1821 Digital Gallery
Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού: Αναζητώντας μανιωδώς την ικανοποίηση μέσω του άλλου
COSMIC TELEGRAM

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού: Αναζητώντας μανιωδώς την ικανοποίηση μέσω του άλλου

Δείτε ποια θα είναι η επίδρασή της σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής κάθε ζωδίου

Όπως κάθε διέλευση από το ζώδιο του Ζυγού, έτσι και η σημερινή Νέα Σελήνη φέρνει στο προσκήνιο το ζήτημα των αντιθέτων, της αμφιταλάντευσης, της επιδίωξης της ισορροπίας και της ορθής σχέσης. Το γεγονός ότι ο ωροσκόπος της με συντεταγμένες Αθήνας βρίσκεται επίσης στον Ζυγό, δίνει επιπλέον έμφαση στο παραπάνω μοτίβο. Οι ενέργειες της Νέας Σελήνης δίνουν τον τόνο του μήνα που ακολουθεί, με αποκορύφωση την στιγμή της Πανσελήνου και φθίνουσα πορεία από εκεί και μετά κι ως την επόμενη Νέα Σελήνη.

Η Νέα Σελήνη αυτή ανανεώνει την επιθυμία για σχέση, για να λειτουργεί κανείς από κοινού με κάποιον άλλον. Σε επαγγελματικό επίπεδο μιλάει για διαπραγμάτευση συμφωνιών, συνεργασία, ομαδικότητα. Γενικά, ο θεμελιώδης τόνος της είναι αρμονία, ησυχία, δικαιοσύνη, αμοιβαίος συμβιβασμός, συμμόρφωση ως προς τους κανόνες που είναι για το κοινό καλό και εστίαση στον απέναντι. Ωστόσο, η επιθυμία για όλα τα παραπάνω γίνεται βίαιη και φτάνει κανείς να τα επιδιώκει σχεδόν νευρωτικά αποκλειστικά για την προσωπική του ικανοποίηση.

Η αναζήτηση της ικανοποίησης και της εξισορρόπησης (κυρίως συναισθηματικής ή οικονομικής) μέσα από κάποιου είδους σχέση ή σύμπραξη είναι απολύτως αθώα και θεμιτή. Το πράγμα αρχίζει να περιπλέκεται όταν ο καθένας αναζητά τον άλλον ή τους άλλους μόνο και μόνο για να τους βάλει να παίξουν τους ρόλους που αυτός χρειάζεται. Αυτό είναι καλά κρυμμένο γιατί παίρνει τη μορφή και την ένταση κεραυνοβόλου έρωτα, αδημονούσας επιστροφής σε γνωστή και βολική αγκαλιά, πρότασης που δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ή δεύτερης ευκαιρίας να συμμετέχει σε κάτι μοναδικά συμφέρον και αξιόλογο.

Μετά τον αρχικό ηλεκτρισμό, ενθουσιασμό και πάθος, καλό θα ήταν να είναι κανείς έτοιμος να διακρίνει πόσο του δυσκολεύουν τη ζωή οι προσπάθειες να ελέγξει πλήρως τις σχέσεις του και να τις προσαρμόσει στο συμφέρον του. Όταν κανείς κινείται βάσει των φόβων, της ζήλειας, της ανασφάλειας, της δυσπιστίας και της αμφιβολίας χρειάζεται τεράστια συναισθηματική δαπάνη που περιπλέκει πολύ την καθημερινότητά και πιθανώς έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 23.01.2022
Τα Ζώδια της Κυριακής 23.01.2022

Σε επαγγελματικό επίπεδο, καλό θα ήταν η επένδυση για το μέλλον να γίνεται όντως σε κάτι μελλοντικό. Προς το παρόν ακόμη και λίγο πολύ γνωστά αντικείμενα και προσεγγίσεις παραμένουν κερδοφόρα. Δεν εμποδίζουν ούτε οι ατέλειες στην καθημερινή εργασία, την ακρίβεια, τις πρακτικές λεπτομέρειες. Μόνο προς το παρόν όμως, καθώς η τσαπατσουλιά, η διάθεση για εξαπάτηση και η πρόθεση να στραγγίξει κανείς μέχρι θανάτου μία καλή ιδέα αντί να την εξελίξει, θα αποτελέσουν τεράστιο εμπόδιο σε κάθε μελλοντικό σχέδιο.

