1821 Digital Gallery
Τα ζώδια της εβδομάδας (24-30 Ιουνίου)
ΤΕΥΧΟΣ 708
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (24-30 Ιουνίου)

Καρκίνε, εσύ είσαι καλά, οι γύρω σου σε προβληματίζουν όμως
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24-30 Ιουνίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Πολλά ερεθίσματα που σε κάνουν να πιστεύεις ότι τα κατάφερες
Πολλά λες, πολλά ακούς, πολλά νομίζεις ότι χρειάζεσαι στην αρχή της εβδομάδας. Έτσι και διλήμματα έχεις και γνώμη αλλάζεις απ’ τη μία στιγμή στην άλλη και δεν μπορείς να βρεις κάτι συγκεκριμένο να πιαστείς. Το πανηγυράκι αυτό δεν είναι πρόβλημα, αν δεν το παίρνεις και πολύ σοβαρά και δεν παρασύρεσαι σε ιστορίες που τελείωσαν για καλό λόγο, ή σε ανευθυνότητα κι αστάθεια. Αν όμως παρασύρεσαι, δημιουργεί έξτρα κόπο και δυσκολίες στην καριέρα σου και σίγουρα σε κάνει να νιώθεις μόνος κι αδικημένος στο σπίτι και τη σχέση σου. Δεν λύνει κάτι, απλώς επιβραδύνει. Με τον Ερμή στον Λέοντα (27) τα νέα και οι κουβέντες για τη δουλειά και τη ρουτίνα σου αποκτούν πιο ευχάριστους τόνους, ενώ το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι επιταχύνονται. Κράτησε την εγωκεντρικότητά σου υπό έλεγχο όσο μπορείς για να μη βρεις την υπερβολική εμπιστοσύνη στην τύχη ή τον εαυτό σου, μπροστά σου. Ακόμη κι αν σου συμβεί το υπέροχο, μη θεωρήσεις ότι έγινε ο κανόνας.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Εκδρομές, έξοδοι, πολλά κανονίσματα και γενικώς ό,τι πιστεύεις ότι σε ικανοποιεί
Δεν ξέρεις τι θέλεις για να αισθανθείς καλύτερα σωματικά και να βγάλεις άκρη με τη ρουτίνα σου, προσωπική κι επαγγελματική. Ευτυχώς για σένα, δεν ζορίζεσαι ιδιαίτερα να αποφασίσεις. Κάνεις αρκετά πράγματα για να ξεκουραστείς, να περάσεις όμορφα και ταυτόχρονα να βάλεις κάτι στην τσέπη σου και να αισθανθείς πληρέστερος. Αν και υπάρχει ποικιλία δραστηριοτήτων και ατόμων, κινείσαι στο γνωστό σου πλαίσιο. Οι γνωστές παρέες, τα γνωστά θέματα με την οικογένεια και τη δουλειά σου, το γνωστό σκεπτικό σου για το τι μπορεί να ανανεώσει ή να βελτιώσει εσένα κι όλα τα παραπάνω, ακόμη κι αν γνωριμίες και προτάσεις συρρέουν στη ζωή σου. Ο Ερμής στον Λέοντα (27) στρέφει τις κουβέντες και τον νου σου αποφασιστικά στις ιδιωτικές σου υποθέσεις. Από το να δεις τι γίνεται με τον ερωτικό σου σύντροφο, μέχρι τα έξοδα για τα παιδιά σου και το τι θέματα έχει το σπίτι σου. Όσο λιγότερο κολλάς στο απόλυτα πρακτικό και βλέπεις την ουσία, τόσο καλύτερα.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης
Τα Ζώδια της Τετάρτης

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Τα μπλέκεις μόνος σου και θα σου άρεσε, αν δεν σε άγχωνε τόσο πολύ
