1821 Digital Gallery
Stardust 641
ΤΕΥΧΟΣ 641
COSMIC TELEGRAM

Stardust 641

Αιγόκερε, μπερδέματα που με έναν μαγικό τρόπο δουλεύουν υπέρ σου

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Κινήσεις καριέρας και διλήμματα τύπου εγώ ή σχέση
Η δουλειά σου και οι διάφορες υποχρεώσεις σου, απέναντι στα παιδιά σου, τη σχέση σου, αυτούς που χρωστάς, διεκδικούν την προσοχή σου και την ενέργειά σου στην αρχή της εβδομάδας. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν άσχημα, είναι όμως αρκετά πιεστικά για σένα που αισθάνεσαι τα περιθώρια να στενεύουν και να μην μπορείς να αποφύγεις το λούκι. Στα προσωπικά σου επίσης ωθείσαι σε μία πιο ώριμη προσέγγιση, ασυνήθιστη μεν για σένα, ευεργετική δε για όσα θέλεις και χρειάζεται να κάνεις. Το ζητούμενο δεν είναι τόσο η διασκέδαση, το έξω και η ποικιλία, όσο το να δεις πώς μπορείς να δημιουργήσεις κάτι πιο στέρεο στη σχέση σου. Από την Πέμπτη και μετά, περιμένεις επαφές που θα σπρώξουν την καριέρα σου μπροστά, απαιτώντας όμως πολλή δουλειά από μέρους σου. Βάλε τον σύντροφό σου στο παιχνίδι για να αποφύγεις συγκρούσεις προς το τέλος της εβδομάδας. Ειδάλλως εύκολα θα κατηγορηθείς (πάλι) ως εγωιστής που σχεδιάζεις μόνο για τον εαυτό σου, άντε και τους φίλους σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Μικρή αναδρομή σε λάθη του ερωτικού σου παρελθόντος
Σου έκαναν καλό οι γιορτές γενικά και θα ήσουν υπέροχα, αν η αρχή της εβδομάδας δεν σου προξενούσε μία κάποια τάση φυγής από όλους και όλα, κυρίως την οικογένεια και τη δουλειά σου. Το πρόσημο δεν είναι αρνητικό γιατί βλέπεις ευχάριστες αλλαγές καθ’ οδόν, απλώς θα ήθελες να αποφύγεις την προσπάθεια και τη δουλειά που χρειάζονται και να πηδήξεις κατ’ ευθείαν στο τέλος του έργου. Προσπάθησε να μην πάρεις στραβά την αναδρομή σε παλιότερα θέματα των ερωτικών σου και να τα αφήσεις να γίνουν εμπόδιο για αυτά που συμβαίνουν τώρα. Άλλωστε από την Πέμπτη και μετά το μυαλό σου σταματάει τη σεναριολογία και προσανατολίζεται στο πώς θα γίνει πρακτικά να κάνεις τα επόμενα βήματα σαν άνθρωπος και σαν εραστής. Δεν ασχολείσαι πια με το πρόβλημα, αλλά με τη λύση και μάλιστα επί του πραγματικού. Αυτό φέρνει στη ζωή σου καινούργιες ασχολίες, παρέες, εξόδους, εκδρομούλες και τα σχετικά έξοδα. Προτιμότερο από το να τα δίνεις στο δημόσιο.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.10.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.10.2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Κολλάς σε δουλειά και ξεκολλάς ερωτικά με παρέμβαση κόλαφο
Βαριά στο στομάχι σού έπεσε η είσοδος του 2018 με τις ανασφάλειές σου, συναισθηματικές και οικονομικές, να υποδαυλίζονται από τους έρωτές σου, παλιούς και νέους, τη δουλειά σου και σχεδόν κάθε κουβέντα που κάνεις. Για την ακρίβεια, αν έχεις γλιτώσει τη γρίπη, κατατάσσεσαι στους τυχερούς. Έχεις πολλή δουλειά στην καθημερινότητά σου κυρίως για την υλοποίηση των σχεδίων σου, αλλά και γιατί τρέχεις για φίλους, χόμπι και ομάδες στις οποίες συμμετέχεις. Την Πέμπτη, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στον Αιγόκερο και ανοίγει ζητήματα που αφορούν κληρονομικά, ακίνητα, αυτά που πρέπει να πληρώσεις σχετικά και διάφορα οικογενειακά ζητήματα που δεν σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Στα θετικά ότι προς το τέλος της εβδομάδας έχεις μία μίνι επιφοίτηση, η οποία σε βοηθά να βγεις από τη λούμπα του ερωτικού σου παρελθόντος και να στραφείς στο καινούργιο, ακόμη κι αν αυτό είναι μόνο μία αλλαγή προσέγγισης. Πάντως καλό θα ήταν να θυμάσαι να εστιάζεσαι στα γεγονότα γιατί η σκέψη σου τείνει στο αρνητικό αυτή την εβδομάδα.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 27.10.2021
Τα Ζώδια της Τετάρτης 27.10.2021

