Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας
ΤΕΥΧΟΣ 679
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας

Σκορπίε, αποφάσισε ποιους θα κρατήσεις και ποιους όχι στη ζωή σου!

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ξεφορτώνεσαι το πρόβλημα και βρίσκεις μία κάποια ισορροπία στις σχέσεις σου
Γίνονται απροσδόκητες αλλαγές σε παρέες και εξωεπαγγελματικές ασχολίες ή στα σχέδιά σου γιατί αισθάνεσαι ότι πήγαινες πίσω. Ο κυβερνήτης σου Άρης στους Ιχθύες (16) εγκαινιάζει φάση ενδοσκόπησης και αναζήτησης του πώς μπορείς να διασώσεις τις πιο τρυφερές, αισθαντικές, εκφραστικές και καλλιτεχνικές σου πλευρές. Χρειάζεσαι πιο εναλλακτικές ασχολίες για να αποφύγεις αλκοόλ, ουσίες, υπερβολικό φαγητό και κλάμα (κυριολεκτικό ή μεταφορικό) και να μη χάσεις τον ύπνο σου. Δοκίμασε εναλλακτικές προσεγγίσεις για τη σωματική και ψυχολογική υγεία, με έμφαση στη χαλάρωση. Επιπλέον να ’σαι επιφυλακτικός με όσα ακούς γιατί κουτσομπολιά, ανακρίβειες και ψέματα οργιάζουν και δεν χρειάζεται να εντείνουν τις φοβίες και τα σενάριά σου. Η ορθόδρομη Αφροδίτη (16) σε βοηθά να αποκαταστήσεις τις αναγκαίες ισορροπίες σε σχέση και συνεργασίες και εκπαραθυρώνει αποφασιστικά ό,τι και όποιον δεν πέρασε τον έλεγχο ποιότητας. Παράλληλα ξεμπλοκάρει τη ροή του συναισθήματος και του χρήματος. Με τον ανάδρομο Ερμή (17) χρειάζεται να ξανασχοληθείς με νομικές, ακαδημαϊκές και συγγενικές υποθέσεις που θεωρούσες λήξασες, καθώς οι συνεννοήσεις που είχες κάνει τρίζουν. 


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Πάνω που φτιάχνει η ρουτίνα σου, μπερδεύεται η ερωτική σου ζωή
Πάλι προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα στην καριέρα και τον γάμο σου και να παίξεις ομαδικά στην αρχή της εβδομάδας, όμως απλώς ξανανοίγεις υποθέσεις που πραγματικά πρέπει να μείνουν κλειστές και πίσω σου. Ευτυχώς με το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύες (16) και την ορθοδρόμηση του κυβερνήτη σου Αφροδίτης (16), ξαναβρίσκεις τα πατήματα και τις ισορροπίες σου στην προσωπική κι επαγγελματική σου ρουτίνα. Σταματάς να γίνεσαι κομμάτια για όλα και για όλους κι αισθάνεσαι καλύτερα σωματικά καθώς αντιλαμβάνεσαι τι χρειάζεσαι σε διατροφή, άσκηση και περιποίηση για να αισθάνεσαι όμορφα. Δεν χρειάζεται να φρικάρεις με ό,τι έχεις κάνει λάθος και χρειάζεται συμμάζεμα. Αντιθέτως άκου το θέλω σου και δώσε βάση στον χρόνο με φίλους, σε ευχάριστες ασχολίες και σχέδια που άφησες στη μέση και σε βοηθούν να εκφραστείς. Με την αναδρομή του Ερμή (17) περιμένεις πρόσκαιρα έξοδα για διακανονισμούς, διατροφή ή επένδυση. Ταυτόχρονα η ερωτική σου ζωή σκοντάφτει σε μισές αλήθειες, δύσκολη επικοινωνία και την επιστροφή σε παλιότερο σκεπτικό σου που δεν εξυπηρετεί πλέον.


