1821 Digital Gallery
Το φθινόπωρο του Υδροχόου
ΤΕΥΧΟΣ 669

Το φθινόπωρο του Υδροχόου

Τι επιφυλάσσει το επόμενο τρίμηνο για το ζώδιό σου;

Έρωτας και σχέσεις

Ωραίο το καλοκαιρινό διάλειμμα, όμως η αρχή του φθινοπώρου παρασύρει και τα τελευταία απομεινάρια της ξεγνοιασιάς σου και σε αντάλλαγμα σου δίνει αρκετά νεύρα, επιθετικότητα και τη διάθεση να τα κάνεις όλα άνω κάτω γιατί α) μπορείς β) ίσως νιώσεις καλύτερα. Σε επίπεδο σχέσης αφήνεις το επιφανειακό κομμάτι και προσπαθείς να βρεις άκρη με ψυχολογικές, οικονομικές, σεξουαλικές και συναισθηματικές ισορροπίες. Καταλήγεις να υπερθεωρητικοποιείς, υπεραναλύεις και τελικά να γίνεσαι η αιτία της προσωπικής και οικογενειακής αναταραχής. Τον Οκτώβριο παλεύεις με δύο πράγματα α) τις ανασφάλειες, φόβους και συμπεριφορές που πρέπει να τελειώσουν, αν θέλεις ο γάμος σου να έχει πιθανότητες και β) τη νοοτροπία οικογένειας, παρέας και φυσικά του εαυτού σου που σε απομακρύνει από τους στόχους σου. Ο Νοέμβριος δίνει φωνή σε όλο αυτό, όμως αυτά που λες, κανονίζεις και σκέφτεσαι δεν είναι στη σωστή κατεύθυνση όσο κι αν το θέλεις. Από τη μέση του μήνα και μετά χαλαρώνεις κάπως και απενοχοποιείς τα συναισθήματά σου, τον χρόνο που χρειάζεσαι για να αποχωριστείς ανθρώπους ή κακές συνήθειες και κυρίως βλέπεις ξεκάθαρα το πού θέλεις να φτάσεις, με ποιον και κυρίως ότι αυτό είναι απολύτως δυνατόν. Στο πλευρό σου οι φίλοι σου και πιθανώς ένα νέος έρωτας.

Επαγγελματικά και οικονομικά

Τα μάτια σου έχουν μετατραπεί σε δολλαριάκια κατά Σκρουτζ μακ Ντακ στην αρχή του φθινοπώρου όχι γιατί βγάζεις, αλλά γιατί σε απασχολεί ιδιαίτερα το πώς θα γίνει να κάνεις την καριέρα σου πιο επικερδή, έστω σε κύρος και αναγνώριση. Το θέμα είναι ότι πληρώνεις την ουρά από πράγματα που έχεις ξεκινήσει παλαιότερα ή είσαι δεσμευμένος σε σχέδια που δεν είναι της απολύτου αρεσκείας σου από φόβο μην ξεμείνεις. Φρόντισε να μην ξεσπαθώνεις για να μη βρεθείς δέκα βήματα πίσω στο γραφείο, ειδικά τον Οκτώβριο οπότε η ανυπομονησία σου είναι στο κόκκινο και όλα καθυστερούν. Τον Νοέμβριο είναι λες και ανοίγει αρχικά μια πόρτα για ένα τελείως διαφορετικό μέλλον, με καλύτερες ιδέες, ανθρώπους και ποιότητες, ενώ από τη μέση του μήνα και μετά συνέρχεται και η ροή των εσόδων σου, αν και τα έξοδά σου συνεχίζονται επίσης αμείωτα.

Υγεία και ευεξία

Και ψυχολογικά και σωματικά έχεις ζήσει καλύτερες μέρες κι αυτό καλά θα κάνεις να το θυμάσαι παρά την ενεργητικότητα που σου φέρνει ο Σεπτέμβριος. Είναι κυρίως νευρική ενέργεια και ανυπομονησία, οι πραγματικές σου μπαταρίες είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα και η ψυχολογία σου σχεδόν μόνιμα ένα βήμα από την κρίση. Εναλλακτικές και γενικά ολιστικές θεραπείες επιβάλλονται για να εξισορροπήσεις το σώμα σου και κυρίως το νευρικό σου σύστημα, ώστε να αποφύγεις σοβαρά θέματα. Γενικώς μην αναβάλλεις  ιατρικούς ελέγχους και μην αγνοείς αυτά που σου συμβαίνουν. Είσαι σε ευαίσθητη περίοδο και καλό είναι να την αντιμετωπίζεις ως τέτοια. Να θυμάσαι ότι δεν αξίζει να κλατάρεις για τίποτα και ότι, αν κλατάρεις, σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5