Αλλαγή εποχής στα ερωτικά σου με καινούργια πρότυπα και ξεκαθαρίσματα
Η ανανέωση της καινούργιας χρονιάς κρατάει και αυτή την εβδομάδα και έχει ιδιαίτερα ευεργετικό εφέ στα επαγγελματικά σου, με δημιουργικά κι ευχάριστα πραγματάκια να σου φτιάχνουν το κέφι στη δουλειά. Στα προσωπικά σου, η καινούργια προσέγγιση που υιοθετείς έχει σαφή αποτελέσματα. Αναγνωρίζεις απολύτως την ανάγκη σου να μην αισθάνεσαι μόνος στη σχέση σου ή μόνος χωρίς σχέση και προς το τέλος της εβδομάδας θέτεις επί τάπητος οποιαδήποτε ζητήματα θεωρείς ότι χρειάζονται φροντίδα. Η οικογένεια και οι φίλοι σου στηρίζουν τις επιλογές σου και ειδικά αν είσαι μόνος, προς το τέλος της εβδομάδας, αναμένεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Επίλεξε εσύ εάν, πώς και πόσο θα εμπλακείς βάσει των αναγκών σου, γιατί η σεξουαλικότητά σου και οι συναισθηματικές σου φοβίες δεν είναι καλοί σύμβουλοι και μπορούν να σπρώξουν σε ακατάλληλες επιλογές. Βέβαια, τα ένστικτά σου είναι καλύτερα από ποτέ και η δυνατότητά σου να αντιλαμβάνεσαι τι πραγματικά συμβαίνει και να μην τρως πρόλογο, ιδιαίτερα ακονισμένη. Οπότε, enjoy. 


