1821 Digital Gallery
Τα ζώδια της εβδομάδας
ΤΕΥΧΟΣ 663
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας

Δίδυμε, θέλεις να είσαι ο εαυτός σου με δικαιώματα, αλλά χωρίς υποχρεώσεις

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ευχάριστες συναναστροφές, που όμως δεν συμπεριλαμβάνουν καριέρα και γάμο
Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους την Τρίτη, παρά την κινητικότητα της περιόδου, αγκυροβολεί, προς απογοήτευσή σου, το μυαλό και τις κουβέντες σου στο σπίτι και την οικογένεια, ιδιαίτερα σε σχέση με θέματα ρουτίνας και συναλλαγής με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου. Πάντως η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 13, καθώς και η Νέα Σελήνη της ημέρας, εγγυώνται ότι δεν θα μουχλιάσεις, καθώς η σχέση, η κοινωνική σου ζωή, το χρήμα και τα συναισθήματά σου σε βάζουν σε διάθεση φλερτ, διασκέδασης, δημιουργικότητας και ενισχύουν την παιδικότητα, τη δημιουργικότητά και τη λάμψη σου. Από την άλλη όλος αυτός ο ντόρος σε κάνει να προβληματιστείς για το γιατί τα πράγματα δεν οδεύουν παρομοίως και στην καριέρα και τον γάμο σου, αφού εκεί διακρίνεις μία στασιμότητα, καθυστερήσεις, δυσκολίες κι αναγκάζεσαι να παραδεχτείς ότι είσαι αρκετά μακριά από τους στόχους σου. Σ’ αυτό συμβάλλουν επιπλέον οι εξελίξεις στα ερωτικά, τη σχέση με τα παιδιά σου και το αίτημα για δημιουργικότητα, που σου δείχνουν πλέον ξεκάθαρα ότι είναι καιρός να δοκιμάσεις καινούργια προσέγγιση.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Μεγαλύτερη επικοινωνιακή δεινότητα, οικονομική βελτίωση και αναβολές φουλ
Ο Ερμής στον Καρκίνο, από τις 12, σε βάζει σε κοινωνικότατη φάση, αφού δουλειά, υποχρεώσεις, χρήμα και συναίσθημα σε σπρώχνουν σε συναναστροφές, ταξιδάκια και γνωριμίες με οικεία και γλυκιά αίσθηση. Παράλληλα η δημιουργικότητα, καλή διάθεση και σύνεση σου βελτιώνουν τις διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές σου ικανότητες. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου, Αφροδίτης, στον Λέοντα στις 13 τονίζει την ανάγκη σου για δημιουργικότητα, χαρά και παιδικότητα, κάθετα και δραματικά και δημιουργεί αντιπαράθεση με σπίτι και οικογένεια παρά το ότι αποζητάς αμφότερα περισσότερο. Παράλληλα αντιλαμβάνεσαι πως οι προσωπικές σου αλλαγές και ο αναπροσανατολισμός των στόχων και των σχεδίων σου δεν είναι όσο εύκολα νόμιζες. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης ανανεώνει τα οικονομικά σου με νέες συμφωνίες, υποθέσεις ακινήτων ή έστω οικογενειακή στήριξη. Παράλληλα δίνει την εντύπωση ότι οι αλλαγές που υπαγορεύουν σχέση, συνειδητοποιήσεις και καινούργια ανοίγματα ίσως να αναβάλλονται εσαεί, όμως αυτό δεν αληθεύει, ακόμη κι αν σε βολεύει. Επιπλέον πιθανώς να δημιουργήσει αναταραχή σε σχέδια διακοπών, καθώς σε ακαδημαϊκές υποθέσεις.


