Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας
ΤΕΥΧΟΣ 686
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας

Αιγόκερε, δείξε το καλό σου πρόσωπο κι απόφυγε το παρασκήνιο

Δες τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις. Και να θυμάσαι, για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Συμβατικές υποχρεώσεις που κοντράρουν τα θέλω σου
Από ενέργεια πηγαίνεις καλά κι από διάθεση θα πήγαινες ακόμη καλύτερα, αν δεν ήταν στη μέση η πολλή δουλειά των ημερών και οι συμβατικές σου υποχρεώσεις, τα οποία αισθάνεσαι ότι σε εμποδίζουν να κάνεις αυτά που θέλεις. Πάντως καλό θα ήταν να εστιαστείς στο καινούριο έδαφος που τώρα διερευνάς. Αυτό μπορεί να λέγεται παρέες και διασκέδαση, επιμόρφωση, επαγγελματικά ανοίγματα και νομικές υποθέσεις που προχωρούν ή μία καλύτερη σχέση με τους συγγενείς σου. Σίγουρα πάντως είναι το καλύτερο επόμενο βήμα ακόμη κι αν σε αναγκάζει να διαχειριστείς ένα αίσθημα θλίψης και αποχωρισμού ή ακόμη και σωματικής δυσχέρειας. Γεγονός παραμένει ότι έχεις κυριολεκτικά φάει τον γάιδαρο της προσωπικής σου αλλαγής και αναμόρφωσης του εαυτού και των σχέσεών σου και δεν υπάρχει γυρισμός. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο (20) επενδύεις χρόνο και χρήμα σε ό,τι κάνει τη ζωή σου καλύτερη κι αυτά είναι κυρίως η σχέση, η κοινωνική σου ζωή και οι συνεργασίες σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Σχετικα
Τα SOS του 2019 για κάθε ζώδιο
Τα SOS του 2019 για κάθε ζώδιο

Κούραση κι αναστάτωση στο βάθος που στιγματίζουν το ωραίο προσκήνιο
Βρες τρόπο να χαλαρώνεις ψυχολογικά και σωματικά γιατί ακόμη και τα ωραία πράγματα που κανονίζεις με τα παιδιά, τον σύντροφο ή απλώς για διασκέδαση θα γίνουν αιτία εξάντλησης και εσωτερικής αναστάτωσης. Αξιοποίησε την καλύτερη και πρακτικότερη επικοινωνία σε επίπεδο σπουδών, συγγενικών σχέσεων και για οποιαδήποτε επαγγελματική υπόθεση αφορά το εξωτερικό ή κάποιο φρέσκο αντικείμενο. Φαίνεται ότι η διαχείριση των μοιρασμένων οικονομικών αποδίδει και βγαίνεις από πάνω σε θέματα διακανονισμών, επενδύσεων, μπόνους κ.ο.κ. Εστιάσου σε αυτό, όμως φύλαγε τα ρούχα σου, ειδικά στη δουλειά, για εκκρεμότητες που δεν θυμόσουν ή ανεπιθύμητες εκπλήξεις. Επί του προσωπικού, η ερωτική και συναισθηματική σου ζωή είναι στα πάνω της, όμως αυτό εγκυμονεί ανασφάλειες ή το να θεωρήσεις ανθρώπους και καταστάσεις δεδομένα. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο (20) να παραμείνεις ανοιχτός σε άλλες απόψεις και να μη γίνεις περισσότερο ξεροκέφαλος. Έτσι θα εξισορροπήσεις ευκολότερα τα ερωτικά σου με τις φιλίες, τα χόμπι και τα σχέδιά σου. Η υποβόσκουσα κούραση που αισθάνεσαι, αφορά κλεισίματα ετών. Θα υποχωρήσει σταδιακά, αλλά όχι ακόμη.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Καλό κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες και πρακτικά ζητήματα που σε αγχώνουν