Σχετικα
Δίας στον Τοξότη
Δίας στον Τοξότη

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Αντιλαμβάνεσαι πως είσαι χαρούμενος μα τείνεις να γίνεις θύμα των συνηθειών σου
Μπορεί να κυνηγάς το διαφορετικό σε παρέα και ιδέες και να το καταφέρνεις θεωρητικά, όμως πρακτικά διαγράφεις ένα πισωγύρισμα στις φιλίες και τις ομαδικές σου δραστηριότητες, καθώς και σε ό,τι σχεδιάζεις ή εγκαινίασες για το μέλλον. Το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύες (16) και η Αφροδίτη ορθόδρομη (16) σε βοηθούν να διακρίνεις τι έχει αξία και χρειάζεται να κυνηγήσεις. Μετά από τη βουτιά στο παρελθόν, αντιλαμβάνεσαι πού είναι η καρδιά σου στον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τη σχέση με τα παιδιά σου. Ταυτόχρονα επιδιώκεις καλύτερη ποιότητα στην καριέρα και τον γάμο (ή τους κοινωνικούς σου στόχους) και με μπούσουλα τα σχέδιά σου, το πώς θα ήθελες να διαμορφώνεται ο ελεύθερος χρόνος σου και με ποιους να συναναστρέφεσαι, κλείνεις πόρτες. Η αναδρομή του κυβερνήτη σου Ερμή στον ζωδιακό σου άξονα (17) προειδοποιεί να μην αφήσεις την επικοινωνία να υποβαθμιστεί σε γενικότητες, υπεκφυγές και κενές υποσχέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, για να διαφυλάξεις παγιωμένες νοοτροπίες και συνήθειες του οικογενειακού σου κύκλου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Πέμπτης
Τα Ζώδια της Πέμπτης

