Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (2-8 Σεπτεμβρίου)
ΤΕΥΧΟΣ 713
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (2-8 Σεπτεμβρίου)

Παρθένε, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά για όλα αλλά κινδυνεύεις να χαθείς στις επιλογές
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (2-8 Σεπτεμβρίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Επιστρέφεις στη ρουτίνα αντιδρώντας, όμως είναι ευκαιρία να μπεις σε σειρά
Σε φθινοπωρινή διάθεση και ρουτίνα πάει να σε βάλει η εβδομάδα, πράγμα. Η προσωπική σου ζωή όπως και η δουλειά σου φαίνεται να γεννάνε αγγαρείες, υποχρεώσεις, καθώς και θέματα που πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις άκρη. Θέλεις να το κάνεις με τον δικό σου τρόπο όμως στη δουλειά ο δικός σου τρόπος δεν εκτιμάται ιδιαιτέρως από τους ανωτέρους σου, ούτε εξασφαλίζει το οικονομικό αποτέλεσμα που θέλεις. Στη σχέση σου ρουτινιάζεις μαζί με τον σύντροφό σου, πράγμα που βάζει πάγο στην ερωτική σου ζωή. Εκδρομή, επιμορφωτικές δραστηριότητες και χρόνος με φίλους λειτουργούν εξισορροπητικά αν βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς και μπορέσεις να ξεχάσεις τα υπόλοιπα, πράγμα δύσκολο. Έχεις την εναλλακτική να διοχετεύσεις περισσότερο ενθουσιασμό στα απλά και καθημερινά που πρέπει να κάνεις και να συγκεντρωθείς στο να οργανώσεις την καθημερινότητά σου, δουλειά, ελεύθερο χρόνο, προσωπική ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χρειάζεται να είσαι αρκετά πρακτικός με τα χρήματα, καλύπτοντας πρώτα τα απαραίτητα.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Φτιάχνεις ευχάριστο κλίμα, διασκεδάζεις και ξεδίνεις, τα θέματά σου όμως μένουν
Οι μέρες προσφέρουν τη δυνατότητα ή και απαιτούν να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητα στη δουλειά σου για να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με έναν τρόπο πιο κοντά στα γούστα σου. Παράλληλα σε βάζουν να σκεφτείς ρεαλιστικά τι μπορείς να ξοδέψεις σε χρήμα κι ενέργεια για ενέσεις διασκέδασης στη ζωή σου και για να εξασφαλίσεις πιο χαρούμενο χρόνο με την οικογένειά σου. Επίσης φλερτάρεις περισσότερο, με μεγαλύτερη αμεσότητα και χιούμορ. Κάνεις δηλαδή ό, τι μπορείς για να φτιάξεις ευχάριστο κλίμα και ως έναν βαθμό το καταφέρνεις. Από εκεί και πέρα όμως δεν έχεις ξεκάθαρο σχέδιο (κι αν έχεις δεν πηγαίνει όπως θα ήθελες) και προς το παρόν είσαι λίγο πολύ στα ίδια στις φιλίες σου, στη σχέση σου, με τους συγγενείς σου και με τον εαυτό σου. Στα συν είναι η ερωτική σου ζωή που είναι στα πάνω της, καθώς και τα κοινά οικονομικά, είτε με τη συνδρομή του συντρόφου σου, είτε μέσα από συμπράξεις, διατροφές και κληρονομικές υποθέσεις.


Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας | 30 Νοεμβρίου 2020 - 6 Δεκεμβρίου 2020
Τα ζώδια της εβδομάδας | 30 Νοεμβρίου 2020 - 6 Δεκεμβρίου 2020

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Κεφάλια μέσα με τεράστια άρνηση που καλό είναι να ξεπεράσεις
Η εβδομάδα προσφέρεται για δουλειές έχεις να κάνεις στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της οικογενειακής οργάνωσης είτε έχεις παιδιά, είτε όχι. Επειδή ούτως ή άλλως καταλαγιάζεις κάπως και είσαι σε πιο εσωστρεφή φάση, δοκίμασε να προγραμματίσεις τις συναντήσεις με φίλους εντός ή σε μέρη που αισθάνεσαι ιδιαίτερα οικεία. Το ίδιο ισχύει για τις ασχολίες του ελεύθερού σου χρόνου. Επειδή στο μυαλό σου ίσως να ήθελες να κάνεις άλλα πράγματα, προσπάθησε να μην το πολυσκέφτεσαι (δεν οδηγεί πουθενά) και κυρίως να μην αρπάζεσαι με τους δικούς σου για ψύλλου πήδημα. Στην πραγματικότητα δεν έχεις καμία όρεξη να σε αφήσουν στην ησυχία σου, αντίθετα θα δουλέψεις καλύτερα με τους συνεργάτες σου, αν δώσεις έμφαση στους κοινούς στόχους και θέσετε κάποιους απλούς κανόνες. Παρομοίως ο καταμερισμός ευθυνών και λίγη οργάνωση θα βοηθήσει και με το παραπάνω τη σχέση σου. Μην περιμένεις πολλά οικονομικά, ούτε κάποια δραστική αλλαγή στη ρουτίνα και την ψυχολογία σου πέρα από ό,τι θέτεις σε κίνηση εσύ.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας | 23-29 Νοεμβρίου 2020
Τα ζώδια της εβδομάδας | 23-29 Νοεμβρίου 2020

Εξερευνώντας μέρη, ιδέες, πιθανότητες και νέες γνωριμίες
Ωφελείσαι ιδιαίτερα να πας με τη ροή και όπου σε θέλουν οι περιστάσεις της ζωής σου. Κάνε ό,τι ταξίδια, επισκέψεις, συναντήσεις και συζητήσεις υπαγορεύουν η δουλειά και η οικογένεια σου και προσπάθησε να το κάνεις με καλή διάθεση, χωρίς γκρίνια και κυρίως χωρίς να περιμένεις μπράβο. Το κέρδος σου είναι ότι μπαίνουν στο τραπέζι και συζητιούνται ό,τι θέματα σε απασχολούν, με άμεσες κινήσεις κι άφθονες ως επί το πλείστον εφαρμόσιμες ιδέες. Ως εκ τούτου, μη δυσανασχετείς, μην γκρινιάζεις και μην ανησυχείς αν όλο αυτό σου ανακατεύει τη ρουτίνα σου. Τελικώς είναι υπέρ σου. Στην ερωτική σου ζωή τα πράγματα είναι όπως τα ξέρεις, χωρίς κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στη στάση του συντρόφου σου ή τη σχέση με τα παιδιά σου. Οι συνεργάτες σου επίσης είναι στα ίδια όσον αφορά οτιδήποτε δημιουργικό. Και στα δύο μέτωπα η κινητικότητα των ημερών και οι γνωριμίες που κάνεις ίσως σε φέρουν πιο κοντά στο να κάνεις κάτι για αυτό.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Βάζεις τις σκέψεις σου σε τάξη και χαλαρώνεις, αν και οι συνθήκες είναι κάπως
Το ότι έχεις ορισμένα απλά, απτά και πρακτικά πράγματα να ασχοληθείς, τα οποία δεν αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τη δουλειά σου, είναι ιδιαίτερα ανακουφιστικό για σένα. Οτιδήποτε σε ταξιδάκι, ακόμη κι επαγγελματικό, σου δίνει την ευκαιρία να ξεσκάσεις, ενώ αν είναι απλά αναψυχής είναι ό,τι καλύτερο για να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και να ψηλαφίσεις καλύτερα τις προτεραιότητες και τους στόχους σου για τη νέα σεζόν. Καθώς τα πράγματα αρχίζουν να έρχονται πιο κοντά σε