Visual Browsing
Καρκίνος: Ετήσια πρόβλεψη για το 2019
ΤΕΥΧΟΣ 687
COSMIC TELEGRAM

Καρκίνος: Ετήσια πρόβλεψη για το 2019

Αυτοσεβασμός, ποιοτική δράση και οι σχέσεις που σου αξίζουν

Αυτοσεβασμός, ποιοτική δράση και οι σχέσεις που σου αξίζουν
Η καλή σου νεράιδα: Γεμάτη, ποιοτική και δημιουργική καθημερινότητα
Η νέμεσίς σου: Η πεποίθηση ότι μπορείς να αναπληρώσεις τα κενά των άλλων

Πολλά αλλάζουν στο καθεστώς των συνεργασιών και των ερωτικών σου το 2019, με περιστάσεις που θα σου επιτρέψουν να δεις τα πράγματα σφαιρικότερα με εντυπωσιακή καθαρότητα. Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις στις οποίες αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες από ό,τι σου αναλογούν, δοκιμάζονται λόγω της κούρασής σου και της αδυναμίας τους να σε ικανοποιήσουν, αν ο απέναντι, σύντροφος, υποψήφιος σύντροφος ή συνεργάτης, δεν καταβάλλει παρόμοια με σένα προσπάθεια. Το 2019 είναι μία ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά χρονιά, καθώς συνειδητοποιείς τους περιορισμούς σου, τις ανάγκες σου και την αναπροσαρμογή που χρειάζεται στις φιλίες, τα σχέδιά σου για το μέλλον και το σκεπτικό σου ώστε να αποκαταστήσεις την ισορροπία. Παράλληλα βλέπεις καθαρότερα τις δυναμικές στον συγγενικό σου κύκλο και κυρίως τις ασχήμιες που έχεις καταπιεί. Αξιώνεις περισσότερο παρά ποτέ να απολαύσεις τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τη σχέση με τα παιδιά σου και τον σύντροφό σου, χωρίς διαρκείς θυσίες και τρικ. Το 2019 είναι μία χρονιά που καλείσαι να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, να τον πιστέψεις, να τον φροντίσεις ψυχή και σώμα και να ξεπεράσεις τον φόβο της αλλαγής στις σχέσεις σου. Κάποιες από αυτές θα τελειώσουν, κάποιες θα μεταμορφωθούν σε κάτι αντάξιο του ανθρώπου που είσαι, μόλις αποδεχτείς ότι τελικά είσαι αρκετά καλός.

Φέτος η ρουτίνα και η δουλειά σου σε κρατάνε απασχολημένο ως τα μπούνια αλλά οι ασχολίες σου έχουν έναν αέρα καινούριου κι ανανέωσης, με νέες ευκαιρίες και πράγματα να σπεύδουν να γεμίσουν το κενό που αφήνει οτιδήποτε παλιό φεύγει από τη ζωή σου. Γίνεσαι πιο δημιουργικός, ευφάνταστος και κερδοφόρος στη δουλειά, ενώ απολαμβάνεις περισσότερο το καθημερινό σου πρόγραμμα, το οποίο σφύζει από δραστηριότητα. Το 2019 βρίσκεις έναν καλύτερο, πιο υγιεινό και χαρούμενο τρόπο να ζεις.

Προσωπική ζωή - σχέσεις

Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 05.07.2020
Τα Ζώδια της Κυριακής 05.07.2020

Δυσκολούτσικη προβλέπεται η χρονιά, καθώς θέλεις πια τα προνόμια μιας σχέσης, όχι μόνο τις υποχρεώσεις. Δεν μπορείς να είσαι ο μόνος που κάνει κάτι για να λειτουργήσει το σχήμα κι αν είσαι ελεύθερος κινείσαι προς ωριμότερες επιλογές, έτοιμος να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις (ή χωρισμούς) ζωής αφού είναι πολύ ξεκάθαρο το τι αξίζει για σένα. Οτιδήποτε άλλο δύσκολα επιβιώνει. Ο Ιανουάριος σού δίνει την εντύπωση ενός έργου σε επανάληψη, καθώς επιστρέφεις για λίγο σε συμπεριφορές πολύ οικείες αλλά και βασανιστικές, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσεις τα ερωτικά σου και τη σχέση σου με τα παιδιά. Τελικώς αντιλαμβάνεσαι ότι δεν αρκούν οι επιφανειακές λύσεις, ότι χρειάζεται ψυχραιμία και διαφορετικό σκεπτικό, κι ότι δυστυχώς, εν προκειμένω, δεν θα σε ξελασπώσει το συναίσθημα. Την άνοιξη βάζεις μία τάξη στις φιλίες σου και αφήνεις πίσω σου ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να έχεις συμβαδίσει χρόνια. Το καλοκαίρι σε πηγαίνει πίσω καθώς οι αμφιβολίες και οι συνήθειές σου συγκρούονται με τις αποφάσεις που έχεις πάρει και τρόπον τινά θέλεις να είναι τα πράγματα πιο εύκολα και να τεμπελιάσεις. Ενώ νομίζεις ότι βοηθάς τον εαυτό σου, τελικώς τον εξαντλείς και απομακρύνεσαι από τους στόχους σου, πράγμα που γίνεται ξεκάθαρο το φθινόπωρο. Ο Δεκέμβριος σε προετοιμάζει για μεγάλες αποφάσεις, καθώς εγκαινιάζει μία χρονιά που θα δείξει το αποτέλεσμα των καθημερινών σου επιλογών στη σχέση σου. Αυτό ποικίλει, από τον γάμο μέχρι έναν εκκωφαντικό χωρισμό.

