1821 Digital Gallery
Τα ζώδια της εβδομάδας
ΤΕΥΧΟΣ 662
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας

Δίδυμε, είσαι μες στην καλή χαρά μαζί με ένα χάσιμο και κάτι υπόγειους προβληματισμούς

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ευχάριστα συμβάντα και κουβέντες και εσωτερικός προβληματισμός
Με ανησυχίες, φοβίες και εσωτερική αναστάτωση μπαίνει η εβδομάδα, τα οποία δεν φαίνονται να βγαίνουν παραπέρα από το σπίτι και τον οικογενειακό σου χώρο. Προκύπτουν δε από τη σχέση (ή την απουσία της) και από οποιαδήποτε αίσθηση ανικανοποίητου μπορεί να βιώνεις συναισθηματικά ή και σωματικά ακόμη. Από την άλλη εξωτερικά δεν περνάς κι άσχημα με τα ταξιδάκια σου, τις ωραίες συναντήσεις και εξόδους, και το προαναφερθέν δυναμικό προκύπτει κυρίως από παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να αφορούν την υγεία σου, καταστάσεις κι ανθρώπους που αφήνεις πίσω ή θέλεις να αφήσεις πίσω και γενικά το ότι βλέπεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά πλέον. Στο τέλος της εβδομάδας είσαι υποψήφιος για μεγάλες λεκτικές γκάφες, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, κι επειδή είσαι σε ιδιαίτερα ομιλητική περίοδο δείξε έξτρα προσοχή σε αυτά που λες για να μη διαταράξεις διαπραγματεύσεις, σχέσεις και ισορροπίες που μπορεί να υπονομεύσουν την αρμονία στις φιλίες, τα σχέδιά σου και να βρεθείς ξαφνικά το εξιλαστήριο θύμα για ό,τι πηγαίνει στραβά.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Υπερκινητικότητα εξωτερικά, στασιμότητα εσωτερικά και παρασκήνιο
Η ρουτίνα και οι σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές, καθώς και η εικόνα με την οποία θέλεις να ταυτιστείς και να εξυπηρετήσεις, αυξάνουν κατακόρυφα την ανάγκη σου για συναναστροφές. Κοινωνικοποίηση, μετακινήσεις. Βέβαια, η περίοδος δεν έχει πρακτικά την ποιότητα της αλλαγής που αισθάνεσαι μέσα σου κι ακόμη δεν βλέπεις γύρω σου τις διορθώσεις που συμβαίνουν εντός. Ο φόβος και η αναβολή καλά κρατούν και προς το παρόν καταλήγεις στις ίδιες παρέες, κουβέντες, διαπραγματεύσεις. Πάντως το σπίτι σου, η σχέση με τα παιδιά, η δημιουργικότητα και ο έρωτας συμβάλλουν στην ισορροπία και την ασφάλειά σου, καθώς παραμένεις ανάλαφρος, ενώ σε οικονομικό επίπεδο φύονται καινούργιες πιθανότητες. Προς το τέλος της εβδομάδας να υπολογίζεις τα πάντα πριν δράσεις. Απόφυγε σπασμωδικές έστω κι ευφάνταστες κινήσεις, ιδιαίτερα σε γάμο και καριέρα, αν δεν τις αναλύσεις επαρκώς. Παράλληλα έχε τον νου σου για θέματα που μπορεί να προκύψουν λόγω παλιών υποθέσεων, παρασκηνίου και φόβων.