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Φορτισμένη ρουτίνα, καινούργιο πρόγραμμα και μεταγιορτινή κούραση
Μαθήματα, συγγενικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, φίλοι και πάσης φύσεως συναντήσεις που χρειάζεται να κάνεις για τη δουλειά και τη ρουτίνα σου είναι το μενού της εβδομάδας και είναι απαιτητικό. Το τρέξιμο εντείνεται ακόμη περισσότερο από την Πέμπτη και μετά όμως είσαι παραπάνω από έτοιμος και ικανός να τα ταχτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον τα πράγματα δεν είναι άσχημα, ωστόσο υπάρχει ακόμη κάποια αναστάτωση που σχετίζεται με το ίδιο το σπίτι του, με ακίνητα και τον ευρύτερο συγγενικό σου κύκλο. Αν δεν μαλώνεις δλδ. με τους δικούς σου για τα μαθήματα. Στο τέλος της εβδομάδας δυσκολεύεσαι να συμβιβάσεις τις απαιτήσεις των φίλων και της σχέσης σου, όμως βασικά αυτό που χρειάζεται να γίνει είναι να κάνεις ό,τι μπορείς με ιδιαίτερο σεβασμό στις σωματικές σου αντοχές και την ανάγκη σου για ξεκούραση, για να διαφυλάξεις την υγεία σου. Μετά τις γιορτές, είναι ώρα να προσέξεις περισσότερο τη διατροφή, την άσκησή σου και να φτιάξεις ένα ρεαλιστικότερο πρόγραμμα.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ιδιαίτερα ερωτική διάθεση, δημιουργικότητα και κάποια έξοδα
Έχεις ξεχάσει ότι οι γιορτές τελείωσαν και συνεχίζεις σε ρυθμούς σάμπα και αυτή την εβδομάδα, αφού η διασκέδαση, οι έξοδοι, το φλερτ παντού παραμένουν ψηλά στις προτεραιότητές σου. Παράλληλα βέβαια προκύπτουν και κάτι θεματάκια οικονομικής φύσεως που όμως τακτοποιείς με αρκετή ευκολία. Αν είσαι μόνος, το κρεβάτι σου δύσκολα θα μείνει άδειο αυτή την εβδομάδα, άσε που ό,τι περάσει απ’ το κρεβάτι σου εύκολα θα πάρει τον δρόμο του και για την καρδιά σου. Ειδικά από την Πέμπτη και μετά που ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στον Αιγόκερο το μυαλό σου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ξεκολλήσει από τα ερωτικά σου, αφού αρχίζεις και βλέπεις αυτά που θέλεις στους υποψήφιους ή τον νυν σύντροφό σου. Επαγγελματικά τα πράγματα είναι διφορούμενα, αφού από την μία εμφανίζονται προτάσεις για δημιουργικότερα πράγματα και ασχολίες, από την άλλη το εισόδημά σου δέχεται ένα πλήγμα, είτε από απρόοπτα έξοδα είτε γιατί αυτά που κάνεις δεν αμείβονται όπως θα ήθελες.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Πίεση από τα πάντα και κεραυνοβόλα σεξουαλική έλξη
Το παιχνίδι έχει μεταφερθεί στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον αφού ό,τι κάνεις και είσαι φαίνεται με κάποιον τρόπο να έχει εκεί τον αντίκτυπό του. Τα μείζονα θέματα είναι οικονομικά, τα σχέδιά σου και η τεράστια πίεση που αισθάνεσαι αυτόν τον καιρό. Η σχέση σου μπορεί να σου προσφέρει απόλαυση, σεξ και χαλάρωση, ωστόσο με έναν τρόπο που δεν σου είναι απολύτως οικείος και μάλλον σε μπερδεύει παραπάνω. Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να προσέξεις τις ερωτικές καταστροφές προς το τέλος της εβδομάδας, αφού είσαι σεταρισμένος για ιδιαίτερα κεραυνοβόλα πράγματα. Δεν είναι ότι θα περάσεις άσχημα, απλώς αισθάνεσαι ότι κινδυνεύεις να χάσεις τον εαυτό σου, με όλα αυτά που σου συμβαίνουν και με τη δυσκολία σου να βρεις χρόνο για σένα. Τελικά, σκέψου καλά μήπως μερικά κομμάτια σου είναι καλύτερο να τα χάσεις γιατί σίγουρα αυτή την περίοδο είναι πολύ δύσκολο να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Κι αυτά που έρχονται, είναι σίγουρα του μέλλοντός σου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Επαγγελματικές πρωτοβουλίες και διαχείριση ερωτικών κρίσεων
Σε φάση επαγγελματικών πρωτοβουλιών σε βρίσκει η αρχή της εβδομάδας αφού αποφασίζεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, στις συνεργασίες σου κυρίως, για να τακτοποιήσεις καλύτερα το οικονομικό σου και να διασφαλίσεις καταστάσεις. Από την Πέμπτη και μετά μπαίνεις σε φάση γνωριμιών και επαφών (ναι, κι άλλων) μέσω του φιλικού σου κύκλου, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο και κυρίως όσον αφορά επιχειρηματικές υποθέσεις. Στα προσωπικά σου, η κουβεντούλα και η θεωρία βολεύουν αρκετά όχι όμως για πολύ, αφού προς το τέλος της εβδομάδας οικογενειακές καταστάσεις, κάποιες πεποιθήσεις σου και γενικά αυτά που έχεις μάθει, απειλούν να διαταράξουν την καλή επικοινωνία ή και να μπλοκάρουν τελείως καινούργιες γνωριμίες και δυνατότητες. Στην πραγματικότητα καλείσαι να δεις τα πράγματα πιο πρακτικά και να μην αφήσεις τις εξάρσεις της στιγμής να στο χαλάσουν, ακόμη κι αν βγουν στη φόρα ορισμένοι σκελετοί από την ντουλάπα των ερωτικών σου και βρεθείς στα καλά των καθουμένων να κάνεις διαχείριση κρίσεων. 


