1821 Digital Gallery
COSMIC TELEGRAM

Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού: Παύση για επιθεώρηση κερδών - απωλειών

Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού: Παύση για επιθεώρηση κερδών - απωλειών
Mία από τις τρεις σημαντικότερες και πλέον δυναμικές του έτους
  • A-
  • A+
0

Η σημερινή Πανσέληνος είναι μία από τις τρεις σημαντικότερες και πλέον δυναμικές του έτους καθώς συμπίπτει με την ευθυγράμμιση των τριών κύριων ενεργειακών κέντρων του πλανήτη, της Ανθρωπότητας, Ιεραρχίας και Σαμπάλλα με εξωπλανητικές πηγές. Αυτό μεταφράζεται σε αυξημένη εισροή υψίσυχνων ενεργειών, οι οποίες υποστηρίζουν την διαλογιστική εργασία, καθώς και κάθε προσπάθεια για διεύρυνση της συνείδησης και για αναζήτηση της αλήθειας, ομορφιάς και καλοσύνης. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει καμία παρεμφερής ή άλλου είδους δημιουργική δραστηριότητα ή υπηρεσία είναι πιθανόν να έχει αισθανθεί κανείς αυτές τις μέρες ότι έχει περισσότερη ενέργεια από ότι χρειάζεται και δυσκολεύεται ιδιαίτερα να συγκεντρωθεί σε αυτά που θέλει να κάνει.

Ο Ήλιος της Πανσελήνου στον Ταύρο, στον δεύτερο οίκο του αστρολογικού της χάρτη με συντεταγμένες Αθήνας, και σε όψη ροής ακριβείας με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερο, δίνει την ευκαιρία να απολαύσει κανείς προς στιγμήν τα κεκτημένα της δουλειάς, του προγράμματος που έχει ακολουθήσει, των κόπων του. Αυτά μεταφράζονται είτε με οικονομικούς, είτε με όρους άνεσης και ασφάλειας. Η συγκεκριμένη ανάπαυλα και πρόσκαιρη ανακούφιση βάζει τον καθένα στον πειρασμό να ασχοληθεί με περισσότερες δραστηριότητες από ότι θα έπρεπε, ακόμη κι ευχάριστες, να καταβάλλει μεγαλύτερες προσπάθειες από ότι οφείλει σε σχέση με φίλους και ελεύθερες ασχολίες και να χάσει ίσως προς στιγμήν από τα μάτια του, τις προτεραιότητες που ρεαλιστικά έχει θέσει σε σχέση με τους στόχους του για το μέλλον.

Τίποτα από αυτά δεν είναι ούτε πολύ σοβαρό, ούτε ανησυχητικό εφόσον κανείς αποφύγει την αρνητική σεναριολογία της Σελήνης της Πανσελήνου στον Σκορπιό και τον όγδοο οίκο του χάρτη της. Είναι πολύ εύκολο να πνιγεί κανείς σε ενοχές επειδή χαλαρώνει και περνάει λίγο καλύτερα και γιατί στο προσκήνιο υπάρχουν καινούριες δημιουργικές και ερωτικές πιθανότητες, και να αισθανθείς αμφιβολίες για τον εαυτό του στις σχέσεις του, κυρίως ερωτικές και οικονομικές. Η εμπλοκή σε συναισθηματικούς χειρισμούς και πράξεις ορμώμενες από ζήλεια, ανασφάλεια, καχυποψία και δυσπιστία απέναντι σε ότι είναι καλό, είναι πολύ κοντά από εκεί και πέρα και μπορούν να συμβούν πριν κανείς καλά-καλά το καταλάβει.

Πάντως μέσα από αυτή την χτυπητή αντίθεση ανάμεσα σε αυτές τις δύο θέσεις το κέρδος είναι ότι τελικά θα αποκτήσει κανείς ακριβέστερη εικόνα για τον εαυτό του και ότι τον κινεί και τον τροφοδοτεί, καθώς ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, στον πρώτο οίκο του χάρτη της Πανσελήνου, ως μέγας διαλύτης, διαλύει τις ψευδαισθήσεις και τα πέπλα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει σε σχέση με το πώς κανείς αντιλαμβάνεται τον εαυτό του. Προφανώς και είναι προτιμότερο να ταυτιστεί κανείς με την ηλιακή θέση ακόμη κι αν έχει επίγνωση ενός κάποιου εσωτερικού δράματος και φόβου. Αλλά όπως έγραψα και παραπάνω, είτε έτσι, είτε αλλιώς το δώρο είναι μεγαλύτερη αυτογνωσία.

Δείτε πιο συγκεκριμένα πως η Πανσέληνος επηρεάζει το κάθε ζώδιο στις προβλέψεις της εβδομάδας.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Τρίτης 25.01.2022
Τα Ζώδια της Τρίτης 25.01.2022
Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου επιτρέπει να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις, κάνοντας...
Zarastro
Τα Ζώδια της Τρίτης 25.01.2022
Τα Ζώδια της Δευτέρας 24.01.2022
Τα Ζώδια της Δευτέρας 24.01.2022
Ταύρε, πιάσε ένα θέμα τη φορά στη δουλειά και μπορεί να εντυπωσιάσεις τον εαυτό...
Zarastro
Τα Ζώδια της Δευτέρας 24.01.2022
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5