Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας

Τοξότη, καχυποψία και αμφιβολίες λύνονται με καλύτερη επικοινωνία

Δες τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις. Και να θυμάσαι, για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Γιορτινή διάθεση με γαρνιτούρα σωματική κούραση και αμπελοφιλοσοφίες
Η διάθεσή σου καλά κρατεί στην αρχή της εβδομάδας, παρότι σωματικά έχεις δει και καλύτερες μέρες. Φρόντισε όσο καλύτερα μπορείς την υγεία σου, ιδίως αποφεύγοντας το πολύ αλκοόλ και θωρακίζοντας τον εαυτό σου ενάντια στις ιώσεις. Μην τραβήξεις τις ανησυχίες για θέματα ρουτίνας και χρημάτων στα άκρα, αντίθετα αξιοποίησε σχετικές συζητήσεις και προτάσεις για να διαχειριστείς καλύτερα το κοινό πορτοφόλι. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη (13) τονώνει τη διάθεση για εκδρομές, για έξω και για φιλόδοξα προσωπικά και δημιουργικά σχέδια. Αξιοποίησε την ενέργεια για γνωριμίες, διεύρυνση του κύκλου σου και για να διευκολύνεις ακαδημαϊκά, νομικά και συγγενικά ζητήματα. Το τέλος της έβδομάδας φέρνει το εξτραδάκι του ερωτικά ή χρηματικά κι όσο απολαυστικό κι αν είναι σε βάζει σε σκέψεις. Προσωπικά σε σχέση με τις ευθύνες, τον γάμο σου και τα κοινωνικά πρέπει. Επαγγελματικά όσον αφορά τις υποχρεώσεις σου, την πίεση που δέχεσαι από τους ανωτέρους σου και το σχετικό αίσθημα ευθύνης που πλέον δεν επαρκεί για να συνεχίσεις όπως πριν.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 13-19 Σεπτεμβρίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 13-19 Σεπτεμβρίου 2021

Διαπραγματεύσεις που σου θυμίζουν πλευρές σου που θέλεις να ξεχάσεις
Η επικοινωνία, ή μάλλον η έλλειψή της, πέρα από τις οικονομικές και συναισθηματικές διαπραγματεύσεις και ανταγωνισμούς, δυσχεραίνει τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Υπάρχει δυσφορία και κακή διάθεση σε σχέση με ανεπίλυτα ζητήματα της καριέρας και του γάμου σου και τείνεις να επιστρέψεις σε συμπεριφορές που έχεις ξεπεράσει και σε χειρότερες εκδοχές του εαυτού σου, ακόμη και σε επίπεδο υγείας. Ο Ερμής στον Τοξότη (13) σε βοηθάει να πιστέψεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις τον φόβο, την ανασφάλεια και την άρνηση απέναντι στο καινούριο. Οι πιο ανάλαφρες κουβέντες και σκέψεις τονώνουν ευχάριστα και την ερωτική σου ζωή. Σε πρακτικότερο επίπεδο, καινούριες επενδύσεις, διακανονισμοί και οικονομικές συνεργασίες αποδίδουν, αν και σε στρεσάρουν, ιδιαίτερα στο κομμάτι που πρέπει να πληρώσεις πρώτα για να έχεις να παίρνεις μετά. Η καλύτερη εκτίμηση των αναγκών σου σε επίπεδο συνεργασιών αποκαλύπτει καινούριες δυνατότητες και πιθανώς νέα γνώση, και βοηθά τη διευθέτηση συμφωνιών και νομικών ζητημάτων. Προσωπικά, η ανάγκη σου για περισσότερα σε βοηθά να ξεπεράσεις περιοριστικές νοητικές στάσεις.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Θέματα ρουτίνας που σε παιδεύουν και οι άλλοι ως προτεραιότητά σου