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Ερωτικές φάπες κι εκκρεμότητες δίχως τελειωμό
Μάλλον αναρωτιέσαι για πόσο θα συνεχιστούν οι φάπες στα ερωτικά σου στην αρχή της εβδομάδας και πόσες ακόμη εκκρεμότητες και ανοιχτές υποθέσεις μπορούν να προκύψουν. Έχεις απόλυτο δίκιο και για τα δύο. Το κλίμα βελτιώνεται από την Πέμπτη και μετά, αφού επικοινωνιακά ηρεμείς στη σχέση σου και εστιάζεις σε πιο απλά και ευχάριστα πράγματα. Παράλληλα βλέπεις το κάτι επιπλέον να μπαίνει στην τσέπη σου από τις συνεργασίες και τη δουλειά σου και αυτό σου κάνει καλό. Ωστόσο η εβδομάδα δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη, αφού το Σαββατοκύριακο ένα φλερτ, ο ερωτικός σου σύντροφος και ένα απρόοπτο συμβάν ανακατεύουν και πάλι την τράπουλα της καθημερινότητάς σου φέρνοντάς σε σε ετοιμότητα να τινάξεις τα σχέδιά σου, τη ρουτίνα σου και γενικά κάποιες σταθερές της ζωής σου στον αέρα. Εγώ θα σου πω να πας με αυτό που θα νιώσεις στο πετσί σου, με την έμπνευση ή τον έρωτα της στιγμής και να εγκαταλείψεις για λίγο την έννοια του κέρδους.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Μπερδέματα που με έναν μαγικό τρόπο δουλεύουν υπέρ σου
Η ερωτική σου ζωή, τα οικονομικά σου και οι φιλίες σου βρίσκονται σε έναν περίεργο εναγκαλισμό στην αρχή της εβδομάδας. Στο μείγμα προστίθενται το ερωτικό σου παρελθόν, τα διάφορα που κάνεις στα κρυφά και σκοτεινά και τα σχέδιά σου. Ευτυχώς το πράγμα δουλεύει υπέρ σου παρά το ότι εσύ δυσκολεύεσαι να βρεις την εσωτερική σου πυξίδα. Από την Πέμπτη που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν αρκετά, αφού λύνεται ο γλωσσοδέτης κι επιταχύνονται οι εξελίξεις στην καθημερινότητά σου, ενώ είσαι γενικά σε πολύ καλύτερη θέση να βάλεις σε λόγια αυτά που σου συμβαίνουν. Στο τέλος της εβδομάδας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην ερωτική σου ζωή και κυρίως να μην αφήσεις τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι, το οικογενειακό σου περιβάλλον και βαθιά μέσα σου να επηρεάσουν αρνητικά μια καλή κατάσταση. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι όμως και ανέφικτο κι έχεις όλες τις βοήθειες του κόσμου για να το καταφέρεις. 


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Τέλος εποχής κι ανάγκη για αποτοξίνωση από τα πάντα
Αν κάποιος νιώθει το τέλος εποχής αυτή την περίοδο, αυτός είσαι αναμφίβολα εσύ κι όχι άδικα. Να θυμάσαι ωστόσο ότι αυτές οι μέρες που προηγούνται του μήνα του ζωδίου σου έχουν πάντα ανακεφαλαιωτικό (κι έτσι κάπως βαρύ) χαρακτήρα κι έτσι πρέπει να είναι. Αν η σχέση σου, το μέσα σου, η νοοτροπία σου, οι συγγενείς και η οικογένειά σου, σε αναστατώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα ακόμη κι όταν δεν κάνουν τίποτα, να θυμάσαι ότι τώρα η αντικειμενικότητά σου, απλά, δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει είναι κινητικότητα στην καριέρα σου κι η ευκαιρία για να αξιοποιήσεις γνωριμίες κι επαφές ώστε να επιλύσεις επίμονα προβλήματα. Παράλληλα μπορείς να στηριχτείς σε καινούργιες γνωριμίες, επαφές και συνειδητοποιήσεις, ακόμη κι αν εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι το μόνο που θέλουν είναι να σου φέρουν τα πάνω κάτω. Το μόνο που πρέπει να διαφυλάξεις πάση θυσία είναι η υγεία σου και η οδηγία είναι μία «αποτοξίνωση» σε όλα.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Κοινωνικότητα, επαγγελματικά ανοίγματα και στοχευμένη δράση
Δεν θέλεις να καθίσεις στα αυγά σου καθόλου στην αρχή της εβδομάδας, είτε γιατί κυνηγάς ακόμη περισσότερες εξόδους και χρόνο για τα χόμπι και τους φίλους σου, είτε γιατί κυνηγάς τους επαγγελματικούς σου στόχους. Όπως και να έχει, το κλίμα είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα εφόσον πηγαίνεις με σχέδιο. Αν τώρα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου θέλουν να σου αλλάξουν το σχέδιο αυτό, οφείλεις να τα αφήσεις γιατί είναι η ίδια η πραγματικότητα που σου χτυπάει την πόρτα. Από την Πέμπτη και μετά, ένα μέρος της προσοχής σου στρέφεται και στα προσωπικά σου, αφού συνειδητοποιείς ότι έχεις παραδώσει σημασία σε δουλειά, φίλους, χόμπι κ.ο.κ. Είναι ευκαιρία για να βάλεις και τον σύντροφό σου στο παιχνίδι των σχεδίων σου ή για να μπλέξεις περίεργα τις φιλίες με την ερωτική σου ζωή. Στο τέλος της εβδομάδας έχεις απρόοπτα έξοδα για παλιές σου υποθέσεις ή θεματάκια υγείας που σε χαλάνε λίγο ψυχολογικά κι ίσως αναστατώνουν το πρόγραμμά σου, ειδικά όσον αφορά εκδρομές κι εξόδους που έχεις σχεδιάσει. 


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.10.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.10.2021
Λέοντα η επέτειος του «ΟΧΙ» μπορεί να φέρει μια τυχερή νέα γνωριμία που θα σε...
Zarastro
Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.10.2021
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5