Visual Browsing
Stardust 462
ΤΕΥΧΟΣ 462
STARDUST

Stardust 462

Τοξότη, ok, όλα καλά!

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Θα πρέπει να εκπλήσσονται ακόμα και μετά από χρόνια οι κοντινοί σου άνθρωποι όταν τη μια μέρα εκφράζεις έντονη εξαρτητικότητα, ανάγκη να στηριχτείς και να σε φροντίσουν, και την επόμενη κάνοντας μια μεταβολή 180° συμπεριφέρεσαι σαν εντελώς ξένος στον ίδιο άνθρωπο που χθες ήθελες απεγνωσμένα. Αν αυτός ή αυτή αντέξει το σκοτσέζικο ντους (μια καυτό, μια παγωμένο) τους επόμενους μήνες που θα συμπεριφέρεσαι ανάλογα, αν δεν τον/την έχεις παντρευτεί θα πρέπει να το κάνεις ως ανταμοιβή για την εκπαίδευσή του/της ως καταδρομέα παντός καιρού. Με τον Άρη στον Ζυγό, για να πούμε και του Κριού το δίκιο, είναι πιθανότατο να βρίσκεσαι εσύ στην άκρη μιας τέτοιας συμπεριφοράς από το/τη σύντροφό σου. Προς το παρόν η Αφροδίτη στον Αιγόκερο δεν αφήνει την ένταση να γίνει σύγκρουση. Κατά τα λοιπά ο Ερμής στον Τοξότη σε βάζει να ταξιδεύεις για επαγγελματικούς σκοπούς ή να έρχεσαι σε επαφή με το εξωτερικό για δουλειές, να επικεντρώνεσαι σε σπουδές ή να ψάχνεις για δουλειά.

[+] Εύχεσαι να είχε προχωρήσει η κλωνοποίηση ώστε να μπορούσες να ήσουν σε 3 διαφορετικά μέρη την ίδια στιγμή – κινητικότητα.

[-] Μην μπαίνεις σε ξένα χωράφια. Μετρίασε την ορμητικότητά σου, η οποία ενίοτε μετατρέπεται σε παρορμητικότητα.


Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.02.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.02.2021

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

«Σε λίγο θα πληρώνουμε για να δουλεύουμε» έλεγε τις προάλλες ένας ανήσυχος Ταύρος που βλέπει να αμείβεται όλο και πιο λίγο για όλο και περισσότερη δουλειά – φυσικά κάτι τέτοιο αρχίζει να ισχύει για όλη την κοινωνία, αλλά οι Ταύροι, ως πιο ευαίσθητοι στην εξίσωση δουλειά, χρήμα, προσπάθεια, φιλοδοξίες, μπορούν και το φωνάζουν. Πάντως, με τον Άρη στον Ζυγό, ο τομέας εργασία φλέγεται – είτε γιατί αισθάνεσαι ότι κινδυνεύεις ή γιατί ο εργασιακός φόρτος αυξάνεται είτε γιατί, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, αναρωτιέσαι πώς να κάνεις τα προϊόντα σου πιο δελεαστικά, πώς να εξελίξεις τη δουλειά σου ή γιατί πελάτες, συνάδελφοι, αφεντικά λειτουργούν καταπιεστικά, παράλογα, εκνευριστικά. Με τον Ερμή στον Τοξότη, αν εξαρτάσαι οικονομικά από άλλους, φαίνεται ότι θα σε στραγγίξουν μέχρι να σε πληρώσουν –αν σε πληρώσουν– ή ότι υπάρχουν έκτακτα έξοδα με αποτέλεσμα θυμό, επιθετικότητα, απογοήτευση. Φυσικά και η οικονομική δυσπραγία είναι σοβαρή αιτία για να μην έχεις κέφι. Αυτό που έχει σημασία τώρα πάνω και από τις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν, ή τον ένα/μία που σε απασχολεί, είναι η οικονομική ασφάλεια. Τα υπόλοιπα είναι διάσπαση της προσοχής.

[+] Επιθυμία για κοινωνικότητα και εξωστρέφεια.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 26.02.2021
Τα Ζώδια της Παρασκευής 26.02.2021

[-] Πολλές εκκρεμότητες, στήσιμο σε ουρές, εκνευριστική καθημερινότητα.


