1821 Digital Gallery
Stardust 638
ΤΕΥΧΟΣ 638
COSMIC TELEGRAM

Stardust 638

Τοξότη επικοινωνείς σαν σπασμένο τηλέφωνο και δεν το καταλαβαίνεις κιόλας

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Μοιάζεις με κινούμενη, οπλισμένη βόμβα νετρονίου 
Οπλίσου με χιούμορ και αγκίστρωσε τη σκέψη σου στο ότι έρχονται Χριστούγεννα για να αντιμετωπίσεις το έκρυθμο κλίμα της εβδομάδας. Αν καταφέρεις να αποφύγεις τις εκρήξεις (πράγμα δύσκολο με τα νεύρα που έχεις) θα μπορέσεις να επωφεληθείς τελικά από τις αλλαγές και τις καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σου, χωρίς να γίνεις μύλος με τους συναδέρφους σου. Αν περιμένεις απαντήσεις από σχετικές προτάσεις δε, τώρα είναι η στιγμή τους. Με το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό στις 9 αλλάζει το κλίμα στα ερωτικά σου. Η ένταση και η δράση μεταφέρεται βαθύτερα, πράγμα που ευεργετεί τη σεξουαλική σου διάθεση, όμως φέρνει στο προσκήνιο ζήλεια, ανασφάλεια και ακραίες συμπεριφορές. Θέλει προσοχή, ειδικά στο τέλος της εβδομάδας, οπότε όλα όσα κρατάς μέσα σου στην καθημερινότητα και τις φιλίες σου τείνουν να εκραγούν πανηγυρικά κι εγωκεντρικά στο κεφάλι του συντρόφου και των συγγενών σου και να αφήσουν πίσω τους καμένη γη. Παρόμοια απρόβλεπτη προβλέπεται και η κατάσταση των οικονομικών σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Νιώθεις μόνος εναντίον όλων και δεν θέλεις να το δουν
Αισθάνεσαι ότι το ΣΚ κουράστηκες αντί να ξεκουραστείς και μπαίνεις στον αυτόματο πιλότο, όσο το σώμα σου το επιτρέπει, για να ανταπεξέρθεις στις υποχρεώσεις σου. Ωστόσο το άγχος σου είναι μεγάλο κι επιβάλλεται να κάνεις ότι ξέρεις ότι λειτουργεί σε σένα, για να το ανακουφίσεις. Το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό και τον ζωδιακό σου άξονα στις 9, δημιουργεί εντάσεις στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις. Στις πρώτες λόγω απωθημένων και μυστικών που δεν σου βγάζουν τον καλύτερό σου εαυτό, αντιθέτως σε κάνουν χειριστικό. Στις δεύτερες επειδή αισθάνεσαι ότι οι συνεργάτες σου λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, ενώ τα πράγματα που πρέπει να φροντίσεις αυξάνονται με σταθερό ρυθμό. Καθυστερήσεις, αποκαλύψεις κι ανατροπές σε σχέση με την καριέρα και την κοινωνική σου υπόσταση μπορούν να γίνουν διαβρωτικά για την υγεία, την ψυχολογία και τη σεξουαλική σου ζωή, αν τα αφήσεις. Παράλληλα η εκροή χρήματος συνεχίζεται και αισθάνεσαι ότι ακόμη και οι φίλοι δεν σε στηρίζουν όπως θα έπρεπε. 


