1821 Digital Gallery
ΤΕΥΧΟΣ 435
STARDUST

Stardust 435

stardust
Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου
  • A-
  • A+
0
Γιώργος Πανόπουλος: Δίδυμε, οι πιο μεγάλες ώρες είναι ΤΩΡΑ.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ευνοϊκός καιρός/μετακίνηση –προς και από– σε άλλη γειτονιά, πόλη, χώρα. Επιλογή και επέκταση σπουδών ή ξανά στα θρανία. Ταξίδια, επαγγελματικά ραντεβού, καινούργιες αρχές. Restart – σε επαγγελματικά. Καινούργιοι άνθρωποι και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Συζητήσεις για συνεργασίες και εργασιακά σχέδια. Δίπλωμα οδήγησης, αυτοκίνητο, μηχανή. Έμφαση σε κάθε είδους επικοινωνία – αν χρειάζεται να ψάξεις, να δεις, να ελιχθείς επαγγελματικά ή να γεφυρώσεις χάσματα, να πείσεις, να ξεμπλέξεις κόμπους στα προσωπικά σου. Γράψιμο, έμπνευση, δημόσιες σχέσεις. Όλα τα προηγούμενα είναι τομείς που μπορείς να προχωρήσεις, αφού ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Αυτό που έχει σημασία είναι η επαφή που δημιουργείται από το λόγο και το μυαλό.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Λες; Λες να γίνει κάτι από τις 9/5 και πέρα και να γίνεις πλούσιος; Και να πάρεις τα πάνω σου οικονομικά; Εν πάση περιπτώσει, να πάει η καρδιά σου στη θέση της; Ναι, με την Αφροδίτη στους Διδύμους και τον Δία ήδη εκεί οι οικονομικές προσευχές σου μπορεί να απαντηθούν και να ηρεμήσεις για ένα διάστημα, γιατί με τον Κρόνο απέναντί σου στον Σκορπιό ο φόβος και η ανασφάλεια για το παρόν και το μέλλον σου χορεύουν ροκ εντ ρολ. Με τον Ερμή και τον Άρη ακόμα στο ζώδιό σου, έχεις τη δύναμη και τη δυναμική να σπρώξεις τα πράγματα προς εκεί που θέλεις. Αν οι υποθέσεις της ζωής σου είναι σε κρίσιμο σημείο μπορείς να αναπνέεις πιο άνετα. Εντάξει, όσο υπάρχουν άνθρωποι θα αναζητούν πάντα χρήματα για να επιβιώσουν, αγάπη και ένα αίσθημα ότι είναι προστατευμένοι από οποιοδήποτε κακό. Ως ένα σημείο οι διελεύσεις στα εξασφαλίζουν – για να τα σταθεροποιήσεις, όμως, χρειάζεται να βάλεις το χέρι σου.

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 25-31 Οκτωβρίου 2021
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 25-31 Οκτωβρίου 2021

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου (9/5) βρίσκεσαι ξανά στο κέντρο της κοινωνικής δράσης. Παρόλο που η παραμονή του Άρη στον Ταύρο σε δυσκολεύει στην καθημερινότητα και τη δουλειά, μπορείς να είσαι αισιόδοξος. Στο καινούργιο επεισόδιο της προσωπικής σου σαπουνόπερας τρέχεις πίσω από τις επιθυμίες σου, τα θέλω σου, γυρνάς στο on τη γοητεία σου ενώ είσαι έτοιμος να γοητευτείς. Η Αφροδίτη εδώ σου προσφέρει κάποιους που είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν επαγγελματικά, ή να σου προσφέρουν στήριξη, φίλους που σε βοηθάνε όταν παραπατάς και, το σημαντικότερο, την πεποίθηση ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Α, ναι, μιλώντας για Αφροδίτη, δηλαδή σχέσεις, δεν μπορεί να μη σκεφτείς ότι καμία θέση, καμιά δουλειά, καμιά επιτυχία δεν μπορεί να αντικαταστήσει την επικοινωνία και την επαφή με έναν Άλλο που κοιτάτε προς την ίδια πλευρά και σέβεστε ο ένας την ελευθερία του άλλου.