Σχετικα
Κατερίνα Καινούργιου, Ταύρος
Κατερίνα Καινούργιου, Ταύρος

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Θέλεις να είσαι ο εαυτός σου με δικαιώματα, αλλά χωρίς υποχρεώσεις
Ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Καρκίνο από τις 12 υπόσχεται μαγειρέματα θετικά για την τσέπη σου με τη βοήθεια της οικογένειας, ακινήτων ή προσωπικών εμπνεύσεων. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης στο ζώδιό σου σε ανανεώνει και αναδεικνύει μέσα από γνωριμίες, ιδέες, εκδρομές, καθώς και την επένδυση σε χρήμα και συναίσθημα που κάνεις στον εαυτό σου. Άλλωστε η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 13 υπογραμμίζει ότι τα ερωτικά, η σχέση με τα παιδιά και τη δημιουργικότητά σου και η σχετική εμπειρία σε βοηθούν να επικοινωνήσεις δημιουργικά, αν και αμετάκλητα τις ανάγκες σου για κοινωνικοποίηση, αυτοέκφραση, ελαφρότητα και αλλαγή. Η ευχάριστη αυτή επίδραση, ωστόσο, υποδεικνύει συγκεκριμένες αλήθειες για τον γάμο, την καριέρα και τους στόχους σου, καθώς και τη γενική φασίνα, σωματική, ψυχολογική και πραγματική που χρειάζεσαι για να αξιοποιήσεις ό,τι καινούριο. Παράλληλα, αντιμετωπίζεις γνωστά και όχι ευχάριστα ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, οργανισμούς και επιχειρήσεις, καθώς και γνωστές φοβίες, αναστολές και θέματα υγείας και ρουτίνας που αναστέλλουν την ερωτική σου ζωή.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Στέφανος Παπαγιαννάκης, Δίδυμοι
Στέφανος Παπαγιαννάκης, Δίδυμοι

Πολλά λόγια και φαγητό χωρίς λόγο και κάποια οικονομική ανακούφιση
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 12 σε ανακουφίζει δίνοντάς σου ένα κανάλι έκφρασης για τα πολλά που σε προβληματίζουν και τα ακόμη περισσότερα που συμβαίνουν στις σχέσεις με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης σου εφιστά την προσοχή σε θέματα υγείας που σχετίζονται με το πώς εσύ ο ίδιος διαχειρίζεσαι το σώμα και τις συνήθειές σου. Δεν κάνει θαύματα για τη διάθεσή σου, καθώς παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια θέματα, χρονοτριβές και δυσκολίες σε σχέσεις και συνεργασίες, κυρίως προσωπικές. Το μοτίβο της αποτοξίνωσης, νοητικής και σωματικής, παραμένει κυρίαρχο, αν όχι επιτακτική ανάγκη. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα επίσης στις 13 φέρνει πραγματάκια στην τσέπη σου, κυρίως από οικογένεια και ακίνητα, παράλληλα όμως εγγυάται μία σχετική αφαίμαξη για διασκέδαση, διακοπές, σχέδια με φίλους και ό,τι σχεδιάζεις γενικότερα. Επιπλέον σου ανοίγει την όρεξη για φαγητό, καλομαθησιά και δράμα σε αξιοσημείωτες ποσότητες, προτίμησε όμως την ποιότητα παρά την ποσότητα.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Απ’ έξω τέλεια, από μέσα ανήσυχος και σε υπόγειες αντιπαραθέσεις σε σχέσεις
