1821 Digital Gallery
Το φθινόπωρο του Ζυγού
ΤΕΥΧΟΣ 669

Το φθινόπωρο του Ζυγού

Τι επιφυλάσσει το επόμενο τρίμηνο για το ζώδιό σου;

Έρωτας και σχέσεις

Τα αίματα ανάβουν το φθινόπωρο με τα ερωτικά σου να γίνονται ιδιαίτερα θετική δυναμική στη ζωή σου και την κρεβατοκάμαρά σου να ζει μεγάλες δόξες, ειδικά αν δεν περιορίζεσαι στο σπίτι σου λόγω οικογένειας. Δεν είναι όλα λουλούδια και καρδούλες δυστυχώς, αφού ενδεχομένως προτιμάς να ερωτοτροπείς και να διασκεδάζεις παρά να ασχοληθείς με τα πολύ σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζεις στο σπίτι σου. Δεν θα έχεις αυτή την πολυτέλεια καθώς ο Οκτώβριος ανοίγει κουβέντες και πυροδοτεί εξελίξεις με την παραμικρή αφορμή και αιτία την αβεβαιότητα που δεν μπορείς να αποτινάξεις  και σε ωθεί να επιζητάς αλλαγή στη βάση σου. Το να αποζητήσεις κάτι γνωστό, άνετο και σίγουρα ερωτικά επίσης παίζει, καθώς χρειάζεσαι επιβεβαίωση που δεν έρχεται αβίαστα από τον σύντροφό σου. Στην πραγματικότητα ούτε αξίζει, ούτε θα διαρκέσει, καθώς ο Νοέμβριος σου αφαιρεί αποφασιστικά τα ροζ γυαλιά ώστε να δεις την πραγματικότητά σου ως έχει και σε αναγκάζει να βγεις έξω από τη ζώνη ασφαλείας και τις συνήθειες που ορίζουν τις σχέσεις σου. Το σκεπτικό σου αλλάζει και μαζί τους και το στιλ των σχέσεων με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου. Αφήνεις πολύ δράμα πίσω σου, έστω κι αν ο σύντροφός σου σχεδόν το ζητά.

Επαγγελματικά και οικονομικά

Οικονομικά η φθινοπωρινή σεζόν ανοίγει σχεδόν πανηγυρικά, με έσοδα καθώς και συνομιλίες και διαπραγματεύσεις για έξτρα έσοδα. Δεν τα κρατάς και πολύ βέβαια καθώς οι δημιουργικές σου δραστηριότητες επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό στα επαγγελματικά σου και έξοδα για ψυχαγωγία, τα παιδιά και το σπίτι, επιβαρύνουν την προσωπική σου τσέπη. Τον Οκτώβριο συνεχίζει να υπάρχει ροή, ταυτόχρονα όμως έχεις απώλειες για τράπεζες, εφορία και διακανονισμούς πάσης φύσεως. Ο Νοέμβριος φέρνει μια καλύτερη ισορροπία, αν και σε φέρνει ενώπιον πολλών υποχρεώσεων που είχες αναβάλλει και σχεδόν όλες έχουν το κόστος τους. Ενεργοποιεί επίσης συνομιλίες και ανοίγματα που έχουν γίνει τους προηγούμενους μήνες και σε προετοιμάζει για μία σεζόν που φέρνει τις σωστές γνωριμίες και ρυθμίζει τις καθημερινές σου συναλλαγές.

Υγεία και ευεξία

Κάτι από φθινοπωρινή μελαγχολία σε πιάνει τον Σεπτέμβριο, αν και οι μετοχές σου είναι ψηλά στον ερωτικό και κοινωνικό στίβο. Ένα μικρό εσωτερικό μελόδραμα το ζεις, τουλάχιστον ως το τέλος του μήνα που αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα σφαιρικότερα. Ο Οκτώβριος πάντως και πάλι σε βρίσκει με αμφιβολίες και κρίση αυτοπεποίθησης και ιδιαίτερα επιρρεπή σε κακή διατροφή και καταχρήσεις. Το κλίμα ψυχολογικά αλλάζει αποφασιστικά τον Νοέμβριο, με καλύτερη διάθεση, λιγότερη όρεξη για υπερβολές σε φαγητό και αλκοόλ και σαφώς βελτιωμένη αντίληψη και πρόθεση να κάνεις αυτό που κάνει καλό στην υγεία σου, έστω κι αν δεν καταφέρνεις να αποφύγεις τελείως μικροαδιαθεσίες.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5