Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (25 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου)
ΤΕΥΧΟΣ 692
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (25 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου)

Ιχθύ, ο συνδυασμός λογικής κι ευαισθησίας μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο

Μάθε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις. Και να θυμάσαι, για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Αντιδραστικές κινήσεις για να ξεφύγεις από κακή διάθεση κι ευθύνες
Η κάπως δύσκολη διάθεσή σου σε σχέση με τα παιδιά σου και την ερωτική σου ζωή τονίζει την επιμονή σου και τον εγωισμό σου, με αποτέλεσμα να κυνηγάς με πείσμα ό,τι νομίζεις ότι σε βοηθάει να νιώσεις καλύτερα. Θέλεις να ξοδέψεις, να τεμπελιάσεις, να στραφείς στο σεξ, το φαγητό και γενικώς στην καλοπέραση. Καλό θα ήταν να έχεις κατά νου ότι όσο ευχάριστο κι αν είναι, θα είναι επιφανειακό και θα έχει αέρα αποφυγής της πραγματικότητας και των ευθυνών σου. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (1) υπογραμμίζει την αξία που έχουν για σένα οι φίλοι σου, ο ελεύθερος χρόνος, τα χόμπι σου και κυρίως το να μπορείς να κάνεις σχέδια για όλα αυτά χωρίς εμπόδια. Σε ξεκολλάει, και σε βοηθάει να κρατήσεις πιο χαλαρή και σωστή στάση στις σχέσεις σου, γιατί γίνεται σαφές ότι για πολλά από όσα συμβαίνουν φταις κι εσύ. Ειδικότερα το ότι επιμένεις να αποφεύγεις ή να καθυστερείς τις προσωπικές αλλαγές που ξέρεις ότι είναι αναγκαίες για να πας παρακάτω.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Σχετικα
Ζώδια 2019: Να φοβάσαι το γνώριμο – Δείτε όλες τις ετήσιες προβλέψεις
Ζώδια 2019: Να φοβάσαι το γνώριμο – Δείτε όλες τις ετήσιες προβλέψεις

Συναισθηματισμός κι επιθετική συμπεριφορά για άμυνα σε ό,τι σε πληγώνει
Η κατάσταση στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον σε βάζει σε μάλλον συναισθηματική διάθεση. Σε συνδυασμό με τις δυσάρεστες ή αγχώδεις καταστάσεις κι εκκρεμότητες που συνεχίζουν να αποκαλύπτονται ίσως να αισθάνεσαι θύμα και να μπαίνεις σε μία δυσάρεστη θέση τύπου «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση». Καλό θα ήταν να μην επωμιστείς τον ρόλο του μάρτυρα, να μην το ρίξεις στο αλκοόλ, να μην μπερδευτείς σε ψέματα και χειρισμούς, αλλά να κρατήσεις σε φιλίες, χόμπι, παρέες, σχέδια, ομάδες μόνο ό,τι πιστεύεις ότι είναι ποιότητας και αξίζει την αφοσίωσή σου. Πάρε απόσταση από τα υπόλοιπα. Στο κάτω-κάτω της γραφής είσαι πολύ καλός στο να κυνηγάς αυτό που σε κάνει καλά. Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στον Υδροχόο (1) υπογραμμίζει την ανάγκη σου για ανανέωση, καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης στην καριέρα και τον γάμο σου. Η ρουτίνα έχει παρακουράσει και, κόντρα στις συνήθειές σου, έχεις τεράστια ανάγκη να μη δεσμεύεσαι πλέον από παλιούς φόβους, άγχη, μυστικά κι εκκρεμότητες.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Μπερδεύεις τον παλιό με τον τωρινό σου εαυτό και καθυστερείς την πρόοδό σου
Οι αντικρουόμενες σκέψεις και κουβέντες σου και το μπέρδεμα απόψεων στο κοντινό σου περιβάλλον, ειδικά σε σχέση με τα αδέρφια σου, δυσκολεύουν το να συγκεντρωθείς σε κάτι. Είτε στην καριέρα, είτε στην προσωπική και κοινωνική σου ζωή, η ευρύτερη εικόνα (τόσο αναγκαία) δεν είναι ευκρινής και χάνεσαι σε ανακρίβειες, αναβολές, καθυστερήσεις. Σου δημιουργείται άγχος και νευρικότητα γιατί εσύ θέλεις να κυνηγήσεις τον ελεύθερο χρόνο, τα σχέδιά σου, την απόλαυση και την κερδοφορία σου, τα οποία και μπλοκάρονται. Προσπάθησε να είσαι δημιουργικός, ευέλικτος και κυρίως να μην ξεπουλήσεις την ποιότητα των στόχων σου, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (1) σε σηκώνει και φέρνει μαζί της μια πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι χρειάζεται ανανέωση και πώς θα συμβεί αυτή. Είτε πρόκειται για αλλαγή παραστάσεων, είτε για αλλαγή παρέας ή οπτικής γωνίας ή για δικαίωση σε επίπεδο νομικό, συγγενικό ή σπουδών, σίγουρα θυμάσαι ότι έχεις αλλάξει και συνεπώς τα ζητούμενά σου δεν γίνεται να μείνουν ίδια.