Με οικονομικά θέματα που σου δημιουργούν έναν βαθμό αναστάτωσης βρίσκεσαι να ασχολείσαι στην αρχή της εβδομάδας. Μην αφήσεις τις δουλειές αυτές που σου ανοίγει η οικογένειά σου, ή ανοίγεις μόνος σου, να ματαιώσουν σχέδιά σου. Ούτε να τις δεις σαν αφορμή για να «χαλαρώσεις» (με τη δυσάρεστη έννοια) απέναντι στις φιλίες, τα χόμπι και τις ομαδικές σου ασχολίες. Ευτυχώς με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή στον Τοξότη (13) βελτιώνεται αποφασιστικά η επικοινωνία στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις. Ασχολείσαι που ασχολείσαι κυρίως με τους άλλους αυτό τον καιρό, τουλάχιστον τώρα το λες κιόλας. Όσο δεν υιοθετείς ακραίες θέσεις, τα πράγματα βαίνουν καλώς, ωστόσο αυτό ίσως να μην είναι τόσο εύκολο όταν τα θέματα που πέφτουν στο τραπέζι αγγίζουν ευαίσθητες χορδές και στο δρώμενο ανακατεύεται η οικογένεια. Ίσως είναι χρήσιμο να εστιαστείς περισσότερο στο τι χρειάζεται πρακτικά η καθημερινότητά σου για να μπορείς να απολαύσεις περισσότερο χρόνο με τα παιδιά, τον σύντροφο, να είσαι δημιουργικότερος, να είσαι ερωτευμένος.


Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Τείνεις στην κατάχρηση εξουσίας, επειδή αισθάνεσαι από πάνω
Δυσκολούτσικα ή αχρηστούτσικα πράγματα ακούς και λες με τον σύντροφο και τα παιδιά σου στην αρχή της εβδομάδας, όμως αισθάνεσαι ότι έχεις το πάνω χέρι και τείνεις να γίνεις απόλυτος. Αν είσαι ελεύθερος, οι επανασυνδέσεις και τα μηνύματα από το παρελθόν σού δείχνουν ότι μάλλον αποκλίνεις από τον στόχο. Τα ίδια κι επαγγελματικά, που για να βγάλεις άκρη δημιουργικά χρειάζεται να κάνεις τα στραβά μάτια πρακτικά στην καριέρα σου ή να φερθείς όπως δεν θέλεις. Ο Ερμής στον Τοξότη (13) βοηθά να ξεκολλήσεις από το παλιό, κάνοντας χώρο στη σκέψη σου για το καινούριο. Επιπλέον σε βοηθά να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες της δουλειάς και των προσωπικών σου, δημιουργώντας χώρο. Δίνει δε μία έξτρα ώθηση στη ρουτίνα της υγιεινής και άσκησής σου, ενώ από την καθημερινότητά σου δεν λείπει το έξω, οι πολλές μετακινήσεις μέχρι και τα ταξίδια. Στο τέλος της εβδομάδας, καθώς τα ζητήματα φίλων και συγγενών κοπάζουν, το ερωτικό παιχνίδι γίνεται ικανοποιητικότερο, πράγμα που διευκολύνει τα πράγματα στη σχέση σου.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Μες στην καλή χαρά ουσιαστικά, με ανούσιους προβληματισμούς κι ασχολίες όμως
Κάτι κουβέντες με τους δικούς σου και με τον εαυτό σου κάνεις στην αρχή της εβδομάδας. Είτε πρόκειται για τον προϋπολογισμό των σχεδίων σου, είτε για το πόσο καλύπτεσαι συναισθηματικά από χόμπι, φιλίες και ομαδικές δραστηριότητες, φορτίζεσαι. Τίθεται υπό αμφισβήτηση και το κατά πόσο η παλιά σου νοοτροπία και παρέες εξυπηρετούν, ασχέτως του ότι βασικά έχεις βολευτεί και τείνεις να γυρίσεις σε εκδοχές του εαυτού σου που έχεις ξεπεράσει. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη (13) δίνει πιο ανάλαφρο τόνο, καθώς μετακινεί την εστίαση των συζητήσεων και των σκέψεών σου σε πιο δημιουργικά, ερωτικά και διασκεδαστικά μονοπάτια. Περνάς καλύτερα με την οικογένεια, τα παιδιά, τον σύντροφο και τους φίλους σου, βλέπεις και κουβεντιάζεις με περισσότερο κόσμο. Στο τέλος της εβδομάδας, όμως, τείνεις να ξαναμπείς σε συγκρίσεις και σκέψεις τύπου «χάνω-κερδίζω» και «παίρνω τελικά αυτό που θέλω» για να καταλήξεις (ελπίζω) στο ότι δεν έχεις χρόνο κι ενέργεια να ασχολείσαι με ασημαντότητες. Εναλλακτικά επιβαρύνεις τον οργανισμό σου και το ανοσοποιητικό σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ή λιώνεις στο έξω ή σε διπλωματικές διαπραγματεύσεις σε σπίτι/γραφείο
