Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (25-31 Μαρτίου)
ΤΕΥΧΟΣ 696
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (25-31 Μαρτίου)

Κριέ, έρχονται νέες αρχές έστω κι αν σου φαίνονται βουνό

Μάθε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις. Και να θυμάσαι, για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Νέες αρχές έστω κι αν σου φαίνονται βουνό
Ό,τι ανέχτηκες, ανέχτηκες, κι όσο έκλεισες τα μάτια σου στην πραγματικότητα, τα έκλεισες. Ο Ερμής, ορθόδρομος πλέον (28), διαρρηγνύει το πέπλο που κάλυπτε τα κακώς κείμενα στον γάμο σου, τη σχέση σου με τα παιδιά σου και τα οικονομικά σου και βλέπεις καταστάσεις να τελειώνουν απότομα και αμετάκλητα. Δεν είναι εύκολο να χωνέψεις αυτά που συμβαίνουν γιατί όσο στραβά κι αν ήταν τα πράγματα, η αλλαγή πορείας και οπτικής γωνίας σου φαίνεται βουνό. Ωστόσο, βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι δεν γινόταν να συνεχίσεις έτσι αφού έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται ακόμη και το σώμα σου. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26) σε στηρίζει ώστε να δώσεις στον εαυτό σου τον χρόνο που χρειάζεται για να συμφιλιωθεί με την ερχόμενη αλλαγή και φυσικά για να αποδεσμευτεί από αυτά που αφήνεις πίσω. Χρειάζεσαι πολύ μεγάλη φροντίδα αυτό το χρονικό διάστημα και καλά θα κάνεις να την αναζητήσεις σε νέους ανθρώπους και δραστηριότητες, ο κυβερνήτης σου Άρης στους Διδύμους (31) σου δίνει όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας (7-13 Οκτωβρίου)
Τα ζώδια της εβδομάδας (7-13 Οκτωβρίου)

Φίλοι, σχέδια και ευχάριστες ασχολίες εξισορροπούν την εσωτερική πίεση
Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη στους Ιχθύες (26) καθώς και ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία (28) εξισορροπούν το στρες και τη δύσκολη ψυχολογία, αφού επιτέλους τα πράγματα θα ξεκολλήσουν και θα τελειώσει το μαρτύριο της σταγόνας, της τελευταίας περιόδου. Καταφέρνεις να υπερβείς τα εμπόδια και τους θεωρητικούς σου λαβυρίνθους και να συνεννοηθείς αποτελεσματικά με φίλους, οικογένεια και κυρίως με τον εαυτό σου. Στο ερωτικό κομμάτι ανοίγεσαι στο μέλλον με ευχάριστο τρόπο και είσαι πρόθυμος να ξαναδείς γνωριμίες που έκανες το τελευταίο διάστημα μέσα από ένα αντικειμενικότερο πρίσμα. Με τον Άρη στους Διδύμους (31) τα τεκταινόμενα στην κρεβατοκάμαρά σου περνούν σε πρώτο πλάνο και γίνονται ένας παράγοντας που σε βοηθάει να διακρίνεις την ποιότητα, ή την έλλειψή της, στη σχέση σου ή σε υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους. Έχεις ανάγκη να απολαύσεις, να χρησιμοποιήσεις τους νοητικούς σου μυς και τη δημιουργική σου φαντασία και να βεβαιωθείς ότι οποιοσδήποτε διεκδικεί σημαντικό ρόλο στη ζωή σου έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει, πριν ανοίξεις «τα φύλλα της καρδιάς σου».