Η συνήθης αισιοδοξία σου δέχεται πλήγμα με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο στις 12 αφού τα δεδομένα σου, οικονομικά, συναισθηματικά, προσωπικά, και τα σχέδιά σου, αρχίζουν και σου προξενούν άγχος, παράπονο και κολλήματα. Ίσως γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει αρκετό παρασκήνιο που αγνοείς. Στον αντίποδα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 13 εγγυάται ότι στην πραγματικότητα η καριέρα, ο γάμος, καθώς και όλα τα δούναι και λαβείν και οι μετακινήσεις τις καθημερινότητάς σου, θα στηρίζουν τις ανάγκες σου και θα σε κάνουν λαμπερότερο, ελκυστικότερο και μεγαλοπρεπέστερο. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης υπογραμμίζει το μοτίβο, αφού βεβαιώνει ότι και να γίνεται, είσαι αποφασισμένος να εστιάσεις στο θετικό είτε λέγεται διακοπές, φίλοι, σχέδια, είτε απλά αντίδραση σε ό,τι με προβληματίζει. Η τάση είναι θετική, ωστόσο έρχεται πακέτο με θέματα ρουτίνας, υγείας και οικογενειακές υποχρεώσεις που απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου. Επιπλέον αντιλαμβάνεσαι ότι για να εξυπηρετήσεις στόχους καριέρας και γάμου δεν φτάνει να είσαι ο εαυτός σου, πρέπει να παίξεις και τους άλλους.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Κοιτάς μπροστά σε σχέση και καριέρα, όμως αγνοείς βαρίδια που σε επιβραδύνουν
Ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Καρκίνο από τις 12 σε εστιάζει στα ευχάριστα: φιλίες, χόμπι και σχέδια, για το μέλλον, για διακοπές, για διασκέδαση για ό,τι σε εμπνέει οικεία και ασφαλώς. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης τονίζει τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σου στόχους, ωστόσο υποδεικνύει ότι παρά τη βαρύτητα που δίνεις στο θετικό και το μέλλον, καλό θα ήταν να μην αγνοείς την εμπειρία, καθώς και υποβόσκουσες υποθέσεις και φόβους. Τα θέματα στα ερωτικά, τη σχέση με τα παιδιά και τη δημιουργικότητά σου άλλωστε παραμένουν, όπως δείχνουν οι σχετικές κουβέντες, συναλλαγές και χρονοτριβές, έστω κι αν εσένα τώρα σε βολεύει να ακολουθείς τυποποιημένες συνταγές και να αγνοείς το προφανές. Η Αφροδίτη στον Λέοντα, επίσης από τις 13, σου προσφέρει μια δύσκολη μα αξιόλογη ευκαιρία να δεις πού συναντιούνται οι συναισθηματικές και οικονομικές σου συνήθειες και τα σχετικά νέα δεδομένα και πώς μπορούν να συμβαδίσουν, για να αφήσεις πίσω σου νοοτροπίες και προβλήματα και να κάνεις χώρο για πιο χαρούμενες και παραγωγικές καταστάσεις.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Κολλήματα σε καριέρα και σχέση που επιβάλλουν ανανέωση μέσω διακοπών
Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 12 υποκινεί συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στην καριέρα σου, είτε με αφορμή ανοίγματα και συνδιαλλαγές με το εξωτερικό, είτε λόγω των εκκρεμοτήτων που αυτά αποκαλύπτουν και, το πιθανότερο, έναν συνδυασμό. Με τη Νέα Σελήνη της Τετάρτης κλίνεις σαφώς προς το καινούργιο και ανανέωση μέσω διακοπών, εκδρομής, διασκέδασης ως αντίδοτο για ό,τι εκτυλίσσεται επαγγελματικά και στον γάμο σου και τα σχετικά κολλήματα. Πάντως τα δεδομένα στο σπίτι και το γραφείο σου παραμένουν αμετάβλητα και αρκετά πιεστικά, λόγω οικονομικών και λόγω προσκολλήσεων σε υποχρεώσεις, καθήκοντα και συμβάσεις. Στο πλευρό σου ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στον Λέοντα από τις 13, φτιάχνει το κλίμα και εγγυάται ότι θα έχεις ιδέες, ευκαιρίες, καθαρότερους μελλοντικούς στόχους και ανάγκες για να σε καθοδηγήσουν προς επίλυση των όποιων θεμάτων ανακινούνται στη ζωή σου. Τα τελευταία δε έχουν να κάνουν με το σεξ, τη συντροφικότητα, τη χαρά, αλλά και τα παιδιά σου, καθώς και τις ασυμμετρίες στις οικονομικές σου σχέσεις με οργανισμούς, δημόσιο και επιχειρήσεις.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Το μυαλό σου στις διακοπές, η ουσία στο εσωτερικό σου δράμα – ως συνήθως
Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 12 βοηθά τις ακαδημαϊκές σου επιδιώξεις, φέρνει εκδρομές και καλοκαιρινή διασκέδαση ένα βήμα πιο κοντά, παράλληλα όμως τείνει να σε κάνει να ανακυκλώνεις κουβέντες, ιδέες, παρέες και διασκεδάσεις με αφορμή τα τεκταινόμενα στην ερωτική και φιλική σου ζωή, καθώς και τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες. Η Νέα Σελήνη στις 13 υπογραμμίζει ότι αυτή η στάση δεν επαρκεί για να εξυπηρετήσει επαγγελματικούς και κοινωνικούς στόχους χωρίς μια ψυχρή ματιά στο τι συμβαίνει στο κρεβάτι σου και τα μοιρασμένα οικονομικά ώστε να βάλεις σε τάξη σχετικές φοβίες, εξάρσεις, ζήλειες, πάθη. Άφησε έξω από τη διαδικασία παρωχημένες νοοτροπίες, παρεμβάσεις τρίτων, ακόμη και τις διακοπές και τη διασκέδαση ως πρόφαση αναβλητικότητας. Άλλωστε η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 13 δείχνει με σαφήνεια ότι οι προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις σε συνδυασμό με την εμπειρία σου δημιουργούν ζητούμενα έκφρασης, χαράς, απόλαυσης, δημιουργικότητας σε καριέρα και γάμο, ακόμη κι αν δεν πιστεύεις ούτε εσύ ότι είναι εφικτά.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Σεναριολογία στο μυαλό κι απ’ έξω φουλ κοινωνικότητες και καλοκαιροκατάσταση
Στα ενδότερα της κρεβατοκάμαράς σου ή στα πάρε δώσε με τράπεζες, οργανισμούς, δημόσιο, κληρονομιές και οικογενειακά οικονομικά σε εισάγει ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 13. Παράλληλα ενισχύει τη ροπή στην κακή σεναριολογία και παράνοια, έσω προετοιμασμένος. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης στον ζωδιακό σου άξονα σε υπερκοινωνικοποιεί λόγω σχέσης, συγγενικών και παρεΐστικων υποχρεώσεων αλλά και των διεργασιών που προανέφερα. Δεν βρίσκεις ησυχία λεπτό, αλλά παραμένεις σε ευχάριστη, ανάλαφρη διάθεση και εστιασμένος στη σχέση και τον απέναντι εν γένει. Αυτό που χρήζει μεγαλύτερης προσοχής είναι τα πισωγυρίσματα ή η αναβλητικότητα σε οικονομικές και συναισθηματικές συνήθειες αμφιβόλου αποτελεσματικότητας είτε λόγω φόβου, είτε απλά λόγω εξάρτησης. Πάντως η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 13 επιβεβαιώνει ότι η ρουτίνα σου και κυρίως οι αλλαγές σε αυτήν λόγω νέων δεδομένων, συμφωνιών, γνωριμιών, καθώς και τα σχέδιά σου με φίλους καθιστούν τις διακοπές και το να νιώσεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου, ανάγκη. Με τη βοήθεια του χιούμορ και της ζεστασιάς σου, το καταφέρνεις.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Προσπαθείς να τα βολέψεις όλα με το μεγαλύτερο κέρδος, δεν έχεις χώρο όμως