Πολύ τρέξιμο και προβληματισμός για την καριέρα και τον εαυτό σου στην αρχή της εβδομάδας, με το αζημίωτο όμως. Αν μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις αφεθεί σε παλιούς φόβους, ζήλειες κι εγωισμούληδες στην κρεβατοκάμαρα και τις οικονομικές σου σχέσεις, θα έχεις αξιοποιήσει πλήρως τη συνθήκη, ενώ θα διαφυλάξεις τον εαυτό σου από άστοχες επαγγελματικές προτάσεις. Με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή στον Τοξότη (13) το πρόγραμμά σου ησυχάζει και η προσοχή σου μαζεύεται στα του γραφείου στη δουλειά, και στα του σπιτιού και της οικογενείας στην προσωπική σου ζωή. Αν δεν το ρίξεις στην πλάκα και φανατιστείς, το μενού έχει και μαλώματα για θέματα σκεπτικού και φιλοσοφίας, μαθημάτων και νομικές υποθέσεις. Στο τέλος της εβδομάδας ρεφάρεις με επικερδείς κουβέντες και συμφωνίες και την επιλογή σου να μείνεις στη νοοτροπία που σε υπηρετεί καλύτερα συναισθηματικά και οικονομικά, ασχέτως συγγενικών παρεμβολών. Έτσι χαλαρώνεις σε σχέση με τον σύντροφο και τα παιδιά σου, καθώς και με την ερωτική σου ζωή γενικότερα.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ικανοποίηση και συνοδές ενοχές απέναντι σε σπίτι και γραφείο
Ανοργανωσιές στα οικονομικά σου πασχίζεις να φέρεις βόλτα στην αρχή της εβδομάδας και για να προστατέψεις το συμφέρον σου ίσως γίνεις σκληρός ή επιθετικός απέναντι σε συνεργάτες. Στα προσωπικά σου σε έχει πιάσει ένας συνδυασμός ανασφάλειας και απληστίας, που μπορεί να σε κάνει πολύ ύπουλα εγωιστή, αν δεν προσέξεις. Δώσε έμφαση στο σεξ για να εκτονωθείς. Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη (13) εντείνει τους τρελούς ρυθμούς, αυξάνει τις μετακινήσεις και δίνει καλειδοσκοπική διάσταση στις κουβέντες και τις συναντήσεις σου. Παράλληλα ανοίγει την πόρτα για περισσότερο (ναι, ναι) έξω, εκδρομές και καινούριες δραστηριότητες. Στο τέλος της εβδομάδας βλέπεις ότι οι δημόσιες σχέσεις, οι διαπραγματεύσεις και το αλισβερίσι των ημερών τελικά λειτουργεί υπέρ σου και είσαι πιο κοντά στο να ικανοποιήσεις τις ερωτικές και οικονομικές σου ανάγκες. Καλό θα ήταν να το δεχτείς χωρίς ενοχές και να μην αισθανθείς ότι επειδή είσαι λίγο πιο γεμάτος πρέπει να συνεχίσεις να πιέζεσαι και να καταθέτεις γη και ύδωρ στο σπίτι και το γραφείο.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Πρόσεχε τα λόγια σου και το τι τρως
Βαριές κι όχι απαραίτητα ευχάριστες οι κουβέντες σου, όμως σίγουρα ειλικρινείς και εκ βαθέων. Απόφυγε να τροφοδοτήσεις όμως την αυτολύπηση και την αυτοδικαίωση για να μη φανείς ακραία εγωκεντρικός κι εαυτούλης στην επαγγελματική και προσωπική σου καθημερινότητα. Απόφυγέ το, έστω κι αν σε προκαλούν. Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη (13) ρίχνει τους τόνους, καθώς η σκέψη και οι κουβέντες σου στρέφονται σε πιο 