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Έντονη επιθυμία για αυτοέκφραση και αναδιοργάνωση των πάντων
Με τον κυβερνήτη σου Ερμή σε ευθεία πορεία (28) δεν αναβάλλεται άλλο το να δεις τις ατέλειες των προσωπικών κι επαγγελματικών σου στόχων, ειδικά σε ό,τι αφορά το κομμάτι των βάσεων ή απλώς του σπιτιού. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μην πάθεις σοκ και να είσαι ευέλικτος, ώστε με τη βοήθεια της Αφροδίτης στους Ιχθύες (26) να προσαρμοστείς για το ικανοποιητικότερο αποτέλεσμα. Οι παρασκηνιακές κινήσεις, χειρισμοί και κουτσομπολιά είναι η χειρότερη δυνατή προσέγγιση αυτή τη στιγμή. Αν θέλεις στήριξη για τα σχέδιά σου και μεγαλύτερες ευθύνες και οικονομικές απολαβές, δείξε την ανάλογη ωριμότητα. Με τον Άρη στο ζώδιό σου (31) και με την ώθηση του φιλικού σου κύκλου, των χόμπι, των σχεδίων για νέες ασχολίες, εντείνεται η επιθυμία για αυτοέκφραση και εκφράζεται και στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος δε, είναι διάστημα σεξουαλικών έλξεων που μπορούν να είναι πολύ απολαυστικές, αρκεί να μην υποτιμήσεις την αξία του χρόνου και του να δίνεις χρόνο για να συμβούν τα πράγματα.


Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας (30 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου)
Τα ζώδια της εβδομάδας (30 Σεπτεμβρίου - 6 Οκτωβρίου)

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Καινούριες, ωραίες προοπτικές, έστω κι αν σου δημιουργούν άγχος
Αυτή την εβδομάδα μασουλάς με μεγάλη ευχαρίστηση το καρότο που σου κουνούσε το σύμπαν μπροστά στα μάτια σου εδώ και αρκετό καιρό, αφού με το γύρισμα του Ερμή σε ορθή πορεία (28) και την Αφροδίτη στους Ιχθύες (26) βρίσκεις τη χαμένη σπίθα στα ερωτικά σου και ανοίγεις την πόρτα για νέες συνεργασίες που θα σε πάνε, σε δεύτερο χρόνο, παρακάτω και σαν άνθρωπο. Η εβδομάδα προσφέρεται για διασκεδάσεις και απολαύσεις πάσης φύσεως, καθώς και ταξιδάκια και εκδρομές που υπόσχονται εκτός από καλοπέραση και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ενθουσιάζεσαι με τη δυνατότητα να αφήσεις το καινούριο, το αναπάντεχο, το εμπνευσμένο να μπαίνει στη ζωή σου και να σου χαράζει πορεία. Στα επαγγελματικά σου βλέπεις σαφώς φως στο τούνελ και αυτό σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν σε καθημερινή βάση. Ειδική μνεία στην υγεία σου, καθώς με τον Άρη στους Διδύμους (31) άγχος, νοητική υπερδιέγερση, νευρικότητα και δύσκολος ύπνος επιβάλλουν να κάνεις ό,τι μπορείς για να προσέξεις το σώμα σου.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Διάθεση για νέες ασχολίες και φορτισμένα ερωτικά ενσταντανέ
Ευτυχώς ψάχνεις ούτως ή άλλως το αληθινό και κυρίως το να βάλεις σε μία τάξη τους συναισθηματικούς και οικονομικούς σου λογαριασμούς και η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26) και ο Ερμής ορθόδρομος (28) στέκουν στο πλευρό σου. Εμπιστέψου ότι παρά το αρχικό μπέρδεμα, είσαι ικανός να γυρίσεις την κατάσταση υπέρ σου, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου και να δείξεις μία σταλίτσα ευελιξία. Στην εξωεπαγγελματική σου ζωή τα πράγματα παίρνουν τα πάνω τους με τον Άρη στους Διδύμους (31), καθώς η ανανέωση μέσα από διασκέδαση, παρέες, εκδρομές και νέες παραστάσεις σε βάζει σε αρκούντως ανοιξιάτική διάθεση. Στα ερωτικά, η λίμπιντό σου καλά κρατεί. Ορθά μπαίνεις στον πειρασμό να τη διοχετεύσεις σε συναισθηματικότερες ερωτικές συνευρέσεις. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σαν κόλλα για τα λεκτικά μπερδέματα και την όποια παρεξήγηση. Μια ευαίσθητη και ανοιχτή στο διαφορετικό προσέγγιση στο όλο θέμα είναι η καλύτερή σου πιθανότητα για να μην κολλάς σε ανούσιες λεπτομέρειες.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Τους ζυγούς των παρεξηγήσεων λύσατε, στην προσωπική σου ζωή
Τα καλά νέα είναι ότι αν είσαι ελεύθερος η εβδομάδα αυτή σου ανοίγει την πόρτα για ραγδαίες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύες (26) και την επιστροφή του κυβερνήτη σου, Ερμή σε ορθή πορεία (28), ετοιμάσου να παρασυρθείς τρόπον τινά από τις εξελίξεις αφού το καινούριο και το παλιό των σχέσεών σου γίνονται ένα ενδιαφέρον μείγμα που βοηθά να επιλυθούν παρεξηγήσεις, αφού βλέπεις ευκολότερα την πλευρά του άλλου και βγαίνεις από κουτάκια και αυστηρά λογικές προσεγγίσεις. Μέσα από τη συγχώρεση και την αποδοχή μπορείς να δώσεις τέλη που εκκρεμούν και να δεις καινούριες αρχές να αναδύονται. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία για ανανέωση και συνενοχή. Στα επαγγελματικά σου, το καλύτερό σου χαρτί με τον Άρη στους Διδύμους (31) είναι να βγάλεις το συναίσθημα και κυρίως τον φόβο έξω από την εξίσωση των επιλογών σου. Αξιοποίησε την ευελιξία σου και τους οικονομικούς σου πόρους χωρίς να χάνεσαι σε παραπάνω από ένα πράγματα.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Με τεράστια όρεξη να κάνεις πάρα πολλά και πρόγραμμα χάος
Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία (28) δίνει έναν βαθμό καθαρότητας στην επαγγελματική αλλά και προσωπική σου ρουτίνα, ωστόσο η ευαισθησία που φέρνει, κάνει την οποιαδήποτε επιλογή ακόμη πιο δύσκολη και φορτισμένη. Ευτυχώς με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη στους Ιχθύες (26) η προσοχή σου στρέφεται σε δημιουργικότερες ασχολίες που σου δίνουν μεγαλύτερη ικανοποίηση, καθώς και σε αποτοξίνωση σωματική και ψυχολογική από τα βάρη του χειμώνα. Στα ερωτικά σου, τα πράγματα είναι έντονα γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν φτάνει μόνο να θέλεις να ασχοληθείς (και θέλεις), πρέπει να έχεις και τον χρόνο. Επειδή λοιπόν το πρόγραμμά σου είναι χαοτικό ούτως ή άλλως, αξιοποίησε τον Άρη στους Διδύμους (31) και παραβίασε την τάξη των συνηθειών σου για να χωρέσεις μέσα σεξ, κοινωνικοποίηση, εκδρομές και επιμορφωτικές δραστηριότητες. Οι νέες γνωριμίες επιβάλλονται. Για τον εαυτό σου, φρόντισε να προσθέσεις πολύ καλή διαχείριση της διατροφής, του ύπνου και της άσκησής σου γιατί η υγεία σου διανύει ευαίσθητη περίοδο και καλό είναι να την προσέξεις.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Καθαρότερα περιγράμματα στα ερωτικά σου, επενδύσεις επάνω σου κι έξοδα