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 18-24 Οκτωβρίου 2021
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 18-24 Οκτωβρίου 2021

Στους Διδύμους Αφροδίτη και Δίας – τύχη. Στον Σκορπιό ο βόρειος Δεσμός της Σελήνης – έρωτας. Πλούτωνας στον Αιγόκερω – μεταμορφωτικές σχέσεις. Ποσειδώνας στους Ιχθύς – ανιδιοτέλεια. Ονόμασέ το όπως θέλεις –τύχη, πεπρωμένο, σύμπαν, θεό, σύμπτωση–, αλλά ό,τι κι αν είναι σε βοηθάει, ή σε πιέζει, ή σου δημιουργεί την ακαταμάχητη επιθυμία να ερωτευθείς, να αγαπήσεις και μετά να πεις σε όλους εμάς τι σημαίνει αγάπη. Όλα τα παιδιά μεγαλώνουν για να ταξιδέψουν μακριά από το σπίτι τους, ανακαλύπτοντας αυτό που θα κάνει συναρπαστική τη ζωή τους. Οι σχέσεις, ο έρωτας, η αγάπη μάς μεγαλώνουν, μας συνταράσσουν, μας πονούν. Η ουσία τώρα είναι να τη ζεις χωρίς να σκέφτεσαι διαρκώς το μέλλον της. Να την αναζητήσεις χωρίς να προφυλάσσεσαι. Όταν έχεις αγάπη τη δίνεις – δεν σκέφτεσαι τον τόκο που θα πάρεις γιατί τότε δεν αγαπάς, είσαι τοκογλύφος.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Η επαγγελματική ζωή συνεχίζει να είναι θέμα – για άλλους με θετικό πρόσημο, για κάποιους άλλους με αρνητικό. Έχουμε πει ότι η επαγγελματική ζωή επηρεάζεται από τον Κρόνο στον Σκορπιό δημιουργώντας αναταράξεις, μεταβολές, γυρίσματα της τύχης – συνήθως το εργασιακό στάτους δεν μένει ίδιο. Οι πλανήτες στους Διδύμους πάντως βοηθάνε στις επαγγελματικές κακοτοπιές, ή ανοίγουν νέες προοπτικές εκεί που δεν υπήρχαν παρά αδιέξοδα, οπότε αν τα πράγματα δεν πάνε καλά κοίτα τις εναλλακτικές ή κάτι που αρχικά δεν σου γεμίζει το μάτι αλλά που ουσιαστικά σε βάζει σε καινούργια χωράφια ή επεκτείνει αυτά που ήδη οργώνεις. Ακόμα οι φίλοι –παλιοί και καινούργιοι που γνωρίζεις– σε ενθαρρύνουν να βγάλεις τα stop από τη ζωή σου. Να αφεθείς χαλαρός και να βρεις το κέφι σου, που τον τελευταίο καιρό κάπου έχει παραπέσει. Να βγεις έξω. Για να συναντήσεις άλλους ανθρώπους. Για να σχετιστείς μαζί τους. Για να ενδιαφερθείς περισσότερο για τον Ένα/Μία. Και να έρθετε πιο κοντά. Κι όταν έρθεις πιο κοντά υπάρχει περίπτωση να ερωτευθείς. Και μετά να απογοητευθείς. Πάλι τα ίδια; Όμως, δεν κάνουμε δουλειά έτσι.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ναι, βρισκόμαστε σε εποχή εκλείψεων, ναι, η τελευταία του Μαΐου σε ενδιαφέρει άμεσα. Όμως δεν μπορείς να παραγνωρίσεις ότι με Άρη και Ερμή στο φιλικό σου Ταύρο και με Δία και Αφροδίτη (από 9/5) στους Διδύμους βρίσκεσαι σε μια δημιουργική, εποικοδομητική, ενδιαφέρουσα και γεμάτη ευκαιρίες περίοδο. Προσανατολισμένος/η προς τα έξω, προς τους ανθρώπους και τη ζωή, έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις επαγγελματικές συμμαχίες, να κάνεις χρήσιμες γνωριμίες, να συναντήσεις αυτόν ή αυτήν που μπορεί να ερωτευτείς και να σε ερωτευτεί. Άσε τις γνωστές μεμψιμοιρίες «αν δεν βρω κάποιον/α που να ανταποκρίνεται στα στάνταρντς μου δεν με πειράζει να μείνω μόνος/η όσο χρειαστεί» και αφέσου να σε παρασύρει ο κόσμος. Θυμήσου ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως σε θέματα καρδιάς, η λογική καλό είναι να φεύγει διακοπές.