Επαγγελματικά - οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα προχωρήσουν προς τέλεια υγεία φέτος, καθώς η χρονιά φέρνει πολλή, ευχάριστη και κερδοφόρα δουλειά. Ο Ιανουάριος σού δείχνει ξεκάθαρα ποια είναι τα «ναι» και τα «όχι» στις συνεργασίες σου. Σε βοηθά με επενδύσεις, διακανονισμούς και κληρονομικά, αν και όχι χωρίς κόστος χρηματικό ή συναισθηματικό. Η λογική είναι ότι πρέπει να δώσεις για να πάρεις. Την άνοιξη βρίσκεις την οικονομική στήριξη που χρειάζεσαι για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου ή ξεπερνάς τις αναστολές που σε εμποδίζουν να αδράξεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, αυτό αφορά και πρότζεκτ που ξεκίνησαν στα μέσα περίπου της προηγούμενης χρονιάς. Το καλοκαίρι θυμίζει κάπως πύργο της Βαβέλ, καθώς συνεργασίες και συμφωνίες βραδυπορούν και η επαγγελματική ανανέωση που είχες πετύχει μοιάζει να εξατμίστηκε. Βοηθάς την καριέρα σου ξεχωρίζοντας την καλοσύνη από τη θυματοποίηση, αν κι αρχικά αυτό σου φαίνεται σκληρό. Το  φθινόπωρο σε επαναφέρει σε ρεαλιστικά και πρακτικά μονοπάτια για να σε οδηγήσει τον Δεκέμβριο σε χαλαρότερη ρουτίνα, αλλά και σε συνεργασίες και συμφωνίες πολύ κοντά στους στόχους σου.

Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 04.07.2020
Τα Ζώδια του Σαββάτου 04.07.2020

Υγεία - ευεξία

Κάτι σε ολική επαναφορά ή επανεκκίνηση σου κάνει το 2019, καθώς η υγεία και η ευεξία σου γίνονται προτεραιότητα και το ανοσοποιητικό σου παίρνει τα πάνω του. Δοκιμάζεις καινούργιες μορφές άσκησης, ανανεώνεις τη διατροφή και την εμφάνισή σου και κάνεις τα πάντα για να είσαι πιο χαρούμενος, ανάλαφρος και υγιής. Απόφυγε την υπερβολή και φρόντισε να επιλέξεις ασχολίες και συνήθειες (διατροφής, ύπνου) τις οποίες μπορείς να συντηρήσεις μακροπρόθεσμα, δεν χρειάζεται να γίνεις θύμα του ενθουσιασμού σου και να υπερτιμήσεις τις δυνατότητές σου. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις στην κατανάλωση αλκοόλ και φαγητού και να μην αμελήσεις τις εξετάσεις αίματός σου, ειδικά από τη μέση της άνοιξης ως το τέλος του καλοκαιριού. 

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.07.2020
Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.07.2020
Ζυγέ, μάλλον πρέπει να σχεδιάσεις στα μέτρα του πορτοφολιού σου και των...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.07.2020
Τα Ζώδια της Τρίτης 07.07.2020
Τα Ζώδια της Τρίτης 07.07.2020
Ταύρε, πρόσεξε ακόμη παραπάνω στην οδήγηση σήμερα και να θυμάσαι ότι πάντα...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Τρίτης 07.07.2020
Τα Ζώδια της Δευτέρας 06.07.2020
Τα Ζώδια της Δευτέρας 06.07.2020
Τοξότη, πρόσεξε λιγάκι τι κάνεις με τα χρήματά σου σήμερα, ιδιαίτερα αν...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Δευτέρας 06.07.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5