Visual Browsing
Ζώδια κι εμπόδια στον έρωτα
COSMIC TELEGRAM

Ζώδια κι εμπόδια στον έρωτα

Πώς να μην καταστρέψεις την καινούρια αγιο-βαλεντινιάτικη γνωριμία

Όταν δεν προχωράει μία γνωριμία, φταίνε σαφώς και οι δύο και πέραν τούτου ο ανάδρομος [βάλε τον πλανήτη της προτίμησής σου εδώ], το βαρομετρικό χαμηλό, η οικονομική κρίση, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η πάλη των τάξεων κοκ. Από όλα αυτά, το μοναδικό για το οποίο μπορείς να κάνεις κάτι είναι το πρώτο: «φταίνε και οι δύο» και μάλιστα μόνο για το δικό σου 50%. Αυτή τη φορά, τουλάχιστον εσύ, απόφυγε να βγάλεις μόνος σου τα μάτια σου κάνοντας εξυπνότερες επιλογές. Ο ωροσκόπος, εδώ, είναι εξίσου αποφασιστικός παράγοντας με το ζώδιό σου.

Κριός
Ερωτεύεσαι πρωταγωνιστές αλλά, μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, θέλεις να μετατραπούν μαγικά σε β' γυναικείο ή ανδρικό ρόλο για να προχωρήσεις. Δύσκολο να μοιραστείς την σκηνή αν δεν είσαι εσύ ο σταρ. Τσέκαρε λοιπόν αν η συμβατότητα περιλαμβάνει την πραγματικότητα, γιατί αυτή είναι η κόλλα που διαρκεί. Υπάρχει κοινός σκοπός; Κοινές αξίες; Κοινό έδαφος; Ή μόνο αμοιβαία έξαψη;

Ταύρος
Ένα περιποιημένο παρουσιαστικό συν ένα σπιρτόζικο πνεύμα συνιστά για σένα ακαταμάχητο κοκτέιλ όμως δεν εγγυάται την έντονη σεξουαλικότητα, το συναισθηματικό βάθος και την ισχυρή θέληση που θέλεις να δεις για να προχωρήσεις. Δώσε άφθονο χώρο κι όλη τη νοήμονα ευαισθησία σου για να μπορέσεις να είσαι με αυτόν που έχει μία τέτοια γκάμα.

Δίδυμοι
Μία όμορφη εικόνα και ένα πνεύμα που δεν είναι το ίδιο ευλύγιστο με το δικό σου, είναι ακριβώς η πρόκληση που θέλεις για να εμπλακείς και η αγάπη για την περιπέτεια, το καινούριο, η συνενοχή κάτω από εναλλακτικούς «κανόνες», ό,τι χρειάζεσαι για να συνεχίσεις. Χωρίς συναισθηματικό βάθος ωστόσο και την ανοχή που φέρνει η ενσυναίσθηση, το μείγμα δύσκολα κρατάει.

Σχετικα
Έρευνα: Ο γάμος δεν φέρνει την ευτυχία
Έρευνα: Ο γάμος δεν φέρνει την ευτυχία

Καρκίνος
Πάθος, συγκίνηση, συναίσθημα, ερωτισμός κι ένα άνευ όρων «για πάντα μαζί» σου φαίνονται ιδιαίτερα ελκυστικά. Σεβασμός στην οικογένεια και αυτά που εκτιμάς, υπευθυνότητα και συμμόρφωση στους τύπους που έχουν σημασία για σένα, σφραγίζουν την καταλληλότητα του υποψήφιου εραστή. Χωρίς πρωτοβουλίες, δυναμισμό και την ένεση του κανούριου όμως, η σχέση χάνει τη γοητεία της.

Λέων
Εσύ δεν ερωτεύεσαι ανθρώπους, ερωτεύεσαι ιδέες, τον αέρα του διαφορετικού, το γυαλιστερό, το πολλά υποσχόμενο. Αφού σε συνεπάρει το ρομάντζο, το λόγο παίρνει η ανάγκη σου για σταθερές αξίες, ιδεαλισμό και τον χώρο που επιτρέπει το «φίλοι κι εραστές». Κι είναι υπέροχα όλα αυτά, όμως αρκετά θεωρητικά, κι αν δεν υπάρχει απτή πραγματική υποστήριξη και συναισθηματική ασφάλεια, κάτι θα λείπει.

Παρθένος
Το ειδικό βάρος ενός ανθρώπου που ξέρει τι κάνει, το κάνει καλά και αυτό του αναγνωρίζεται έχει μια ειδική γοητεία για σένα. Έλα που μετά θέλεις ευαισθησία, συναισθηματισμό, ευγένεια και μία γλυκύτητα που σπανίως συνοδεύει τις πρώτες ποιότητες. Δες αν υπάρχει επικοινωνία, κυρίως νοητική και λεκτική, και η δυνατότητα να διερευνά κανείς άλλες απόψεις από τη δική του, για να αποφύγεις τα βάσανα.

