Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας
ΤΕΥΧΟΣ 687
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας

Αιγόκερε, σε καλούν πίσω οι υποχρεώσεις

Δες τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις. Και να θυμάσαι, για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Φευγάτες σκέψεις, διαθέσεις και πράξεις
Ήσουν που ήσουν κάπου αλλού και δύσκολα προσαρμόσιμος στις υποχρεώσεις σου, από την Πέμπτη και μετά, με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, φεύγεις κυριολεκτικά ή μεταφορικά για άλλη γη κι άλλα μέρη. Στο καλό σενάριο φεύγεις για διακοπές και βγάζεις το πολύ ωραίο αυτό δυναμικό σε βουνά και καταφύγια, άντε σε καμία ταβέρνα με κουβέντες μεταξύ τύρου και αχλαδιού. Στο όχι και τόσο καλό σενάριο, κάνεις τα ίδια εκεί που βρίσκεσαι και διοχετεύεις την επεκτατική σου διάθεση στο να διαφημιστείς, να προωθήσεις τη δουλειά σου, να δεις πώς θα βγάλεις κανένα φράγκο παραπάνω και φυσικά σε εξόδους και παρέες. Η εβδομάδα σού κάνει ένα άνοιγμα για ενδιαφέροντα καινούργια πράγματα με το αζημίωτο, σε επιχειρηματικό επίπεδο ή για να το ρίξεις στην ανάλυση του ποδαριού για τα προσωπικά σου, προσπαθώντας να εκλογικεύσεις αυτό που σου συμβαίνει, και έχει εγείρει φοβίες, ανασφάλειες κι απωθημένα, πάντα με συνοδεία οίνου και ιδανικά μουσικής και φίλων. 


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας | 1-7.6.2020
Τα ζώδια της εβδομάδας | 1-7.6.2020

Εστίαση στα της δουλειάς, έστω κι αν δεν θέλεις
Καλούτσικος ήταν ο Γενάρης και συνεχίζει να είναι ως την Πέμπτη, οπότε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, με το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο. Η προσοχή σου στρέφεται αναγκαστικά στη δουλειά, αφού καλείσαι να ανταπεξέρθεις σε μεγαλύτερο επικοινωνιακό όγκο, σε καινούργια σχέδια αλλά και σε ό,τι έχεις πυροβολήσει το τελευταίο διάστημα, γιατί σου ήταν αδύνατο να ασχοληθείς σοβαρά με τα της δουλειάς. Δεν σου κάθεται ιδανικά το γύρισμα και λόγω εποχής που θέλει τζάκια και κρασάκια και ψησίματα, όμως επιβάλλεται να καθίσεις κάτω από την μπάρα, να πεις ναι στο να μάθεις ό,τι καινούριο χρειάζεται να μάθεις και να κρατήσεις υποδειγματικά τουλάχιστον τα προσχήματα. Άλλωστε τα έξοδά σου για το σπίτι και την οικογένεια αυξάνονται και δεν είσαι για να διακυβεύεις το εισόδημά σου. Η αλλαγή κλίματος επηρεάζει και τα προσωπικά σου, όπου γίνεσαι πολύ λιγότερο διατεθειμένος να συμβιβαστείς με οτιδήποτε δεν είναι συγκλονιστικό ή απολύτως εναρμονισμένο με τα πρότυπά σου. 


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Πιο ευχάριστοι τόνοι στη ζωή σου, πιο ανάλαφρες ασχολίες
Με το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στον Υδροχόο (24), ανακουφίζεσαι από τις επαγγελματικές και τις κοινωνικές πιέσεις της προηγούμενης περιόδου, κυρίως γιατί βρίσκεις τη διάθεση να σχεδιάσεις για το μέλλον και να προγραμματίσεις πώς ακριβώς θα επιλύσεις τα παρόντα σου προβλήματα. Βοηθάει, καθώς σου δείχνει τη σωστή κατεύθυνση, ακόμη κι αν τα χρονοδιαγράμματα για να συμβούν τα ανοίγματα που υπόσχεται είναι μακρύτερα από ό,τι θα επιθυμούσες. Επί του προσωπικού, επίσης χαλαρώνεις και διοχετεύεις περισσότερο χρόνο κι ενέργεια στις παρέες σου και τα χόμπι σου, ανακτώντας τρόπον τινά τον χαμένο χρόνο. Και στο θέμα του έρωτα τα πράγματα κινούνται σε πιο ευχάριστη κατεύθυνση, ωστόσο χρειάζεται να προσέξεις ιδιαίτερα το θέμα των προσδοκιών σου και της συνήθειας. Αυτά που σου παρουσιάζονται δεν είναι ακριβώς καινούρια, αλλά μία ευκαιρία για να δεις παλιά θέματα με καινούρια μάτια και μεγαλύτερο ρεαλισμό. Αυτός είναι κι τρόπος για να περάσεις όμορφα.


Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας | 25-31.5.2020
Τα ζώδια της εβδομάδας | 25-31.5.2020

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Καλούτσικη διάθεση και σοβαρά θέματα που σε τσιγκλάνε
Η ευχάριστη ορμή της προηγούμενης περιόδου συνεχίζεται στην αρχή της εβδομάδας, με την προσοχή σου να παραμένει εστιασμένη σε φίλους, χόμπι και γενικά εξωεπαγγελματικές δραστηριότητες. Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιου του Υδροχόου (24), ωστόσο, ο τόνος αλλάζει δραστικά αφού ανοίγει μια πολύ πιο εσωστρεφής κι ανακεφαλαιωτική περίοδος. Η εσωτερική αναστάτωση που υπέβοσκε παίρνει το βήμα και σου ζητάει να διευθετήσεις ανοιχτά ζητήματα με τον εαυτό σου, τους συγγενείς σου και τα πιστεύω σου, ενώ παράλληλα φέρνει στο φως και θέματα προς επίλυση στον φιλικό σου κύκλο. Γενικότερα επειδή υπάρχει άφθονη παρασκηνιακή δράση, καλό θα ήταν να έχεις τον νου σου και να μην εμπλέκεσαι σε κουτσομπολιά. Τέλος, ειδική μνεία στο θέμα της υγείας σου, με το οποία καλό θα ήταν να ασχοληθείς, τουλάχιστον φροντίζοντας και ξεκουράζοντας το σώμα σου για να υποστηρίξεις την ψυχολογική σου διάθεση και να διαχειριστείς με μεγαλύτερη επιτυχία τις προκλήσεις σου.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Θέλεις το μαζί αλλά δεν σου βγαίνει εύκολα
Το τέλος μίας μακριάς και εξοντωτικής ιστορίας θυμίζει η αρχή της εβδομάδας που ξεκινάει άχαρα και με κούραση, μέχρι το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο (24). Από εκεί και πέρα σε πιάνει μια καλώς κείμενη εγωκεντρικότητα και παύεις να χαρίζεις κάστανα, πράγμα που σε βοηθάει να ρυθμίσεις τις σχέσεις σου. Η ανανεωμένη σου ενέργεια, ο γλωσσοδέτης που λύθηκε, η βελτιωμένη σου διάθεση και αυτοπεποίθηση σε βοηθάνε να εξωτερικεύσεις ό,τι είχες καταπιέσει μέσα σου, υπό μορφή χαριτωμένου οδοστρωτήρα. Αυτή η τάση εύκολα θα σε φέρει αντιμέτωπο με τον σύντροφό σου, αφού το να προσπαθείς να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα σε κούρασε – ευτυχώς, προσπαθείς να σκέφτεσαι πιο ομαδικά, έστω κι αν το πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπεις τα πράγματα είναι τώρα υποκειμενικότερο από ό,τι συνήθως, η αίσθηση του εαυτού σου είναι υπερτονισμένη και τελικά η υπερβολή άφθονη. Παρόμοια είναι η διάθεσή σου και στη δουλειά, όπου ετοιμάζεσαι να πεις «φτάνει» σε ό,τι έχουν πετάξει επάνω σου χωρίς να σου αναλογεί. 


