1821 Digital Gallery
Νέα Σελήνη στους Ιχθύες
COSMIC TELEGRAM

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες

Μετουσιώνοντας το παρελθόν

Πολύ ταιριαστός ο τόνος της Νέας Σελήνης που γίνεται στους Ιχθύες αύριο, 17 Μαρτίου 2018, με το τέλος της αστρολογικής χρονιάς και βέβαια με το γενικότερο κλίμα της άνοιξης. Με ωροσκόπο στην 17η μοίρα του Λέοντα, με συντεταγμένες Αθήνας, η Νέα αυτή Σελήνη προσφέρει τη δυνατότητα να μετουσιώσει κανείς τις ψευδαισθήσεις, τις υπερβολικές υποχωρήσεις και θυσίες, τις συναισθηματικές –και πραγματικές– καταχρήσεις, σε γόνιμη εμπειρία που θα θρέψει τη δημιουργικότητα σε καλύτερη και πιο σφαιρική κατανόηση και σε συγχώρεση. Όλα αυτά με τη σειρά τους μπορούν να οδηγήσουν σε πιο ζεστές και οικείες ερωτικές σχέσεις και σε δημιουργικότερες οικονομικές συνεργασίες με πιο ουσιαστικούς στόχους.

Βέβαια για να μπορέσει κανείς να μετουσιώσει το οτιδήποτε πρώτα πρέπει να το δει και να το αναγνωρίσει ως κάτι που χρειάζεται αλλαγή. Γι’ αυτόν τον λόγο η Νέα Σελήνη του Σαββάτου εντείνει την ευαισθησία, τον ρομαντισμό και την επιθυμία για ιδανικές καταστάσεις στο μη περαιτέρω, μαζί της όμως και την υποκειμενικότητα, την τάση να ωραιοποιεί κανείς αυτά που είναι πολύ οδυνηρά για να τα αντιμετωπίσει όπως είναι. Παράλληλα όμως οξύνει την διαίσθηση και την ικανότητα του κάθε ανθρώπου να συγχωρεί το παρελθόν του για να μη δηλητηριάζει το παρόν και το μέλλον του. Έτσι δίνει τη δύναμη σε όποιον θελήσει πραγματικά να βάλει μία τελεία, να συγχωρέσει, να εκτιμήσει τα μαθήματα που πήρε από τα λάθη του και όλα αυτά να τα χρησιμοποιήσει προς όφελός του στο μέλλον. Η διακριτική γραμμή είναι λεπτή, πιστεύω όμως ότι κατά βάθος, κι αν ακούσουν πολύ προσεκτικά, όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αναγνωρίσουν αυτό που είναι πραγματικά για το καλό τους από αυτό που θα ήθελαν να είναι για το καλό τους.

Σε πιο πρακτικό επίπεδο, η ιχθυακή αυτή Νέα Σελήνη προσφέρεται για οικονομικά μαγειρέματα κάθε είδους, ιδανικά με γνώμονα να τακτοποιηθούν οι πάσης φύσεως εκκρεμότητες με τον καλύτερο τρόπο, όχι τόσο ιδανικά, για να συνεχίσουν να υπάρχουν χωρίς να γίνονται ιδιαίτερα αντιληπτές. Το πρώτο ενέχει σοβαρό κίνδυνο χασούρας για όσους δεν είναι απόλυτα βέβαιοι για το τι κάνουν και δεν έχουν τις ανάλογες, πολύ πραγματικές βάσεις. Κοινώς, δεν είναι περίοδος για ρίσκα κι ας φαίνεται έτσι.

Είναι αρκετά σοβαρά τα θέματα που θίγει η αυριανή αστρολογική συγκυρία και ως εκ τούτου η τάση θα είναι να φτιασιδωθούν με κάποιον τρόπο για να μην επιβαρυνθεί η εξωτερική χαρά της άνοιξης και η άνεση του «όπως τα κάναμε πάντα, θα τα κάνουμε και τώρα». Πάντως η ευκαιρία που δημιουργεί για μία πραγματικά φρέσκια αρχή είναι πολύ μεγάλη για να την αγνοήσει οποιοσδήποτε έχει το θάρρος να δώσει ένα πραγματικά ουσιαστικό τέλος στα θέματα που τον απασχολούν.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών
20.06.2022
«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5