«άνετα» και χαλαρά θέματα, όπως τα ψώνια, το φαγητό, τα εκδρομικά και συγγενικά σχέδια. Δεν βλάπτουν και τα θετικά αποτελέσματα από τα οικονομικά σου σχέδια, που επίσης σε χαλαρώνουν. Όλα αυτά δε, δρομολογούν καλύτερα και τη σεξουαλική σου ζωή, χωρίς τις εντάσεις της προηγούμενης περιόδου. Στο τέλος της εβδομάδας αισθάνεσαι καλύτερα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πιο ικανοποιημένος και ποσοτικά και ποιοτικά, πράγμα που σε επιβεβαιώνει στην επιλογή σου να μείνεις ανοιχτός και να μην αποστασιοποιηθείς παρά τις δυσκολίες της προηγούμενης περιόδου. Και συνέχισε να είσαι πολύ προσεκτικός με το βάρος σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Καχυποψία και αμφιβολίες, που λύνονται με καλύτερη επικοινωνία
Προσπάθησε να περιορίσεις τις αμφιβολίες, την καχυποψία, τους φόβους και γενικώς την αίσθηση ότι χάνεις/θα χάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, στην αρχή της εβδομάδας. Κυρίως δε απόφυγε να σταματήσεις να ενδιαφέρεσαι και από άμυνα να γίνεις απόλυτος και εγωιστής στις σχέσεις με τα παιδιά, τον σύντροφο, στο φλερτ και σε κουβέντες για δημιουργικά πρότζεκτ. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου (13) ανακουφίζει την κατάσταση, κυρίως γιατί σου επιτρέπει να εκφράσεις τον όποιο προβληματισμό σου από μία θέση καλής θέλησης κι αισιοδοξίας κι έτσι να σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι από διάφορα ζητήματα. Παράλληλα τονώνει το χιούμορ, σου δίνει φρέσκες και πρωτοποριακές ιδέες και φέρνει στο διάβα σου ανθρώπους που σε βοηθούν να πας παρακάτω. Στο τέλος της εβδομάδας χρειάζεται να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στο πού καταλήγουν οι διαπραγματεύσεις και οι κουβέντες στη δουλειά, τις φιλίες και τα χόμπι σου. Είναι ευκαιρία να δεις πού χάνει η σταση σου, να είσαι πιο ανοιχτός στη διαίσθησή σου και τελικά να απορρίψεις το επιβλαβές.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Πολλή οργάνωση που δημιουργεί εντάσεις στο σπίτι και μέσα σου
Το μυαλό σου τείνει να μετατραπεί σε κομπιουτεράκι στην αρχή της εβδομάδας για να μπορέσεις να φέρεις βόλτα τους πολλούς υπολογισμούς που απαιτούν τα επαγγελματικά σου σχέδια και διάφορα ακαδημαϊκά και νομικά ζητήματα. Παρόμοιους υπολογισμούς κάνεις για τις εκδρομές, εξόδους και γενικώς τις φιλικές και συγγενικές δραστηριότητες της περιόδου. Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη (13) είναι ό,τι πρέπει για να δεις καθαρότερα ότι χρειάζεσαι περισσότερη κοινή λογική και καλή διάθεση και λιγότερο άγχος και επίμονες συγκρίσεις για να αποφασίσεις τι κρατάς και τι αφήνεις. Παράλληλα απόφυγε τα ψέματα, τις μισές αλήθειες, τις υπερβολές και γενικώς οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει τροφή για κουτσομπολιό και τελικά να σου δυσκολέψει τη ζωή. Ειδικά σε ό,τι αφορά συγγενείς. Στο τέλος της εβδομάδας αισθάνεσαι λίγο καλύτερα, αφού ασχολείσαι περισσότερο με τις φιλίες, τα χόμπι και τα μελλοντικά σχέδια με την ενθάρρυνση του συντρόφου ή εξαιτίας της ερωτικής σου ζωής. Χαλαρώνεις και σωματικά κι αισθάνεσαι λίγο καλύτερα, αν και γενικώς είσαι κάπως.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Νομίζεις ότι δεν μπορείς να συνδυάσεις απλά πράγματα