Η ερωτική σου ζωή μπορεί να σε ανεβάζει, όμως σου δημιουργεί κι αρκετή ασάφεια για το τι χρειάζεσαι, ποιος είσαι, πού βαδίζεις. Ειδικά στον βαθμό που εμπλέκονται παλιές ιστορίες, το μπέρδεμα ανεβαίνει κατακόρυφα. Περνάς δεν περνάς καλά, η αστάθεια φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες, αμυντικές συμπεριφορές και άλλα δυσάρεστα συναισθήματα. Σε επίπεδο δουλειάς, φαίνεται ότι κάποια παλιότερα δημιουργικά σου εγχειρήματα σού κάνουν ένεση αυτοπεποίθησης, όμως παράλληλα φέρνουν στην επιφάνεια θέματα που έχεις ανοιχτά με δημόσιο, διατροφές, κληρονομιές και τράπεζες. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, στον Λέοντα (27) μπολιάζει τις κουβέντες σου με χιούμορ, δημιουργικότητα και ιδέες. Στο μενού των ημερών μπαίνουν εκδρομές, έξοδοι και αρκετές συζητήσεις με αφορμή οικογενειακά και προσωπικά θέματα ή υποθέσεις που αφορούν το σπίτι σου και ακίνητα γενικότερα. Προσπάθησε να μη μένεις μόνο στο πώς φαίνονται οι άνθρωποι και τα πράγματα και να ψάχνεις πού κολλάνε με σένα γιατί έτσι δεν θα κρατήσεις το μυαλό σου ανοιχτό και θα αποφύγεις την αλαζονεία.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 16.01.2022
Τα Ζώδια της Κυριακής 16.01.2022

Εσύ είσαι καλά, οι γύρω σου σε προβληματίζουν όμως
Ο οικογενειακός σχεδιασμός ή το τι θα γίνει με υποθέσεις που αφορούν το σπίτι σου σού δημιουργεί προβληματισμό για το τι χρειάζεται να κρατήσεις και τι να αφήσεις ώστε να μετριαστεί το άγχος και η ψυχολογική σου κούραση. Παραπάνω βοήθεια πάντως από αυτή που έχεις συνήθως από τον σύντροφό σου μην περιμένεις. Στη δουλειά, οφείλεις να βάλεις προτεραιότητα στις εκκρεμότητές σου και να προσπαθήσεις να διακρίνεις τι από όσα λέγονται όντως σε αφορά. Μη χάνεις τον χρόνο σου με φήμες, ειδικά αν είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Μαζί με τον Ερμή στον Λέοντα (27) έρχονται και ειδήσεις για χρήματα που περίμενες ή κάποιες εξελίξεις σε συζητήσεις που αφορούν πολύ «κλειστές» ή παλιές υποθέσεις. Το πρόσημο είναι θετικό. Καλό θα ήταν να μη βιαστείς να αλλάξεις όλο σου το πρόγραμμα βάσει αυτών και να μην αρχίσεις να σκέφτεσαι σαν να έχεις δέσει τον γάιδαρό σου. Θα βοηθήσει ιδιαίτερα να σκέφτεσαι ποιότητα αντί για ποσότητα.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Δυσκολεύεσαι να πάρεις τις αποφάσεις που χρειάζονται και για τα πιο απλά θέματα
Σε διαδικασία αποφάσεων και των συνοδών τους διλημμάτων βρίσκεσαι. Το θέμα είναι τι θα αξιοποιήσεις από όσα σκέφτεσαι και συζητάς επαγγελματικά και πού θα οδηγήσουν οι κουβέντες για τον γάμο σου, έστω κι αν αφορούν τον προορισμό των διακοπών. Μη βάζεις πολλά στο πανέρι σου και στις δύο περιπτώσεις, γιατί τα συμβάντα της προσωπικής σου ρουτίνας, της καθημερινής σου δουλειάς και της υγείας σου, δεν σηκώνουν πολλά πολλά. Στο ερωτικό κομμάτι φρόντισε να μην μπερδευτείς με τις σκέψεις σου και βρεθείς να εθελοτυφλείς συναισθηματικά για μία ακόμη φορά. Στο πρακτικό κομμάτι, η αναποφασιστικότητά σου μόνο καθυστερήσεις θα φέρει σε επίπεδο μοιρασμένων οικονομικών, κληρονομικών, διατροφών και γενικώς σε ό,τι αφορά τράπεζες και οργανισμούς. Ο Ερμής στο ζώδιό σου (27) σε βοηθά να σκεφτείς (με το μυαλό σου – τα συναισθήματά σου είναι άλλη ιστορία) τον καλύτερο τρόπο να συνδυάσεις τα χρήματα και τον χρόνο σου με τα σχέδιά σου. Στη διαδικασία, φρόντισε να μη γίνεις ακραία επιφανειακός και εγωκεντρικός.