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Από τη μία πλευρά οικονομικά, δάνεια, χρήματα που περιμένεις και η σκέψη «τι θα γίνει με τα οικονομικά μου;», που σε αγχώνει, και από την άλλη η αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Αφροδίτη και Δίας στους Διδύμους σε αναζωογονούν – όλα είναι δυνατά. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από ό,τι δίνει νόημα στη ζωή – έρωτας, δουλειά, σπουδές, ταξίδια, οικογένεια, φήμη, επιτυχία, ιδέες, συνεργασίες. Ναι, υπάρχουν ευσεβείς πόθοι και ενθουσιασμός, αλλά αποτελούν και τα καύσιμα για να τρέξεις ό,τι σε ενδιαφέρει. Αποφάσισε, λοιπόν, πού θα ρίξεις το βάρος σου και GO έχοντας κατά νου ότι στο δρόμο αυτό που στο τέλος έχει αξία είναι η εσωτερική σου ισορροπία και όχι οι εσωτερικευμένες απαιτήσεις, απόψεις, προτροπές, όνειρα, αδυναμίες, άγχη, απαγορεύσεις της μαμάς ή του μπαμπά σου. Ούτε, βεβαίως, τα θέλω ή οι απαρέσκειες της κοινωνίας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Άρης και Ερμής βρίσκονται στον τομέα των σχέσεων που αποτελούν ένα κομβικό σημείο, ούτως ή άλλως, ήδη από τότε που ο Κρόνος άρχισε τη διέλευσή του στο ζώδιό σου. Οι σχέσεις –συντροφικές καταρχάς και αμέσως μετά επαγγελματικές– βρίσκονται σε κατάσταση μεταβολών, αλλαγών, αναπροσαρμογών –δηλαδή δεσμεύεσαι ουσιαστικά με τον άλλο– ή διάρρηξης, εμποδίων, κρίσεων – δηλαδή το ενδεχόμενο να σπάσει η κλωστή γίνεται ορατό, αν δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης. Μεταξύ δεσμών ή χωρισμών, γάμων ή ρήξεων, η Αφροδίτη με τον Δία στους Διδύμους θέλουν έντονα αισθήματα, δημιουργικότητα, χρήματα και σεξ. Αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για υλικές, σωματικές και συναισθηματικές ανάγκες που μάλιστα έρχονται με την ένδειξη καταπείγουσες. Με δύο θετικούς πλανήτες η απάντηση ενδέχεται να είναι ΝΑΙ στην ικανοποίηση κάποιων από τις βασικές σου ανάγκες – μακάρι και σε όλες. Προσοχή: Είναι τέτοια η ανάγκη για αγάπη και στενές σχέσεις που είσαι έτοιμος να παρασυρθείς ακόμα κι από ανθρώπους που δεν το εννοούν ότι σε θέλουν παρά πάνω από μια φορά ή να εκραγείς από αυτόν ή αυτήν δίπλα σου επειδή δεν είναι διαθέσιμος/η όταν είσαι εσύ.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Είσαι ανοιχτός στις σχέσεις όταν δεν σε κλείνουν σε κλουβί. Ναι, διστάζεις πολύ όταν πρόκειται να δεσμευτείς. Ναι, θέλεις να είσαι ζευγάρι, αρκεί να μη χάνεις την ανεξαρτησία σου. Κι όμως, υπάρχουν εποχές που η επιθυμία να είσαι με κάποιον ή να έρθεις πιο κοντά σε κάποιον που είσαι ήδη μαζί, χτυπάει κόκκινο. Με την Αφροδίτη (από 9/5) και τον Δία στους Διδύμους θέλεις και σε θέλουν, τους βρίσκεις αξιαγάπητους και σε βρίσκουν αξιαγάπητο. Βγαίνεις στο μεγάλο κόσμο – αρέσεις και σου αρέσουν. Ναι, είναι από τις φορές που θέλεις το «για πάντα» να είναι αλήθεια και να κρατήσει περισσότερο από μια στιγμή. Σταμάτα να σκέφτεσαι και άσε τον/την παρτενέρ σου να οδηγήσει τα βήματα στο χορό. Άσε τον κόσμο να σε παρασύρει τρυφερά εκεί που λαχταράς να πας και το μυαλό σε κάνει να διστάζεις.