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

O Άρης στον Ζυγό και ο Ερμής στον Τοξότη σε προσανατολίζουν προς τους άλλους είτε ως συντρόφους, ως εν δυνάμει ερωτικές ιστορίες ή ως επαγγελματικές δοσοληψίες. Είναι πιθανόν η παρουσία τους στα συγκεκριμένα ζώδια να σου δίνει μια καθαρότερη προοπτική και τη δυνατότητα να συνδιαλλαγείς πιο άνετα με τους ανθρώπους που επιθυμείς ή έχεις ανάγκη, από τους οποίους επηρεάζεσαι, με τους οποίους θέλεις να συνεργαστείς ή που απλώς θέλεις να γνωρίσεις. Επίσης δεν μπορεί να μη νιώθεις ότι όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζεις κάτι αρχίζει να ξεκολλάει ή ότι τα πράγματα μάλλον ρέουν πιο άνετα. Η διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερο προσφέρει μια κατάσταση ηρεμίας και την πίστη ότι η ζωή θα γίνει καλύτερη, θα καρποφορήσει και ίσως φέρει και κανένα ευρώ στην τσέπη.

[+] Ερωτική διάθεση και διασκέδαση. Η βελτιωμένη διάθεση σε βοηθάει ώστε να κρατήσεις μακριά τα φαντάσματα του αυτοοίκτου και του άγχους, χωρίς να μπαίνεις στην παράνοια ότι κάθε καλό που σου συμβαίνει θα το πληρώσεις αργότερα με τόκο.

[-] Προσοχή σε ό,τι λάμπει.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Έχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι με τον Δία στο ζώδιό σου, ακόμα και ανάδρομο, είσαι προστατευμένος και ασφαλής. (Ναι, θα ήταν τρομερά ενδιαφέρον να μπορούσαμε να δούμε πώς θα εξελίσσονταν τα πράγματα αν ΔΕΝ υπήρχε ανά τόσο ο Δίας σε κάποιον τομέα του ωροσκοπίου μας και από ΤΙ μας έχει προφυλάξει – τίποτα δεν είναι αυτονόητο). Μπορεί αυτό το είδος της θετικής διαβεβαίωσης να σου φαίνεται σαν ακόμα μία new age ανοησία, όταν την ίδια ώρα προσπαθείς να ανταπεξέλθεις σε σοβαρά προβλήματα ή εντάσεις που αντιμετωπίζεις στον επαγγελματικό στίβο, τις οικογενειακές υποθέσεις ή στις συντροφικές σου σχέσεις, αλλά τίποτα δεν μπορεί να σε γκρεμίσει αυτή την εποχή ή να σε πτοήσει. Σε κάθε αναποδιά υπάρχει μια πόρτα εξόδου. Όχι, δεν πρόκειται να χαθείς – το αντίθετο, μάλιστα.

[+] Σχέσεις, συμφωνίες, συνεργασίες.

[-] Συναισθηματική ευθιξία.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Οι αστρολόγοι σε κανακεύουν σαν το ζώδιο που διαθέτει το υπέρτατο ταλέντο της δημιουργικότητας, φουσκώνοντας κι άλλο την πεποίθησή σου ότι αποτελείς το κέντρο του κόσμου. Τώρα δε που ο κυβερνήτης σου Ήλιος βρίσκεται στον Τοξότη, ίσως πείθεσαι ακόμα περισσότερο ότι όντως είσαι προικισμένος με το ουράνιο ταλέντο της Δημιουργίας. Αν θέλεις, όμως, σοβαρά να γίνει το όνομά σου διάσημο, ή γνωστό, ή εν πάση περιπτώσει να ξεχωρίσει, θα πρέπει να παρουσιάσεις τα καλούδια σου που πρέπει να είναι χρήσιμα, προσιτά και προσβάσιμα. Είτε είσαι καλλιτέχνης, επιχειρηματίας, ελεύθερος επαγγελματίας ή υπάλληλος, τα χρήματα δεν θα πέσουν από ψηλά αλλά θα έρθουν μέσα από πρακτικούς δρόμους. Ό,τι μεγαλειώδεις ιδέες κι αν έχεις για το «προϊόν» που πουλάς θα πρέπει να πείσεις και τους άλλους για να το αγοράσουν, να το προτιμήσουν ή, αν εσύ είσαι το προϊόν, να σε επιλέξουν. Μπορείς να ριχτείς με τα μούτρα σε ερωτικές περιπέτειες, παριστάνοντας τον Ωραίο ή την Ωραία της Ημέρας. Διάλεξε τερέν και παίξε.

