1821 Digital Gallery
COSMIC TELEGRAM

Νεά Σελήνη στον Τοξότη

Νεά Σελήνη στον Τοξότη
Νέοι στόχοι, έστω κι υπερβολικοί
  • A-
  • A+
0

Η φετινή Νέα Σελήνη στον Τοξότη γίνεται απόψε και μπορεί κανείς να πει ότι εγκαινιάζει επισήμως την περίοδο των γιορτών! Από τη μία ανανεώνει την αισιοδοξία, την πίστη, το όραμα για το μέλλον και τα σχέδια για την προσωπική και επαγγελματική ζωή. Από την άλλη ωθεί σε επένδυση χρόνου και χρήματος σε εξόδους, χόμπι, χρόνο με φίλους κι άλλες ομαδικές δραστηριότητες που συμβάλλουν στην ανανέωση σε ατομικό επίπεδο ή σε ποιοτικότερες μελλοντικές σχέσεις.

Η διάθεση αυτή για βελτίωση, για το καινούριο και καλύτερο μπορεί να υποθάλψει τη λανθασμένη εκτίμηση της αξίας των γνωριμιών, προτάσεων, συζητήσεων και συναναστροφών της περιόδου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Καλό θα ήταν να έχει κανείς στον νου του ότι οτιδήποτε και οποιοσδήποτε υπόσχεται να αλλάξει τα πάντα στη ζωή του χωρίς να διαταράξει με κάποιον τρόπο την αίσθηση άνεσης και ασφάλειάς του ή τα οικονομικά του, έχει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι απάτη. Έτσι, λοιπόν, ένα μέτρο κοινής λογικής είναι σίγουρα μία καλή πρόληψη απέναντι σε μεγάλες υποσχέσεις που μπορεί να δοθούν είτε από ενθουσιασμό, είτε με διάθεση εξαπάτησης. Παρομοίως καλό θα ήταν να αποφύγει ο καθένας να δώσει ο ίδιος μεγάλες υποσχέσεις ή να πει ψέματα με την αίσθηση ότι έτσι θα διασφαλίσει κάτι καλύτερο μελλοντικά. Θα λειτουργήσει μόνο στιγμιαία και παροδικά. Το μόνο που χρειάζεται το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, για να είναι υπέροχο, είναι λίγος κοινός νους για να πιστοποιεί την ποιότητα των όσων θαυμαστών συμβούν και να προφυλάξει από άσχημα φινάλε και ανεπιθύμητες εκβάσεις.

Κριός
Φρόντισε να κανονίσεις όσες διασκεδάσεις, ταξίδια, σεμινάρια και γενικώς καινούρια πράγματα μπορείς να χωρέσεις στο πρόγραμμά σου χωρίς να χρειαστεί να παραμελήσεις τις ευθύνες σου σε καριέρα και γάμο. Αν χρειάζεται να πεις ψέματα για να το κάνεις, μην το κάνεις.

Ταύρος
Κάνε την επένδυση χρόνου και χρήματος που απαιτείται στην προσωπική κι επαγγελματική σου ζωή, ειδικά αν οδηγεί σε κάτι καινούριο. Η ασάφεια ως προς το τελικό σχέδιο, ωστόσο, ή τα σχετικά ψεματάκια κοστίζουν σε συναίσθημα και χρήμα

Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας
Τα ζώδια της εβδομάδας

Δίδυμοι
Αξιοποίησε τον αέρα ανανέωσης στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις, χωρίς όμως να παραμελείς/αμφισβητείς τους σχετικούς σου στόχους. Παράλληλα προσπάθησε να μην κλείσεις και να μην αποστασιοποιηθείς λόγω ανασφάλειας, καχυποψίας και ζήλειας.

Καρκίνος
Φρόντισε την υγεία σου και καλοδέξου την ανανέωση στην καθημερινότητά σου στο σπίτι και τη δουλειά και ξεφόρτωσε κάποιες ευθύνες που δεν είναι δικές σου σε σχέση και συνεργασίες. Υπερβολές σε αλκοόλ και συγγενικό δράμα να αποφευχθούν γιατί αποπροσανατολίζουν.

Λέων
Διασκέδαση, δημιουργικότητα, φλερτ, χρόνος με τα παιδιά και με τον έρωτα της ζωής σου, ό,τι σε ανανεώνει και σε εκφράζει, επιβάλλεται. Δες καλύτερα τις προτεραιότητες της ρουτίνας σου, λοιπόν, και μην παραλύεις από συναισθηματικό και οικονομικό φόβο.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής
Τα Ζώδια της Παρασκευής

Παρθένος
Ανανεώσου στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε πρόκειται για διακόσμηση, είτε παίρνοντας πιο ελαφριά το οικογενειακό δράμα. Περνάς καλύτερα μόλις πιστέψεις ότι είναι δυνατό. Μην ακούς τα μεγάλα λόγια σε σχέση και συνεργασίες.

Ζυγός
Καλοδέξου τις εκδρομές, τις γνωριμίες και φρέσκες προτάσεις και συζητήσεις, και γενικώς πάρε τους δρόμους για να μετριαστεί και η υπέρμετρη προσπάθεια σε σπίτι και γραφείο και να προστατέψεις τη σχέση από τη ρουτίνα. Πρόσεξε την υγεία σου λίγο παραπάνω.

Σκορπιός
Μείνε ανοιχτός σε νέες καταστάσεις που φέρνουν μεγαλύτερη αφθονία οικονομικά και συναισθηματικά. Μην το παρατραβάς με τις γιορτινές υπερβολές σε αλκοόλ, φαγητό και διασκέδαση, όσο καλά κι αν περνάς, για να διαφυλάξεις την υγεία και την επαγγελματική ροή.

Τοξότης
Εξάσκησε την ποιότητα της αισιοδοξίας και της καλής θέλησης, αξιοποίησε τις ωραίες ιδέες σου. Εγκατάλειψε φανατισμό, υπερβολή, φιγούρα και ανευθυνότητα. Μην επιτρέπεις στο οικογενειακό δράμα να επιβαρύνει τη σχέση με παιδιά και σύντροφο.

Αιγόκερος
Μην επιμηκύνεις και μη συντηρείς ό,τι η λογική σου σού λέει ότι πρέπει να φύγει από τη μέση. Έτσι ξαλαφρώνεις και ψυχολογικά και σωματικά, βελτιώνεται και η υγεία σου. Το να ωραιοποιείς καταστάσεις στο σπίτι και το γραφείο, ή τα ψεματάκια, δεν βοηθούν.

Υδροχόος
Δώσε τον χρόνο που επιθυμείς στις φιλίες, τα χόμπι, τις ομαδικές δραστηριότητες και στα σχέδια για το νέο έτος, για να βάλεις τάξη στο τι αφήνεις τι κρατάς και περιορίσεις το άγχος/φόβο. Μείνε ανοιχτός σε προτάσεις κι άτομα που δεν είναι απολύτως βολικά/συμφέροντα.

Ιχθύες
Απόλαυσε την ανανέωση και τις διευκολύνσεις σε επίπεδο καριέρας, γάμου και κοινωνικού στάτους και μην αντιδράς, αν δεις ότι επηρεάζονται τα σχέδια, οι φιλίες και τα χόμπι σου. Μην μπαίνεις στον πειρασμό να εξαπατήσεις οικονομικά ή συναισθηματικά.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.01.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.01.2021
Υδροχόε, τα ξημερώματα ο Ήλιος επιστρέφει στο ετήσιό του «ταξίδι» στο ζώδιό σου...
Zarastro
Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.01.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5