1821 Digital Gallery
Το φθινόπωρο του Σκορπιού
ΤΕΥΧΟΣ 669

Το φθινόπωρο του Σκορπιού

Τι επιφυλάσσει το επόμενο τρίμηνο για το ζώδιό σου;

Έρωτας και σχέσεις

Βρίσκεις τα λόγια σου και το μυαλό σου το φθινόπωρο κι αυτό σε μαλακώνει επικοινωνιακά και τρόπον τινά σε βοηθάει να ρυθμίσεις καλύτερα την επικοινωνία σου και τη σχέση σου με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου. Γίνεσαι πιο πρακτικός όσον αφορά τα σχέδιά σου για την ερωτική σου ζωή και τον γάμο σου, χωρίς βέβαια να λείπει το πάθος και λίγη παράνοια από το μενού. Αναλόγως την ποιότητα της προσωπικής σου ζωής, αντιμετωπίζεις από νεύρα και καυγάδες στο σπίτι που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη, έως και πιο απλά αλλαγές στο σπίτι και τον οικογενειακό σου χώρο που φέρνουν την ανάλογη αναστάτωση στα ερωτικά σου. Ο Οκτώβριος είναι πιο απαιτητικός καθώς παλιές και νέες σχέσεις φαίνεται να σε έχουν βάλει προσωπικά στο μάτι και να σου δημιουργούν αμφιβολίες για τον εαυτό σου και την ικανότητά σου να αισθανθείς ικανοποιημένος και ασφαλής. Παράλληλα βέβαια αυξάνεται η αποφασιστικότητά σου και η διάθεσή σου να μην αφήσεις τα πράγματα να χαθούν στη μετάφραση ή να σε γυρίσουν πίσω. Είσαι σαφώς καλύτερα εξοπλισμένος για να ξεφύγεις από βασανιστικά μοτίβα. Ο Νοέμβριος, αφού πρώτα κάνει τη ρουτίνα σου άνω κάτω με αφορμή εσωτερικές και εξωτερικές καταστάσεις που επιλέγεις να τελειώσεις, ανοίγει μία χρονιά που σε βοηθά να βρεις ασφάλεια, γαλήνη και απόλαυση στη συναισθηματική κι ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικά και οικονομικά

Εκκρεμείς προτάσεις, διαπραγματεύσεις και συνομιλίες των προηγούμενων μηνών οδεύουν προς την τελική τους έκβαση τον Σεπτέμβριο, αν και εσύ είσαι στραμμένος μάλλον στο τι πρέπει (θέλεις) να δώσεις για διασκέδαση, εξωεπαγγελματικές ασχολίες και για τον εαυτό σου. Ο Οκτώβριος είναι δύσκολος μήνας για τις συνεργασίες σου αλλά και για σένα τον ίδιο με εκκρεμότητες και παρασκήνιο να σε θίγουν προσωπικά και να σε εξουθενώνουν. Η αρχή του Νοέμβρη φέρνει μια ανακατωσούρα καθώς σπίτι, γραφείο και ρουτίνα γίνονται ένα μεγάλο μπλέξιμο. Από τη μέση του μήνα και μετά πάντως ξεκινά μία χρονιά που μπορεί να σε σταθεροποιήσει οικονομικά σε κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις τώρα.

Υγεία και ευεξία

Ψυχολογικά ο Σεπτέμβριος σε πηγαίνει κρύο-ζέστη, αλλά μάλλον πρέπει να αποφασίσεις ότι αυτή είναι η κανονική σου θερμοκρασία. Κατά διαστήματα υποκύπτεις στην πίεση της ρουτίνας και των όσων επιλέγεις να μη μοιράζεσαι αλλά κατά βάση παραμένεις λαμπερός και θελκτικός. Τον Οκτώβριο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα καθώς είσαι επιρρεπής σε πάσης φύσεως αδιαθεσίες και προβληματάκια. Έχεις πάντως τη διάθεση και το σθένος να τα αντιμετωπίσεις. Ο Νοέμβριος σε φορτίζει ιδιαίτερα σωματικά και ψυχολογικά, πιθανώς λόγω της οικογένειάς σου. Παράλληλα σου ανοίγει ιδιαίτερα την όρεξη, πράγμα που πρέπει να φροντίσεις καθώς αναμένεται να διαρκέσει πολλούς μήνες.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5