Οι εξελίξεις της εβδομάδας θα σου φτιάξουν σίγουρα τη διάθεση αφού η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26) και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία (28) καλεί το μαγικό τζίνι των ερωτικών σου και φέρνει στη ζωή σου σπινθηροβόλες καταστάσεις που υπόσχονται να σε αφήσουν να είσαι ο παθιασμένος κι ευαίσθητος εαυτός σου με τον καλύτερο τρόπο. Το ωραίο αυτή τη φορά είναι ότι κάνεις μία φιλότιμη προσπάθεια να δώσεις σημασία στην ψυχολογία σου και να μην τραβήξεις τα «δράματα» από τα μαλλιά για μια αιωνιότητα και μία μέρα. Όπως και να έχει, προμηνύονται ωραία πράγματα. Αλλά και στα επαγγελματικά σου οι εξελίξεις οδεύουν προς το καλύτερο, αφού κινούνται επιτέλους προτάσεις για δημιουργικές κι ευχάριστες συνεργασίες που έρχονται από το προηγούμενο διάστημα και η ρουτίνα σου γίνεται κάπως πιο ανάλαφρη. Με τον Άρη στους Διδύμους (31) καλό θα ήταν να αποφύγεις να παρασυρθείς από τις εξελίξεις των ημερών και φρόντισε να μην υπερεκτιμήσεις τις καταστάσεις. Χρησιμοποίησε την εξυπνάδα σου, τη λογική και την ευελιξία σου για την πλέον κερδοφόρα επιλογή.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Με καλή διάθεση που κοντράρεται από σπίτι και ρουτίνα
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26) και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία (28) έρχονται να σταματήσουν ή να περιορίσουν το συναισθηματικό πίσω μπρος της οικογενειακής σου ρουτίνας, να επιλύσουν, όχι απαραίτητα με τον ευκολότερο τρόπο, τα σχετικά ζητήματα και να σου επιτρέψουν να δεις και κάποιο όφελος. Οι δυναμικές αλλάζουν στο σπίτι σου, αφού είσαι έτοιμος να έρθεις ακόμη και σε ρήξη, αν χρειαστεί, καθώς αισθάνεσαι εξαπατημένος. Από την άλλη, η σχέση σου με τα παιδιά και τον σύντροφό σου μπορεί να λειτουργήσει αντισταθμιστικά στον βαθμό που είστε διατεθειμένοι να αφήσετε καινούριες δραστηριότητες και μία νέα οπτική γωνία να σας ανανενώσουν. Στα επαγγελματικά σου φαίνεται να συνεχίζει να υπάρχει άφθονη δουλειά να γίνει, αλλά και αρκετές ανατροπές στα οικονομικά του πράγματος. Αν είσαι ελεύθερος θα είναι δύσκολο να παραμείνεις για πολύ, καθώς ο Άρης στους Διδύμους (31) κάνει τη διαδρομή από το φλερτ στη σχέση ιδιαίτερα μικρή και τη σχετική σου επιθυμία αρκούντως μεγάλη. Απλά φρόντισε να θυμάσαι ότι το να παίζεις σε πολλά ταμπλό την ίδια στιγμή, πληγώνει.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ξεδιάλεγμα συναισθηματικών προτάσεων και πολλές πολλές δουλειές
Οι απόπειρές σου να φλερτάρεις, να κάνεις γνωριμίες και η επιθυμία σου να ερωτευτείς ως είσαι τώρα, υποστηρίζονται από την Αφροδίτη στους Ιχθύες (26) και την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία (28). Γνωριμίες ή ερωτικές συνευρέσεις της προηγούμενης περιόδου δρομολογούνται όπως τους αξίζει και βρίσκεις τρόπο να λήξεις ικανοποιητικά ό,τι δεν ανταποκρίνεται στις ευαισθησίες και πεποιθήσεις σου. Άλλωστε αυτό είναι απαραίτητο γιατί ο κενός χώρος που μένει καλύπτεται σχεδόν άμεσα από καινούριες αφίξεις, με καλύτερες προδιαγραφές. Στο σπίτι, τα πράγματα μπορεί να φαίνεται ότι πηγαίνουν κάπως ανάποδα τουλάχιστον σε επίπεδο συνεννόησης, όμως κι εκεί βρίσκεσαι σε διαδικασία προσαρμογής σε νέες καταστάσεις. Όπως και να έχει, με τον Άρη στους Διδύμους (31) έχεις τη δυνατότητα και την ενέργεια να τακτοποιήσεις πολλά θέματα ρουτίνας, είτε λέγονται δουλειά, είτε υγεία, είτε λογαριασμοί και συναντήσεις που πρέπει να γίνουν. Χρειάζεται βέβαια να προστατέψεις τον εαυτό σου από τη συνήθη σου τάση να κάνεις πάρα πολλά. Το πνεύμα της περιόδου είναι σαφώς ότι «δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο».