Σχετικα
Ζώδια κι εμπόδια στον έρωτα
Ζώδια κι εμπόδια στον έρωτα

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σκέφτεσαι πώς θα βάλεις τάξη στην καρδιά και το πορτοφόλι σου
Ανακεφαλαιώνεις το πού βρίσκεσαι σε επίπεδο παρέας, σπουδών, επιμόρφωσης, συγγενικών σχέσεων και γενικώς σκεπτικού. Ίσως πηγαίνεις περισσότερο ενστικτωδώς παρά με μία ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό σου, όμως αυτό σε κάνει πιο ανοιχτό κι ευέλικτο και σε βοηθά να προχωρήσεις. Με αυτό το νιώσιμο, κάνεις πολύ συγκεκριμένες και πρακτικές κινήσεις στο πλαίσιο του φιλικού σου κύκλου, των εξωεπαγγελματικών σου ασχολιών και των σχεδίων σου. Η καριέρα, ο γάμος και οι σχετικοί στόχοι λειτουργούν ως γενικός μπούσουλας. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (1) σε βοηθά να εξαργυρώσεις τις προσπάθειές σου. Εξασκείς την αναγκαία ψυχραιμία κι ένα μέτρο αυτοδυναμίας και λογικής, πράγμα που έχει ευεργετική επίδραση στη σεξουαλική και συναισθηματική σου ζωή. Αρκεί βέβαια να μη φτάσεις στο άκρο της ψυχρότητας ούτε να διανοητικοποιήσεις συναισθηματικούς και οικονομικούς φόβους. Σε προσωπικό επίπεδο, χρειάζεσαι επικοινωνία με ευγένεια, αρχή, μέση και τέλος και ενσυναίσθηση. Σε επαγγελματικό επίπεδο, πολύ καλή οργάνωση, τάξη και ομαδικότητα. Και στις δύο περιπτώσεις τη δύναμη να αποδεχτείς την πιθανότητα να σαμποτάρεις εσύ τον εαυτό σου. 


