Visual Browsing
Δίδυμος: Ετήσια πρόβλεψη για το 2019
ΤΕΥΧΟΣ 687
COSMIC TELEGRAM

Δίδυμος: Ετήσια πρόβλεψη για το 2019

Ζωή πολλών ταχυτήτων και γεμάτη αντιθέσεις

Ζωή πολλών ταχυτήτων και γεμάτη αντιθέσεις
Η καλή σου νεράιδα: Η καλή θέληση στις σχέσεις σου και η προσαρμοστικότητά σου
Η νέμεσίς σου: Η θλίψη για άτομα και καταστάσεις που αποχωρούν από τη ζωή σου

Την πολυαναμενόμενη ανακούφιση στον τομέα των σχέσεών σου, προσωπικών κι επαγγελματικών, υπόσχεται το 2019, καθώς στη σκηνή της ζωής σου εμφανίζονται σημαντικοί και ποιοτικοί παράγοντες με τη μορφή συντρόφου, συνεργατών και ιδεών και το καινούριο, γενικώς, σαρώνει. Οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεσαι και συνεργάζεσαι στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο τα κοινά σας εγχειρήματα από το απλούστερο ως το πλέον σύνθετο και σημαντικό και η καλή θέληση αφθονεί. Η προοδευτική εκρίζωση του φόβου και η αποδοχή της επιθυμίας σου για ουσιαστική δέσμευση σε ανοίγουν σε σοβαρότερες προοπτικές, προσωπικά και οικονομικά. Η σεξουαλική σου ζωή γίνεται ποιοτικότερη, το συναίσθημά σου βαθύτερο, η ικανότητά σου για αφοσίωση μεγαλύτερη. Παύεις να ανησυχείς τόσο για τις οικονομικές σου συμπράξεις και υποχρεώσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, καθώς σου είναι ευκολότερο να διακρίνεις τη σωστή διαχείριση. Φέτος καλείσαι να αφήνεις τη ζώνη ασφαλείας σου και να απελευθερωθείς από συναισθηματικούς και οικονομικούς μηχανισμούς άμυνας που τείνουν να γίνουν τροχοπέδη. Δεν θα είναι εύκολο, όμως θα γίνεται ευκολότερο όσο μαθαίνεις να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους που έχεις απέναντί σου.

Το 2019 συνεχίζεις να ανακαλύπτεις προηγουμένως αθέατες πτυχές και δυνατότητες του εαυτού σου. Η ποιοτική βελτίωση των σχέσεών σου και οι καινούριες προοπτικές που συνεπάγεται σε σπρώχνουν εμπρός. Έρχεσαι όμως αντιμέτωπος με πρακτικές υποθέσεις που σε δεσμεύουν, σε στρεσάρουν και η επίλυσή τους γίνεται κατεπείγουσα. Βιώνεις ένα τέλος εποχής που στο απώτερο μέλλον θα σε κάνει πιο υγιή, σοφό, δυνατό και πλούσιο, όμως το διάστημα που συμβαίνει συνοδεύεται από στρες, φόβο και πένθος. Η γκάμα της χρονιάς είναι τεράστια και για καλή σου τύχη, το ίδιο και η δική σου.

Προσωπική ζωή - σχέσεις

Σχετικα
Τα Ζώδια της Δευτέρας 25.01.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 25.01.2021

