1821 Digital Gallery
Κατερίνα Καινούργιου, Ταύρος
STARSIGNS TALKING

Κατερίνα Καινούργιου, Ταύρος

Νέα στήλη: Τα Ζώδια αλλιώς

Οι Δίδυμοι είναι διπρόσωποι, οι Σκορπιοί είναι εκδικητικοί, οι Παρθένοι γκρινιάρηδες… Εκπρόσωποι του κάθε ζωδίου μιλούν για τον εαυτό τους, κι εμείς για το πώς τα λόγια τους συνδέονται με τη θέσεις των πλανητών τους και ρίχνουμε φως στη διαφορετικότητα που αντικατοπτρίζει ένας αστρολογικός χάρτης, κόντρα στα αστρολογικά κλισέ.


Τι εκτιμάς και τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου;

Δεν αγαπώ απλά τη δουλειά μου… την λατρεύω! Για μένα είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας! Είμαι από τους τυχερούς που δουλεύουν σ’ ένα χώρο που αγαπούν και το απολαμβάνουν. Η καθημερινή επικοινωνία που έχω με τον κόσμο για μένα είναι ό,τι πιο μαγικό! Αν αγαπάς τη δουλειά που έχεις και κάνεις καθημερινά, τότε χτίζεις μια ζωή για την οποία είσαι πραγματικά περήφανος... Και αυτό προσπαθώ να κάνω καθημερινά δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό και το πιο ζεστό μου χαμόγελο!

O Ήλιος της Κατερίνας στον Ταύρο φωτίζει τον τομέα της καριέρας της, κάθιστώντας την δουλειά της μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους της ζωής της. Παράλληλα, ενορχηστρωτής της επαγγελματικής της πορείας, ο Άρης της στους Διδύμους, βεβαιώνει την αξία που προσδίδει στην επικοινωνία. Με τον Κρόνο δε να κυβερνά ό,τι σχετίζεται με την εργασιακή της καθημερινότητα, δεν έχει επιλογή παρά να «χτίζει» πράγματα που την κάνουν περήφανη...

Σχετικα
Λευτέρης Πανταζής, Κριός
Λευτέρης Πανταζής, Κριός

Από πού αντλείς σταθερότητα και ασφάλεια, ποιά είναι η βάση σου;

Ξεκάθαρα από την οικογένειά μου, τον χώρο μου και τους φίλους μου. Οι άνθρωποι μου καλώς ή κακώς δεν είναι άνθρωποι από τον δικό μου χώρο (επαγγελματικά ) και με ισορροπούν και με προσγειώνουν καθημερινά. Ο προσωπικός μου χώρος και οι στιγμές ηρεμίας που έχω σε αυτόν με γεμίζουν σταθερότητα και ασφάλεια.

Η φλογερή κριαρίσια Αφροδίτη της Κατερίνας βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον επίσης κριαρίσιο Ερμή της στην περιοχή του ωροσκοπίου της που αφορά την προσωπική διεύρυνση, την αισιοδοξία, την πίστη, τις καινούργιες εμπειρίες. Είναι συνυπεύθυνοι για τον τομέα της φιλίας και της οικογένειας στον χάρτη της. Επιπλέον η Σελήνη της, δείκτης που παραδοσιακά σχετίζεται με την οικογένεια, βρίσκεται στο γήινο, πρακτικό, οργανωτικό ζώδιο της Παρθένου και δεν θα μπορούσε παρά να της δίνει την γείωση που αναφέρει.

Σχετικα
Ιλιάδα-Ευαγγελία Κοθρά, Κριός
Ιλιάδα-Ευαγγελία Κοθρά, Κριός

Τι είναι για σένα «ιδανική σχέση»; Υπάρχει;

Μια σχέση στην οποία οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι από το τι παίρνει ο ένας από τον άλλον, ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον σ’ όλους τους τομείς. Όπως επίσης σε μια «καλή σχέση» δέχεσαι να συμβιβάζεσαι με μερικά στοιχεία του άλλου, στο κάτω- κάτω, εσύ τον επέλεξες. Οι άνθρωποι σήμερα, δεν είναι έτοιμοι να δεθούν, περιμένουν από τον άλλον να είναι τέλειος. Την ίδια στιγμή εκείνοι δεν προσφέρουν τίποτα! Για μένα το να προσφέρεις στο άλλο σου μισό και να απολαμβάνεις αυτά που σου δίνει είναι το ιδανικό. Ο σύντροφος μου θέλω να είναι ο εραστής μου και ο καλύτερος μου φίλος ταυτόχρονα!

