1821 Digital Gallery
Τα ζώδια της εβδομάδας
ΤΕΥΧΟΣ 642
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας

Αιγόκερε, είναι απαραίτητη η εγωκεντρικότητα, αλλά πιο απαραίτητη η χαλάρωση

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ξεφεύγοντας από τις πολλές υποχρεώσεις και πρέπει
Η αρχή της εβδομάδας είναι κάπως βαριά από την άποψη ότι σε κυνηγούν τα πρέπει και τα πολλά που οι άλλοι περιμένουν από σένα, είτε πρόκειται για τη σχέση σου, είτε για το αφεντικό και τους γονείς σου. Υπάρχουν βέβαια κι ευχάριστα πράγματα, όπως τα λεφτά για να χρηματοδοτήσεις σπουδές, ταξίδι ή καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα και αρκετή σεξουαλική ένταση στα προσωπικά σου. Από τη μέση της εβδομάδας και μετά, με το πέρασμα της Αφροδίτης και του Ηλίου στον Υδροχόο, τα πράγματα βελτιώνονται συνολικά, με πρώτη και καλύτερη τη διάθεσή σου. Έχεις άλλη όρεξη για έξω, για να δεις φίλους και να κάνεις τα χόμπι σου, και θυμάσαι ότι η σχέση σου και τα προσωπικά σου έχουν κι ευχάριστη πλευρά. Σου είναι ευκολότερο να εστιαστείς στο θετικό. Αυτό βοηθάει και τη σχέση σου με τα παιδιά σου που γίνεται πιο ανάλαφρη. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σου, ειδικά προς το ΣΚ και περιόρισε κάπως τον φόρτο σου για να ξεκουραστείς σωματικά.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Περίεργες εκπλήξεις στη δουλειά και ρομαντική διάθεση στα προσωπικά σου
Η εβδομάδα μπαίνει με κάτι δυνατό για την ερωτική σου ζωή στις αποσκευές της. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ευκαιρία να λύσεις θέματα που αφορούν το κοινό πορτοφόλι, κληρονομικά ζητήματα και προβληματάκια με το σόι, και να αποκαταστήσεις την ισορροπία. Στη χειρότερη παίρνετε τα βουνά μαζί για ρομαντική εκδρομή. Αν είσαι ελεύθερος, ανοίξου σε καινούργιες παρέες και μέρη και επένδυσε σε σένα σαν άτομο. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις και νομικά ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Από τη μέση της εβδομάδας και μετά συγκεντρώνεσαι περισσότερο στη δουλειά και τη ρουτίνα σου και μάλιστα με μια σχεδόν επιβεβλημένη διάθεση ανανέωσης. Χρήσιμο είναι, αλλά δεν τρελαίνεσαι κι απ’ τη χαρά σου. Χειάζεται να μην αφήσεις τα του σπιτιού και της οικογένειας να σε φορτώσουν με παραπάνω ευθύνες και πίεση – έχεις φορτώσει αρκετά στην καμπούρα σου από μόνος σου. Το ΣΚ βρίθεις ρομαντισμού και οφείλεις να τον αξιοποιήσεις στα προσωπικά σου.


Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 22.01.2022
Τα Ζώδια του Σαββάτου 22.01.2022

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Πάνω - κάτω, αλλαγές, διάθεση για πάρτι και καινούργια πράγματα
Στα λεφτά σου είσαι στην αρχή της εβδομάδας, αφού τα αρνητικά εξισορροπούνται από τα θετικά στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις. Επαγγελματικά τα έσοδά σου αυξάνονται, αλλά μέσα από πολλή δουλειά κι ερωτικά η κινητικότητα επίσης αυξάνεται στην κρεβατοκάμαρά σου, αλλά με πολύ μπλα-μπλα, ανασφάλειες και πέρα δώθε. Έχε το νου σου επίσης στο τι λες και κάνεις στις φιλίες σου γιατί η υπερβολική χαλαρότητα μπορεί να σου στοιχίσει και να δυσκολέψει τις καταστάσεις χωρίς λόγο. Από Πέμπτη, με το πέρασμα της Αφροδίτης αρχικά και του Ηλίου το Σάββατο στον Υδροχόο, ανασύρεις τον μικρό εξερευνητή που κρύβεις μέσα σου και ετοιμάζεσαι για οτιδήποτε καινούργιο. Από ταξίδια κι ερωτικά μπερδέματα, μέχρι διασκέδαση χωρίς τελειωμό. Κι όλα αυτά γιατί διαφορετικά απλώς θέλεις να τα βροντήξεις όλα κάτω και να την κάνεις για άλλη γη, για άλλα μέρη, που κανένας δεν σε ξέρει. Το ΣΚ δείξε μια έξτρα φροντίδα για όσα συμβαίνουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και προσπάθησε να μην καταπιεστείς απόλυτα.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 21.01.2022
Τα Ζώδια της Παρασκευής 21.01.2022

Από τη θεωρία στην πράξη, και μάλιστα στην απολαυστική πράξη
Κάτι καλό ή τουλάχιστον ενδιαφέρον μαγειρεύεται στα προσωπικά σου στην αρχή της εβδομάδας. Αν είσαι σε σχέση, καταφέρνεις να συμβιβάσεις κάπως τα ασυμβίβαστα και να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στο ωραίο και τη ρουτίνα. Αν είσαι ελεύθερος, βρίσκεις το άτομο ή τη συνταγή για να ζήσεις ένα ρομάντζο που όμως έχει κάποια επαφή με την πραγματικότητα και την καθημερινότητά σου, αλλά και πολύ φρέσκιες κι ανανεωτικές ποιότητες ταυτόχρονα. Κάτι κάνει και για τα οικονομικά σου η εβδομάδα, ειδικά προς το τέλος της φέρνοντάς σου κάποια έξτρα οφέλη, τα οποία ωστόσο επενδύεις σχεδόν αυτόματα σε υποχρεώσεις (μάπα σενάριο) ή στο σπίτι, τα χόμπι και τις εξόδους σου (καλύτερο σενάριο). Τέλος, και η λίμπιντό σου αναμένεται να κάνει ένα κάποιο γκελ από την Πέμπτη και μετά, μήπως και περάσεις από τη θεωρία στην πράξη. Το ΣΚ καλό θα ήταν να ετοιμάζεσαι για εκδρομούλα με τον άνθρωπό σου ή τέλος πάντων με παρέα – το κλίμα το σηκώνει και οι συνθήκες βοηθούν.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Η προσοχή σου στη σχέση σου με διάθεση αρκούντως ζευγαρέ