Βελτιώσεις, όμως τόσο μακριά από αυτό που ονειρεύεσαι
Έχε τον νου σου για ανώμαλες εξελίξεις σε σχέση με τα λεφτά της δουλειάς σου, αφού καλείσαι να δώσεις περισσότερα και καθυστερεί ό,τι περιμένεις. Πάντως ο Άρης στους Ιχθύες (16) σε βοηθά να γίνεις πιο διαλλακτικός κι ευέλικτος και σου ανοίγει πόρτες, οπότε το άγχος σου μειώνεται. Ταυτόχρονα σου ανοίγει την όρεξη για έξω, παρέα και ποτό, αλλά με απώτερο, σοβαρότερο στόχο. Η κατάσταση στο σπίτι βελτιώνεται αισθητά με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης (16) και όλοι φαίνεται να θέλουν να βγει συνεννόηση. Κι αν καλυτερεύει το κλίμα, δεν ικανοποιείσαι γιατί βλέπεις πόσο απέχει η κατάσταση από αυτό που ονειρεύεσαι. Η μπάλα παίρνει και στην καριέρα σου, την οποία βλέπεις με πιο κριτικό μάτι. Η αναδρομή του Ερμή (17) δεν σ’ αφήνει να ασχοληθείς όπως θα ήθελες με την ανανέωση της ρουτίνας σου και του προσωπικού σου προγράμματος. Σε προσωπικό επίπεδο η επικοινωνία με τα αδέρφια σου δυσκολεύει λόγω ανοιχτών υποθέσεων, ενώ επαγγελματικά συμφωνίες που έχεις κάνει διακυβεύονται λόγω εκκρεμοτήτων και παραλείψεων.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Η πολλή απόσταση και άνεση βλάπτει τη σχέση και τις συνεργασίες
Παρα-αποστασιοποιείσαι σε σχέση και συνεργασίες στην αρχή της εβδομάδας λόγω οικογενειακών υποθέσεων, μαθημάτων ή απλώς επειδή περνάς καλά. Πρόσεξε μη σε πάει πίσω αυτή η στάση και σου χαλάσει ευκαιρίες, ανοίγματα και τακτοποιήσεις που έχουν ήδη γίνει. Με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης (16) και τον Άρη στους Ιχθύες (16), το μυαλό σου και τα λόγια σου αρχίζουν να έχουν σχέση και να συμβάλλουν στην καλύτερη επικοινωνία. Βλέπεις βέβαια και κάποιες διαπραγματεύσεις και υποθέσεις που αφορούν τα αδέρφια σου να τελειώνουν και κάποιες γνωριμίες να λήγουν άδοξα. Απόλαυσε την ανεβασμένη σου λίμπιντο και φρόντισε να μην παραδοθείς άνευ όρων σε φανταστικά σενάρια ζήλειας κι εγκατάλειψης, γιατί ο δείκτης φοβίας και δράματος ανεβαίνει. Η αναδρομή του Ερμή (17) ξανανοίγει κουβέντες για δημιουργικά πρότζεκτ που είχες στα σκαριά. Σε προσωπικό επίπεδο, βρίσκεσαι να κουβεντιάζεις με φίλους ή να συνομιλείς με παλιούς έρωτες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή για πεζότερους και σεξουαλικότερους λόγους. Ταυτόχρονα δυσκολεύει η επικοινωνία με τα παιδιά σου όσο δεν ανοίγεις το μυαλό σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ψυχολογική κούραση και αδιευκρίνιστο κλίμα στο σπίτι και το γραφείο
Με τα πάρα πολλά που έχεις να κάνεις για τους άλλους και για τον εαυτό σου, αρχίζεις και τα παίζεις ψυχολογικά, ενώ παράλληλα το κέρδος δεν είναι αντίστοιχο. Πάντως παίρνεις χρήματα που περίμενες κι αυτό είναι κάτι. Η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης (16) και ο Άρης στους Ιχθύες (16) δίνουν ένα σπρωξιματάκι στη λίμπιντό σου. Αυτό πρόσεξέ το, ιδιαίτερα αν για να το εξυπηρετήσεις πρέπει να πεις ψέματα ή να κάνεις ότι δεν βλέπεις την πραγματικότητα. Συναισθηματικά, βλέπεις, είσαι κάπως ευάλωτος, ακόμη κι αν νομίζεις το αντίθετο και οι ανασφάλειές σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε παραχωρήσεις που δεν είσαι έτοιμος να κάνεις. Η αναδρομή του κυβερνήτη σου Ερμή (17) σηματοδοτεί μία περίεργη περίοδο στο σπίτι, καθώς υπάρχει διάθεση να βρεθεί άκρη σε οτιδήποτε αφορά οικογένεια και γονείς ή ντουβάρια και κτήματα, όμως κανείς δεν θέλει τελικά να φύγει από αυτό που πιστεύει κι έτσι μπαίνεις εσύ στον πειρασμό να κάνεις μια αταίριαστη υποχώρηση. Στο γραφείο παρομοίως, ο σκοπός δεν πρέπει να αγιάσει τα μέσα.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Τα ερωτικά σου σε μπερδεύουν, μέχρι που αναγνωρίζεις τι θέλεις
Ηλεκτρισμένες οι καταστάσεις στα ερωτικά σου και στην αρχή της εβδομάδας, καθώς ο σύντροφος (νυν ή επίδοξος) πάει να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού και στη φόρα βγαίνουν όλες οι ανασφάλειες και ατέλειες της σχέσης. Πάντως η επιστροφή σε ορθή πορεία του κυβερνήτη σου, Αφροδίτης (16) σε ανακουφίζει επαρκώς, αφού σε βοηθά να συγκεκριμενοποιήσεις τις πιο ουσιαστικές σου ανάγκες και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στα ερωτικά σου. Σε επίπεδο δουλειάς, «ακολούθησε το χρήμα» καθώς η στάση «υπεράνω» τείνει να έχει διαβρωτικά αποτελέσματα στις συνεργασίες σου. Άλλωστε η δημιουργικότητα και το θεωρητικό κομμάτι δεν θα λείψει με την είσοδο του Άρη στους Ιχθύες (16). Εσύ εστιάσου στο πρακτικό, γιατί αυτή είναι η ανάγκη. Η τροπή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία (17) υποσκάπτει συμφωνίες και διαπραγματεύσεις που κάνεις με εξωτερικό και καθυστερεί ή ματαιώνει πράγματα. Παράλληλα δυσχεραίνει τις επιμορφωτικές σου δραστηριότητες, τις μετακινήσεις και επικοινωνίες εν γένει. Για κερασάκι στην τούρτα ξανανοίγει συγγενικές υποθέσεις, κυρίως με τα αδέρφια σου, για λύση όμως πια.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αποφασίζεις τι κρατάς και τι διώχνεις από έρωτες και δημιουργικές ασχολίες
Τα της δουλειάς και της υγείας σού δημιουργούν μία αναστάτωση στο σπίτι και μέσα σου, καθώς βλέπεις ότι η επιμονή σου να κρατάς αποστάσεις και να το παίζεις ανεξάρτητος δυσκολεύει τα πράγματα και δεν σε βοηθά να υποστηρίξεις τις πρωτοβουλίες σου. Η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης (16) και ο Άρης στους Ιχθύες (16) σε αναγκάζουν να συμμαζέψεις τα άπλυτα των ερωτικών σου, κλείνοντας μία και καλή ό,τι σε κυνηγά από το παρελθόν και περιορίζοντας το παρασκήνιο και τους χειρισμούς στο παρόν. Άλλωστε η καθημερινότητά σου σού προσφέρει ευκαιρίες για φλερτ αν είσαι ελεύθερος και για ρομαντικές, διαφορετικές και τρυφερές εκδηλώσεις αν είσαι δεσμευμένος. Αν αυτά λείπουν, σου είναι πολύ ευκολότερο να συγχωρέσεις και να δώσεις οριστικό τέλος. Ο ανάδρομος Ερμής (17) σηματοδοτεί έξοδα για επενδύσεις και σχέδιά σου, καθώς και για εξωεπαγγελματικές ασχολίες, διακανονισμούς, διατροφές, τα οποία προς στιγμήν σε ξεβολεύουν. Δεν πρέπει ωστόσο να σε ανησυχήσουν, καθώς το θέμα των οικονομικών σου είναι γενικά καλά.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Λόγια που αναστατώνουν, πληγώνουν και παρεξηγούνται, αν δεν είσαι στην τρέλα
Τα πολλά και μεγάλα λόγια βλάπτουν σοβαρά τον έρωτα στην περίπτωσή σου και γι’ αυτό καλό θα είναι και να μην τα πεις και να μην τα πολυακούσεις, αν σου τύχουν. Επίσης φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε οποιαδήποτε κουβέντα με τα αδέρφια ή τα παιδιά σου. Η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης (16) απελευθερώνει χρόνο για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και τα σχέδιά σου. Αφήνεις βέβαια κάποια πίσω. Παράλληλα βοηθά το ξεκαθάρισμα στο φιλικό σου περιβάλλον έστω και με μαλωματάκια με το γάντι. Την προσοχή σου στο τι γίνεται στο σπίτι σου με το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύες (16), καθώς ο σύντροφος και τα παιδιά σου γίνονται αφορμή για ρεσιτάλ χειρισμών και δραμάτων που δεν σε αφήνει ανέπαφο. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου (17) δεν βοηθά ιδιαίτερα την κατάσταση καθώς δεν σου επιτρέπει να εκφραστείς όπως θα ήθελες, ενώ παράλληλα περιορίζει το σκεπτικό σου και σε κάνει να φανατίζεσαι, επειδή αισθάνεσαι ότι σύντροφος ή συνεργάτες πάνε να σε φιμώσουν.
________________________________________________