Σχετικα
Οι Αφροδίτες της ζωής μας: Η ερωτική και σεξουαλική πλευρά της θηλυκότητας
Οι Αφροδίτες της ζωής μας: Η ερωτική και σεξουαλική πλευρά της θηλυκότητας

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Ζογκλάρεις με επιτυχία πριν χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια
Η προσπάθειά σου να διαχειριστείς λίγο ρεαλιστικότερα τον προϋπολογισμό σου έχει κάποιο αποτέλεσμα και καταφέρνεις με προσεκτικές επιλογές και να βγεις, και να φλερτάρεις, και τα χόμπι σου να κάνεις, και στην κρεβατοκάμαρά σου να είσαι κύριος. Έχεις πρόγραμμα. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό στις 9 σου ταρακουνάει αρκετά το ωραίο αυτό πρόγραμμα γιατί η πλάστιγγα γέρνει υπέρ της δουλειάς και των υποχρεώσεων. Ενέργεια έχεις, έχεις όμως και νεύρα και άγχος και εξάντληση. Γενικότερα στο τέλος της εβδομάδας η αδυναμία σου να εκφραστείς επακριβώς, όπως και η αλλαγή στις φιλικές σου σχέσεις φέρνει αψιμαχίες στη σχέση σου. Οφείλεις να το γνωρίζεις και να μην αφήσεις απωθημένα που δεν είναι της ώρας και περιφερειακές καταστάσεις να διαβρώσουν το κλίμα. Θα βοηθήσει ιδιαιτέρως το να είσαι όσο πιο κοινωνικός μπορείς σε ανάλαφρες όμως καταστάσεις που δεν ευνοούν βαριές κουβέντες. Κράτα δε τα κατηγορώ κατά πάντων για μετά τις γιορτές, που θα μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τον εαυτό σου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Athens Voice Radio 102.5: Ακούτε τη Φωνή της Αθήνας
Athens Voice Radio 102.5: Ακούτε τη Φωνή της Αθήνας

Να είσαι δίκαιος, μην κατηγορείς όποιον έχεις μπροστά σου για τα πάντα
Προσπάθησε να μετριάσεις τον αντίκτυπο που έχουν τα επαγγελματικά σου στο σπίτι για να μην αρχίσεις να τρως την απόλυτη πόρτα από τους δικούς σου και κυρίως από το σύντροφό σου, ακόμη κι αν η σχέση σου είναι σε μεγάλο βαθμό υπαίτια για την πιεσμένη ρουτίνα σου. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό το Σάββατο θα ανακουφίσει την κατάσταση στο σπίτι αφού θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου στη δουλειά και θα σου ανοίξει την όρεξη για τσιλιμπουρδίσματα (κυριολεκτικά ή μεταφορικά) παντού. Πάντως μπορεί η οικογένεια, οι φίλοι και τα σχέδιά σου να σου δημιουργούν εκατοντάδες υποχρεώσεις, όμως δεν ευθύνονται σίγουρα για το χαμό στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή, για τις ανατροπές στο πρόγραμμά σου, για τη ματαίωση συμφωνιών και συνεργασιών, ούτε για το ότι έχεις να πληρώσεις τα κέρατά σου για το σπίτι σου. Χρέωσέ τους μόνο τα δικά τους. Μην ξεχνάς ότι κατά βάθος εσύ πηγαίνεις σφυρίζοντας αφού σε κάποιο επίπεδο έχεις βρει τη χρυσή σου συνταγή. 


Λέων (22Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Γίνεσαι πρωταθλητής δεκάθλου χριστουγεννιάτικων υποχρεώσεων
Μπαίνεις σε προ-χριστουγεννιάτικο δέκαθλο, τρέχοντας δεξιά-αριστερά για βαφτιστήρια, κουμπάρους, πεθερικά, μαθήματα, σεμινάρια, εξόδους και πάει λέγοντας. Το πράγμα καταλαγιάζει κάπως με την είσοδο του Άρη στο Σκορπιό το Σάββατο, οπότε όλο το παραπάνω δυναμικό μεταφέρεται στο σπίτι, με έμφαση σε θέματα νομικής φύσεως και πράγματα που αφορούν τα σόγια, αρχίζει να σου την σπάει και να δημιουργεί αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον. Για το γεγονός ότι η ερωτική σου ζωή δεν βαίνει όσο ομαλά θα ήθελες, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό ο σύντροφός σου, σε ακόμη μεγαλύτερο όμως η επιμονή σου σε συνήθειες, παρέες και νοοτροπίες που τελικά δεν σου κάνουν καλό. Στο τέλος της εβδομάδας η τσέπη σου σε ξύνει για να τινάξεις την μπάνκα στον αέρα, είτε τζογάροντας, είτε διασκεδάζοντας μέχρι τελικής πτώσεως (δεν συνίσταται). Φρόντισε να μην προσθέσεις στις έγνοιές σου και λίγο ξαναζεσταμένο απογοητευτικό ρομάντζο γιατί η αλήθεια είναι πως θα θέλεις να το κάνεις μέσα στο γενικό χαμό.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

