Visual Browsing
Ταύρος: Ετήσια πρόβλεψη για το 2019
ΤΕΥΧΟΣ 687
COSMIC TELEGRAM

Ταύρος: Ετήσια πρόβλεψη για το 2019

Επιτάχυνση και τα κέρδη και ανασφάλεια που αυτή συνεπάγεται

Επιτάχυνση και τα κέρδη και ανασφάλεια που αυτή συνεπάγεται
Η καλή σου νεράιδα: Η επιστροφή των ψυχολογικών και υλικών σου επενδύσεων
Η νέμεσις σου: Οι φρενήρεις ρυθμοί και το αποτέλεσμά τους στο σώμα σου

Το 2019 παρασύρει και την τελευταία σου ελπίδα ότι θα μπορούσες να προχωρήσεις παρακάτω επαγγελματικά και προσωπικά χωρίς να ενσωματώσεις τις αλλαγές που βίωσες ως άτομο την περασμένη χρονιά. Αν μπήκες στον πειρασμό να κατηγοριοποιήσεις το καινούργιο ως «φάση» ή «διάλειμμα» στην κανονικότητα της προσωπικής σου ζωής, της καριέρας και του τρόπου που βλέπεις το μέλλον σου, αποδεικνύεται ότι η αλλαγή ήρθε για να μείνει. Τα θετικά της τα βιώνεις στη σχέση με τους συγγενείς, στις παρέες και στη νοοτροπία σου, όπου η αποτίναξη της υπερβολικής ευθύνης σε ξεκουράζει και σου δείχνει τι πραγματικά έχει αξία για σένα σε αντιδιαστολή με το τι θα έπρεπε να έχει αξία για σένα. Οι συναλλαγές με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, συγγενείς, φίλους κι αδέρφια κυρίως τίθενται σε ρεαλιστικότερες βάσεις, αφού αναγνωρίζεις με μεγαλύτερη ευκολία πού συγκλίνετε και πού αποκλίνετε. Οι δραστικές μεταβολές δεν είναι του στιλ σου, ωστόσο η αναντίρρητη βελτίωση που παρατηρείς στον εαυτό σου, τις σχέσεις και την ποιότητα των ιδεών και αντιλήψεών σου, σε κρατάει στο παιχνίδι.

Τη χρονιά αυτή εμπλουτίζεσαι νοητικά, συναισθηματικά και υλικά, τόσο ώστε ακόμη και το θετικό να σε ταράζει και να σου δημιουργεί αμφιβολίες για την πραγματικότητά του. Ερωτικά ανανεώνεσαι και βρίσκεις καινούργιο νόημα όσο δεν γίνεσαι άπληστος και δεν θεωρείς την αυξημένη προσφορά αυτονόητη. Τα μοιρασμένα οικονομικά, είτε με τον σύντροφό σου, είτε σε κάποιο επαγγελματικό εγχείρημα παίρνουν την ανιούσα και οι επενδύσεις σου αποδίδουν και με το παραπάνω όσο δεν γίνεσαι απερίσκεπτος, αγνώμων κι ανεύθυνος. Για να φροντίσεις υποθέσεις, ανθρώπους και τον εαυτό σου με την ποιότητα, φροντίδα και χρόνο που χρειάζεσαι, εγκαινιάζεις νέες συνήθειες, καινούριο πρόγραμμα και νέο ρυθμό. Το 2019 η πρόοδος συνεχίζεται κι εσύ αντλείς εσωτερικό κι εξωτερικό πλούτο.

Προσωπική ζωή - σχέσεις

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 01.09.2020
Τα Ζώδια της Τρίτης 01.09.2020

Η χρονιά ξεκινάει με σημαντικές κουβέντες, προτάσεις και γνωριμίες που επηρεάζουν ριζικά την ερωτική σου ζωή. Οι εξελίξεις που αφορούν τη σχέση σου επισκιάζουν προσωρινά ό,τι υπόθεση αφορά το σπίτι και τους δικούς σου. Σύντομα επανέρχεσαι ωστόσο στα δύο τελευταία θέματα και με νέα σχετικά ζητούμενα για την κοινωνική σου ζωή και στάτους και καινούργια ματιά στο θέμα του γάμου σου. Οι αλλαγές επηρεάζουν τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό σου περιβάλλον και τις παρέες σου, όπου πιο συνειδητοποιημένα πλέον ξεδιαλέγεις ποιος και τι σου κάνει. Από τον Μάρτιο οι αμφιβολίες για παλιότερές σου σχέσεις κι απωθημένα μειώνονται αισθητά. Οι αλλαγές στον εαυτό σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα ερωτικά σου δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αναβολές, όταν κάτι χρειάζεται να τελειώσει. Αυτό που θέλει την προσοχή σου ολόκληρη τη χρονιά, ιδίως όμως από τον Μάιο, είναι το ζήτημα της ζήλειας, της κτητικότητας και της ανασφάλειας που σχετίζεται με τη συντροφικότητα. Οι σχετικές τάσεις είναι στα πάνω τους, όπως βέβαια είναι και η σεξουαλική σου ζωή. Φρόντισε να μην κολλήσεις φανατικά σε ιδέες και πεποιθήσεις σου που δεν ταιριάζουν στην περίσταση, να μην το παίζεις πιο άνετος από ό,τι πραγματικά είσαι και να μην το βάζεις στα πόδια/κάνεις τον κινέζο/θεωρητικοποιείς το συναίσθημά σου, όταν τα πράγματα σκουραίνουν. Η διαδικασία αυτή σε πηγαίνει παρακάτω και στο τέλος της χρονιάς καταλαβαίνεις πού και γιατί.

