Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (27 Μαΐου - 2 Ιουνίου)
ΤΕΥΧΟΣ 704
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (27 Μαΐου - 2 Ιουνίου)

Δίδυμε, άκου προσεκτικά όσα σε αφορούν, μίλα επιλεκτικά και μην κολλάς στα αδύνατα
Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27 Μαΐου - 2 Ιουνίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και μην παρασύρεσαι τελείως από τα θέλω σου
Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις κουβέντες που κάνεις και στις ειδήσεις που μαθαίνεις, πριν αντιδράσεις ξεροκέφαλα, αγχωμένα ή βρεις αφορμή για κουτσομπολιό και για να «αερίσεις» τα παράπονά σου. Ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά, τη ρουτίνα και την υγεία σου, ανάλαβε τις ευθύνες σου και προσπάθησε να μη δυσανασχετείς. Έχεις ευκαιρίες για να βγεις, να κάνεις μία εκδρομή και να συναναστραφείς κόσμο σε αρκετά ευχάριστο κλίμα. Ακόμη και στο θέμα των οικονομικών σου εκκρεμοτήτων και των απρόβλεπτων εξόδων, βοηθάνε τα έσοδα που έχεις ή η στήριξη από τον σύντροφό σου. Ξόδεψε με μέτρο και κυρίως έχοντας στο νου σου την κατάστασή σου μακροπρόθεσμα. Συναισθηματικά, μην κολλάς σε ένα φανταστικό θέλω και προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες. Έτσι θα βελτιώσεις το κλίμα στον γάμο σου, ακόμη και στην καριέρα σου, αντί να ρουθουνίζεις θυμωμένα και να δημιουργείς αναστάτωση στο σπίτι ή το γραφείο.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Επένδυσε σοφά το ερωτικό και οικονομικό κεφάλαιο που κερδίζεις
Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρίσκεις ικανοποίηση στο παιχνίδι που γίνεται στα ερωτικά σου και στον τρόπο που εξελίσσεται η σχέση με τα παιδιά σου και τις δημιουργικές σου ασχολίες. Είτε δίνοντας βαρύτητα σε ένα προσωπικό θέλω, είτε συνειδητοποιώντας τις πραγματικές ανάγκες σου, καταφέρνεις να αλλάξεις ευκολότερα το γενικό σου πλάνο για το μέλλον. Στηρίζεσαι οικονομικά και συναισθηματικά από την οικογένειά σου και από όποιον και ό,τι θεωρείς «σπίτι». Έτσι έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με την επιμόρφωσή σου και να κάνεις διορθωτικές κινήσεις στις παρέες, το συγγενικό περιβάλλον και πιο πρακτικά σε υποθέσεις που αφορούν επαγγελματικά ανοίγματα και τον νόμο. Καλό θα ήταν να μη διστάσεις να επανεπενδύσεις κάποια από τα χρήματα που παίρνεις ή να τα χρησιμοποιήσεις για να κλείσεις χρέη σου. Σε προσωπικό επίπεδο η συναισθηματική κι ερωτική επιβεβαίωση που παίρνεις μπορεί να σε βοηθήσει να διορθώσεις λάθη που έχεις κάνει ή να συνειδητοποιήσεις κάποιες σχετικές φοβίες.


Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 03-09.08.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 03-09.08.2020

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Άκου προσεκτικά όσα σε αφορούν, μίλα επιλεκτικά και μην κολλάς στα αδύνατα
Δώσε βάση σε αυτά που ακούς και λες, ειδικά για τον εαυτό σου και τις βάσεις σου, με την οικογένεια και το σπίτι σου. Οι σχετικές εξελίξεις σε βοηθάνε να δεις καθαρότερα τις καταστάσεις στην καριέρα και τον γάμο σου, έστω κι αν η εικόνα δεν είναι ευχάριστη. Η επικοινωνία με τους ανθρώπους που βλέπεις καθημερινά, οι έξοδοι και συναντήσεις και οι ιδέες σου, λειτουργούν πολύ θετικά για σένα αυτή την εβδομάδα. Χρειάζεται, όπως συνήθως, φροντίδα για το τι ξοδεύεις για τα χόμπι σου, στον χρόνο με φίλους και για τα μελλοντικά σου σχέδια. Προσπάθησε να είναι όντως αυτό που θέλεις κι όχι αυτό που γενικώς θεωρείται επιθυμητό. Η ερωτική σου ζωή, η σχέση με τα παιδιά και τον ερωτικό σου σύντροφο συνεχίζουν να σου προξενούν άγχος, προβληματισμό και να γεννούν παρασκήνιο, ειδικά όσο δεν επιλέγεις να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου να αποδεσμευτείς από αβάσιμες προσδοκίες. Αν το κάνεις, όμως, έχεις την ευκαιρία να υπερβείς οικονομικούς και συναισθηματικούς φόβους.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 27.7-2.8.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 27.7-2.8.2020

Δυσφορείς με όσα σκέφτεσαι και με όσα δεν μπορείς να ελέγξεις
Ένας θεός ξέρει τι γίνεται στο κεφάλι σου και τι παρασκήνιο γεννούν οι κουβέντες και οι συναντήσεις των ημερών. Οι αμφιβολίες και τα διλήμματα μπορεί να προξενήσουν άγχος, νευρικότητα και κακή διάθεση. Θα σε βοηθήσει η σωματική κίνηση, καθώς κι ένα τακτικό πρόγραμμα ύπνου, άσκησης και διατροφής. Μπορείς επίσης να γράψεις όσα σκέφτεσαι. Οι φίλοι, τα χόμπι και η οικογένειά σου πάντως είναι στο πλευρό σου, ειδικά όσο τα σχέδιά σου –από διασκέδαση, μέχρι το μέλλον σου– έχουν να κάνουν με τις ανάγκες σου κι όχι με παράλογα θέλω. Εκεί μπορείς να πατήσεις για να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις στις ερωτικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις, ειδικά για να αναθεωρήσεις όρια που έχεις περάσει ή που έχει περάσει ο απέναντι. Προσπάθησε να μην αγνοήσεις τη δυσφορία σου γιατί σου δείχνει πού έχει παραγίνει το κακό. Και φυσικά φρόντισε τα συμπεράσματα και οι κινήσεις σου να είναι προσωπικά, όχι ό,τι σου λένε οι γύρω να σκεφτείς και να κάνεις.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Απολαμβάνεις σχέδια, χόμπι, φιλίες, έρωτα όσο δεν κολλάς σε συγκεκριμένο σενάριο
Τα κανονίσματά σου αποδίδουν και καταφέρνεις να συνδυάσεις χρήμα και χρόνο έτσι ώστε να έχεις ποιοτικότερο ελεύθερο χρόνο, να δεις φίλους και να ασχοληθείς με τα σχέδιά σου. Η μεγαλύτερη ευελιξία σου επίσης βοηθάει. Έρχονται στην επιφάνεια βέβαια και κάποιες οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις που χρειάζονται διευθέτηση, αλλά αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα όπως είναι κι αυτό σε διευκολύνει, έστω κι αν στοιχίζει. Φρόντισε να μην περιορίσεις την πραγματικότητα με τις προσδοκίες σου από τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργική σου δουλειά. Η ανανέωση είναι δυνατή, αρκεί να μη μείνεις πεισματικά στο πώς θα ήθελες να είναι τα πράγματα. Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις για την καριέρα και τον γάμο σου μπορούν να είναι πολύ παραγωγικές, αν καταφέρεις να διακρίνεις τις ανάγκες από τις επιθυμίες σου. Έτσι θα εξυπηρετήσεις καλύτερα τους σχετικούς σου στόχους και θα βρεις έναν αποτελεσματικό μπούσουλα για να προγραμματίσεις καλύτερα τη ρουτίνα και την καθημερινή σου δουλειά.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Σκέφτεσαι και βλέπεις χίλια δύο πράγματα για την καριέρα και τον γάμο σου
Ο τρόπος που σκέφτεσαι κι αντιμετωπίζεις την καριέρα και τον γάμο σου, σου ανοίγει πολλές δουλειές και πολλές κουβέντες. Υπάρχουν άφθονες επιλογές κι ακόμη περισσότερα διλήμματα, όμως η εμπειρία σου (κι όχι το παρασκήνιο) μπορεί να σε βοηθήσει. Φρόντισε να είσαι έτοιμος να δεχτείς αυτό που γνωρίζεις και συνεπώς αυτά που τώρα αποκαλύπτονται για τις ερωτικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η επένδυση ενέργειας, χρήματος και χρόνου στη διασκέδαση, την επιμόρφωση, σε ταξίδια και χρόνο με τους συγγενείς σου, αποδίδει και σου δίνει ικανοποίηση. Από αυτή τη βάση μπορείς να αναδιοργανώσεις το ερωτικό παιχνίδι, τη σχέση με τα παιδιά, τις δημιουργικές σου ασχολίες και να θέσεις σωστότερα όρια. Σε κάθε περίπτωση, είναι βασικό να θυμάσαι ότι βιώνεις περίοδο αλλαγών, οπότε το να επιστρέψεις στο γνώριμο χωρίς κάτι διαφορετικό, ειδικά σε επίπεδο οικογένειας και βάσεων, ίσως να είναι ανακουφιστικό, είναι όμως σίγουρα προσωρινό. Αξιοποίησε την επιστροφή για να ξεκουραστείς, αλλά μη βολεύεσαι.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Χορεύεις έναν ανοιξιάτικο - καλοκαιρινό χορό πάνω σε βαθύτερους προβληματισμούς
Ρίχνεσαι σε παρέες, επιμόρφωση και σε ό,τι σου αλλάζει παραστάσεις σχεδόν με απόγνωση αυτή την εβδομάδα. Ξαναπιάνεις πράγματα που είχαν μείνει στη μέση και γενικά δεν μπορείς να συγκρατήσεις ούτε το μυαλό σου ούτε τον εαυτό σου. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο, στον βαθμό που δεν υπαγορεύεται κυρίως (αποκλειστικά) από τη σχέση ή τους άλλους ή από τους φόβους σου και από δυσάρεστες καταστάσεις που δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις αλλά προτιμάς να αποφύγεις. Μέσα από τον ευχάριστο αυτό στρόβιλο, διακρίνεις με μεγαλύτερη ευκολία πάντως τι σου κάνει καλό και τι όχι στην καθημερινότητά σου. Ερωτικά φρόντισε να είσαι σε επαφή με τις ανάγκες σου για συντροφικότητα και μη μένεις στο σεξουαλικό πάθος ή στο πάθος γενικότερα. Στις οικονομικές σου συνεργασίες και τα πάρε δώσε με οργανισμούς και τράπεζες διαχώρισε το τι χρειάζεσαι από το τι θα ήθελες. Με αυτόν τον τρόπο, ίσως και να μπορείς να αποφασίσεις με μεγαλύτερη επιτυχία πού να θέσεις τα όριά σου στο σπίτι, στο γραφείο και κυρίως, το πιο σημαντικό, μέσα σου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αμφιταλαντεύεσαι στα ερωτικά σου και στο «θέλω ή δεν θέλω» τελικά