«Πελατάκι» χριστουγεννιάτικων αγορών, τραπεζών και δημοσίων ταμείων
Τρώγεσαι να πας να καταθέσεις το δώρο των Χριστουγέννων σε μπάλες, λαμπάκια και διάφορα χριστουγεννιάτικα μπιχλιμπίδια για το σπίτι σου γιατί περνάς βαριά φάση μαμάς Χήνας που φτιάχνει τη φωλιά της. Τουλάχιστον ως τις 9 και την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό, οπότε ξυπνάει, αφυπνίζεται το υγιές κοπρόσκυλο μέσα σου και ξαναρχίζεις τις βόλτες σου. Κάνεις διάφορες γνωριμίες ερωτικών υποσχέσεων, πληρώνεις και λογαριασμούς, κάνεις και τις επισκέψεις σου, πολυεργαλείο γίνεσαι εν ολίγοις. Σοφή αντιμετώπιση γιατί τα διαδικαστικά και οι αγγαρείες τείνουν να πλακώσουν τα πάντα και σου δημιουργούν ουκ ολίγο άγχος. Ο σύντροφός σου και να θέλει να βοηθήσει μάλλον μπερδεύει, παρά ξεμπερδεύει, και δεν πρέπει να τον αδικείς γιατί κι εσύ, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας, τρέχεις με θέματα δουλειάς και αυτά θέλεις να συζητάς, πράγμα όχι και τόσο σέξι, ούτε και ιδιαίτερα ενδιαφέρον, όπως και η γκρίνια γενικότερα. Καλό θα ήταν λοιπόν να αναλάβεις και τις δικές σου ευθύνες.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Δείξε φειδώ στο λόγο σου και πρόσεχε τα ερωτικά κεραυνοβολήματα
Αυτή την εβδομάδα ίσως πρέπει να ακούσεις λίγο τους δικούς σου και να αφουγκραστείς την κατάσταση στο σπίτι σου καλύτερα, ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι η σχέση σου δεν κάνει άλλο από το να σε τσιγκλάει. Μια σοφή τοποθέτηση θα είναι λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις. Άλλωστε το Σάββατο με το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό η προσοχή σου μετατοπίζεται σαφώς στο πορτοφόλι σου και το τι κάνουν οι συνεργασίες σου για αυτό. Στο τέλος της εβδομάδας τα πράγματα είναι ηλεκτρισμένα, όμως και απατηλά ταυτόχρονα στα ερωτικά σου. Στο μενού μπαίνουν συνταρακτικές γνωριμίες, κουβέντες και συμβάντα, ωστόσο καλό θα ήταν να εξετάσεις μήπως η σημασία που τους αποδίδεις είναι περισσότερο αποτέλεσμα της ανάγκης σου να ζήσεις κάτι τέτοιο, τώρα, παρά της πραγματικής τους αξίας, ειδικά σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος. Κοινώς απόλαυσε, αλλά με επίγνωση του τι σου συμβαίνει. Ακόμη και επικοινωνιακά οι μέρες είναι ανάποδες, σαν να βρίσκεσαι στην άλλη πλευρά του καθρέφτη και να βλέπεις το αντικανονικό, κανονικό.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Παραμιλάς από την κούραση αλλά δεν σκέφτεσαι να σταματήσεις
Μαστίζεσαι από έλλειψη καλού ύπνου και επαρκούς ξεκούρασης στην αρχή της εβδομάδας που σου στοιχίζει σε ευεξία, ηρεμία και αίσθηση υγείας. Παράλληλα λαμβάνεις και ειδοποιήσεις για έξοδα ρουτίνας που σου στοιχίζουν το κατιτίς παραπάνω. Το κλίμα για σένα αλλάζει καθοριστικά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου το Σάββατο, οπότε αισθάνεσαι από γιούγκο, πόρσε ξαφνικά. Ωστόσο η υπερβάλλουσα ενεργητικότητά σου μπορεί να σε ρίξει τελικά, αν δεν βρεις χρόνο να αποσυμπιεστείς και να ξεκουραστείς. Σε αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν οι σχέσεις σου, παλιές και νέες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις, αν δεν τις κάνεις τελείως στην άκρη με πρόφαση μία αδιαθεσία ή το χαμό στη ρουτίνα σου που πρέπει να διευθετήσεις ή αν δεν συνεχίσεις να επιμένεις ότι πράγματα που είναι σεξ και βόλεμα, είναι έρωτας. Πιο πρακτικά, αναμένεις κάποια χρήματα από σχέδια, φίλους, αποζημιώσεις, μπόνους, τα οποία όμως διοχετεύονται άμεσα στην καθημερινότητά σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Επικοινωνείς σαν σπασμένο τηλέφωνο και δεν το καταλαβαίνεις κιόλας
Τα οικονομικά σου λειτουργούν σαν προστάτης για τις υπερβολές που θέλεις να κάνεις στη διασκέδαση και τα υπερβολικά φιλόδοξα σχέδιά σου. Εσύ βέβαια αισθάνεσαι ότι καταπιέζεσαι. Από το Σάββατο με το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό σού βγαίνει μια περίεργη κούραση και παρότι είσαι σε εξωστρεφή φάση, το να κλειστείς στο σπίτι σου και να κοιμάσαι για καμιά εβδομάδα δεν σου φαίνεται άσχημη ιδέα. Φυσικά θα κάνεις ακριβώς το αντίθετο γιατί το μέσα σού δημιουργεί νευρικότητα τελικά.  Ίσως το έξω και κάνω πράγματα να είναι λίγο απογοητευτικό, αφού τα επαγγελματικά σου σχέδια καθυστερούν και η ερωτική σου ζωή και ο σύντροφός σου δεν σου λένε αυτά που θέλεις να ακούσεις, αν δηλαδή σου λένε το οτιδήποτε. Φρόντισέ το γιατί νομίζεις ότι είσαι σε υπερεπικοινωνιακή φάση αλλά, στην πραγματικότητα, άλλα σκέφτεσαι, άλλα λες, άλλα νομίζεις ότι θέλεις, άλλα χρειάζεσαι και τελικά άλλα καταλαβαίνει ο απέναντι. Εγγύηση για παρεξηγήσεις και απογοητεύσεις κάθε είδους, αν δεν εκτιμήσεις τον σουρεαλισμό του πράγματος. 