αυτό που θέλεις (έστω θεωρητικά) και να βλέπεις κι έσοδα εκτός από έξοδα, χαλαρώνεις αρκετά ώστε να θυμηθείς την ερωτική σου ζωή. Μπορεί συναισθηματικά να είσαι κάπως και να έχεις αμφιβολίες για το πώς θα προχωρήσει η σχέση σου, όμως είσαι αρκετά ερωτευμένος και χαρούμενος για να περάσεις καλά. Από άποψη ρουτίνας τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου με μπόλικα ζόρια και, δυστυχώς, μικρότερες αντοχές. Το ίδιο ισχύει για την υγεία σου, με έμφαση στο να προσέχεις τι και πόσο τρως.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά για όλα αλλά κινδυνεύεις να χαθείς στις επιλογές
Ξέρω τι θέλω και το θέλω τώρα είναι η διάθεσή των ημερών, με έμφαση στο τώρα βέβαια γιατί μετά από πέντε λεπτά μπορεί να είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων διεκδικεί την προσοχή σου, από επαγγελματικές εξελίξεις που τροφοδοτούν τη δυναμική σου, μέχρι ερωτικές εξελίξεις που τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι έχεις τον έλεγχο. Παραμένουν κάποιες οικονομικές ανησυχίες και ανοιχτές υποθέσεις που σε αγχώνουν και σε σπρώχνουν να μη χάνεις λεπτό. Με άλλα λόγια, η εβδομάδα είναι δυναμική κι εσύ αποτελεσματικός κι ωραίος μόνο όμως αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να ασχοληθείς με ό,τι είναι της ώρας. Στην ερωτική σου ζωή δεν κουνιέται φύλλο. Αν είσαι σε σχέση, όλα είναι όπως ήταν, αν είσαι ελεύθερος, όλα είναι όπως ήταν. Αν σου φαίνονται διαφορετικά είναι γιατί εσύ αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι καλύτερα. Φρόντισε να μη γίνεις επικοινωνιακά σκληρός κυρίως απέναντι στα παιδιά σου κι έχε τον νου σου για αυταπάτες όσον αφορά σύντροφο και συνεργάτες.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Άσκοπες νοσταλγικές αναλύσεις και πράγματα που γίνονται ερήμην σου
To παρασκήνιο της προσωπικής σου ζωής και οι ρουτίνες που αλλάζουν σε επίπεδο φιλίας, σχέσης, συνεργατών και γενικώς των ανθρώπων της ζωής σου είναι αρκετά για να σε σαστίσουν και να σε κάνουν να αισθανθείς αδύναμος και αρκετά κουρασμένος. Προσπάθησε να μην αποφύγεις το αναμάσημα του καλοκαιριού, των διακοπών και των πραγμάτων που γενικώς τελείωσαν γιατί μόνο κούραση και θλίψη θα σου φέρει. Μακράν προτιμότερο να υιοθετήσεις μία ρεαλιστικότερη και θετική οπτική γωνία ώστε να καταφέρεις να κλείσεις πρακτικά και με όμορφο τρόπο ό,τι μπορείς, για να μη μένουν εκκρεμότητες. Άλλωστε ούτε οι ιδέες σου λείπουν, ούτε οι ευκαιρίες να γνωριστείς και να συνομιλήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Επειδή η ρουτίνα σου όπως και η ψυχολογική και σωματική σου κατάσταση μπορεί να είναι εκτός ισορροπίας, κράτησε ανοιχτά τα επικοινωνιακά κανάλια και μην κλείνεσαι περισσότερο από όσο χρειάζεσαι. Λίγα μπορείς να κάνεις για τις οικονομικές σου έγνοιες και τα θέματα σπιτιού και οικογένειας, πλην του να τις αναγνωρίσεις ώστε να κινηθείς ανάλογα στο εγγύς μέλλον.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ευκαιρία να σχεδιάσεις το μέλλον σου από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα
Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να βάλεις σε μία τάξη τα σχέδιά σου για το μέλλον, με αρχή, μέση, τέλος και υποσημειώσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο δώσε προτεραιότητα σε ό,τι έχει ήδη βάσεις στην επαγγελματική σου καθημερινότητα και μπορεί να βοηθήσει την καριέρα σου. Σε προσωπικό επίπεδο είναι καλή ιδέα να πας ένα βήμα μακρύτερα από το να μοιράσεις τον ελεύθερο σου χρόνο ανάμεσα σε ασχολίες, φίλους και την σχέση σου. Είναι ευκαιρία να θέσεις ποιοτικά στάνταρ, να δεις τι γίνεται με τα κοινά οικονομικά και αν θέλετε τα ίδια πράγματα. Δεν χρειάζεται ούτε να το παρασοβαρέψεις, ούτε να γίνεις μίζερος, η μουγκαμάρα και οι τυπικές διαδικασίες άλλωστε δεν θα σε πάνε εκεί που θέλεις. Μη γίνεις μίζερος, δεν χρειάζεται, τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση. Προσπάθησε να κρατήσεις τη μικροπολιτική του γραφείου και του σογιού έξω από τις συνεργασίες και τις σχέσεις σου, ειδικά αν σε κάνουν να αμφιβάλλεις για πράγματα που έχεις αποφασίσει ότι δεν χρειάζεσαι.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Σηκώνεις τα βάρη της φιλοδοξίας και των επιλογών σου, με ενθουσιασμό πάντως
Φορτωμένος με ευθύνες και πολλά «πρέπει» στην καριέρα σου και στην προσωπική σου ζωή βρίσκεσαι στην αρχή της εβδομάδας. Σαφώς και αντέχεις κι έχεις την αίσθηση ότι θα τα καταφέρεις, έτσι είναι, όμως μην υποτιμάς αυτό που σου συμβαίνει. Καλό θα είναι οι συζητήσεις για τους στόχους της σχέσης σου και όποια απόφαση αφορά το μέλλον των παιδιών σου να παρθεί από κοινού και να μη θεωρήσεις δεδομένη τη στήριξη της οικογένειάς σου. Στα επαγγελματικά σου χρειάζεσαι αναδιοργάνωση και καλό είναι η ρουτίνα σου να μπει σε δεύτερη μοίρα και να δώσεις προτεραιότητα στους στόχους της καριέρας σου. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες, έχει όμως σημασία να αξιολογήσεις τις κινήσεις σου κοιτώντας στο απώτερο μέλλον. Με αυτά και άλλα, έχεις μείνει κάπως πίσω στην ερωτική σου ζωή αν και αυτό δεν σε πτοεί. Βασικό είναι να μην αποθαρρυνθείς από την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στην πραγματικότητα και το ιδανικό σου, αυτό που πραγματικά θα ήθελες, αλλά να θυμάσαι ότι η αίσθηση του «μπορώ» που έχεις είναι ακαταμάχητη.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Πρόοδος και κινήσεις υπέρ εξέλιξης και ανανέωσης που ικανοποιούν μερικώς
Κάνεις πρόοδο σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σου και το σπίτι σου αυτή την εβδομάδα, ενώ έχεις ιδέες που μπορούν να διανθίσουν την επαγγελματική σου καθημερινότητα. Γενικά ανοίγεσαι στο καινούριο γιατί μεταξύ άλλων αυτό απαιτεί και η ανανέωση της ερωτικής σου ζωής. Κάνε τις επιλογές σου με μεγαλύτερη ευαισθησία και όχι με την ευαισθησία οδοστρωτήρα που σου είναι πιο εύκολη. Πρώτον γιατί χρειάζεται να σταματήσεις να φορτώνεσαι αδιέξοδες και πιεστικές καταστάσεις. Δεύτερον γιατί το καινούριο, είτε προσωπικό, είτε επαγγελματικό, θα έπρεπε να έχει πλάκα και να είναι ευχάριστο. Δεν θα είναι όμως αν ξοδέψεις υπερβολικά πολλά, ούτε αν για μία ακόμη φορά θυσιάσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Θα σε βοηθήσει να είσαι ειλικρινής και να τσεκάρεις τις ιδέες και τις σκέψεις σου βάσει της πραγματικής σου εμπειρίας, ίσως και της διαίσθησής σου (αν αυτό δεν είναι παρατραβηγμένο για σένα). Μην περιμένεις να ξέρεις ακριβώς πού στέκεσαι άμεσα σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις κάθε είδους, κάνε αυτά που γίνονται τώρα.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Μπερδεμένος ανάμεσα σε πάθη, φόβους και καινούριες προοπτικές