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Φαντασία που δουλεύει υπερωρίες για τα καλύτερα και τα χειρότερα
Αφήνεις τη φαντασία σου να οργιάσει κι έτσι διανθίζεις την ερωτική σου ζωή είτε με πάθος, είτε με ρομαντισμό, είτε με διάφορες μπλεγμένες καταστάσεις στο περίπου. Παράλληλα όμως διανθίζεις την οικονομική και συναισθηματική σου ζωή με φόβους και φανταστικά σενάρια σε μεγάλες ποσότητες, καθώς πληρώνεις υποχρεώσεις. Αν μέσα σε αυτά καταφέρνεις να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα και να αποδεχτείς ότι ορισμένα πράγματα είναι όπως είναι, έχει καλώς. Η επιμονή και η εστίαση που δείχνεις στην καριέρα και τον γάμο σου μπορεί να είναι οφέλιμες, αρκεί να μην είναι προϊόν των προαναφερθέντων φόβων και σεναρίων και να μη σε κάνουν παρτάκια όσο δεν πάει. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (1) σε συνεφέρει, καθώς υπογραμμίζει την αξία των ισορροπιών, της ειλικρίνειας και λίγης κοινής λογικής στη σχέση και την κοινωνική σου ζωή. Φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για συντροφικότητα και ομαδικότητα, για χιούμορ, κοινές ιδέες κι ασχολίες και γενικά σε βγάζει από το συναισθηματικό-υλικό-σεξουαλικό τέλμα που βρισκόσουν. Σου δείχνει το πραγματικά καινούριο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ανάγκη για μεγαλύτερη ελευθερία που σε ωθεί σε πράξεις
Φαίνεται ότι το πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό κλίμα στη σχέση και την κοινωνική σου ζωή έχει πολύ πραγματικά αποτελέσματα. Θέλεις να πετύχεις την ουσιαστική εγγύτητα που επιθυμείς σε σεξουαλικό, συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο και να αντιπαρέρθεις σχετικές ανησυχίες. Έτσι κυνηγάς με επιμονή, υπομονή κι αποφασιστικότητα ό,τι σου παρέχει ασφάλεια, σταθερότητα, κέρδος και φυσικά απόλαυση σε επίπεδο παρέας, συγγενικών σχέσεων, καινούριων αλλά οικείων παραστάσεων. Κυνηγάς ένα απτό αποτέλεσμα στην επαγγελματική ανανέωση, την επιμόρφωση, σε νομικές υποθέσεις, μία αποτελεσματικότερη οπτική γωνία και τρόπο δράσης. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (1) σε βοηθάει να επιτάξεις ανθρώπους, χρήμα, ιδέες, καινούριες γνώσεις και έμπνευση για να οργανώσεις τη ρουτίνα σου, προσωπική κι επαγγελματική, και να φροντίσεις καλύτερα την υγεία σου. Έτσι βρίσκεις τον χώρο που χρειάζεσαι, μεγαλύτερη ελευθερία και αυτοδυναμία, καθώς η ανάγκη σου είναι να δουλεύεις μαζί με τους άλλους, όχι για τους άλλους. Ή τουλάχιστον κατανοείς ότι καλλιεργώντας μέσα σου και στις σχέσεις σου τη δυσπιστία, τον φόβο, τη χαμηλή αυτοεκτίμηση, δεν πηγαίνεις πουθενά.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Το αληθινά διαφορετικό ως μόνη απάντηση σε κομφούζιο και την ανάγκη για έρωτα
Μακάρι να σε βρει η εβδομάδα σε δημιουργικό κρεσέντο στη δουλειά, ρομαντικό και γλυκό στην προσωπική σου καθημερινότητα κι έτοιμο να δοκιμάσεις εναλλακτικές κι ολιστικές προσεγγίσεις σε υγεία και άσκηση. Έτσι δεν θα λυπηθείς τα επαγγελματικά έξοδα, θα βελτιώσεις την ποιότητα του σεξ και σίγουρα θα δουλέψεις φόβους και απογοητεύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή είναι η συνταγή ώστε να αποφύγεις ή να αντιπαρέλθεις καθυστερήσεις, αναβολές, μπερδέματα και μία γενική αίσθηση ότι βουλιάζεις στη ρουτίνα σου και ότι αισθάνεσαι ράκος σωματικά και ψυχολογικά. Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στον Υδροχόο (1) σε φέρνει σε άμεση επαφή με την ανάγκη σου για βελτίωση στα ερωτικά σου και στη σχέση με τα παιδιά σου. Γίνεσαι πιο περιπετειώδης και ανοιχτός σε καινούριες πιθανότητες, ειδικά όταν γαργαλάνε το μυαλό σου, παρουσιάζονται με χιούμορ και δεν σε πιέζουν. Η διάθεσή σου σαφώς βελτιώνεται με περισσότερη διασκέδαση, φλερτ και κοινωνικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο οι υπάρχουσες ισορροπίες των σχέσεών σου, προσωπικών κι επαγγελματικών, διαταράσσονται, μήπως και κάνεις επιτέλους τις αναγκαίες αλλαγές. 