Όχι άλλο κάρβουνο, θέλεις να φωνάξεις στην αρχή της εβδομάδας αφού έχεις υπερβολικά πολλά στο πιάτο σου. Το ότι πολλά είναι ευχάριστα αφορούν την οικογένειά σου και κυρίως τα παιδιά σου και το ότι ο σύντροφός σου βοηθάει είναι θετικό, αλλά δεν φτάνει για να σε αποφορτίσει. Πρόσεξε, λοιπόν, μη βρεθείς κρεβατωμένος από την κούραση ή κάποια γρίπη. Από τη μέση της εβδομάδας και μετά παίρνεις και μία και δύο ανάσες, αφού οι αγγαρείες μειώνονται και μπαίνουν στην εικόνα πιο ευχάριστα πράγματα. Τα ευχάριστα σημαίνουν περισσότερες εξόδους και κοινωνικοποίηση καθώς και γνωριμίες της προκοπής με επαγγελματικό κυρίως και προσωπικό (δευτερευόντως) πρόσημο. Μπαίνεις σε πιο ζευγαρέ φάση και έχεις ιδιαίτερη διάθεση να κουβεντιάσεις, να κυκλοφορήσεις και γενικά να διαθέσεις χρόνο κι ενέργεια στον άνθρωπό σου. Στη δουλειά, η περίοδος βοηθάει τις συνεργασίες και εξομαλύνει τυχόν διαφορές ανάμεσα σε σένα και τους συνεργάτες σου. Προς το τέλος της εβδομάδας, ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές γιατί είσαι ιδιαίτερα ανοιχτός στη χασούρα κάθε είδους.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ευχάριστη εξομάλυνση των συνθηκών στα ερωτικά σου και δημιουργικό ζενίθ
Η εβδομάδα και ιδιαίτερα η αρχή της μοιάζει με τη νεραϊδονονά της Σταχτοπούτας για τα ερωτικά σου, αφού εγγυάται πολύ ευχάριστα πραγματάκια: καλύτερη επικοινωνία, περισσότερο ρεαλισμό και διασκέδαση στην υπάρχουσα σχέση σου ή μια ερωτική γνωριμία δυναμίτη που σου αλλάζει τα δεδομένα. Βέβαια από τη μέση της εβδομάδας και μετά αρχίζεις να πήζεις παραπάνω λόγω δουλειάς, μαθημάτων και φροντίδων για την υγεία και την ευεξία σου. Στο καλό σενάριο, απλώς αναθεωρείς διατροφικές συνήθειες προς το υγιέστερο και αυξάνεις τη σωματική άσκηση. Στο όχι τόσο καλό σενάριο, το κάνεις αναγκαστικά αφού πρώτα αρπάξεις κάτι. Παράλληλα η περίοδος είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τη σχέση σου με τα παιδιά σου, αφού επικοινωνείτε καλύτερα και διασκεδάζετε περισσότερο μαζί. Ειδικά το ΣΚ, επιβάλλεται να είσαι με την οικογένειά σου –αν έχεις–, ενώ προσφέρεται επίσης για δημιουργική δουλειά και συνεργασίες που χρειάζονται έμπνευση και φαντασία. Αν είσαι σε καλλιτεχνικό επάγγελμα, είναι εξαιρετική περίοδος για σένα. Αν όχι, η ποιοτικότερη διασκέδαση είναι μια καλή ιδέα.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Οικονομικά οφέλη, φλερτ, σεξ και υπερβολές σε φαγητό κι αλκοόλ
Τα λεφτά είναι το επίκεντρο στην αρχή της εβδομάδας και το θέμα δεν πηγαίνει κι άσχημα αφού γίνονται επωφελείς για σένα συναλλαγές κι επαφές. Ωστόσο, αυτό δεν φτάνει για να ελαφρύνει επαρκώς το κλίμα στο σπίτι και τη δουλειά που, στην καλύτερη περίπτωση, απλώς σου δίνουν στα νεύρα, στη χειρότερη σε πιέζουν σχεδόν ανυπόφορα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο την Πέμπτη και του Ηλίου το Σάββατο αλλάζουν δραστικά τις διαθέσεις σου κι αντί να τρώγεσαι με τα ρούχα σου, αποφασίζεις να βγεις έξω με φίλους, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τη σεξουαλικότητά σου. Αν έχεις σύντροφο και παιδιά, καταφέρνεις επιτέλους να συνεννοηθείς καλύτερα και ξαλαφρώνεις, ακόμη κι αν αυτό το ξαλάφρωμα ενέχει κάποιου είδους ρήξη. Προς το τέλος της εβδομάδας πρόσεξε καλύτερα την υγεία σου και περιόρισε την κατανάλωση του αλκοόλ και το συναισθηματικό φαγητό. Μασάζ, ήπια άσκηση, διαλογισμός κι ένας καλός καβγάς με τους συγγενείς σου είναι προτιμότερες λύσεις.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Προτάσεις ουσίας και ποιοτικός χρόνος με έρωτα και φίλους