Από τη μία στην άλλη άποψη, κουβέντα και σκέψη πηγαίνεις αυτή την εβδομάδα. Προσπαθείς μαζί με φίλους και συνεργάτες να κάνεις αποδοτικά τα σχέδιά σου και να διαχειριστείς καλύτερα τα χρήματά σου και την ερωτική σου ζωή. Ανακαλύπτεις ότι χρειάζεται να ερωτευτείς και να δημιουργήσεις με έναν καινούριο τρόπο για να τα καταφέρεις. Οι στόχοι καριέρας βοηθάνε να διακρίνεις τι σου κάνει και τι όχι στο παρόν. Στα ερωτικά σου υπάρχουν διλήμματα, καθώς είναι δύσκολο να δεις πού πηγαίνουν τα πράγματα αφού οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Έχεις την τάση να μη βλέπεις τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στις φιλίες και το κρεβάτι σου, ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον της προσωπικής σου ζωής και τελικά ανάμεσα σε αυτό που κάποτε χρειαζόσουν κι αυτό που χρειάζεσαι τώρα. Πάντως με όλη αυτή την κίνηση, παραμένεις ικανοποιημένος από τα ερωτικά δρώμενα. Αν δεν επιμένεις στα ίδια λάθη και σε αποφάσεις από φόβο μη μείνεις μόνος σου, έρχονται οι σωστές επιλογές.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Σκέφτεσαι, αισθάνεσαι κι αναπνέεις για μια σχέση και τι ακριβώς θα γίνει μ’ αυτό
Η σχέση σου ή το γιατί δεν έχεις σχέση είναι το θέμα της κουβέντας και το κίνητρο αρκετών από τις κινήσεις που κάνεις αυτή την εβδομάδα. Σαφής απάντηση δεν υπάρχει, όμως λέγονται και μαθαίνεις πολλά και σημαντικά, καθώς καινούρια δεδομένα και άτομα έρχονται στο προσκήνιο. Αν μέσα σε όλο αυτό αισθανθείς μοναξιά κι απογοήτευση κατά βάθος για το πώς είναι τα πράγματα, προσπάθησε να το δεις σαν ώθηση να κάνεις κάτι για αυτό. Πριν προχωρήσεις με οποιονδήποτε ρίξε μια ματιά στο κατά πόσο δεν είναι αποκλειστικά για να ικανοποιήσεις κάποια σύμβαση κι αν έχει μέλλον σύμφωνο με τις ανάγκες σου στην καθημερινότητα. Πολύ προσγειωμένο, αλλά γλιτώνεις τη συναισθηματική ή οικονομική σπατάλη, αν είναι μόνο μια από τα ίδια. Βέβαια είναι καθαρά επιλογή σου, αν θέλεις να ξαναζήσεις κάτι και να αισθανθείς και πάλι όπως κάποτε. Η ευκαιρία των ημερών πάντως είναι να αξιοποιήσεις ό,τι καινούριο σου βρίσκεται διαφορετικά από ό,τι συνήθως.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Κουράζεσαι γιατί ασχολείσαι με περισσότερα από όσα χρειάζεσαι
Με ένα μυαλό ζαλισμένο κι ένα σώμα σε υπερδραστηριότητα σε βρίσκει η εβδομάδα. Μοιράζεσαι ανάμεσα σε ευχάριστες προοπτικές, παρέες κι επιμόρφωση και στον κόπο που δημιουργούν. Για να διαλέξεις τι είναι σημαντικότερο μέσα στον σωρό, ρίξε μία ματιά στο κατά πόσο όλα αυτά που ζητούν τον χρόνο σου, σου είναι όντως σημαντικά. Άνθρωποι και εγχειρήματα για τα οποία δεν αισθάνεσαι κάποια αφοσίωση, ενθουσιασμό ή πάθος, μάλλον είναι θόρυβος. Μη σε εκπλήξει, αν κομμάτια της ζωής σου που θεωρούσες δεδομένα σου φανούν τελείως περιττά. Η ικανοποίηση που μπορείς να πάρεις από την ερωτική σου ζωή, τη σχέση με τα παιδιά σου και τα δημιουργικά σου πρότζεκτ είναι αξιοσημείωτη. Αν μείνεις σε αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη, θα μπορέσεις να ξεκουραστείς και να θέσεις με φυσικό τρόπο κάποια όρια στον εαυτό σου και τις προσπάθειές σου. Σε διαφορετική περίπτωση πάλι θα αναλάβεις περισσότερα από όσα σου αναλογούν και θα βρεθείς να τρέχεις πίσω από επιθυμίες που υπαγορεύουν άλλοι.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Παίρνεις τα πάνω σου, απλά μην ξοδεύεσαι σε πράγματα που δεν σου αναλογούν
