποιότητα της σχέσης και στο τι χρειάζονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι για να λειτουργήσει, αντί να σκοτωθείς για να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο ή να φορτωθείς/φορτώσεις όλη την ευθύνη. Και έρωτας και σεξ και καταλληλότητα, όλα γίνεται να λειτουργήσουν και είναι κρίμα να περιορίζεις τον εαυτό σου από φόβο μήπως αποτύχεις. Τέλος αν δεις σωματικές ενοχλήσεις να επιστρέφουν, προσπάθησε να μην κάνεις όσα τις προκαλούν.  


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Αισθάνεσαι ότι προοδεύεις κι ανοίγεσαι και το γουστάρεις παρά το κόστος
Αρκετά ενθουσιώδης και ευχαριστημένος αισθάνεσαι με τον Ήλιο στον Ζυγό (23) καθώς έχεις την ευκαιρία να μάθεις πράγματα, να ταξιδέψεις και γενικώς να γίνεις καλύτερος με αφορμή τις επαγγελματικές σου συνεργασίες ή τη σχέση σου. Οι παρέες σου ανανεώνονται όπως και τα στέκια στα οποία συχνάζεις, ενώ πιθανώς να αποφασίσεις να κάνεις μαθήματα ή κάποια άλλη δραστηριότητα με τον σύντροφό σου. Γενικότερα φιλοσοφείς τα πράγματα και το πρίσμα σου είναι σαφώς θετικότερο, πράγμα που σε κάνει δημοφιλή προσωπικά κι επαγγελματικά. Η Νέα Σελήνη (28) σου δίνει την ευκαιρία να προωθηθείς ακαδημαϊκά, να διευρύνεις τον επαγγελματικό σου κύκλο και γενικώς να εξελιχτείς, με την προϋπόθεση όμως ότι είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις χώρο ή τουλάχιστον τρόπο εργασίας ή να επιταχύνεις τις αλλαγές που ήδη έχεις ξεκινήσει. Παράλληλα είναι πιθανόν να έρθεις σε συμφωνία για κάποια πρακτικά ζητήματα και να δεις νομικές διαδικασίες σε υποθέσεις που αφορούν τους συγγενείς σου να επιταχύνονται έστω κι αν δεν είσαι απόλυτα έτοιμος για την αλλαγή. 


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Ευθιξία, ευαισθησία, ερωτισμός κι εύκολα λάθος συμπεράσματα
Οι συγκινήσεις, η ευαισθησία και η δραματικότητα μπαίνουν σε υψηλό έτους μαζί με τον Ήλιο στον Ζυγό (23), πράγμα που σημαίνει ότι καλά θα κάνεις να το γνωρίζεις και να αποφύγεις να τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να υποφέρει ιδιαίτερα από απαισιοδοξία, επίκριση και βιαστικά συμπεράσματα, ειδικά αν υπάρχουν αφορμές για να αισθανθείς ανασφαλής ή να ζηλέψεις. Και υπάρχουν. Αυτές τις μέρες η αλήθεια θα είναι κάπου στη μέση κι όταν το θυμάσαι θα κερδίζεις τις εντυπώσεις. Η Νέα Σελήνη (28) μπερδεύει θέματα ρουτίνας στην ερωτική σου ζωή, πιθανώς οικονομικά ή υποθέσεις ακινήτων και μπορεί να δημιουργήσει πολλή φασαρία για το τίποτα, ειδικά αν τα θέματα που προκύπτουν τα θεωρούσες λυμένα. Και πάλι, η σαφήνεια, η αμεσότητα και η κοινή λογική εγγυώνται ότι δεν θα πάρουν τα πράγματα δυσανάλογη έκταση. Στα θετικά το έντονα ερωτικό κλίμα των ημερών, το οποίο όμως καλό είναι να μη σε δελεάσει να γυρίσεις σε κάτι παλιό.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Δευτέρας 10.08.2020
Τα Ζώδια της Δευτέρας 10.08.2020
Καρκίνε, τεμπελιά και ξεκούραση σαφώς και είναι καλοκαιρινά σπορ, ωστόσο μην...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Δευτέρας 10.08.2020
Τα Ζώδια της Κυριακής 09.08.2020
Τα Ζώδια της Κυριακής 09.08.2020
Υδροχόε, κράτησε τα ωραία που ακούγονται και μαθαίνεις στις σχέσεις σου, ακόμη...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Κυριακής 09.08.2020
Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.08.2020
Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.08.2020
Σκορπιέ, γνωριμίες και ειδήσεις που φαίνεται να στηρίζουν την καριέρα ή τον...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.08.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5