Με τον πλανήτη της ελευθερίας και της αλήθειας, Ουρανό, να προσδίδει υδροχοϊκή διάσταση στον τομέα των σχέσεων της Κατερίνας, δεν θα μπορούσε παρά να θέλει ο σύντροφός της να είναι εραστής και φίλος. Πράγμα που επιβεβαιώνεται κι από την όψη ροής που τον συνδέει με τον Ερμή, κυβερνήτη του τομέα «φιλία» στον χάρτη της, υπογραμμίζοντας και πάλι τη σημασία της επικοινωνίας, έστω και φλογερής! Ευτυχώς ως Ταυρίνα, γνωρίζει καλά την αξία της υπομονής και του συμβιβασμού.

Τι ρόλο παίζουν οι φίλοι και η οικογένεια στη ζωή σου;

Για μένα πρωταρχικό και σπουδαίο ρόλο, είμαι άνθρωπος που δε μπορώ λεπτό μόνη μου. Το καταφύγιό μου και στα εύκολα και στα δύσκολα είναι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου! Νιώθω πολύ ευγνώμων και τυχερή για τους δικούς μου ανθρώπους. Η παρουσία των φίλων στη ζωή μου είναι τόσο σημαντική για την ψυχική μου ισορροπία. Αυτό συμβαίνει επειδή στη ζωή μου έχω ανάγκη από συνοδοιπόρους για να μοιράζομαι μαζί τους όλα όσα μου συμβαίνουν. Μια ζωή που δεν μοιράζεται, άλλωστε, είναι μια ζωή ανούσια και μοναχική...

Ο πλανήτης της διεύρυνσης, Δίας, προσγειώνεται μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου στον τομέα του χάρτη της Κατερίνας που αφορά τις σχέσεις πάσης φύσεως, επιβεβαιώνοντας ότι προτιμά το «μαζί» από το «μόνη» γιατί μέσα από τις σχέσεις μαθαίνει με τον καλύτερο γι' αυτήν τρόπο. Βέβαια κάποιες φορές μπορεί να φτάνει στην υπερβολή όπως φαίνεται από την όψη τριβής ανάμεσα σε αυτόν τον Δία και τον Ήλιο της, κυβερνήτη του χάρτη της. Όσο για τη γενναιοδωρία και το μοίρασμα, είναι από τα δώρα του ωροσκόπου της στον Λέοντα.

Η εικόνα είναι σίγουρα σημαντική για τη δουλειά σου, όμως πόσο μένεις εσύ σαν άνθρωπος στην εικόνα;

Η εικόνα απλά είναι ένα εισιτήριο κατά κάποιο τρόπο για τη δουλειά μου, δεν θεωρώ όμως ότι έχω πετύχει κάτι λόγω της εικόνας μου αλλά λόγω της αλήθειας μου και της σκληρής δουλειάς μου και της αγάπης που τρέφω γι’ αυτό που κάνω. Ξέρεις, οι γονείς μου μού έμαθαν ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ξεχωριστή ομορφιά, αρκεί να την ανακαλύψεις… Για μένα όμορφος είναι ο άνθρωπος που εκπέμπει κάτι θετικό, κάτι θελκτικό, όχι ο αντικειμενικά όμορφος! Το μότο μου είναι: Μην επιλέγεις αυτόν που είναι όμορφος στον κόσμο. Διάλεξε αυτόν που κάνει τον κόσμο σου όμορφο…

Ένας άνθρωπος με Σελήνη στην Παρθένο σε όψη ροής με τον Κρόνο, ειδικά όταν ο τελευταίος σχετίζεται με τον τομέα της εργασιακής καθημερινότητας, πολλά μπορεί να είναι, σίγουρα όμως όχι τεμπέλης. Αντιθέτως το να κάνει ό,τι καλύτερο και περισσότερο μπορεί, το θεωρεί καθήκον του. Όσο για τη μοναδική ομορφιά του κάθε ανθρώπου, αντικατοπτρίζεται στη σχεδόν ρομαντική όψη που σχηματίζει η αντισυμβατική της Αφροδίτη με τον Ποασειδώνα και φυσικά στο φιλελεύθερο και νοήμον υδροχοϊκό πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπει πάντα τον απέναντι.

info

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και σχεδιάστρια. Παράλληλα με τις σπουδές τις στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, έκανε τα πρώτα της βήματα ως δημοσιογράφος στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου «Χωρίς Ταμπού» και έπειτα ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Ομορφος κόσμος το πρωί» μαζί με τη Δούκισσα Νομικού, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Μαρία Αραμπατζή. Από το καλοκαίρι του 2016 παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή «Φτιάξε καφέ...να στα πω» στο Epsilon TV. Tο φθινόπωρο του 2017, δημιούργησε το διαδικτυακό κατάστημα καλλυντικών www.katken.gr, ενώ από το 2013 συνεργάζεται με την εταιρία γυναικείου ρουχισμού Lynne με τη δική της σειρά ρούχων, «Lynne by Katerina Kainourgiou». Από το 2010 ως το 2016 ήταν κεντρική παρουσιάστρια ή συμπαρουσιάστρια σε διάφορες εκπομπές στον Alpha.


Φωτό: Σοφία Αραμπατζόγλου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5