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ξεχωρίζουν οι αμνοί από τα ερίφια σε καριέρα και προσωπική ζωή
Τα έξοδα συνεχίζονται σε βαθμό που δεν περίμενες και αυτό αναζωπυρώνει τις γνωστές γκρίνιες, μαλώματα και προβλήματα στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Τουλάχιστον στην καριέρα σου αποκαθίστανται οι ισορροπίες και η δημιουργικότητά σου αρχίζει να έχει πρακτικό αντίκρισμα με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία (16). Και στον γάμο σου (με δυσκολία) καταφέρνεις να ακούσεις και την ανάγκη του συντρόφου σου και οι πιο ανάλαφρες ασχολίες που προσθέτεις στο μείγμα πιάνουν τόπο. Αν είσαι ελεύθερος βλέπεις αν τα φλερτ και οι έρωτες του τελευταίου διαστήματος έχουν μέλλον. Το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύες (16) σε κοινωνικοποιεί και αποτελεί καλό αντίβαρο στην υποβόσκουσα μούχλα και εσωστρέφεια της περιόδου. Παράλληλα σου χαρίζει την ευελιξία και την ενσυναίσθηση που χρειάζεσαι για να φροντίσεις καλύτερα τα πάρε δώσε και τις διαπραγματεύσεις της περιόδου, ιδίως με τα αδέρφια σου. Η αναδρομή του Ερμή (17) σε κάνει επιρρεπή σε άστοχες σκέψεις κι εκτιμήσεις και σε βάζει στον πειρασμό να δώσεις ευκαιρίες εκεί που δεν αξίζουν.
________________________________________________