Σχετικα
Κατερίνα Καινούργιου, Ταύρος
Κατερίνα Καινούργιου, Ταύρος

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Μες στην καλή χαρά μαζί με ένα χάσιμο και κάτι υπόγειους προβληματισμούς
Εκεί που έρχεσαι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το προϊόν της ερωτικής σου ζωής, της δημιουργικότητάς σου και των προσπαθειών σου με τα παιδιά σου, αρχίζεις κι αναρωτιέσαι ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Ανακινούνται εκκρεμότητες νομικής, ακαδημαϊκής και συγγενικής φύσεως και σου δημιουργούν ανησυχία, ενώ παράλληλα η ρουτίνα, υποχρεώσεις και θέματα υγείας σε φορτίζουν δυσανάλογα καθώς οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις καθυστερούν. Ευτυχώς εσύ είσαι γενικά στα πάνω σου, ομιλητικότατος, κοινωνικότατος, λαμπερός κι ευέλικτος. Αν καταφέρεις να μη δυσανασχετείς με ό,τι τώρα βλέπεις στην καριέρα και τον γάμο σου και να δυσανασχετείς με τις καθυστερήσεις, είσαι ο καλύτερος. Προς το τέλος της εβδομάδας δε, καλό είναι να θυμάσαι ότι είναι προτιμότερο να σκεφτείς και να κουβεντιάσεις ό,τι σε βοηθάει, από προσωπικές συνειδητοποιήσεις και ιδέες, ως την οικογένειά σου, παρά να προβείς σε αψυχολόγητες κινήσεις, απρογραμμάτιστες διακοπές και υπερβολές διασκέδασης και παρέας. Κοινώς, αν πρόκειται να μετακινηθείς και να υπερβάλλεις, καλύτερα να το κάνεις με το μυαλό σου παρά στην πράξη.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Στέφανος Παπαγιαννάκης, Δίδυμοι
Στέφανος Παπαγιαννάκης, Δίδυμοι

Φορτίζεσαι όχι ιδιαίτερα ευχάριστα, όμως τελικά βλέπεις ότι έχεις βοήθειες
Ξεκίνα πάραυτα διαδικασίες εκκαθάρισης σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο και διαδικασίες αποτοξίνωσης και ανανέωσης σε σωματικό επίπεδο. Το μυαλό σου και οι συζητήσεις, ειδήσεις και διαπραγματεύσεις της περιόδου δεν σ’ αφήνουν να ηρεμήσεις, αν δεν σε ωθούν και να συνδράμεις πρακτικά σε σοβαρότερα θέματα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Προσπάθησε να σε φροντίσεις όσο γίνεται και να στηριχτείς στις συνειδητοποιήσεις σου για ό,τι κατάχρηση και υπερβολή έχεις κάνει σε συγγενικό επίπεδο, στις παρέες σου, ακόμη και σε σοβαρότερα θέματα αυτεξέλιξης, επιμόρφωσης και νομικής φύσεως. Η προσωπική σου ζωή διανύει περίεργη φάση, αφού δυσκολεύεσαι να νιώσεις ευχαριστημένος, και είναι καταφανές ωστόσο ότι οι αλλαγές που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε μεγαλύτερη χαρά και τελικά να σε ανανεώσουν ερωτικά σκοντάφτουν σε φόβους και χειρισμούς. Το να το ρίξεις στο σεξ είναι μία λύση προς το τέλος της εβδομάδας για να αντιμετωπίσεις το σύμπτωμα, όχι όμως και την αιτία. Σε επαγγελματικό δε επίπεδο και οικονομικές διαπραγματεύσεις διάβαζε τα ψιλά γράμματα για να μη βρεθείς μπλεγμένος ή χαμένος.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Μείνε με κόσμο, μείνε δραστήριος και μην επιδίδεσαι σε υπεραναλύσεις