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού

Η επίδραση της Νέας Σελήνης φορτίζει συγκεκριμένους τομείς της ζωής κάθε ζωδίου:

Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 22.01.2022
Τα Ζώδια του Σαββάτου 22.01.2022

Κριός
Η Νέα Σελήνη στο ζωδιακό σου άξονα φέρνει σχέση, γάμο ή το πώς θα βρεθείς ζευγαρωμένος αν είσαι single, σε πρώτο πλάνο στο μυαλό σου. Να θυμάσαι ότι η ψευδής διαφήμιση σίγουρα δεν εγγυάται κάποια γνωριμία της προκοπής ή κάποια συνέχεια της προκοπής. Σιδερώνοντας επιφανειακά κάθε ατέλεια, ετοιμάζεις δυσάρεστες εκπλήξεις στον απέναντι. Αν δε, κάνεις την επιλογή σου με γνώμονα το κρεβάτι ή από θέση ανασφάλειας, μην περιμένεις κάποια θαυμαστή μεταμόρφωση μετά.

Ταύρος
Για να βρεις την ισορροπία και τη συναίνεση που αναζητάς στο πρόγραμμά σου (δουλειά, διατροφή, άσκηση, υγεία), κοίταξε μπροστά, κάνε τις αλλαγές που συνειδητοποιείς ότι χρειάζεσαι σε επίπεδο παρέας, δραστηριοτήτων, ακόμη και παραστάσεων και μην ανησυχείς αν αυτό θα ταράξει τα νερά σε σπίτι και γραφείο. Μην χρησιμοποιήσεις αυτή την αναταραχή και αλλαγή σαν δικαιολογία για να γίνεις καχύποπτος, κακούλης και εγωιστής σε σχέσεις και συνεργασίες.

Δίδυμοι
Αν θέλεις να απολαύσεις εξόδους, γνωριμίες και κλασσικό άραγμα με τους συνήθεις ύποπτους (φίλους, συγγενείς, παιδιά, σύντροφο) χρειάζεται πρώτα να φροντίσεις υποχρεώσεις, αγγαρείες και να βγάλεις από τη μέση σχετικά έξοδα, ειδάλλως το μυαλό σου θα είναι αλλού. Παρομοίως μπορούν να σε αγχώσουν ζητήματα δουλειάς και υγείας. Μην κάνεις το λάθος να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου και να κρύψεις υπαρκτά προβλήματα κάτω από το χαλί.

Καρκίνος
Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τα παιδιά και τον σύντροφό σου χωρίς να κάνεις ότι δεν βλέπεις ό,τι θέματα μπορεί να υπάρχουν. Θα σε βοηθήσει το να ασχοληθείς με το τι συμβαίνει τώρα, αντί να μηρυκάζεις παρελθοντικά συμβάντα ή τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να επιμείνεις στην επιφανειακή ηρεμία και στάση «όλα καλά» στο σπίτι και μέσα σου, αφού οι σχέσεις σου απαιτούν μια πιο κοντινή ματιά.

Λέων
Είσαι σε ιδιαίτερα επικοινωνιακή και κοινωνική διάθεση, ωστόσο είναι λίγο δύσκολο να κρατήσεις τις συναναστροφές σου όσο ευχάριστες κι ανάλαφρες θα ήθελες. Υπάρχουν σοβαρά θέματα στο σπίτι, το γραφείο (και κυρίως μέσα σου) που αναστατώνουν το πρόγραμμα και τις συνήθειές σου και μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις επαγγελματικές και προσωπικές ασυνεννοησίες να βγάλουν τον χειρότερο σου εαυτό στους πλέον οικείους σου.

Παρθένος
Μπορεί να θέλεις να κρατήσεις τα πράγματα όπως είναι και να βλέπεις το μέλλον σου παρόμοιο και με τους ίδιους ανθρώπους γύρω σου, ωστόσο η αλλαγή στο τι πλέον σε ευχαριστεί και σε κάνει χαρούμενο είναι αξιοσημείωτη και δύσκολο να την αγνοήσεις. Αποδέξου τις αλλαγές στο φλερτ, τις εξόδους, την διασκέδαση, την επικοινωνία με τα παιδιά και τον σύντροφό σου, ακόμη κι αν προς στιγμήν δημιουργεί δυσαρμονία. Εστιάσου στα συναισθηματικά και οικονομικά οφέλη.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου υπογραμμίζει το ενδιαφέρον σου για τις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς τα σχέδιά σου περιστρέφονται γύρω από καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή, ιδανικά μέσα από συνεργασίες και μία ποιοτική σχέση. Ωστόσο, η δυσκολία σου να αποχωρήσεις από το γνωστό μονοπάτι της συναισθηματικής και οικονομικής ελεγκτικότητας αποτελεί σαθρό θεμέλιο και θα σε παρασύρει εύκολα στις γνωστές απώλειες και παραχωρήσεις.