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Με πλανήτες στον Ταύρο και τους Διδύμους, το κλίμα κινείται μεταξύ ανάλαφρης ερωτικής επιθυμίας και βελτιωμένης εργασιακής πραγματικότητας. Είτε ερωτευμένος/η είτε ανοιχτός/ή στο να ερωτευθείς, ή από την άλλη πλευρά αν περιμένεις μια εργασιακή ανάκαμψη, ευκαιρία, βελτίωση, ο αέρας είναι ευνοϊκός – πρόκειται για μια περίοδο που απορροφάει τους κραδασμούς, συναισθηματικούς ή επαγγελματικούς. Κατά τα άλλα η καθημερινότητα είναι καθησυχαστική, το να δεις τον από πάνω ή τη δίπλα στη δουλειά ερωτικά μάλλον δεν είναι καλή ιδέα, καλή ιδέα είναι να φροντίσεις το σώμα σου, να ανανεώσεις το στιλ σου, να βρεθείς με κόσμο ή να κυνηγήσεις αυτόν ή αυτήν που σου κουνάει την ουρά του/της, αν είσαι σε σχέση να φύγεις ένα σαββατοκύριακο, να θυμηθείς τις ευεργετικές ιδιότητες του σεξ, να κόψεις τα μαλλιά σου, να ξενυχτήσεις με φίλους. Cool ακούγονται όλα αυτά.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Ναι, ίσως όταν ο Marvin Gaye έγραψε το there ain’t high enough/ain’t no valley low enough/ ain’t no river wide enough/to keep me from getting to you να είχε ενεργοποιημένο τον 5ο οίκο του, όπως εσύ τώρα με την Αφροδίτη (από 9/5) και τον Δία στους Διδύμους, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να σε ενθουσιάζει και να σε τρελαίνει όσο ο έρωτας. Μόνος ή σε σχέση, παντρεμένος ή δεσμευμένος, απογοητευμένος ή ανοιχτός στο μεγάλο συμβάν της ζωής, γκρινιάρης ή ρομαντικός, νιώθεις την άνοιξη στο αίμα σου, τον ήλιο στις φλέβες σου, τον ουρανό στην καρδιά σου. Ο κόσμος είναι μαγικός κι εσύ θέλεις να ζήσεις πάνω σε ένα μαγικό χαλί. Ναι, ο έρωτας είναι μια τρέλα που όλοι επιθυμούμε.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Κι ενώ Ερμής και Άρης βρίσκονται στον Ταύρο αυξάνοντας την καθημερινή κινητικότητα, την επικοινωνία, την κοινωνικότητα, η Αφροδίτη περνάει στις 9/5 στους Διδύμους, κάνει απόψυξη στα συναισθήματά σου, γλυκαίνει τις σχέσεις με τους κοντινούς αγαπημένους σου ανθρώπους, κάνει το σπίτι σου ένα φιλόξενο καταφύγιο. Πρακτικά, λοιπόν, το ενδεχόμενο μετακόμιση –ακόμα κι εκτός χώρας– είναι ανοιχτό, όπως και το θέμα σπίτι με ανακαίνιση, αλλαγές, επιδιορθώσεις. Η ουσία, όμως, βρίσκεται στην ανανέωση των δεσμών σου με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν συναισθηματικά ή επαγγελματικά. Κι αν συναισθηματικά είσαι διαθέσιμος/η υπάρχει φως. Η Αφροδίτη διευκολύνει την προσέγγιση και αυξάνει τις ευκαιρίες. Όλα είναι ανοιχτά.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5