Φρόντισε να μη βάλεις πάγο στην ερωτική σου ζωή εξαιτίας σκέψεων, συζητήσεων και υποχρεώσεων που αφορούν εσένα και το σπίτι/οικογενειακό σου περιβάλλον. Ακόμη κι αν οικονομικά οφείλεις να τακτοποιήσεις σχετικές υποχρεώσεις και λογαριασμούς, μη βάζεις στην άκρη φίλους, χόμπι και σχέδια, γιατί αυτά θέλεις να προχωρήσεις αυτό το διάστημα. Οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις αυτή την περίοδο αποτελούν σίγουρα μέρος του ενεργητικού της ζωής σου, ακόμη κι αν έχεις ένα σωρό θέματα να τακτοποιήσεις και κουβαλάς ακόμη παλιές αμφιβολίες και τραύματα. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο (20) η κοινωνική σου ζωή είναι στα πάνω της, με μπόλικο έρωτα. Καλό θα ήταν να μη σε οδηγήσει να παραμελήσεις τα της καριέρας σου, όμως. Παρομοίως και όσον αφορά τις συνεργασίες σου, όσο καλή κι αν φαίνεται μία συμφωνία ή σύμπραξη, αν δεν συμβιβάζεται με τους επαγγελματικούς σου στόχους και την καριέρα σου, σκέψου το διπλά πριν πεις το ναι. Μπορεί να σου ήρθε πολλή πραγματικότητα μαζεμένη αυτό το διάστημα, δεν χρειάζεται όμως να ξεχάσεις τα θετικά.


Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας (14-20 Οκτωβρίου)
Τα ζώδια της εβδομάδας (14-20 Οκτωβρίου)

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Καλείσαι να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη σε καριέρα και προσωπικά
Μάλλον ό,τι έχεις πει ή δεν έχεις πει ως τώρα γυρίζει να σε δαγκώσει, καθώς ο σύντροφος και οι συνεργάτες σου περιμένουν να δουν πώς πηγαίνεις στην πράξη μετά τη θεωρία. Φρόντισε να μένεις στο θέμα και να κάνεις ένα πράγμα τη φορά, ακόμη κι αν θέλεις να κυνηγήσεις 329.487.487 στόχους ταυτόχρονα στην καριέρα και τον γάμο σου. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο (20) κράτησε τις θετικές αναπροσαρμογές στη ρουτίνα σου, ακόμη κι αν έχουν δύσκολες επιπτώσεις στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή. Η βασική προτεραιότητα οφείλει να είναι το να είσαι υγιής μέσα έξω κι αν κάτι το αντιπαρέρχεται, τότε το «κάτι» είναι το λάθος, όχι οι προτεραιότητές σου. Άλλο να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου κι άλλο να αντιμετωπίζεις αντιδράσεις, όταν δεν γίνεσαι χίλια κομμάτια. Για να κρατήσεις τα προσχήματα, πρόσεξε την κατανάλωση αλκοόλ, τις υπερβολές στη διασκέδαση και κυρίως διαφύλαξε τις συνειδητοποιήσεις που κάνεις για σένα, τους δικούς σου και τις παρέες σου, ακόμη κι αν είναι στενάχωρες.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Κύμα υποχρεώσεων κι εξόδων με αντιστάθμισμα έρωτα, χαρά, δημιουργία
Σε σάρωσαν οι υποχρεώσεις των εορτών και φαίνεται ότι ό,τι κι αν πηγαίνεις να κάνεις, καλό ή κακό, πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη κι αυτό σε αναγκάζει σε μία μάλλον απότομη προσγείωση. Είναι βασικό να μην κλατάρεις από το άγχος και την πίεση των αγγαρειών, της δουλειάς, ακόμη και το να φροντίζεις την υγεία και τη ρουτίνα σου. Φρόντισε για ανάσες, με μία εκδρομή, επαφή με τη φύση, με καινούριες προσλαμβάνουσες σε παρέες, εξόδους κι επιμόρφωση. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο (20), το κεφάλαιό σου είναι τα ερωτικά και η σχέση με τα παιδιά σου, αν κι αυτές τις μέρες τείνεις να μπεις σε μία λογική του «πολύ καλό για να είναι αληθινό» ή του να θεωρήσεις δεδομένα κάποια (αξιόλογα) πράγματα προτιμώντας να εστιάσεις σε οικονομικά θέματα, σε αισθήματα θλίψης και γενικώς σε ό,τι μένει πίσω καθώς εσύ προχωράς. Προφανώς και δεν είναι όλα στη ζωή σου άψογα γιατί τελειότητα δεν υπάρχει. Φρόντισε απλώς να αναγνωρίζεις το καθετί γι’ αυτό που είναι.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ευχάριστο κλίμα στα προσωπικά σου, αν και τα πράγματα είναι κάπως πεζά
Η εβδομάδα ξεκινάει με πρακτικές και λίγο πεζές κουβέντες με τον σύντροφο και τα παιδιά σου, ωστόσο σε θετικό πνεύμα κι εντέλει με θετικό αποτέλεσμα στη σχέση σου, αφού μαθαίνεις καλύτερα τον άνθρωπό σου και τη σχέση σου. Επαγγελματικά ασχολείσαι με δημιουργικά πράγματα, έχουν όμως κι αυτά τη φασίνα τους. Στο τέλος της ημέρας πάντως βοηθούν σε συμφωνίες που διαπραγματεύεσαι και στο να καταλάβεις καλύτερα τι γίνεται με τους συνεργάτες σου. Στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα ήταν να σταματήσεις να υποπτεύεσαι τις αλλαγές που βλέπεις, αφού τελικώς σου κάνουν καλό. Αντ’ αυτού μπορείς να επωφεληθείς από τον παραπάνω χρόνο που περνάς μέσα για να τονώσεις την ερωτική σου ζωή και να απολαύσεις τις αλλαγές που έχουν γίνει. Τις έχεις πληρώσει άλλωστε αρκετά ακριβά κι όχι μόνο με μετρητά. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο (20) ασχολείσαι περισσότερο με την υγεία και τη ρουτίνα σου, καθώς φωτίζονται υποθέσεις που χρειάζονται τη φροντίδα σου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ψυχροπολεμικό κλίμα στο σπίτι, όμως τα ερωτικά σου παίρνουν τα πάνω τους
Μην περάσεις σε λειτουργία «η βασίλισσα των πάγων»/ «ο βασιλιάς της σκόνης» στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, ακόμη κι αν αυτά που συζητιούνται και οι συγγενείς σου σε προκαλούν. Μείνε πρακτικός και θα κάνεις καλό στο κεφάλι σου, καθώς θα καταλάβεις καλύτερα τι τελικά γίνεται στη ρουτίνα, την υγεία, τη δουλειά σου και τι ανάμεσά τους. Επένδυσε στα ερωτικά σου και στο παιχνίδι που γίνεται εκεί αυτόν τον καιρό. Έχεις ανάγκη το έξω, τις γνωριμίες, τις «φρέσκες» κουβέντες και πρόσωπα, και καλά θα κάνεις να κυνηγήσεις την κοινωνικοποίηση και τη σχέση. Άλλωστε τα πράγματα ξεκαθαρίζουν επαρκώς μέσα σου για να κάνεις τις σωστές επιλογές. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο (20) άλλωστε η εστίασή σου προσανατολίζεται αποφασιστικά στο φλερτ, τον έρωτα και ό,τι σε κάνει χαρούμενο. Φίλοι, χόμπι, παρέες συμβάλλουν στο μείγμα, κυρίως όμως είναι ο έρωτας και τα παιδιά σου που βελτιώνουν την ποιότητα των ημερών. Επαρκούν για να ξεσκάσεις από τα εσωτερικά σου βάρη.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Στοχευμένες κι αποτελεσματικές κινήσεις και κουβέντες