Από διάθεση είσαι καλύτερα από ό,τι εδώ κι αρκετό καιρό κι έχεις να ευχαριστείς κυρίως την προσωπική σου ζωή για αυτό. Οι ειδήσεις, κουβέντες και το πρόγραμμα των ημερών έχουν ευκαιρίες για ερωτικό παιχνίδι, διασκέδαση, δημιουργικότητα και ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφο και τα παιδιά σου. Αν κι όλα αυτά είναι θετικά, στο βάθος δεν παύεις να προβληματίζεσαι για το πόσο σου στοιχίζουν οικονομικά ή αν σε γεμίζουν συναισθηματικά. Ίσως να μπερδεύεται και η κατάσταση στο σπίτι, την οικογένεια και μέσα σου, όπου θέλεις ντε και καλά να αλλάξεις τα πάντα χωρίς να αλλάξει τίποτα. Αν φύγεις από αυτό και κοιτάξεις τι πραγματικά χρειάζεσαι για να είσαι ήρεμος, θα βρεις ευκολότερα λύσεις. Μπορεί να πρέπει μερικές φοβίες, παλιές συνήθειες και τρόποι οργάνωσης να μην ανταποκρίνονται πλέον στα δεδομένα σου. Η έξυπνη, αν και δύσκολη επιλογή είναι να τους βάλεις ένα στοπ. Μέσα στη χαρά σου, μην παρασύρεσαι σε υπερβολές και ερωτοφιλικά μπλεξίματα, δεν είσαι για να χαλαλίζεσαι.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Μαλώνεις με τον εαυτό σου γιατί αποφεύγεις να τον δεις όπως είναι
Θα είναι σαν να τρώγεσαι με τα ρούχα σου στο σπίτι και το γραφείο, αν δεν πάρεις απόφαση ότι αυτές οι μέρες είναι εξαιρετικά ρευστές και μαζί τους αυτό που γίνεται στο οικογενειακό σου περιβάλλον και μέσα σου. Κάνε τη δουλίτσα σου, δείξε σεβασμό στο πρόγραμμά σου κι έτσι θα σου είναι ευκολότερο να μη χάνεσαι σε αμφιβολίες και διλήμματα. Επίσης καλό θα ήταν να μη σε παίρνει από κάτω και να μην αγνοείς ό,τι σου δείχνουν οι μέρες για τις σχέσεις σου και κυρίως για τον εαυτό σου. Οι ειδήσεις και κουβέντες των ημερών σε βοηθούν να καταλάβεις καλύτερα τις ανάγκες σου σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο. Αν τις αγνοείς και κολλάς στο να επαναλαμβάνεις αυτό που θέλεις, σίγουρα χαραμίζεις τον ελεύθερό σου χρόνο και χάνεις τα όρια. Κυνήγησε το φλερτ, τον χρόνο με τα παιδιά σου, τις δημιουργικές ασχολίες, αλλά αν είναι δυνατόν όχι μηχανικά. Μόνο έτσι θα έχεις κάποιο κέρδος συναισθηματικά ή οικονομικά.


* Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα, θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.08.2020
Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.08.2020
Σκορπιέ, γνωριμίες και ειδήσεις που φαίνεται να στηρίζουν την καριέρα ή τον...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.08.2020
Τα Ζώδια της Παρασκευής 07.08.2020
Τα Ζώδια της Παρασκευής 07.08.2020
Αιγόκερε, μην πάρεις πίσω το βράδυ όσα είπες/συμφώνησες το πρωί, ακόμη κι αν σε...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Παρασκευής 07.08.2020
Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.08.2020
Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.08.2020
Ιχθύ, καλό είναι να μην παραπλανήσεις άθελά τον εαυτό σου ή τους άλλους...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.08.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5