Η αναβάθμιση του τομέα των προσωπικών σου σχέσεων ξεκίνησε από την προηγούμενη χρονιά και συνεχίζεται. Στην αρχή του χρόνου μπαίνεις στον πειρασμό να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στην καλοπέραση και την άνεσή σου στα ερωτικά σου. Τελικά το τίμημα πληρώνει η επικοινωνία και η ποιότητα της καθημερινότητάς σου. Αν δε, είσαι ελεύθερος, σύντομα καταλαβαίνεις ότι φέτος δεν υπάρχει κανένας λόγος να καταφύγεις σε ξαναζεσταμένο φαγητό. Η χρονιά σού δίνει αληθινές ευκαιρίες για μία ποιοτική σχέση ή την ανανέωση/αναβάθμιση της υπάρχουσας. Τις υπερβολές στη διασκέδαση, τη συλλογή εμπειριών και το κυνήγι του καινούριου, αντικαθιστά, στην αρχή της άνοιξης, η πρακτική επιταγή να τακτοποιήσεις το παρελθόν. Δουλεύεις για να διευθετήσεις θέματα συγγενικής φύσεως, καθώς και για να ξεπεράσεις τρόπους σκέψης και διασκέδασης και παρέες που δεν σε εκφράζουν. Αποδεικνύεται δυσκολάκι, καθώς δημιουργείται παρασκήνιο από φίλους και συγγγενείς. Το καλοκαίρι τελειώνει με τη δύσκολη συνειδητοποίηση ότι οι υπάρχουσες ισορροπίες με φίλους, παρέες, ερωτικούς συντρόφους και συγγενείς, αλλάζουν δραστικά. Βλέπεις διαφορετικά το μέλλον, αφού πρώτα προσπαθήσεις να το αποφύγεις. Ο δρόμος ανοίγει για σοβαρή δέσμευση και γάμο, αν το θελήσεις. Τον Δεκέμβριο βλέπεις στην πράξη τα οφέλη της συντροφικότητας, καθώς η σεξουαλική σου ζωή βελτιώνεται ποιοτικά, εκτός αν αφήσεις τον φόβο της δέσμευσης, της ζήλειας, της συναισθηματικής και πρακτικής εγγύτητας να σε σπρώξει σε μοναχικά μονοπάτια.

Επαγγελματικά - οικονομικά

Μπερδεύεις κάπως τις οικονομικές σου προτεραιότητες στην αρχή της χρονιάς, καθώς ξοδεύεις για ψώνια και καλοπέραση αμελώντας έξοδα ρουτίνας και λογαριασμούς. Παράλληλα τείνεις να μένεις σε γνωστές πηγές εσόδων, αν και θεωρητικά τουλάχιστον καταβάλλεις προσπάθεια για προτάσεις και διαπραγματεύσεις με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Το οικονομικό και πρακτικό συμμάζεμα ξεκινάει από τον Φεβρουάριο και προχωράει με δυσκολίες ολόκληρη την άνοιξη. Το καλοκαίρι οι οικονομικές σου ανησυχίες κορυφώνονται, έως ότου δεις προτάσεις και διαπραγματεύσεις να αποδεικνύονται κερδοφόρες στην πράξη. Φέτος αξίζει να είσαι περισσότερο ανοικτός σε συνεργασίες και βοήθεια από τον κοινωνικό σου κύκλο γιατί αυτά κάνουν τη διαφορά τελικά στο εισόδημά σου, πράγμα που αρχίζει να φαίνεται καθαρά από τον Δεκέμβριο.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 24.01.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 24.01.2021

Υγεία - ευεξία

Οφείλεις να πασχίσεις για συναδερφικότητα, συντροφικότητα και γενικώς για να κάνεις πράγματα μαζί με άλλους φέτος, καθώς αυτό θα σε κρατήσει χαρούμενο, αισιόδοξο και συνεχώς εξελισσόμενο. Η χρονιά παίζει πολύ με το γνωστό σου θέμα του άγχους και της νευρικότητας που σωματοποιούνται, ειδικά από τον Απρίλιο και μετά. Αναβλητικότητα και θεωρία χωρίς πράξη είναι οι μεγάλοι εχθροί της υγείας σου φέτος. Απόφυγέ τους. Χρειάζεσαι τακτικό μασάζ στον αυχένα και τους ώμους, ίσως και να δοκιμάσεις κάποια ρεφλεξολογικά σημεία πίεσης (με την καθοδήγηση ενός ειδικού) για να χαλαρώνεις και να κοιμάσαι καλύτερα. Η διατροφή σου χρειάζεται απλοποίηση και οφείλεις να κρατήσεις μόνο ότι είναι φιλικό προς το στομάχι σου.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Δευτέρας 25.01.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 25.01.2021
Δίδυμε, η σημερινή ημέρα είναι λίγο περίεργη ψυχολογικά, χωρίς όμως ουσιαστικές...
Zarastro
Τα Ζώδια της Δευτέρας 25.01.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5