Σχετικα
Μα δεν μπορεί, κάπου θα υπάρχει
Μα δεν μπορεί, κάπου θα υπάρχει

Ζυγός
Ελευθερία, ευφυία κι ως ένα βαθμό αντισυμβατικότητα και μία διαφορετική οπτική γωνία σού κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Από τη μία όμως θέλεις απόσταση και τύπους κι από την άλλη παρορμητική, ασταμάτητη, φλογερή πρωτοβουλία από τον υποψήφιο εραστή. Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να τρυφερεύει λίγο το σχήμα με φροντίδα, τρυφερότητα και μία αίσθηση ζεστής οικειότητας, δύσκολα τα πράγματα.

Σκορπιός
Όταν υπάρχει πάντα κάτι το οποίο δεν μπορείς να ξέρεις, να καταλάβεις ή να χειριστείς στον απέναντι, συναντάς έναν λαχταριστό γρίφο. Που στον επόμενο τόνο θα ήθελες να είναι απολύτως γήινος, συγκεκριμένος, πρακτικός, άκρως ερωτικός και αποκλειστικός. Για να μην υποφέρεις ανάμεσα στα άκρα, ψάξε το χιούμορ, τη δημιουργικότητα, τη γενναιοδωρία που χαρίζουν ανεξάντλητες όψεις σε έναν άνθρωπο.

Τοξότης
Να είναι και να φαίνεται (ή τουλάχιστον να φαίνεται) ο ένας και μοναδικός, με αποφασιστικότητα, δυναμισμό και έντονη σεξουαλικότητα. Το ότι μετά αυτό θέλεις να γίνει ευελιξία και ελαφρότητα και τεράστια γκάμα, είναι κάπως δύσκολο. Χρειάζεται κάποιου είδους πραγματική οργάνωση, γείωση και πρακτική ευφυΐα. Άνευ, μένεις με λόγια και σχέσεις του αέρα και σε διαρκή αναζήτηση ποσότητας.

Αιγόκερος
Η έλξη ενός όμορφου ανθρώπου που πατάει γερά στα πόδια του και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από ό,τι χρειάζεται είναι για σένα απίστευτα σέξι. Αν αυτός ο άνθρωπος ξέρει και να δίνει, να φροντίζει, να συναισθάνεται και να σέβεται τους δικούς σου και τα δικά σου, έχουμε νικητή. Ο παράγοντας μακροημέρευσης είναι να υπάρχει τρόπος (για να μην καταρρακώνει ο κόπος) και εκτίμηση για τις μικρές ομορφιές της ζωής.

Υδροχόος
Λεκτικό φλερτ κι ένας νους πιο άναρχος κι απρόβλεπτος από τον δικό σου, σε κάποιον με καμία διάθεση δέσμευσης, είναι το δόλωμα που χάφτεις στον έρωτα. Αν έχει χιούμορ, αυτοπεποίθηση (έως και αλαζονεία), γενναιοδωρία και σταθερότητα, μπίνγκο. Επειδή όμως το «κανείς δεν είναι κανενός» έχει θερμοκρασία παγόβουνου, σεξουαλικότητα, πάθος και μία υγιή δόση του «να θέλεις να ανήκεις μαζί» είναι απολύτως απαραίτητα.

Ιχθύες
Υπάρχει κάτι που βρίσκεις ακαταμάχητο σε ανθρώπους που δίνουν φροντίδα και συναίσθημα χωρίς να το σκέφτονται, στους οποίους μπορείς να ποντάρεις ό,τι κι αν γίνει. Αν έχουν και τη ζωή τους στη σειρά και τα βγάζουν πέρα με την πραγματικότητα, η αποπλάνηση είναι ολοκληρωμένη. Καλά όλα αυτά, χωρίς πίστη, αισιοδοξία και χώρο για ένα όραμα από κάτι καλύτερο, το πράγμα γίνεται πολύ πεζό.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Τρίτης 04.08.2020
Τα Ζώδια της Τρίτης 04.08.2020
Υδροχόε, καμιά φορά χρειάζεται να έχεις άποψη και να μην αφήνεις τα πάντα στην...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Τρίτης 04.08.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 03-09.08.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 03-09.08.2020
Λέοντα, είσαι ενοχλημένος που δεν σ’ αφήνουν στην ησυχία σου να κάνεις αυτά που...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 03-09.08.2020
Τα Ζώδια της Δευτέρας 03.08.2020
Τα Ζώδια της Δευτέρας 03.08.2020
Τοξότη, διασκεδάσεις και τρελίτσες και δημιουργικά ρίσκα, όλα πολύ ωραία, αλλά...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Δευτέρας 03.08.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5