Ο Ερμής στον Καρκίνο φέρνει φορτισμένα λόγια, εστιασμένα στο πώς θα γίνει να βγεις κερδισμένος τουλάχιστον συναισθηματικά ή οικονομικά στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές, κυρίως με αφορμή τη ρουτίνα, υποθέσεις που ανακατεύονται συγγενείς, άντε και ακαδημαϊκά θέματα. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης υπογραμμίζει αυτή την τάση, αφού τι έρωτες, τι συνεργασίες, τι έξοδοι, τι συμπράξεις, εσένα πού σε χάνεις πού σε βρίσκεις, στο πώς θα γίνει να βολέψεις το πρόγραμμα, τη δουλειά και τελικά να τα χωρέσεις όλα και να βγεις από πάνω. Από πάνω δεν βγαίνεις με τίποτα, ακόμη κι αν φαίνεται έτσι, εφόσον ακόμη δεν έχεις ξεφορτώσει τους περιορισμούς και τους φόβους που σε κινούν. Σε αυτό δεν βοηθά ιδιαίτερα ο φιλικός σου κύκλος, ούτε τα σχέδια σου που βραδυπορούν. Η Αφροδίτη στον Λέοντα στις 13 σου ανοίγει την όρεξη για μεγαλύτερη εγγύτητα σεξουαλικά, οικονομικά, επιχειρηματικά με αφορμή εξελίξεις ερωτικής και δημιουργικής φύσεως, σου θυμίζει όμως κι όλους τους σχετικούς σου φόβους κι απογοητεύσεις.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Πολλές ευχάριστες εξελίξεις, που όμως καθυστερούν απαραίτητα κλεισίματα
Τρεξίματα για θέματα ρουτίνας, έστω κι αν αυτά αφορούν τη σχέση, τα παιδιά σου ή ευχάριστα δημιουργικά πρότζεκτ, σου φέρνει ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 12. Σε βοηθάει πάντως να τακτοποιήσεις και ό,τι γραφειοκρατικά έχεις κάβα. Η Νέα Σελήνη στις 13 σε βρίσκει σε ιδιαίτερα καλή διάθεση και για τις εξελίξεις στα προσωπικά σου και για τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Η καθημερινότητά σου δημιουργεί συνθήκες για διασκέδαση, χαρά, δημιουργικότητα, κοινωνικότητα και πολλές νέες εμπειρίες. Στα πλην ότι διστάζεις να διευθετήσεις αποφασιστικά σωματικά και ψυχολογικά ζητήματα που σε κρατούν πίσω, καθώς και επαγγελματικά ζητήματα που σε ρίχνουν. Ένα ακόμη συν είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 13, αφού ανοίγει τη σεζόν για να ασχοληθείς με τη σχέση σου, να κοινωνικοποιηθείς, να φλερτάρεις, να ερωτοτροπήσεις και μάλιστα να τα κάνεις όλα αυτά από θέση πρωταγωνιστή και βλέποντας τις σχετικές σου ανάγκες να καλύπτονται σχεδόν αβίαστα, αν και όχι με τον τρόπο που έχεις συνηθίσει ή είχες φανταστεί.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Πιο ευχάριστη ρουτίνα λόγω αλλαγών σε σχέσεις, πολύ φλερτ και διασκέδαση
Το θέμα φλερτ, γκομένισμα, διασκέδαση και γενικά χαζολόγημα, ακόμη και με τα παιδιά ή την οικογένεια, φέρνει στο προσκήνιο ο Ερμής στον Καρκίνο από την Τρίτη. Έχεις ανάγκη οικεία πράγματα για να περάσεις καλά και να νιώθεις χαρούμενος και δημιουργικός. Σε αυτό πιθανώς να συμβάλλει μία καινούργια ερωτική παρουσία. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης γειώνει πράγματα και καταστάσεις. Αισθάνεσαι ότι με τα νέα δεδομένα, ιδέες και σκέψεις χρειάζεσαι χρόνο σε σπίτι και γραφείο, όμως αυτό αν και θα ανανεώσει τις σχέσεις, τον χώρο σου και τα πρακτικά ζητήματά του, ψυχολογικά σού δημιουργεί ένταση και την τάση να αφήνεις τα δύσκολα κάτω από το χαλί. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα την ίδια μέρα λαμπρύνει την καθημερινότητά σου και μυρίζει καλοκαίρι. Οι γνωριμίες, συναναστροφές, ακόμη και οι συμφωνίες και διακανονισμοί των ημερών εγγυώνται ότι απαιτείς περισσότερα για σένα και μάλιστα σε επίπεδο ρουτίνας και προγράμματος. Αν τώρα αυτό έρθει με λύσεις σχέσεων που σε βάραιναν, προσπάθησε απλά να φροντίσεις εσένα.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5