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Διστάζεις να αξιοποιήσεις ευκαιρίες και γκρινιάζεις γιατί αισθάνεσαι θύμα
Αν έχεις μία ωραία ευκαιρία στη δουλειά ή την προσωπική σου ζωή, αξιοποίησέ τη. Είτε έχει μορφή καινούργιας οικονομικής προοπτικής, είτε ερωτικής ανανέωσης και χαλάρωσης, αξιοποίησε τα ανοίγματα της εβδομάδας έστω κι αν δεν είναι ακριβώς όπως τα είχες σχεδιάσει ούτε ακριβώς αυτό που ήθελες και ίσως έχουν μία διαδικασία για να υλοποιηθούν. Το κάτι είναι καλύτερο από το τίποτα. Αν αισθάνεσαι ότι έχεις γυρίσει πίσω στη σχέση σου, η δική σου αστάθεια και ασυνέπεια δεν θα βοηθήσει παρά μόνο στο να ζοριστείς περισσότερο για να περάσεις καλά ή να συνεννοηθείς με τον σύντροφο και τα παιδιά σου. Αν είσαι ελεύθερος, αποφάσισε τι θέλεις και, κατά προτίμηση, αποφάσισε κάτι που δεν έχεις ήδη δοκιμάσει με απογοητευτικά αποτελέσματα. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, στον Λέοντα (27) σε κάνει να σκέφτεσαι τον εαυτό σου σαν θύμα στη δουλειά και τον γάμο σου. Μην το ρίξεις στη μυστικοπάθεια ή το κουτσομπολιό για να πεις τον πόνο σου ή με την ελπίδα ότι θα δικαιωθείς.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Έτοιμος να την κάνεις για οπουδήποτε, όμως οι ενοχές και το καθήκον σε κρατάνε
Οι συναισθηματικές επιλογές και ανακατωσούρες που αντιμετωπίζεις σε κάνουν να θέλεις να το σκάσεις και να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό. Σε περίπτωση που αποφασίσεις να τα κάνεις όλα, να πας μία εκδρομή, να βγεις μέχρι τελικής πτώσεως, να μάθεις κάτι καινούριο ή να βάλεις κάτι καινούριο στα ερωτικά σου, έχει καλώς. Απλώς να ξέρεις ότι η αναστάτωση στο πρόγραμμά σου, καθώς και τα σοβαρά θέματα που υπάρχουν στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, θα συνεχίσουν να είναι εκεί. Το καλύτερό σου στοίχημα είναι να βρεις μία καινούρια οπτική γωνία και να σταματήσεις να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα σε αυτά που θέλεις εσύ και αυτά που υπαγορεύει το συγγενικό σου περιβάλλον. Με τον Ερμή στον Λέοντα (27) εστιάζεις σε σχέδια, σε φιλίες, στο τι μέλλει γενέσθαι αυτό το καλοκαίρι και γενικά. Ανάμεσα σε αυτά που θα ήθελες να κάνεις μελλοντικά και στις ενοχές, τις φοβίες και την πίεση, τείνεις να γίνεις αταίριαστα για σένα ξεροκέφαλος και επιφανειακός. Μαλάκωσε λίγο.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Σε πιάνει το καλοκαίρι και κυνηγάς την ανανέωση κι όχι μόνο τα ερωτικά σου