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Με δημιουργική και καλοπερασάδικη διάθεση που σκοντάφτει στις συνθήκες
Την ανάγκη για να νιώσεις ικανοποιημένος συναισθηματικά, ερωτικά, οικονομικά και γενικώς να περάσεις καλά φέρνει στην επιφάνεια η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26) και μαζί με τον Ερμή σε ορθή πορεία (28) δίνουν ένα χεράκι ώστε να συμβεί αυτό. Από το κάτι έξτρα στην τσέπη σου αλλά μέσα από κάποια ασχολία που σ’ αρέσει, μέχρι έναν έρωτα που προσφέρει και γαλήνη, όλα είναι στο μενού. Άλλωστε προσπαθείς να ξεκολλήσεις από τα τραύματα του παρελθόντος και από σχετικά μυστικά και ψέματα και είσαι πολύ πολύ περισσότερο ανοιχτός (ίσως ακόμα και με το ζόρι) σε καινούριες βάσεις στο θέμα «σχέσεις». Ο Άρης στους Διδύμους (31) και η έντονα κοινωνική διάθεση, ο αέρας χαλαρότητας, φλερτ και καλοπέρασης των ημερών, καθώς και οι σχετικές γνωριμίες, σε φέρνουν στο τώρα και όχι στο να κάνεις σχέδια για την επόμενη ζωή σου. Συναντιέσαι έτσι λοιπόν με ανθρώπους και ευκαιρίες, μέσα από τα οποία μπορείς, ρεαλιστικά πλέον, να χτίσεις νέα θεμέλια για τον εαυτό και τη ζωή σου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Τα λες όπως τα αισθάνεσαι κι αυτό, τελικά, είναι πολύ καλό
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (26) γίνεται μεγάλος άσος στο μανίκι σου καθώς σου θυμίζει ότι η ευαισθησία δεν είναι αδυναμία, ο ιδεαλισμός δεν είναι παιδική ασθένεια και η δημιουργικότητα, η ομορφιά, η γαλήνη στις σχέσεις σου είναι για σένα ανάγκες που αξίζει αν τις σκεφτείς, όχι κυνήγι χίμαιρας. Το ωραίο είναι ότι όταν ξέρεις τι θέλεις, ασχέτως αν το κυνηγήσεις ή όχι, με κάποιο τρόπο σε βρίσκει αυτό. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία (28) δίνει ένα τέλος στις μπερδεμένες σκέψεις σου και σε ωθεί να εκφραστείς με τον δικό σου τρόπο για να διαλύσεις παρεξηγήσεις για το ποιος είσαι σε σχέση με το πώς σε βλέπουν οι φίλοι, τα αδέρφια, ο σύντροφός σου, οι συνεργάτες σου. Λίγη προσοχή μόνο, να μην ξεθάψεις το τσεκούρι των μαλωμάτων με τον Άρη στους Διδύμους (31) και να μη δημιουργείς εντάσεις και λεκτικές κόντρες για ψύλλου πήδημα στο σπίτι. Το να περιορίζεσαι στους τέσσερις τοίχους δεν είναι ιδιαίτερα καλή ιδέα αυτόν τον καιρό, εκτός κι αν είναι για να στήσεις πάρτι ή για να τους κατεδαφίσεις.  

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Δευτέρας
Τα Ζώδια της Δευτέρας
Τοξότη, εκτόνωσε τη σεξουαλικότητα και τη δημιουργικότητά σου!
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Δευτέρας
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5