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Σε βγάζουν από τη φουσκάλα σου και εκνευρίζεσαι
Κάπου σε μια βαρκούλα, κάτω από έναν κοκοφοίνικα, να ρεμβάζεις μία θέα ή τέλος πάντων να διασκεδάζεις εν εξάλλω ή να ζεις κάτι ερωτικά μυθιστορηματικό, θα ήταν το ιδανικό σενάριο, καθώς η ευαισθησία σου χτυπάει κόκκινα και τείνει να ξεφορτωθεί ό,τι δεν σε συγκινεί βαθύτατα. Εκεί κάπου μπαίνει η ρουτίνα και μπορεί αν την ενθαρρύνεις με ξεροκεφαλιά, πείσμα κι επιθετικότητα να διαταράξει τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγεματικές σου σχέσεις. Υπομονή, επιμονή και η διαρκής υπενθύμιση ότι δεν είσαι «μόνος εναντίον όλων», είναι ο τρόπος να διαλύσεις τις εντάσεις. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (1) θα σε αναγκάσει ούτως ή άλλως να μπεις σε πιο λογικές διαδικασίες και να ασχοληθείς με τις αλλαγές, την τακτοποίηση, το ξεκαθάρισμα που χρειάζεται στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Καλύτερα να εμπλακείς οικειοθελώς, ψύχραιμα και με διάθεση συνεργασίας και να αποφύγεις πείσμα, ξερολίαση και επαναστάσεις χωρίς αιτία. Είναι γεγονός ότι η καθημερινότητά σου αλλάζει, δουλειά, υγεία, προσωπικό πρόγραμμα, αποδέξου το, είναι εξέλιξη.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Κοινωνικοποίηση και ανανέωση επαφών που σε βγάζει από τη στασιμότητα
Οι υπερσυναισθηματικοί τόνοι στο σπίτι, το οικογενειακό σου περιβάλλον και μέσα σου δεν βοηθάνε ιδιαίτερα τη διάθεσή σου, εκτός αν έχεις αποφασίσει αντί να κάνεις τον οσιομάρτυρα να το ρίξεις στη δημιουργικότητα, από μαγειρική μέχρι βάψιμο τοίχων. Η καθημερινότητά σου είναι αρκετά φορτωμένη καθώς τρέχεις πίσω από ένα σωρό πρακτικά πράγματα για χάρη των παιδιών σου, της ερωτικής σου ζωής, για να κάνεις κάτι δημιουργικότερο επαγγελματικά. Δεν είναι κακό, ωστόσο καλό είναι να ξέρεις πότε να σταματήσεις και να μην είσαι στην πρίζα συνεχώς. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (1) και η προσπάθεια που καταβάλλεις κάνουν πλάτες για τις εξόδους, τις κουβέντες και τις γνωριμίες που χρειάζεσαι. Δίνει πιο ανάλαφρο τόνο στις καθημερινές σου συναλλαγές, με χιούμορ, καινούριες ιδέες, μεγαλύτερη κοινωνικότητα και ομαδικότητα και γενικώς έντονη διάθεση για να δεις και να πεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά. Η επίδραση εξαπλώνεται στα προσωπικά σου, όπου σου ξημερώνει σταδιακά ότι πλέον βρίσκεις άλλα πράγματα ερωτεύσιμα. Μένει να το αποδεχτείς, εσύ, ο ξερόλας. 