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Μην ακούς τις κακές γλώσσες και μη χαλαρώνεις λόγω κερδών
Καλό είναι να γίνεις λίγο αναίσθητος σε ό,τι φτάνει στα αυτιά σου και για κανέναν λόγο να μην το πάρεις προσωπικά. Παρεξηγήσεις, υπερβολική ειλικρίνεια (ναι, υπάρχει) και επαναστατικές διαθέσεις κάνουν ένα μείγμα που αναστατώνει τις συναλλαγές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Πάντως η ορθόδρομή Αφροδίτη (16) σου φτιάχνει τη διάθεση και αντιθέτως δουλεύει για την αποκατάσταση των ισορροπιών στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παράλληλα σε υποστηρίζει στις επιμορφωτικές, ακαδημαϊκές και νομικές σου δραστηριότητες και ανοίγει τον δρόμο για να κινηθούν ευκαιρίες και ανοίγματα που παρουσιάστηκαν το προηγούμενο διάστημα. Ο Άρης στους Ιχθύες (16) εφιστά τη σύνεση στα οικονομικά σου και κυρίως μια προσπάθεια να ξέρεις πού ξοδεύεις και τι, καθώς τείνεις να χάσεις την μπάλα. Εκδρομές, επισκευές μηχανημάτων και συμφωνίες που ματαιώνονται, έχουν το κόστος τους και δεν χρειάζονται έξτρα σπατάλη. Ο ανάδρομος Ερμής (17) υποδεικνύει την ανάγκη να προσπαθήσεις για ισορροπία ανάμεσα στα ερωτικά σου και τις φιλίες σου, καθώς τείνεις να παραμελήσεις τον κύκλο και τα χόμπι σου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Γεμίζεις ενέργεια και δρας σε πολλές κατευθύνσεις για να βρεις ισορροπία
Την υγεία και τα μάτια σου στην αρχή της εβδομάδας για να μην αρχίσεις να αιμορραγείς χρήμα κι ενέργεια για να αποκαταστήσεις την ισορροπία. Αν δε έχεις ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις, ξαναέρχονται στην επιφάνεια σαν να μην τις έχεις τακτοποιήσει. Στο πλευρό σου η ορθόδρομη Αφροδίτη (16) που εγγυάται ότι οι διακανονισμοί και συμφωνίες που γίνονται είναι τελειωτικοί και δίκαιοι, έστω κι αν αρχικά βάζεις το χέρι στην τσέπη. Οι ερωτικές (σεξουαλικές) γνωριμίες ή επανασυνδέσεις της περιόδου ξεκαθαρίζουν και παραμένουν μόνο όσοι καθησυχάζουν τις πραγματικές σου ανησυχίες και σέβονται το βάθος σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου σού δίνει την ενέργεια που στερήθηκες το τελευταίο διάστημα και σου χαρίζει ευελιξία, προσαρμοστικότητα καθώς και την ικανότητα να διευρύνεις την γκάμα της δράσης σου και να κυνηγήσεις όλα αυτά που επιθυμείς. Χρειάζεται δράση για να μη σε ταλαιπωρήσεις με σωματική υπερδιέγερση. Ο ανάδρομος Ερμής (17) συγκρατεί τις εξελίξεις στις συνεργασίες σου και ανοίγει την απόσταση ανάμεσα στη θεωρία και την πράξη


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Exclusives 2019
Exclusives 2019
Αστρολάβος - Δεξαμενή
20.09.2019
Exclusives 2019
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5