Οι υπερκοινωνικότητες συνεχίζονται αρχικά και μάλιστα με το αζημίωτο για σένα. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης υπόσχεται να σου φέρει κάτι ενδιαφέρον σε επαγγελματική πρόταση ή προσωπική πρόταση ουσίας. Και τα δύο καλά κι άγια. Η έκπληξη στη ρουτίνα σου έρχεται από τη δουλειά και σε ταρακουνάει συθέμελα, όχι με απολύτως ευχάριστο τρόπο. Το ζήτημα είναι τουλάχιστον να μη δημιουργήσεις μόνος σου τον χαμό. Οι ταχύτητες μειώνονται αισθητά από την Πέμπτη οπότε επιθυμείς να αράξεις λιγάκι και να δεις πού σε έχει βγάλει το πράγμα επαγγελματικά και προσωπικά. Η διαδικασία δεν σου είναι απολύτως ευχάριστη γιατί σε φέρνει ενώπιον των θεμάτων που δεν έχεις αντιμετωπίσει ακόμη, όμως σε ξεκουράζει και το χρειαζόσουν. Το ΣΚ είναι αφιερωμένο σε φίλους, διασκέδαση και σεξ, είτε πρακτικά με τον άνθρωπό σου είτε θεωρητικά κουβεντιάζοντας αυτά που συμβαίνουν στην ερωτική σου ζωή με τους φίλους σου. Δεν ξέρω όμως αν πρέπει να εκμεταλλευτείς ή να δυσπιστείς απέναντι στον ασυνήθιστο για σένα ενθουσιασμό των ημερών.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Ακινησία λόγω φόβου και επιτέλους ξεκόλλημα
Δεν θέλεις να κουνηθείς ούτε εκατοστό από εκεί που είσαι στην αρχή της εβδομάδας κι αυτό μεταφράζεται και σε πείσμα και σε μπόλικο φόβο και σε ένα σωρό εκκρεμότητες και μυστικά που σε έχουν πάρει στο κατόπι και θέλεις να κάνεις ότι δεν υπάρχουν. Κυρίως στα ερωτικά σου, έσω ιδιαίτερα δύσπιστος απέναντι σε πράγματα που επανεμφανίζονται από το πουθενά, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Η κατάσταση ξεκολλάει σαφώς από την Πέμπτη και μετά με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο και κατόπιν του Ηλίου το Σάββατο. Αρχίζεις να ασχολείσαι με το τι μέλλει γενέσθαι στα επαγγελματικά σου και τη ρουτίνα σου γενικότερα και όλα αρχίζουν να επιταχύνονται: μαθήματα, εξελίξεις στις φιλίες σου, σχέδια, φροντίδα για την υγεία σου, μετακινήσεις και ταξιδάκια. Το εφέ είναι θετικό και το χρειάζεσαι γιατί είχες ακινητοποιηθεί επικίνδυνα προς στιγμήν. Το ΣΚ το θέμα λεφτά και οικονομικά μπορεί πολύ άνετα να γίνει η πέτρα του σκανδάλου σε σχέση και δουλειά, ειδικά αν δεν έχεις σχέδιο σχετικά.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Απαραίτητη εγωκεντρικότητα, πιο απαραίτητη χαλάρωση
Ο εαυτός σου και το τι του συμβαίνει συνεχίζει να είναι το θέμα των ημερών στην αρχή της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη της Τετάρτης στο ζώδιό σου να ανανεώνει σημαντικά την ενέργειά σου και να σου επιτρέπει να αντλήσεις ό,τι καλύτερο από τη σχέση σου και την ερωτική σου ζωή. Το ότι εσύ καταφέρνεις να το αναγάγεις κι αυτό σε φοβία είναι μία άλλη πονεμένη και μακριά ιστορία. Σε οικονομικό επίπεδο πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάποια έκτακτα έξοδα, κυρίως για σπίτι και οικογένεια, ωστόσο αποζημιώνεσαι άμεσα αφού από την