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ρίχνεις τους ρυθμούς σου και το ρίχνεις στο ραχάτι
Η εβδομάδα ξεκινάει με σένα σε πλήρη εκδίπλωση να μιλάς πολύ, για πολλά και με πολύ κόσμο, συγκαλύπτοντας το ζήτημα του έρωτα και της δημιουργικότητας που έχει εξελιχθεί σε αγκάθι στο πλευρό σου. Ευχάριστα και δυσάρεστα είναι σε διαρκή εναλλαγή, που δεν σε βοηθάει να αφήσεις τις βαλίτσες που κουβαλάς ή να χαλαρώσεις εσωτερικά. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στον Υδροχόο, την Πέμπτη, μιλά για επιβράδυνση της κατάστασης και με την προσοχή σου να στρέφεται στο να περάσεις καλά επί του πραγματικού. Επειδή αυτό σημαίνει και πολύ ξόδεμα στην περίπτωσή σου, έχε το νου σου. Επειδή παράλληλα σημαίνει και πολύ φαγητό, κρεβάτι και ύπνο ή σκέψη αντί για πράξη, πρόσεχε παραπάνω και το βάρος σου. Στη δουλειά τα πράγματα κινούνται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς παρά το γεγονός ότι οι συνεργάτες σου, παρά την κάλλιστη διάθεσή τους, δεν μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις σχετικές αμφιβολίες, καθυστερήσεις ή τους περιορισμούς στη δημιουργικότητά σου χάριν κερδοφορίας.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Σαν να φοράς φτερωτά σανδάλια και να κυνηγάς το διαφορετικό
Αργείς λίγο να πάρεις μπρος αυτή την εβδομάδα, όμως, από τις 24 και μετά και το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο, γίνεσαι ακόμη πιο κοινωνικός, επικοινωνιακός και κινητικός. Οι μέρες σαφώς και προσφέρονται για να κουβεντιάσεις οτιδήποτε αφορά το θέμα λεφτά, αν και τα οφέλη από τις σχετικές επαφές θα αργήσουν να φανούν. Γίνεται πιο ξεκάθαρο ότι οφείλεις να ξαναδείς συμπεριφορές των συνεργατών και του συντρόφου σου που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα και να τις καταστείλεις ειρηνικά και διπλωματικά. Στα ερωτικά σου, επί της ουσίας, συνεχίζεις να διανύεις ένα μεταβατικό στάδιο και δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις επί του καθημερινού από μία σχέση, όμως η περίοδος φέρνει άφθονες γνωριμίες και φλερτ που μπορείς να απολαύσεις, αν δεν κλείσεις την πόρτα της κρεβατοκάμαράς σου λόγω παρελθόντων λαθών που κουβαλάς και δεν έχεις επιλύσει ακόμη. Όπως και να έχει οι ημέρες έχουν πολυκοσμία, πολυλογία και μια ευχάριστη ελαφρότητα μετά το βάρος της προηγούμενης περιόδου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Σπιτίσιες υποθέσεις και άλλος αέρας στην οικογένεια
Το ακραία κοινωνικό κι επικοινωνιακό μοτίβο της αρχής της εβδομάδας δέχεται ένα αρκετά σοβαρό πλήγμα με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο (24), οπότε και αναζητάς πιο ήπια πράγματα και πιο οικείους χώρους και ανθρώπους. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι όλα είναι ευχάριστα στο σπίτι και την οικογένειά σου, αφού δεν λείπει η επικοινωνιακή ένταση κυρίως ανάμεσα σε σένα και τα αδέρφια ή τα παιδιά σου και κυρίως για θέματα ρουτίνας. Αυτό το μοτίβο υπογραμμίζεται με διαφορετικούς τρόπους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Στην ερωτική σου ζωή τα πράγματα είναι σε μία περίεργη σταθερότητα, ακόμη κι αν είναι η σταθερότητα της στέρησης και μιας διαρκούς αναζήτησης που φέρνει εμπειρίες, όχι όμως και την ολοκλήρωση που θέλεις. Όσον αφορά τα οικονομικά σου κράτα όση πισινή μπορείς, γιατί παρά τα μικροέσοδα οι υποχρεώσεις αφθονούν και η στήριξη από τον σύντροφό σου ή τα έσοδα από σχετικές συνεργασίες δεν είναι στη μεγαλύτερή τους φόρμα. 


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Ευχάριστο αλισβερίσι στα προσωπικά σου, με οικονομική θολούρα όμως
Η μουνταμάρα των αρχών της εβδομάδας, στη διάθεσή σου, ασχέτως καιρού, υποχωρεί δραστικά με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο. Τώρα αρχίζει το νέο έτος για σένα με αρκετά καλύτερη διάθεση, φλερτ, διασκεδάσεις, μεγαλύτερη δημιουργικότητα στη δουλειά σου και μεγαλύτερη αρμονία στη σχέση με την οικογένεια, τον σύντροφο και τα παιδιά σου. Βρίσκεις τον αλλοπρόσαλλο εαυτό σου κι αυτό είναι ακαταμάχητο και σαφώς πιο διασκεδαστικό. Το νου σου, γιατί οι ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες είναι στο μενού, αρκεί να μην τις παραβαρύνεις με αναλύσεις, φιλοσοφίες, πολιτική του καφενείου και τα παρόμοια. Ακόμη και το ζόρι που τραβάς στη δουλειά φαίνεται να αρχίζει να αποδίδει τουλάχιστον στην τσέπη σου, παρά το ότι δεν μπορείς να καταλάβεις με ακρίβεια πού οδηγεί αυτό που ζεις. Η εβδομάδα υποστηρίζει τις παραπάνω τάσεις, ωστόσο σου θυμίζει να είσαι πολύ επιφυλακτικός απέναντι στο γνώριμο, είτε σε οικογενειακό είτε σε ερωτικό επίπεδο και πιο ανοιχτός στο πραγματικά διαφορετικό, όχι αυτό που έχεις μάθει να θεωρείς διαφορετικό.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Σε καλούν πίσω πρακτικές υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες
Οι επιτυχίες στο πεδίο έρωτας συνεχίζονται για λίγες ακόμη παραστάσεις, οι οποίες παύουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου με το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο (24), οπότε θυμάσαι ότι η ζωή δεν είναι μία συνεχής παράσταση ή μάχη και πρέπει επειγόντως να ασχοληθείς με πιο πρακτικά πράγματα από τα δράματα και τα ερωτικά πειράματα. Στο πεδίο των σχέσεων αυτό μεταφράζεται σε ερωτήματα περί ρουτίνας, καθημερινότητας και «τι γίνεται μετά τον αρχικό ηλεκτρισμό». Η αίσθηση ότι κάτι χάνεις αν μπεις στη διαδικασία είναι φυσιολογική, δεν γίνεται και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Στα επαγγελματικά σου τώρα, η δουλειά αυξάνεται, ευτυχώς με ικανές δόσεις δημιουργικότητας και στήριξη από τους συνεργάτες σου. Έχει αρκετή κούραση το πράγμα, έχεις όμως κι εσύ αρκετή νευρική ενέργεια να εκτονώσεις. Σίγουρα χρειάζεται επιπλέον φροντίδα στη διατροφή, την άσκηση και την υγεία σου, αφού μαζί με τις περισσότερες ασχολίες αυξάνονται και τα επίπεδα άγχους σου. Σημαντική λεπτομέρεια ότι αν το σώμα σου κηρύξει απεργία, δεν πηγαίνεις πουθενά. 