[+] Σε θέλουν.

[-] Όχι όλοι.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο θέλεις να χαλαρώσεις μακριά από τα επαγγελματικά άγχη και το εργασιακό μέλλον. Να βγεις έξω, να ξεσκάσεις, να συναντήσεις φίλους που έχεις καιρό να δεις, να γνωρίσεις πιθανόν κάποιον/α που θα σου φτιάξει το κέφι φλερτάροντάς τον/την, να μάθεις κανένα καυτό κουτσομπολιό για την ελαφρότητα του πράγματος, να εξαντλήσεις τη γοητεία σου στον άνθρωπο που είναι δίπλα σου, να ψιθυρίσεις κάτι ρομαντικό χωρίς να σκέφτεσαι ότι κάτι τέτοιο σε κάνει ευάλωτο ή ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου – δεν θα χρησιμοποιηθεί. Ή να μείνεις σπίτι εσύ και οι άλλοι: παίζοντας επιτραπέζια, βλέποντας dvd και παραγγέλνοντας πίτσα, χαλαρώνοντας σε καναπέδες και ανταλλάσσοντας ελαφρότητες. Όλα αυτά βεβαίως μετά τη δουλειά, που φαίνεται να ανεβάζει ρυθμούς με τον Ερμή στον Τοξότη και να επιβαρύνεται με όλη τη λάντζα της καθημερινότητας.

[+] Η δημιουργικότητα βράζει. Και δίπλα της η ανάγκη για αισθήματα.

[-] Κι επειδή η σωματική υγεία δεν είναι αστείο, γράψου επιτέλους στο γυμναστήριο ή ξεκίνα οτιδήποτε φροντίζει το σώμα σου.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Με τον Δία στον Καρκίνο –έστω και ανάδρομο– μπορείς να σκέφτεσαι και να προγραμματίζεις το επαγγελματικό σου μέλλον ή να ελέγχεις εξονυχιστικά τις εργασιακές ευκαιρίες χωρίς να πετάς καμία. Μία σκέψη, μία κίνηση, μία γνωριμία, ένα άνοιγμα, κάτι που άκουσες, που σου προτάθηκε, μπορεί να περιέχει το σπέρμα της επόμενης επαγγελματικής σου εξέλιξης – μην πετάς τίποτα. Να είσαι ανοιχτός στο μέλλον και ευέλικτος/η στις αποφάσεις σου. Επίσης με την Αφροδίτη στον Αιγοκερο κάθε είδους σχέσεις –αν είχαν υποστεί πλήγματα, παρεξηγήσεις ή απλώς είχαν λιμνάσει– εξομαλύνονται και παίρνουν τα πάνω τους. Φυσικά ο Άρης στο ζώδιό σου ενισχύει τη δύναμη, το θάρρος και το θράσος να καταφέρεις ό,τι βάζεις στο μυαλό σου, να τολμήσεις επαγγελματικά, να μπεις σε μια καινούργια ή να τελειώσεις μια σχέση – ερωτική ή επαγγελματική. Αν δεν θέλεις να σπάσει, πάντως, μια σχέση που ακόμα δεν έχει κάνει τον κύκλο της, πρόσεχε.

[+] Έχεις τον έλεγχο της ζωής σου. Εσύ οδηγείς.