Ο δείκτης της δραματοποίησης ανεβαίνει κατακόρυφα στη ζωή σου αυτές τις ημέρες με αποτέλεσμα είτε να απορροφηθείς πλήρως από τα πάθη των ερωτικών και οικονομικών σου και να λουπάρεις ατελείωτα, είτε να αποστασιοποιηθείς πλήρως και να κάνεις χίλιους δύο χειρισμούς για να ελέγξεις την κατάσταση. Το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο και στις δύο περιπτώσεις. Μπορείς να απολαύσεις την ερωτική σου ζωή, αν ισορροπήσεις ανάμεσα στην αναισθησία και την εμμονή. Δοκίμασε να αισθάνεσαι και να τσεκάρεις αν αυτά που αισθάνεσαι τα επαληθεύει η πραγματικότητα. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, απλώς τακτοποίησε όσο καλύτερα μπορείς, ό,τι μπορείς. Αν έχεις έσοδα από καινούρια συνεργασία ή κάποιο έξτρα κάλυψε πρώτα τις υποχρεώσεις του κοινού ταμείου. Αν βλέπεις κάποιους επαγγελματικούς ή προσωπικούς κύκλους να πλησιάζουν το τέλος τους, είναι φυσιολογικό να μην είσαι μέσα στην τρελή χαρά. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι να προσπαθείς να συντηρήσεις πράγματα που δεν σε ικανοποιούν σε κανένα επίπεδο.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Εξελίξεις στα προσωπικά σου και πολλοί παλιοί γνώριμοι
Κάτι ευχάριστο συμβαίνει στα προσωπικά σου, ίσως στον βαθμό που να παραπέμπει σε ρομάντζο με ροζ καρδούλες και μπαλόνια. Την προσοχή σου μόνο γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στην εξιδανίκευση και αυτόν τον καιρό επίσης επιρρεπής στο να σκιστείς για να φορέσεις ένα καλύτερο ένδυμα στον απέναντι. Σε αυτό το πλαίσιο, εξέτασε προσεκτικά κατά πόσο σε αφορούν ή σου αντιστοιχούν τα όσα γίνονται στις συνεργασίες σου. Ούτε να κατηγορήσεις χρειάζεται, ούτε να δεχτείς αδιαμαρτύρητα το οτιδήποτε, απλώς να προσπαθήσεις να μη φοράς ροζ ή μαύρα γυαλιά. Κατά τα άλλα κοινωνικοποιήσου το κατά δύναμη καθώς το χρειάζεσαι και σου πηγαίνει αυτές τις ημέρες. Ίσως εμφανιστούν στο προσκήνιο παλιοί γνωστοί και παρέες, καθώς γενικά θα κινηθείς σε γνώριμα πλαίσια. Όσον αφορά τις γνωριμίες των ημερών, είναι βασικό να μην υποτιμήσεις τον εαυτό σου και να μην μπεις σε κάποιον ρόλο για χάρη του απέναντι, καθώς θα μπορέσεις να τον συντηρήσεις προσωρινά και το προσωρινό δεν είναι καθόλου αυτό που ψάχνεις.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 03.12.2020
Τα Ζώδια της Πέμπτης 03.12.2020
Υδροχόε, αν η ρουτίνα σου έχει αρχίσει και «κλωτσάει» και δεν μπορείς να...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Πέμπτης 03.12.2020
Τα Ζώδια της Τετάρτης 02.12.2020
Τα Ζώδια της Τετάρτης 02.12.2020
Υδροχόε, από κεκτημένη ταχύτητα παλεύεις με την προσωπική κι επαγγελματική σου...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Τετάρτης 02.12.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5