Πέμπτη βλέπεις το εισόδημά σου να παίρνει την ανιούσα, είτε μέσα από αποζημιώσεις και μοιρασμένα εισοδήματα, είτε μέσα από καινούργια δημιουργική απασχόληση. Παράλληλα, σου προκύπτει και η ανάγκη να αράξεις λίγο παραπάνω και να δώσεις περισσότερη βάση στην ξεκούραση, το φαγητό, τον ύπνο και το σεξ. Καθόλα ευχάριστη αλλαγή. Το ΣΚ να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε κουβέντες και επαφές, ειδικά αν αφορούν δουλειά ή μαθήματα, κυρίως γιατί είσαι κομματάκι υπεραισιόδοξος.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Ψιλοχάλια ψυχολογία με ραγδαία όμως βελτίωση
Η ψυχολογία σου είναι σε 29.839 αποχρώσεις του μαύρου στην αρχή της εβδομάδας για ψυχοσωματικούς λόγους κι αν κάτι σε ξελασπώνει είναι το χιούμορ σου και η γενικά μπλαζέ τοποθέτησή σου πάνω στη ζωή. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να αγνοήσεις ότι, ειδικά επαγγελματικά, συμβαίνουν κι ευχάριστα πράγματα. Κατά τα άλλα χρειάζεσαι προδέρμ και τρυφερότητα και να κάνεις τις εξετάσεις σου στην ώρα τους. Από την Πέμπτη, οπότε η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου με τον Ήλιο στο κατόπι της το Σάββατο, ανανεώνεσαι σχεδόν σε κάθε επίπεδο, σίγουρα όσον αφορά τη ζωτικότητά σου και την αυτοπεποίθησή σου ως εραστής, σύντροφος και νοήμον ον. Η αλλαγή συμπεριλαμβάνει και μία ραγδαία αλλαγή οπτικής γωνίας που γίνεται σχεδόν μαγικά, αν και λίγο βάρβαρα. Το ΣΚ φαίνεται ότι αυτά που γίνονται κρυφά ή προέρχονται από παλιά κι αφορούν την ερωτική σου ζωή σε ξεβολεύουν αρκετά. Ίσως όμως να ’ναι απλώς ότι ακόμη αισθάνεσαι καταβεβλημένος.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Ευχάριστο στρώσιμο καθημερινότητας και ανεπιθύμητες ανατροπές
Πάνω που είχες αρχίσεις να παίρνεις μπρος και να κάνεις πραγματάκια με τους φίλους σου, για τα χόμπι σου, για τον εαυτό σου, άντε και για τη δουλειά σου, έρχονται πάσης φύσεως υποχρεώσεις, οικονομικές κι άλλες, και σου ρίχνουν την ψυχολογία. Η αρχή της εβδομάδας είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση, αν και δεν μπορείς να το καταλάβεις με ευκολία γιατί σωματικά και οικονομικά έχεις δει καλύτερες μέρες. Το συνειδητοποιείς όταν προκύπτουν οι κρίσεις που πρέπει να διαχειριστείς από την Πέμπτη και μετά. Πάντως βοήθειες έχεις και κυρίως στο πρόσωπο του συντρόφου, των συνεργατών και της οικογένειάς σου, οι οποίοι ειδικά το ΣΚ δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους ακόμη κι αν εσύ δυσκολεύεσαι να το δεχτείς. Καλό είναι να θυμάσαι ότι η περίοδος που ξεκινάει το Σάββατο προηγείται του μήνα του ζωδίου σου και ειδικά σε ό,τι αφορά τη ρουτίνα σου και τη σωματική σου κατάσταση ανακεφαλαιώνει όλη την προηγούμενη χρονιά.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.01.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.01.2021
Υδροχόε, τα ξημερώματα ο Ήλιος επιστρέφει στο ετήσιό του «ταξίδι» στο ζώδιό σου...
Zarastro
Τα Ζώδια της Πέμπτης 20.01.2021
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5