Τα μεταμεσονύκτια μηνύματα για ερωτικές συνευρέσεις έχουν τη γοητεία τους και τους περιορισμούς τους. Έχει την πλάκα της η ιστορία, όμως σου δημιουργεί μπόλικη συναισθηματική κι ερωτική αστάθεια χωρίς να δίνει πραγματικό έρωτα και επικοινωνία όπως την καταλαβαίνεις εσύ. Να ασχοληθείς, αν θέλεις, με την επιφύλαξη ότι δεν πρόκειται για την απάντηση σε όλα σου τα όνειρα. Επαγγελματικά οι ανοιχτές υποθέσεις που υπάρχουν στις συνεργασίες σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για την τσέπη σου, αν τελικά συμβούν. Είναι μεγάλο αυτό το αν, όμως. Εσύ καλά κάνεις και κυνηγάς ερωτικά και προσωπικά ό,τι πιστεύεις ότι θα σε πάει παρακάτω, ο τρόπος που το κάνεις είναι το πρόβλημα. Με τον ίδιο τρόπο και σκεπτικό, θα έχεις παρόμοια αποτελέσματα. Ο Ερμής στον Λέοντα (27) φέρνει ειδήσεις που αφορούν τη χρηματική και συναισθηματική υποστήριξη που λείπει στην καριέρα και τον γάμο σου. Μην το δεις σαν τη λύση σε όλα σου τα προβλήματα κι ευκαιρία να βολευτείς, θέλει ουσιαστικότερη αντιμετώπιση.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Αστάθεια και αναποφασιστικότητα στις σχέσεις σου λόγω πολλών επιλογών
Κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου και το πού θα καταλήξουν, σου δημιουργούν αρκετή αναποφασιστικότητα και αρκετή απληστία. Μην προσπαθήσεις να εμπλακείς με τα πάντα όσο κι αν σου αρέσει η ποικιλία, γιατί τα βασικά σου προσόντα και δυνατότητες δεν έχουν αλλάξει και οικονομικά τα πράγματα είναι μάλλον αβέβαια. Προσωπικά, σε επίπεδο σχέσεων, όσο πιο ξεκάθαρος και συνεπής είσαι απέναντι στον άνθρωπο και τις καταστάσεις που σου ταιριάζουν πραγματικά, τόσο το καλύτερο. Τα υπόλοιπα είναι θόρυβος και αυταρέσκεια. Σε οικογενειακό επίπεδο, ξαναβλέπεις τα γνωστά έργα με μία ελπίδα ή φρίκη ότι οι καταστάσεις τελικά δεν είναι αυτό που είχες καταλάβει προσφάτως. Πρόσεξε πολύ τι πιστεύεις και τι εμπιστεύεσαι. Ο Ερμής στον Λέοντα (27) φέρνει κανονίσματα για διασκέδαση, διακοπές, εκδρομές με τον σύντροφό σου ή ακόμη και χαρούμενες προτάσεις και ειδήσεις που σε επιβεβαιώνουν και τονώνουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου (που δεν χρειάζεται κι άλλη τόνωση). Αξιοποίησέ τη λοιπόν για να ακούσεις και καμιά διαφορετική ιδέα από τις δικές σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Εγκλωβίζεσαι στα σχέδια σου σε βάρος αληθινών, αλλά διαφορετικών ευκαιριών
Προσπαθώντας να κάνεις αυτά που υπαγορεύει η ατζέντα σου για τα παιδιά και τα ερωτικά σου, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με πολλές επιλογές στη ρουτίνα σου. Μη δεις τα πράγματα επιφανειακά και νομίσεις ότι όλα γίνονται, γιατί δεν θα μπορέσεις να συζητήσεις και να επικοινωνήσεις με σαφήνεια. Και θα φορτωθείς ένα σωρό περιττά και κανένας σας δεν θα είναι ευχαριστημένος. Στη δουλειά παρομοίως βάλε ένα μικρό χαλινάρι στη φιλοδοξία σου, επειδή και να κυνηγήσεις