[-] Φυσικά και όλα έχουν αρχή μέση και τέλος. Τέλειωνε με ό,τι τέλειωσε.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Όλοι τρελαινόμαστε κάθε τόσο από τους «κακούς» πλανήτες που πιέζουν το ζώδιό μας με μια δύσκολη γωνία ή βρίσκονται σε αυτό, αλλά εσύ ως Σκορπιός δεν μασάς. Με τον Κρόνο στο κεφάλι σου δεν έχεις τη δύναμη για χιούμορ, χαριτωμενιές ή γέλια. Το σύμπαν από την άλλη πλευρά μπορεί να γελάει άνετα εις βάρος σου και να σου βγάζει τη γλώσσα. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να μείνεις προσγειωμένος, συγκεντρωμένος, πειθαρχημένος και αφοσιωμένος στα καθήκοντα και τις ευθύνες που έχεις αναλάβει, ελπίζοντας να χαμογελάσεις αργότερα. Τώρα με την Αφροδίτη για άλλη μία εβδομάδα στον Αιγόκερο μπορείς να τινάξεις το μαλλί και να ξεχάσεις για λίγο το αναίσθητο σύμπαν. Η μόνη πολιορκία που δέχεσαι τώρα είναι από θαυμαστές. Ή μπορείς να κυκλοφορήσεις εκεί έξω μιλώντας για δουλειές, κλείνοντας ραντεβού, μιλώντας για χρήματα, αναζητώντας σπουδές ή λέγοντας σε όσους αγαπάς ότι τους αγαπάς.

[+] Αν το βουνό δεν πάει στον Μωάμεθ, πηγαίνει ο Μωάμεθ στο βουνό.

[-] Στενάχωρη εργασιακή πραγματικότητα.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Όταν υπάρχει κινητικότητα στο 2ο οίκο σου, δηλαδή στον Αιγόκερο: εκεί που είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις τις Σειρήνες της κατανάλωσης έρχεται η δόση για το στεγαστικό δάνειο ή τη στιγμή που ανοίγεις το φάκελο με την επιστροφή της εφορίας –θαύμα, θαύμα– χτυπάει το τηλέφωνο από την τράπεζα γιατί άργησες να πληρώσεις την πιστωτική σου κάρτα. Εκεί που με μια διεστραμμένη βεβαιότητα τρελαίνεις τον εαυτό σου ότι οικονομικά είσαι τελειωμένος/η, ξαφνικά σκοντάφτεις σε ένα πενηντάευρο –θαύμα!– και σώζεσαι. Για να κλείσουμε το θέμα –όσο κι αν είσαι τρομοκρατημένος με το ενδεχόμενο της οικονομικής σου κατάρρευσης– ακόμα κι αν συμβεί, να θυμάσαι ότι μετά από λίγο θα ανέβεις στην επιφάνεια πιο αποφασισμένος από ποτέ να τα καταφέρεις και θα τα καταφέρεις. Υ.Γ. Η επανεμφάνιση περασμένων ερώτων ή η νοσταλγία τους θα πρέπει να αποτελεί ένα αδιαπραγμάτευτο ΟΧΙ εκ μέρους σου. Μόνο για τέτοια δεν είσαι αυτή την εποχή.

[+] Φίλοι, επαγγελματική ζωή, στόχοι, όνειρα, μέλλον.

[-] Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Οι αργοί πλανήτες που ταλανίζουν το ζώδιό σου εδώ και μήνες σε έχουν βάλει σε ένα τριπάκι εσωστρέφειας κι αυτό σημαίνει ότι η διάθεσή σου να σχετιστείς με άλλους ανθρώπους έχει μειωθεί σε ανησυχητικά όρια –αν και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναγκάζεσαι (ή τράβα με κι ας κλαίω;) να βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους χωρίς να αφήσεις κανέναν να καταλάβει πώς αισθάνεσαι. Ακόμα κι αν το κοινωνικό πρόσωπο που κυκλοφορείς είναι μάσκα, ο Άρης στον Ζυγό επίσης σε σπρώχνει προς τον κόσμο, είτε αναγκαστικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είτε κοινωνικά γιατί δεν μπορείς να αρνηθείς την πρόσκληση. Όμως ταυτόχρονα έχεις μπει σε μια πολύμηνη περίοδο που θέλεις και να σου αναγνωριστεί εργασιακά η προσφορά σου, η προσπάθειά σου να κρατήσεις ζωντανή τη συντροφική σου ζωή, η αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένειά σου, ακόμα και η στήριξή σου στους φίλους. Για να δούμε.