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Κάνεις αστοχίες και το ξέρεις
Φοβίες, άσχημες εμπειρίες και διάφορα κολλήματά έρχονται στην επιφάνεια και σου κόβουν τον αέρα στη δουλειά παρότι αισθανόσουν ότι το είχες. Ευτυχώς είναι κάτι πρόσκαιρο, γιατί το Σάββατο με το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό ξανά προς τη δόξα τραβάς με καινούργια σχέδια και ένα-δύο φίλους να σε συνοδεύουν. Βέβαια μέσα σου κάνει βαρυχειμωνιά και το γιορτινό κλίμα δεν έχει καταφέρει να σε αγγίξει ακόμη. Αυτά που κάνεις στα ερωτικά σου ούτε για να τα βλέπει το φως της μέρας είναι ούτε μπροστά σε πηγαίνουν και κυρίως σου κάνουν τη διάθεση μαύρη και μάλιστα το ξέρεις αλλά δεν θέλεις να ξεβολευτείς. Έχε το νου σου γιατί υπάρχει αρκετή ψευδαίσθηση που τώρα ξεδιαλύνεται. Σε άλλα νέα, οι καθυστερήσεις στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στο σπίτι και την οικογένειά σου σού στοιχίζουν σε χρήμα και κέφι. Δεν βοηθάνε ούτε διάφορα θέματα νομικής φύσεως και κάποιες κόντρες που σε ταλαιπωρούν με τον ευρύτερο συγγενικό σου κύκλο. Κόντρα σ’ αυτά, πάρε βαθιές ανάσες, κάνε γιόγκα, ξεκουράσου και δες ή κάνε όσο περισσότερη τέχνη μπορείς.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Παρασύρεσαι από ευκαιρίες καριέρας και εγκληματείς στα προσωπικά σου
Το ζόρι που έχεις τραβήξει και η σχετική εμπειρία και γνωριμίες σε βοηθούν να κάνεις τα ανοίγματα και τις επαφές που κυνηγάς σε επίπεδο επιμόρφωσης και νέου κύκλου ή σε υποθέσεις που σχετίζονται με το νόμο, το εξωτερικό και με τον ευρύτερο συγγενικό σου κύκλο. Πιθανώς να σου στοιχίσει κάτι από τα σχέδιά σου, κάποιο χρόνο που διέθετες στα χόμπι σου, ακόμη και μία φιλία. Πάντως από το Σάββατο η προσοχή σου στρέφεται στη δουλειά, τις γνωριμίες, τις δημόσιες σχέσεις, τις επαφές. Ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας καλό θα ήταν να θυμάσαι ότι α) η επικοινωνία είναι υπεραναξιόπιστη επί του παρόντος β) έχεις και προσωπική ζωή. Τείνεις λοιπόν να διαλύσεις τα ερωτικά σου κλείνοντας την επικοινωνία ή απλά αποχωρώντας και μάλιστα με πρόφαση και επιχειρήματα. Πάντως να ξέρεις ότι αυτά που σκέφτεσαι επί του παρόντος ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και μάλιστα είναι οπισθοδρομήσεις μεγάλης κλίμακας. 