πολλά και καλά δεν γίνεται, εκτός αν έχεις αποφασίσει ότι θα ξεχάσεις τον προσωπικό σου εαυτό και θα είσαι μόνο επαγγελματίας. Τουλάχιστον μέχρι να κλατάρεις. Ο Ερμής στον Λέοντα (27) φέρνει ευχάριστες ειδήσεις για το κοινό ταμείο, υπό τη μορφή διακανονισμών, αποζημιώσεων ή μίας επαγγελματικής διεύρυνσης. Φρόντισε να μην τα χαλαλίσεις όλα αυτά για να αναζωογονήσεις παλιά σου σχέδια που αργοπεθαίνουν, δεν είναι καλή ιδέα. Σε προσωπικό επίπεδο, αν φύγεις από τη θέση της παντοδυναμίας και του ότι πρέπει πάντα να έχεις δίκιο, θα αποβάλεις και πολύ άγχος.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Διασκέδαση, διακοπές και έρωτας που σέρνουν δουλειά κι υποχρεώσεις από πίσω
Και μέσα από το συγγενικό σου περιβάλλον και μέσα από τις παρέες σου, έχεις άφθονες ευκαιρίες για διασκέδαση, για να κάνεις πράγματα με τα παιδιά και τον σύντροφό σου, για να φλερτάρεις. Κάνε κάποιου είδους διαλογή για να μη μείνεις στον άσο, να μην εξαντληθείς σωματικά και να μην αναβάλεις επαγγελματικές εκκρεμότητες με τις οποίες θα έπρεπε να ασχολείσαι. Απόφυγε να βάλεις το οτιδήποτε στον αυτόματο πιλότο και κυρίως σκέψου τι λες και σε τι συμφωνείς στις συνεργασίες και τις σχέσεις σου. Ακόμη και τα πιο διασκεδαστικά πράγματα μπορεί να δημιουργήσουν έξτρα δουλειά σε δεύτερη φάση. Ο Ερμής στον Λεόντα και τον ζωδιακό σου άξονα (27) επιβεβαιώνει ότι συγκεντρώνεις αυλή ή έστω ενδιαφέρουσες ηθικές κι ανήθικες προτάσεις. Πάρε την επιβεβαίωσή σου, αξιοποίησε επαγγελματικά και προσωπικά ό,τι μπορείς, αλλά προς θεού μην καβαλάς το όνειρο και αρχίζεις και τρέχεις. Το μέλλον, τα σχέδιά σου, το πού θα οδηγήσουν όλα αυτά, είναι ακόμη ρευστό.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Ζώντας ένα σύντομο όνειρο ή πασπαλίζοντας χρυσόσκονη στη ζωή σου όπως είναι
Πολλή ανάλυση έχει πέσει στο σπίτι και σε οικογενειακό επίπεδο για τα κοινά οικονομικά και για υποθέσεις που αφορούν το στενό οικογενειακό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να ακούσεις τη διαίσθησή σου γιατί το μυαλό σου είναι αναξιόπιστος σύμβουλος και θα σε κάνει να τα δεις όλα μαύρα κι αδιέξοδα. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να βρεις τι είναι αυτό που κατά βάθος χρειάζεσαι, από την άλλη όμως  το να ρίξεις τον εαυτό σου ή να γυρίσεις στο ποιος ήσουν και τι ήθελες πριν από δέκα χρόνια δεν είναι λύση. Ο Ερμής στον Λέοντα (27) σε στρέφει σε ζητήματα ρουτίνας και υγείας με αφορμή τη σχέση και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Στη δουλειά, οι συνεργάτες και η κατάσταση στο γραφείο, σου γεννάνε δουλειά. Πριν την εκλάβεις σαν τεράστια ευκαιρία να προωθήσεις την καριέρα σου και να δρέψεις δάφνες, εξέτασε περί τίνος πρόκειται στην ουσία και μη μένεις μόνο στο αν μπορείς να την κάνεις και πόσο καλά. Αξίζει;  


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5