[+] Μπορείς να διαπραγματευτείς με καλά αποτελέσματα οτιδήποτε και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου παντού.

[-] Να θυμάσαι: η φιλοδοξία δημιουργεί και παραισθήσεις και αυτοί που έχουν την εξουσία είναι αναίσθητοι.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Κι όταν είσαι σίγουρος πια ότι η υπομονή σου εξαντλείται ή η υπομονή των άλλων μαζί σου δεν έχει άλλα αποθέματα, εκεί που πιστεύεις ότι η κακοτυχία, οι αναποδιές και οι δυσάρεστες εκπλήξεις που βυθίζεσαι ξεπερνάνε το ύψος της μύτης σου ή ότι ο δρόμος που διάλεξες να ταξιδέψεις σε βγάζει σε μάντρα, τότε ακριβώς το σύμπαν ως αμερικάνικο ιππικό έρχεται να σε σώσει. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερο και οι συντροφικές σχέσεις (αν δεν έχουν σπάσει από την καταιγίδα) μαλακώνουν, ο Δίας σού προσφέρει αλεξίσφαιρο από τον Καρκίνο και ο Άρης διελαύνει στο φιλικό σου Ζυγό δίνοντάς σου μια φρέσκια, αισιόδοξη οπτική. Αποτελεί σχεδόν θαύμα πώς η προοπτική μπορεί να αλλάξει και από εκεί που έβλεπες κλειστές πόρτες και παράθυρα τώρα να βλέπεις καινούργιες πιθανότητες κι εκεί που όλα έμοιαζαν κενά και απελπιστικά τώρα να ανθίζουν ευκαιρίες.

[+] Εξωτερικό, σπουδές, επαγγελματικές επαφές.

[-] Δεν υπάρχει εργασιακή ανταμοιβή. Προέχει να κάνεις τον εαυτό σου απαραίτητο.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ένα μεγάλο κομμάτι σου είναι ένας άγγελος που επεμβαίνει με ένα θαύμα στις ζωές των άλλων και αποχωρεί χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του και χωρίς ευχαριστώ, χαρούμενος που σκόρπισε την αγάπη και τη μαγεία. Ένα μεγάλο κομμάτι σου… Γιατί υπάρχει κι ένα άλλο που δεν αρκείται να τραγουδάει με αιθέρια φωνή στο πίσω μέρος μιας χορωδίας. Με τον Άρη στον Ζυγό δεν σου αρκεί να βοηθάς, να εργάζεσαι, να στηρίζεις, να κουράζεσαι, να δημιουργείς. Απαιτείς να σε ερωτευθούν με πάθος, να σου καλυφθούν όλες οι επιθυμίες και οι ανάγκες, να κάνεις σεξ υπό τον ήχο της βροχής ενώ θα καίγονται αρωματικά στικς και τα σώματα θα εξαϋλώνονται και, ναι, ναι, θα έχεις πάααρα πολλά χρήματα για να εξασφαλίσεις τον εαυτό σου και αν χρειάζεται και τον Άλλο. Αυτή τη στιγμή θέλεις να είσαι αυτός/ή που έχει τα λεφτά στη σχέση, αλλά είναι σεξουαλικά υποταγμένος/η στον/ην παρτενέρ, ή το αντίθετο. Χρήμα, Πάθος, Σεξ – το τρίπτυχο της εποχής σου. Σαν διαφήμιση σαπουνόπερας ακούγεται. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα περάσεις από σαράντα κύματα για να τα κατακτήσεις.

[+] Φιλίες, συνεργασίες, μαζί.

[-] Το παρελθόν είναι μια άγκυρα που μας κρατάει πίσω. Ποτέ δεν θα μάθεις, όμως, ποιος είσαι και τη δύναμή σου, αν δεν τραβήξεις μπροστά.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου. Ο Γιώργος Πανόπουλος σε καθημερινή επικοινωνία στο cosmictelegram.gr

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.02.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.02.2021
Αιγόκερε, ξεκαθαρίζεις με δυναμισμό τα πράγματα στην προσωπική σου σχέση και...
Zarastro
Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.02.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5