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Καλύτερη έκφραση, καλύτερη σκέψη και βγαίνεις από το πηγάδι
Η εβδομάδα σφύζει από δραστηριότητα αλλά ευτυχώς η ποιότητα της δραστηριότητας βελτιώνεται αισθητά από τις αγγαρείες και τις δουλειές των αρχών της, σε πιο κοινωνικά, απρόοπτα κι ευχάριστα πράγματα, πολύ περισσότερο του γούστου σου με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου. Τα προσωπικά σου μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου εάν είσαι δεσμευμένος, με πολλές κοινές δραστηριότητες, από τις δημοσιότερες ως τις ιδιωτικότερες. Αν δε είσαι ελεύθερος η περίοδος θα κάνει ό,τι μπορεί για να το αλλάξει αυτό, αν εσύ δεν αυτοσαμποταριστείς θεωρώντας ότι ο έρωτας κι ο σύντροφος ανακατεύουν το πρόγραμμά σου και το πενταετές πλάνο σου. Ας είμαστε λίγο σοβαροί, άλλωστε ούτε κι εσύ ξέρεις πού ακριβώς πηγαίνεις και γνωρίζεις πολύ καλά ότι αυτά που πίστευες για σένα και το μέλλον σου περνάνε ωραιότατη αναθεώρηση. Προσποιείσαι στους απ’ έξω, μην προσποιείσαι και στον εαυτό σου και χάσεις τα ωραία. Η εβδομάδα σε βάζει στην κοινωνικότερη και διπλωματικότερη διάθεση, δίνοντάς σου σαφές πλεονέκτημα σε ό,τι έχει να κάνει με τον Άλλο.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Εξετάζεις το σχετίζεσθαι συναισθηματικά και οικονομικά
Σε ζητήματα οικονομικά και σεξουαλικά στρέφεται η προσοχή σου με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου (24). Κληρονομιές, διατροφές, επιχειρείν και ό,τι πάρε δώσε έχεις με οργανισμούς και τράπεζες έρχονται στο προσκήνιο και η περίοδος ενδείκνυται για να βρεις διέξοδο, παρά το ότι αυτό δεν γίνεται χωρίς κόστος και χωρίς τη δική σου σχετική δυσαρέσκεια. Φαίνεται να τακτοποιείς αυτά που χρειάζεται για να ανοίξεις δρόμο για καινούργια πεδία. Στα προσωπικά σου, το μυαλό σου τοποθετείται κυρίως κάτω από τη μέση και εντός της κρεβατοκάμαρας, η εβδομάδα όμως σε προετοιμάζει να δεις τις ανασφάλειές σου και τις φοβίες σου να εκδηλώνονται ανάμεσα στα σεντόνια, αφήνοντάς σε με το ερώτημα αν μπορείς τελικά τη μεγαλύτερη εγγύτητα. Η διάθεσή σου δεν συμβαδίζει με τη λίμπιντό σου και ρέπει προς το πιο μουντό, αφού δυσκολεύεσαι να δεις πόσο τελικά πρέπει να θυσιάσεις την άνεσή σου για να μπορείς να είσαι με κάποιον άλλον. 

 

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα ζώδια της εβδομάδας | 1-7.6.2020
Τα ζώδια της εβδομάδας | 1-7.6.2020
Δίδυμος: Όλη σου η γκάμα στην επιφάνεια και αναζήτηση ασφάλειας στις πολλές...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα ζώδια της εβδομάδας | 1-7.6.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5