Στην αρχή της εβδομάδας το μυαλό σου είναι στην καριέρα σου και το πώς γίνεται να συνδυάσεις λεφτά και δημιουργικότητα, χωρίς να είσαι ιδιαίτερα αισιόδοξος. Στα προσωπικά σου δεν σου φαίνεται ότι σεξ, έρωτας, οικειότητα και χαρά δεν μπορούν να συμβαδίσουν. Προφανώς και είσαι υπερβολικός και τείνεις να επιδείξεις μονολιθική εμμονή στις απόψεις σου και να γίνεις επιθετικός ή, τουλάχιστον, (περισσότερο) είρων. Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη (13) μπορεί να μην περιορίζει την ξερωλίασή σου, όμως σου δίνει πίσω το χιούμορ σου και σε κάνει πιο διαλλακτικό κι ομαδικό. Παράλληλα η ερωτική σου ζωή, οι φιλίες, τα χόμπι, η σχέση με τα παιδιά σου εξισορροπούνται καλύτερα κι έτσι σου είναι ευκολότερο να δεις προς τα πού κατευθύνεσαι μελλοντικά. Στο τέλος της εβδομάδας έρχεται χείρα βοηθείας από το συγγενικό σου περιβάλλον και την οικογένειά σου, με ευεργετικό εφέ στην καριέρα, τον γάμο ή την κοινωνική σου υπόσταση. Καλό θα ήταν να μη γεμίσεις ενοχές και να είσαι ανοιχτός.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Ευχάριστες αλλαγές με πλήρη συνείδηση
Αλλαγή σκεπτικού, παρέας ή εκδρομικού προορισμού αντιμετωπίζεις στην αρχή της εβδομάδας για λόγους οικονομικούς κυρίως, συναισθηματικούς δευτερευόντως. Πάντως η αλλαγή είναι για το καλύτερο και σε βοηθάει να δεις τις ακρότητες στις οποίες τείνεις με τα χρήματα και τον τρόπο που τις δικαιολογείς. Ο Ερμής στον Τοξότη (13) σε βάζει σε σκέψεις για την καριέρα σου και τον γάμο σου και το πώς θα γίνει να ανανεώσεις και να βελτιώσεις την ποιότητά τους. Παράλληλα ανοίγει τον δρόμο για προτάσεις συνεργασίας που θα βελτιώσουν την καριέρα σου και θα σου ανοίξουν καινούρια πεδία. Στο τέλος της εβδομάδας βλέπεις ικανοποιητικές εξελίξεις σε νομικές, ακαδημαϊκές και συγγενικές υποθέσεις με την αίσια κατάληξη διαπραγματεύσεων, συμφέροντες διακανονισμούς και γενικώς με κουβέντες και συμφωνίες που σου ανοίγουν τον δρόμο για το καινούριο. Παράλληλα διευθετούνται ανοιχτά θέματα με τα αδέρφια και τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου και απολαμβάνεις περισσότερο τις γιορτινές διασκεδάσεις και δραστηριότητες. Τελικά είσαι ελεύθερος να δώσεις περισσότερο χρόνο, ενέργεια και χρήμα στα χόμπι, τα σχέδια, τις φιλίες σου.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Καρκίνε, η αυτολύπηση είναι το πιο άχρηστο συναίσθημα της ανθρώπινης φύσης. Μην...
Zarastro
Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 16.09.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 16.09.2021
Ζυγέ, όχι, η επιστροφή στο γνώριμο δεν είναι πάντα η σωστή επιλογή στα προσωπικά
Zarastro
Τα Ζώδια της Πέμπτης 16.09.2021
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5