1821 Digital Gallery
Stardust 637
ΤΕΥΧΟΣ 637
COSMIC TELEGRAM

Stardust 637

Τοξότη, εκφράσου ελεύθερα και σε όποιον αρέσεις, για τους άλλους δεν θα μπορέσεις

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Διάθεση στα πάνω της, επικοινωνιακό ανακάτεμα και απαντήσεις που περίμενες
Ευτυχώς το ηθικόν είναι ακμαιότατον, είτε γιατί είσαι σε άρνηση είτε γιατί σε έχει πιάσει πρόωρη χριστουγεννιάτικη διάθεση και μέγας έρως ταυτόχρονα. Κατά τα άλλα, η εβδομάδα ξεκινάει με κάτι περίεργες αναταράξεις στα ερωτικά σου, τύπου φίλοι ή σχέση και με μια κάποια δυστοκία στο πορτοφόλι σου, γιατί… ξοδεύεις φουλ, ας είμαστε ειλικρινείς. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη την Παρασκευή ενισχύει το γενικό θετικό κλίμα, μιλώντας για ταξιδάκι ή ωραίες εξόδους με το σύντροφό σου και καινούργια ανοίγματα στις συνεργασίες σου. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να παραμείνεις προσεκτικός γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε ξεσπάσματα σε πάσης φύσεως σχέσεις και ειδικά όσο πλησιάζει το ΣΚ. Η Πανσέληνος της Κυριακής και η ταυτόχρονη αναδρομή του Ερμή συνιστούν υπερμέγιστη προσοχή στις μετακινήσεις σου και ταυτόχρονα να ετοιμάζεσαι να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το συγγενικό και οικογενειακό σου κύκλο. Γενικότερα, ένα κομφούζιο σε υποθέσεις ρουτίνας είναι αναμενόμενο, ωστόσο παράλληλα βλέπεις να κινούνται εκκρεμούντα ζητήματα νομικής και ακαδημαϊκής φύσεως.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Την υγεία και τα μάτια σου, για να μη σε μαζεύεις με το κουταλάκι από το πάτωμα
Σωματικά έχεις υπάρξει και καλύτερα από ό,τι στην αρχή αυτής της εβδομάδας, αφού τείνεις να κλατάρεις από την πολλή δουλειά και τις υποχρεώσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη την Παρασκευή δεν βοηθάει ιδιαίτερα το θέμα, αφού επιβαρύνει την ψυχολογία σου με έγνοιες για λογαριασμούς και αυξάνει το άγχος σου ή το πόσο προσποιείσαι ότι δεν έχεις άγχος. Παράλληλα σε εισάγει σε μία περίεργη φάση της σεξουαλικής σου ζωής που σε θέλει ανέμελο κι ωραίο και να πετάς από κανάρα σε κανάρα, υποδαυλίζει την παρανοϊκή σεναριολογία και την κτητικότητά σου. Μαγευτικό το αποτέλεσμα, κυρίως για τους άλλους. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον κάτι κάνει για την τσέπη σου, πριν η αναδρομή του Ερμή, την Κυριακή, πατήσει ένα προσωρινό φρένο στα προσωπικά σου έσοδα. Μην ανησυχείς, όμως, γιατί παράλληλα εισπράττεις κάποια χρωστούμενα ή καθυστερούμενα. Η Πανσέληνος της Κυριακής πάλι σε βάζει να ασχολείσαι με σεξ και λεφτά, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσεις τα επόμενα βήματα σε αμφότερες τις κατευθύνσεις.

Σχετικα
Athens Voice Radio 102.5: Ακούτε τη Φωνή της Αθήνας
Athens Voice Radio 102.5: Ακούτε τη Φωνή της Αθήνας

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Με σκεπτικό Τριών Σωματοφυλάκων «ένας για όλους και όλοι για έναν» (ιδανικά)
Η εβδομάδα ξεκινάει με κάποιες μικρές (μεγάλες) ανατροπές στη ρουτίνα, στο καλό σενάριο γιατί παίρνει μπρος κάποιο ακαδημαϊκό/δημιουργικό/ερωτικό πρότζεκτ που ήταν στον πάγο, στο όχι τόσο καταπληκτικό σενάριο γιατί τρέχεις για υγεία και αδιαθεσίες, δικές σου, συντρόφου, παιδιών. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη, την Παρασκευή, ευτυχώς σε περνάει σε μια πιο συντροφική, κοινωνική και γενικά εορταστική και προ-χριστουγεννιάτικη φάση. Μέχρι που σε βλέπει να ξαναβλέπεις τις φοβίες δέσμευσής σου και να μπαίνεις σε σχέση. Χρειάζεσαι πάσα βοήθεια, γιατί η αναδρομή του κυβερνήτη σου Ερμή, από την Κυριακή, εγγυάται ότι θα ανακατέψεις σκανδαλιάρικα και καλικαντζαροειδώς το επικοινωνιακό καζάνι ειδικά με το σύντροφο και την οικογένειά σου, βάζοντάς σε να σκεφτείς διαφορετικά το πώς κάνεις τα πράγματα στο σπίτι και την οικογένειά σου. Η Πανσέληνος της ίδιας μέρας στο ζωδιακό σου άξονα, συμβουλεύει πνεύμα συνεργασίας και ευελιξία σε προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις, όχι ψέμα κι εγωκεντρικότητα που θα είναι η τάση σου...