Επαγγελματικά - οικονομικά

Καλύτερη ροή υπάρχει στον τραπεζικό σου λογαριασμό και στην τσέπη σου το 2019, με τη μορφή καλών (δλδ. δίκαιων) διακανονισμών με τράπεζες και δημόσιο, την εξίσου δίκαιη διευθέτηση κληρονομικών ή ζητημάτων διατροφής και την καλή απόδοση των επιχειρηματικών σου εγχειρημάτων και επενδύσεων, ειδικά όταν πρόκειται για συνεργασίες. Παράλληλα βελτιώνονται τα εισοδήματα του συντρόφου σου, καθώς αυξάνουν οι γνώσεις του, βρίσκει καινούριες συνεργασίες, μεγαλύτερα μπόνους κι έλκει τις σωστές ευκαιρίες. Την άνοιξη βρίσκεσαι προ εκπλήξεων εξαιτίας των εξελίξεων στην καριέρα σου, αν και είχαν δώσει το στίγμα τους σχεδόν έναν χρόνο νωρίτερα. Τον Ιούνιο φαίνεται ότι προτάσεις, συνεργασίες και διαπραγματεύσεις πηγαίνουν πίσω, κυρίως λόγω της επιμονής σου στη ζώνη ασφαλείας σου. Κατανοείς σχεδόν άμεσα ότι έχεις ισχυρές βάσεις και ότι για να προχωρήσεις πρέπει να μετακινηθείς. Από το τέλος του καλοκαιριού αρχίζεις να αμφισβητείς τις πρακτικές αλλαγές σου (εάν έκανες), όμως ο επόμενος χρόνος σε δικαιώνει.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Δευτέρας 31.08.2020
Τα Ζώδια της Δευτέρας 31.08.2020

Υγεία - ευεξία

Το νευρικό σου σύστημα φαίνεται να είναι πολύ πιο ευάλωτο από ό,τι στο παρελθόν και γι’ αυτό καλό θα ήταν να μεριμνήσεις για τη φροντίδα του. Στην αρχή του χρόνου δεν αποφεύγεις πονοκεφάλους, δυσκολίες στον ύπνο και γενικώς σωματική δυσφορία, κυρίως λόγω επαγγελματικού και προσωπικού στρες. Φρόντισε να περιορίσεις τις μετακινήσεις/εξόδους/ταξίδια στα απολύτως απαραίτητα και να μην αφήνεις περιττές κουβέντες και ανούσιες σκέψεις να σε εξαντλούν. Από τον Μάρτιο και μετά η επιρρέπειά σου σε τραυματισμούς αυξάνεται εκθετικά, συνεπώς οφείλεις να είσαι ακόμη πιο προσεκτικός και συνετός στην οδήγηση και στον τρόπο που κινείσαι γενικότερα. Τέλος, μην αγνοήσεις τους φόβους σου κι ό,τι άλλο θέμα ψυχολογίας προκύψει φέτος για να διαφυλάξεις την υγεία του πεπτικού και του αναπαραγωγικού σου συστήματος.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Παρασκευής 18.09.2020
Τα Ζώδια της Παρασκευής 18.09.2020
Σκορπιέ, πριν κλείσεις κανάλια επικοινωνίας ή κάψεις γέφυρες, βεβαιώσου ότι δεν...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Παρασκευής 18.09.2020
Τα Ζώδια της Πέμπτης 17.09.2020
Τα Ζώδια της Πέμπτης 17.09.2020
Αιγόκερε, παρακάτω και μπροστά να προχωρήσεις με όσους είσαι ουσιαστικά μαζί,...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Πέμπτης 17.09.2020
Τα Ζώδια της Τετάρτης 16.09.2020
Τα Ζώδια της Τετάρτης 16.09.2020
Υδροχόε, μέσα στην πολυασχολία και τις έγνοιες, καλό είναι να μην χάνεις τη...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Τετάρτης 16.09.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5