Σκορπιός
Η πράξη και η θεωρία τρίβονται μεταξύ τους όσον αφορά την καριέρα και την κοινωνική σου ζωή. Πασχίζεις να κλείσεις με τον καλύτερο τρόπο σχέσεις με παρέες, συγγενείς, ακαδημαϊκά κι επαγγελματικά περιβάλλοντα, ωστόσο η προσπάθειά σου να κρατήσεις τις ισορροπίες σού προξενεί άγχος και θλίψη. Καλύτερα να αποδεχτείς ότι σε αυτά δεν υπάρχουν ημίμετρα, ούτε ανάγκη για ψέμα και υποκρισία. Μη διαιωνίζεις άχρηστες σχέσεις ηδονιζόμενος στην αυτοκαταστροφή ή τον έλεγχο που ασκείς.

Τοξότης
Είσαι ήδη δυο-τρία ή δεκατρία καρέ παρακάτω στη ζωή σου και σε απασχολεί πώς θα γίνει οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις να δουλέψουν υπέρ σου, είτε υποστηρίζοντας τα σχέδιά σου, είτε τις εξωεπαγγελματικές σου ασχολίες. Κι ενώ ακόμη και σε επίπεδο χρηματοδότησης βρίσκεις αυτό που θέλεις, λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο που είναι οι τρύπες που έχεις ήδη αφήσει ανοιχτές. Κάνε καλύτερη διαχείριση χρημάτων και πρόσεξε τα μαγειρέματά σου.

Αιγόκερως
Δύσκολο να κρατήσεις τα προσχήματα κι ένα ευχάριστο, συναινετικό κλίμα στην καριέρα και τον γάμο σου όταν διέρχεσαι τόσο σημαντικές αλλαγές σε ατομικό επίπεδο. Σχέδια, ασχολίες και κοινωνικοί κύκλοι στους οποίους σε εμπλέκει το φλερτ, η σχέση ή η δουλειά σου σού ασκούν τεράστια πίεση. Όσο πιο ευλύγιστος είσαι, τόσο το καλύτερο για σένα. Φρόντισε να μην κολλάς αποκλειστικά στην έννοια του ελέγχου και του κέρδους έστω κι αν προς στιγμήν αυτή η προσέγγιση αποδίδει.

Υδροχόος
Ωραία είναι η ανανέωση και οι πόρτες που σου ανοίγει η σχέση και η ρουτίνα σου. Για να κρατήσεις το μέτρο και να απολαύσεις το καινούριο σε επίπεδο παρέας, επαγγελματικού πεδίου, επιμόρφωσης, ταξιδιού ή ακόμη και σε σχέση με τους συγγενείς σου, άφησε τους στόχους σου να σε οδηγήσουν και μετουσίωσε θλίψη, δυσφορία και θυμό του αποχωρισμού από το παλιό πριν αρχίσει να επιβαρύνει την υγεία σου. Ούτε η προσπάθεια να ελέγξεις, ούτε να αποσπαστείς από το περιβάλλον σου είναι λύσεις.

Ιχθύες
Ερωτικά πάθη και ψυχολογική αναστάτωση σε ίσες ποσότητες δεν σου επιτρέπουν να κρατήσεις τον ψυχισμό και τον τραπεζικό σου λογαριασμο όσο τακτοποιημένο και ήρεμο θα ήθελες. Απόλαυσε το ερωτικό κομμάτι χωρίς να κάνεις ότι δεν βλέπεις τις αλλαγές που θα χρειαζόταν για να υπάρξει μέλλον. Αναδιαμόρφωσε σχέδια και ελεύθερες ασχολίες σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις σε νομικές, ακαδημαϊκές και συγγενικές υποθέσεις ακόμη κι αν προς το παρόν κάθε συνεννόηση φαίνεται δύσκολη.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5