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο μυαλό σουκαι τα συναισθήματά σου
Η μεγαλύτερη ευλυγισία κι ευαισθησία στις κουβέντες, τις σκέψεις και τις επαφές σου σίγουρα ξεκουράζει, αφού στην περίπτωσή σου συνοδεύεται από πολύ σαφείς πράξεις. Βρίσκεις μία λιτότητα και εστιάζεσαι σε αυτό που επιθυμείς βαθιά μέσα σου για να είσαι καλά και έτσι φλερτάρεις, ερωτεύεσαι και δημιουργείς. Η κατάσταση στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον σε σπρώχνει επίσης να ασχοληθείς με περισσότερη επιμονή και υπομονή με τα παιδιά σου, κάνοντας πράγματα. Φρόντισε να μη φτάσεις στο πείσμα, εσύ είσαι ο ενήλικας. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (1) φέρνει ευχάριστα νέα για την τσέπη σου, όχι όμως πριν υπογραμμίσει την ανάγκη να βάλεις τα οικονομικά σου σε τάξη και να αποδώσεις τα του καίσαρος τω καίσαρι, χωρίς τσιγκουνιές. Η ερωτική σου ζωή επωφελείται από μία πιο εγκεφαλική κι ελεύθερη προσέγγιση που σου επιτρέπει να κατανοήσεις ότι μπορείς να αισθάνεσαι χωρίς να είσαι αδύναμος, να σχετίζεσαι χωρίς να καταπιέζεσαι, να είσαι ελεύθερος χωρίς να επιβάλλεσαι στον άλλο. Μη βγει σε αδιαφορία και ψυχρότητα.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Η ανάγκη να σεβαστείς τα πρότυπά σου στις σχέσεις σου
Αν θέλεις να ευχαριστηθείς και τη σεξουαλικότητά σου και τα χρήματά σου, προσπάθησε να θυμάσαι ότι η υγεία της πρώτης είναι σύμπτωμα μίας ισορροπημένης (έστω υπαρκτής) συναισθηματικής ζωής και η αφθονία των δεύτερων είναι σύμπτωμα του να κάνεις κάτι που σ’ αρέσει ή, τουλάχιστον, κάτι που το πιστεύεις. Αυτά για να μην κάνεις άνω κάτω εσένα και το σπίτι/οικογενειακό σου περιβάλλον εξαιτίας των λάθος σκέψεων, συζητήσεων, γνωριμιών, συμφωνιών. Αν πρόκειται να πεισμώσεις, να ξέρεις τουλάχιστον ότι το κάνεις για τους σωστούς λόγους. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (1) προσφέρει σημαντική βοήθεια γιατί αποκαθιστά μέσα σου την αίσθηση της τάξης και της δικαιοσύνης που τόσο χρειάζεσαι στις σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές. Θυμάσαι τις ανάγκες σου για νοήμονες αγάπες, για ομαδικές δραστηριότητες, για την αναζήτηση για καινούρια και καλύτερα πράγματα. Είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τη στήριξη από τους δικούς σου, τις γνώσεις και την έμπνευσή σου και να τελειώνεις με επαφές, συμφωνίες και εγχειρήματα που πλέον δεν σου αντιστοιχούν.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Συνδυασμός λογικής κι ευαισθησίας που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο
Αξιοποιείς τον εαυτό σου και τις δεξιότητές σου, ακόμη και χωρίς να καταλαβαίνεις ότι το κάνεις, κι έτσι από τη θεωρία και την επιθυμία περνάς στην πράξη. Κυνηγάς επίμονα αλλά χωρίς να βιάζεσαι τις επαφές, τις ιδέες, τις κουβέντες, τις συμφωνίες, τις γνωριμίες που θα σου εξασφαλίσουν τη συναισθηματική και οικονομική ισορροπία και ασφάλεια που χρειάζεσαι. Η προσαρμοστικότητα, η ευελιξία και η δημιουργικότητά σου, είναι πολύ σοβαροί παράγοντες στη διαδικασία. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο (1) καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις τον συνδυασμό λογικής και διαίσθησης στον οποίο έχεις πρόσβαση. Έτσι θα κάνεις σωστότερες επιλογές σε σχέση με την υγεία σου, σωματική και ψυχολογική, καθώς και σε ό,τι φορά οικονομικές ή ερωτικές εκκρεμότητες που σε φορτίζουν. Έχεις έναν καλό βοηθό για να βάλεις τάξη μέσα σου και στη ζωή σου ή τουλάχιστον να απορρίψεις ή να μετουσιώσεις ό,τι σε φορτίζει. Μην το παίζεις αναίσθητος και επιτρέπεις το παρασκήνιο, ερωτικά ή οικονομικά. 

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης
Τα Ζώδια της Πέμπτης
Κριέ, μην αποθαρρύνεσαι με οικογενειακά ζητήματα τα οποία ξαναβγαίνουν στην...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Πέμπτης
Τα Ζώδια της Τετάρτης
Τα Ζώδια της Τετάρτης
Λέοντα, αντί να φρικάρεις με εκκρεμότητες και ανησυχίες...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Τετάρτης
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5