Κουβέντες, μετακινήσεις και οι καθημερινές σου σκέψεις σε συνδυασμό με τα τεκταινόμενα στην καριέρα και τον γάμο σου, σου προξενούν περισσότερη ανησυχία από ό,τι θέλεις να παραδεχτείς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μετουσιώσεις την ένταση δημιουργικά ή ακόμη και παίρνοντας περισσότερο χρόνο για να σε φροντίσεις, αν και δεν θα είναι εύκολο λόγω υποχρεώσεων, δουλειάς και οικογένειας. Πάντως όσο περισσότερο χρόνο διαθέτεις σε φίλους, εξωεπαγγελματικές ασχολίες και ενασχόληση με το πλάνο των διακοπών σου τόσο το καλύτερο για σένα, ειδικά αν δεν ψάχνεσαι να κάνεις δράμα και να βάλεις στην κουβέντα τις φοβίες σου και θέματα οικονομικής και συναισθηματικής ανασφάλειας. Προς το τέλος της εβδομάδας προσπάθησε να διατηρήσεις την ομαδικότητα, το χιούμορ και έναν ανάλαφρο τόνο για να αντισταθμίσεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές και γενικά μία διασπαστική τάση στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις. Ακόμη και με αφορμή νέες παρέες, μία εκδρομή, καινούργια γνώση, οι καταστάσεις μπορεί να γίνουν δυσανάλογα οξείες. Εκτονώσου σε ευχάριστες ζευγαρέ ή ομαδικές δραστηριότητες.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Νέα δεδομένα και τάση να εξαντληθείς για να αποφύγεις τα σοβαρότερα θέματα
Νέες παρέες, επαγγελματικά ανοίγματα, απροσδόκητες εκδρομές και το κατιτίς θετικό στον προσωπικό σου προϋπολογισμό βελτιώνουν την ποιότητα του ελεύθερου χρόνου σου και σε οδηγούν σε νέα σχέδια. Μπορεί το διά ταύτα ακόμη να είναι ασαφές, καθώς χρειάζεται να απεμπλακείς από ανθρώπους, σκέψεις κι επικοινωνίες που εμποδίζουν τη χαρά, τη δημιουργικότητα και την ερωτική σου ζωή από το επόμενο βήμα, αλλά η μαγιά υπάρχει. Έχεις δουλειά να κάνεις σε καριέρα και γάμο και ορθά εστιάζεσαι εκεί, αφού βλέπεις καθαρότερα τις αντίστοιχες ισορροπίες, έστω κι αν δεν θέλεις για κανέναν λόγο να ασχοληθείς με τα πράγματα σε βάθος, τώρα. Προς το τέλος της εβδομάδας, έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου στην καριέρα σου, ειδικά αν επιλέξεις να εστιαστείς σε ένα πράγμα τη φορά και να μην επιμείνεις μόνο στο πρακτικό. Καλό θα ήταν να αποφύγεις υπερβολές σε επίπεδο άσκησης, διατροφής, υποχρεώσεων και δουλειάς, ακόμη κι αν σου φαίνεται καλός τρόπος να εκτονώσεις το ψυχολογικό σου δυναμικό.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα και τα προσωπικά σου με συγκαλυμμένα θέματα
Ας ξεκινήσουμε ότι η εβδομάδα κατ’ ουσίαν σε βρίσκει σε πλήρως καλοκαιρινή διάθεση, έτοιμο για διακοπές, εκδρομές, παρεΐστικες καταστάσεις και γενικά διψασμένο για ανανέωση και με διάθεση να κάνεις χίλια πράγματα μαζί και να δεις όσο περισσότερο κόσμο μπορείς. Αυτό βέβαια σου δείχνει και μερικές καταστάσεις που δεν σε τρελαίνουν στο πρόγραμμα, τις συνήθειες, τη δουλειά και τη ρουτίνα σου, που δεν σου αρέσουν καθόλου μα καθόλου, αλλά δύσκολο να κάνεις κάτι επί του παρόντος. Παίζεις μπάλα στα ερωτικά σου και γιατί σε πρακτικό επίπεδο η σχέση σου συμβάλλει σε ένα σωρό ωραία πράγματα, αλλά και γιατί σε συναισθηματικό και σεξουαλικό επίπεδο υπάρχουν ανακατατάξεις και μάλιστα του τύπου που σε κάνουν να μην ξέρεις πού βρίσκεσαι, πού πατάς κι αν οι αποφάσεις που πήρες και παίρνεις είναι οι σωστές. Κατά το συνήθειό σου, διατηρείς τα προσχήματα σε γάμο και φυσικά σε επίπεδο καριέρας, ωστόσο υποψιάζεσαι ότι τα παρόντα δεδομένα είναι προβληματικά και εγκυμονούν σοβαρές αλλαγές.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ευχάριστη ανανέωση, σεξ και στο βάθος σενάρια, άστοχες κινήσεις κι αναβολές