Επί του θέματος είσαι επικοινωνιακά και διαδικαστικά αυτές τις ημέρες και το αποτέλεσμα είναι αρκούντως ευεργετικό, καθώς βάζεις στη σειρά τις καθημερινές σου κινήσεις σε επίπεδο συμβατικών υποχρεώσεων και ελεύθερου χρόνου. Μπορεί να απομυθοποιείς κάπως τα ερωτικά σου ενσταντανέ, τη σχέση με τα παιδιά σου ή τις δημιουργικές σου ασχολίες, τελικά όμως είσαι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Τα οικονομικά σου έχουν καλύτερη ροή, καθώς οι πρωτοβουλίες που παίρνεις στη δουλειά και στη ρουτίνα σου αποδίδουν. Χρειάζεται μόνο προσοχή να μην υπερβείς τις δυνάμεις σου κι εξαντληθείς λόγω του ότι θέλεις να αναλάβεις τα πάντα. Ένα πράγμα τη φορά για να παραμένεις υγιής. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (20) σε εστιάζει στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον και κυρίως στις αλλαγές που χρειάζονται για να συμμορφωθούν καλύτερα με την εικόνα που έχεις στο μυαλό σου. Φρόντισε να μη γίνεις επαναστάτης χωρίς αιτία, καθώς οι αλλαγές που σκέφτεσαι είναι δυνατές, θέλουν όμως τον χρόνο τους.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Κέρδη λόγω υπεύθυνης διαχείρισης και φαγούρα για ερωτική ανανέωση
Κάτι καταφέρνεις να βάλεις στην τσέπη σου, καθώς οι επαγγελματικές σου συνεργασίες υπαγορεύουν πρακτική και υπεύθυνη διαχείριση, η οποία αποδεικνύεται προσοδοφόρα. Τελικά φαίνεται ότι η εμπειρία αποδίδει. Στα ερωτικά σου τείνεις να πάρεις αποστάσεις και να κινείσαι σε τετριμμένα και πρακτικά θέματα, γιατί έχεις ανάγκη το διάλειμμα. Αν κι επιφανειακά δουλεύει, τελικά η στάση αυτή το μόνο που κάνει είναι να υπογραμμίζει αν κάτι έχει ή δεν έχει βάσεις και να σου δείχνει μία πιο ακριβή εικόνα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου. Πάντως εσύ έχεις διάθεση για κάτι καινούριο και άκοπο, κάτι φυσικά ευχάριστο, κι έτσι κυνηγάς το φλερτ, τη διασκέδαση, τον έρωτα και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο (20) δε, η ανανέωση και η αλλαγή οπτική γωνίας που ζητάς, έρχεται. Ενδιαφέρουσα άτομα, ιδέες και πιθανότητες μπαίνουν στη ζωή σου και οι καθημερινές σου συνδιαλλαγές γίνονται ξαφνικά το «κάτι άλλο», ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται η επικοινωνία με συγγενείς και κυρίως τα αδέρφια σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Δείξε το καλό σου πρόσωπο κι απόφυγε το παρασκήνιο
Το μυαλό σου είναι σε πολύ πρακτικά και μάλλον διαδικαστικά θέματα εξαιτίας της δουλειάς και του συγγενικού σου κύκλου. Αν καταφέρεις να μη γίνεις δογματικός και δεσποτικός αλλά παραμείνεις λιτός κι επί του θέματος θα βοηθηθείς σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της καθημερινότητάς σου, επαγγελματικές και προσωπικές. Θα έρθουν στην επιφάνεια και κάποιες αλήθειες σε κουβέντες, διαπραγματεύσεις, συνδιαλλαγές. Το καλύτερο όμως είναι ότι θα ανοίξεις την πόρτα για σημαντικές γνωριμίες, προτάσεις και συναναστροφές. Είπαμε, αρκεί να δείξεις το καλό σου πρόσωπο. Φρόντισε να μην κάνεις χαμό στο σπίτι και την οικογένεια εξαιτίας εσωτερικών πιέσεων που αντιμετωπίζεις με την καριέρα, τα παιδιά ή τον σύντροφό σου και που δεν μπορείς ούτε να αγνοήσεις, ούτε να φτιάξεις μαγικά. Καλύτερα να το ρίξεις στα μαστορέματα, στην καλλιτεχνία, στον διαλογισμό, το μασάζ, τις βόλτες, σε ό,τι σε βοηθάει να εκτονώνεσαι. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (20) σε βοηθάει να χαλαρώσεις, καθώς διευκολύνει τη ροή των οικονομικών σου και βελτιώνει την ερωτική σου ζωή.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Εξωτερικά μες στη χαρά, εσωτερικά ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης
Σχεδόν διπολικός αισθάνεσαι, αφού και βγαίνεις και κόσμο γνωρίζεις και πράγματα κάνεις, μέσα σου όμως υπάρχει βαρυχειμωνιά. Βασικό το να κρατήσεις τις σκέψεις σου στην πραγματικότητα και να απορρίψεις τα σενάρια καταστροφής, ειδικά σε ό,τι αφορά τα ερωτικά και τα οικονομικά σου γιατί το θέμα τελικά είναι τι γίνεται, όχι τι μπορεί να γίνει. Έτσι θα ηρεμήσεις κάπως, έστω και δυσαρεστημένος. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου (20) θα υποστηρίξεις απολύτως την ανάγκη σου για ανανέωση σε επίπεδο φίλων, χόμπι, ελεύθερου χρόνου και για νέα σχέδια. Οι πρωτοβουλίες σου για γνωριμίες, εξόδους, συζητήσεις και συναναστροφές αποδίδουν, καθώς αισθάνεσαι τη στήριξη των συνεργατών, του κοινωνικού σου κύκλου και του συντρόφου σου. Αν δε είσαι ελεύθερος, οι συνθήκες γίνονται πολύ ευνοϊκότερες ώστε να αρχίσεις να σκέφτεσαι τη σχέση. Γενικώς το σύστημά σου θέλει πάρα πολύ να πέσει, όμως φαίνεται ότι εσύ δεν το θέλεις καθόλου και οι προσπάθειές σου αποδίδουν, ακόμη κι αν δεν σου φαίνεται έτσι.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Σοβαρές κουβέντες και σκέψεις κι έξοδα με απώτερο σκοπό
Με σοβαρές και πρακτικές κουβέντες και σκέψεις που μοιράζεσαι με φίλους, άτομα που σχεδιάζεις να συνεργαστείς ή απλώς δραστηριοποιείστε μαζί, σε βρίσκει η εβδομάδα. Η αφορμή είναι οι εξελίξεις στο σπίτι, την οικογένεια και την ερωτική σου ζωή. Το καλό είναι ότι στο τέλος της μέρας αναγνωρίζεις ορισμένα πράγματα για τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου γενικότερα και έρχεσαι πιο κοντά στην πραγματικότητά τους. Τα έξοδα συνεχίζονται απρόσκοπτα, αν και όχι άσκοπα, καθώς μπαίνουν στη σειρά υποχρεώσεις προς τράπεζες και δημόσιο, ενώ μέρος τους αφορά την επένδυση που κάνεις στην καριέρα σου και το κυνήγι τον στόχων σου, προσωπικών και επαγγελματικών. Στο τέλος της ημέρας το αποτέλεσμα είναι ισορροπημένο. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (20) εγκαινιάζει την περίοδο του απολογισμού που προηγείται του μήνα του ζωδίου σου κι έτσι ρίχνει φως σε ό,τι χρειάζεται αναδιευθέτηση κυρίως σε θέματα ρουτίνας, υγείας και δουλειάς. Συνολικά υποστηρίζει κάθε προσπάθεια να οργανωθείς και να κόψεις, ακόμη και ακαριαία, ό,τι είναι επιβλαβές στη ζωή σου.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5