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Αναβάλλεις στην προσωπική σου ζωή και σου στοιχίζει
Τα οικονομικά σου δέχονται ένα πλήγμα στην αρχή της εβδομάδας και μαζί τους και η ψυχολογία σου, ωστόσο το εφέ κρατάει μέχρι το Σάββατο και την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό, οπότε αποφασίζεις να το φιλοσοφήσεις, ψηφίζεις καλοπέραση και επιλέγεις έξω και καμία εκδρομή. Ορθές επιλογές, αφού βλέπεις τη διάθεσή σου να βελτιώνεται. Στο τέλος της εβδομάδας και όσο κυκλοφορείς, γνωρίζεις ανθρώπους κάποιου σεξουαλικού ενδιαφέροντος για σένα και άλλους που μπορούν να σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις τα χρήματα που χρειάζεσαι για την καριέρα σου. Ωστόσο, τα λάθη που έχεις κάνει στο παρελθόν πιθανώς να μη σε αφήσουν να χειριστείς τα θέματα σωστά και να καταλήξουν να σου στοιχίσουν σε αυτοπεποίθηση και χρήμα. Δεν βοηθάει σε αυτό το ότι αναβάλλεις απαραίτητες αλλαγές στη σχέση και το σπίτι σου και αυτό έχει επιπτώσεις στην κοινωνική επαγγελματική σου υπόσταση. Αισθάνεσαι ότι είσαι δικαιολογημένος να το κάνεις λόγω των περιστατικών που ζεις, αλλά ακόμη και στην προσπάθειά σου να βοηθήσεις, ίσως σαμποτάρεις τον εαυτό σου. 

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5