Ευχάριστη αλλαγή στο σκεπτικό σου, τις παρέες, ακόμη κι επαγγελματικά ανοίγματα φέρνει η αρχή της εβδομάδας κυρίως χάρη στις αλλαγές σε επίπεδο συνεργασιών και σχέσης. Η αλλαγή, αν και ευχάριστη είναι επιφανειακή, αφού ακόμη ούτε βέβαιος ούτε πρόθυμος είσαι να αντιμετωπίσεις την πλήρη αναμόρφωση που χρειάζονται οι σχέσεις με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, το επικοινωνιακό σου στιλ και οι συναλλαγές σου εν γένει. Ως εκ τούτου το ρίχνεις είτε στο σεξ για να αντιμετωπίσεις τις ανάγκες του γάμου σου, είτε σε διαπραγματεύσεις συναισθηματικής και οικονομικής φύσεως για το πού και με ποιον θα πας διακοπές ή το πού και με ποιον θα κάνεις τι επαγγελματικά. Αν κινείσαι βάσει του τι σε κάνει χαρούμενο κι όχι βάσει ανασφάλειας, πάθους, παράνοιας κ.λπ., τότε όλα καλά. Στο τέλος της εβδομάδας ωστόσο είναι αρκετά δύσκολο να αποφύγεις να φέρεις την ένταση της εσωτερικής κι εξωτερικής σου ρουτίνας στο σπίτι. Φρόντισε να μην πεις και κάνεις πράγματα που είναι βέβαιο ότι θα μετανιώσεις.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Κοινωνικοποιημένος στο φουλ, όμως με ρουτίνα άνω κάτω
Είσαι προσανατολισμένος στη σχέση σου και ελλείψει της, στον κοινωνικό σου κύκλο σε πλαίσιο διασκέδασης, εκδρομών, επιμορφωτικών δραστηριοτήτων, ενώ ακόμη και επαγγελματικά σε απασχολούν οι συνεργασίες σου και διάφορες συμφωνίες που βρίσκονται στο προσκήνιο, έστω και λόγω αναταράξεων. Διά της σύγκρισης και μέσα από αυτό το αλισβερίσι βλέπεις πιο ξεκάθαρα και την κατάσταση στο σπίτι, το οικογενειακό σου περιβάλλον και το κατά πόσο αυτά σε στηρίζουν. Σε επίπεδο ρουτίνας και κυρίως φιλιών δεν ασχολείσαι με ιδιαίτερα ευχάριστα πράγματα, αφού μπαίνουν στην εικόνα δυσάρεστα συναισθήματα, δυσπιστία, παιδικές συμπεριφορές και γενικά ό,τι σε ενοχλεί έστω και ασυνείδητα και παρασκηνιακά και αφορά τη συναισθηματική σου κατάσταση, τα οικονομικά σου και γενικά τις συνήθειές σου. Η μπάλα παίρνει και την ερωτική σου ζωή με τη διαφορά ότι εκεί προσφέρεται το σεξ ως βαλβίδα εκτόνωσης αλλά όχι ως μέθοδος επίλυσης. Ούτως ή άλλως, σε ερωτικό επίπεδο είσαι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος και αν διατηρήσεις και μία συνάφεια ανάμεσα σε λόγια και πράξεις, θα προλάβεις οτιδήποτε δυσάρεστο.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και φορτωμένη ρουτίνα
Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς ήρεμα, αλλά είναι σίγουρα ενδιαφέροντα στην προσωπική σου ζωή. Σημαντικές αλλαγές και ένας προβληματισμός για το αν ο άνθρωπος και η σχέση σου έχουν μέλλον είναι στο προσκήνιο, παράλληλα με μία αναθεώρηση του τι σημαίνει έρωτας γενικά. Στο μενού περιλαμβάνονται και δυσκολίες να εξισορροπήσεις φιλίες, δραστηριότητες και προσωπικά σχέδια με μία ερωτική σχέση και τις υποχρεώσεις σου απέναντι στην οικογένεια και τα παιδιά σου. Ωστόσο, προς το παρόν ρέπεις προς τα δεύτερα. Η ρουτίνα σου είναι γεμάτη ως τα μπούνια αλλά τουλάχιστον υπάρχει ποικιλία, από ερωτικά ενσταντανέ και φρέσκες δραστηριότητες και άτομα, μέχρι ό,τι πιο βαρετό υπάρχει. Κάποια δυσκολία να ανταπεξέρθεις σε όλα υπάρχει επίσης. Στο τέλος της εβδομάδας οποιεσδήποτε ανακρίβειες, προχειροδουλειές και αναβολές έρχονται με κόστος για την τσέπη σου, οπότε έχε τον νου σου. Κάποια έξοδα για το σπίτι, την οικογένεια και την υγεία σου δύσκολα αποφεύγονται ωστόσο, ίσως στο μέλλον να μην μπλέκεσαι σε τόσα πολλά ταυτόχρονα.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Ιδιαίτερα ευχάριστο ερωτικό και δημιουργικό κλίμα, αλλά και κούραση
Ο σύντροφός σου συμβάλλει αποφασιστικά στο να είσαι χαρούμενος, δημιουργικός και ανάλαφρος στην αρχή της εβδομάδας, όπως οι πάσης φύσεως κοινωνικές σου συναναστροφές και συνεργασίες. Μέσα σε αυτό το κλίμα γίνεται πιο εύκολο να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς σοβαρότερα θέματα είτε συναισθηματικής, είτε οικονομικής φύσεως. Έχε όμως στο νου σου ότι αυτά που έχεις καταλάβει για τις κακές σου συνήθειες σε αμφότερα τα επίπεδα μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο κι ας κάνεις ότι δεν τα βλέπεις. Στη δουλειά υπάρχουν ευχάριστα πραγματάκια, αν και δεν είσαι βέβαιος ότι οδηγούν κάπου, αφού φαίνεται να μη συμβαδίζουν απολύτως με τους στόχους σου και τα όρια που ήθελες να θέσεις. Επιβάλλεται γενικότερα να κάνεις ό,τι σε χαλαρώνει και να υιοθετήσεις, έστω πρόσκαιρα, πιο υγιεινές συνήθειες. Στο τέλος της εβδομάδας φρόντισε να μην παίρνεις κάθε κουβέντα προσωπικά και κάθε πρόταση σαν προσβολή για να διατηρήσεις και τη δυναμική σου και να μην τραυματίσεις την ποιότητα των ωραίων που σου συμβαίνουν.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Φλερτάκια και διασκέδαση vs οικογενειακά και οικονομικά θέματα
Γνωριμίες, κουβέντες, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο σου φτιάχνουν τη διάθεση αυτή την εβδομάδα, παράλληλα όμως με μία έντονη σκιά αμφιβολίας για το αν όλα αυτά οδηγούν κάπου. Προς το παρόν το να κάνεις κάτι είναι αμφίβολο, ακόμη κι αν έχεις όλα τα δεδομένα για τις κινήσεις που είναι απαραίτητες σε επίπεδο σχεδίων, φιλιών και μέλλοντος γενικότερα. Οι υποχρεώσεις, η δουλειά, η σχέση και η οικογένεια επιτάσσουν να περάσεις περισσότερο χρόνο εντός και σε σπρώχνουν και σε μία φλύαρη εσωστρέφεια, όπου στο μυαλό σου γυρίζουν πάρα πολλά και όχι απαραίτητα παραγωγικά, εκτός αν αποφασίσεις να ασχοληθείς πρακτικά με το σπίτι σου και τα θέματά του. Πάντως καλό θα ήταν να μην μπερδευτείς και να μείνεις σε ό,τι έχεις συνειδητοποιήσει για τον εαυτό σου γενικότερα. Στο τέλος της εβδομάδας τα οικονομικά τείνουν να γίνουν παράγοντας έντασης καθώς καλείσαι να ξοδέψεις για εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα συναισθηματικά ρέπεις σε επιστροφές στο παρελθόν και σε καταχρηστικές συμπεριφορές. 


* Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5