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Οι Αφροδίτες της ζωής μας
Οι Αφροδίτες της ζωής μας

Αναθεώρησε πρόγραμμα πριν σε πάρει από κάτω (σωματικά, ψυχολογικά αντέχεις)
Κυρίως μην αφήσεις λεφτά, ζήλειες και επαγγελματικές κόντρες να διαταράξουν το ωραίο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη σχέση με το σύντροφο και τα παιδιά σου και μάλιστα με τις ευλογίες φίλων και οικογενείας. Κατανοείς ότι αυτά είναι πιο σπάνια κι από μονόκερους για να τα χαραμίσεις έτσι για χονδροειδείς έγνοιες. Ούτως ή άλλως το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη την Παρασκευή σού φορτώνει κάποιες έξτρα υποχρεώσεις και θα ’χεις να ανησυχείς για αυτές, ενώ αν θέλεις να μαλώσεις με τους δικούς σου, τα θέματα που αφορούν τη δουλειά και τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις θα είναι παραπάνω από αρκετά. Η ελπίδα μου είναι ότι η Πανσέληνος της Κυριακής δεν θα σε κρεβατώσει για να εκτιμήσεις πέντε πράγματα, χρειάζεται όμως να βοηθήσεις κι εσύ λίγο, λαμβάνοντας κάθε προφύλαξη. Έχε στο νου σου ότι η αναδρομή του Ερμή, την ίδια μέρα, υπογραμμίζει την ανάγκη να φροντίσεις καλύτερα τη διατροφή, την υγεία και το σώμα σου, πιθανώς αναθεωρώντας το πρόγραμμα και τη ρουτίνα σου.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Είσαι σε αμιγώς χριστουγεννιάτικη διάθεση και δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις
Αν εξαιρέσουμε κάτι σε μικροκαβγά, ασυνεννοησία στη δουλειά στις αρχές της εβδομάδας, το οποίο σε ρίχνει, αρμενίζεις σε πέλαγα ευδιαθεσίας, ειδικά από Παρασκευή και μετά, οπότε η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, και βλέπεις να αναζωπυρώνεται η δημιουργικότητά σου και να συζητιούνται καινούργια πρότζεκτ στη δουλειά. Και ερωτικά είσαι στα πάνω σου, αφού οι συνθήκες ευνοούν καινούργιες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά και νέα από παλιότερες με αφορμή οικονομικά ζητήματα ή κοινούς γνωστούς. Η Πανσέληνος της Κυριακής συμβουλεύει να κρατήσεις το βλέμμα σου στραμμένο σε σένα, στα παιδιά σου, τον έρωτά σου, σε ό,τι σε κάνει χαρούμενο και μάλιστα χωρίς φόβο, πάθος ή τύψεις γιατί παραμελείς ενδεχομένως φίλους, χόμπι ή τα σχέδιά σου. Στο κάτω κάτω της γραφής, με τον Ερμή ανάδρομο από την ίδια μέρα, οι προσδοκίες για σχεδιασμό πρέπει να είναι εξαιρετικά χαμηλές, το ξαναπιάνεις μετά τις γιορτές το θέμα. Παράλληλα, επανεξετάζεις τη ζώνη της άνεσής σου με σύντροφο και παιδιά.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Προσπαθώντας να φτιάξεις το «σπιτάκι σου», όταν οι άλλοι δεν είναι εδώ
Η αρχή της εβδομάδας είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει απ’ το ποτήρι σε σχέση με τα δύο σημαντικότατα κομμάτια της σεξουαλικής και οικονομικής σου ζωής. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη την Παρασκευή, αποφασίζεις να ασχοληθείς με το σπιτάκι, τα μαθήματα (νωρίς το θυμήθηκες), άντε και τους συγγενείς σου. Εκεί κατευθύνονται οι φροντίδες και τα έξοδά σου. Και θα ήταν τέλεια όλα, αλλά επί του παρόντος και ο σύντροφος και τα παιδιά σου φαίνεται να σου δυσκολεύουν, παρά να σου διευκολύνουν τη ζωή. Η Πανσέληνος της Κυριακής συμβουλεύει να μην κάνεις τον Σουηδό καταπίνοντας ό,τι σε προβληματίζει, σε φοβίζει ή σε αγχώνει. Να το κουβεντιάσεις όμως με διάθεση συγχώρεσης, διαφορετικά δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με τίποτα. Βλέπεις, δεν θα βοηθήσει κι ο κυβερνήτης σου Ερμής που ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του την Κυριακή και θα εστιάσει ακριβώς στο ότι ο τρόπος που επικοινωνείς τον εαυτό σου, τους στόχους, τη δουλειά σου, στο σπίτι και την οικογένειά σου, χρήζει αναθεώρησης.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Αναγκάζεσαι να ξεκουνηθείς και να κουβεντιάσεις (πάλι) τα σημαντικά
Με απρόοπτα έξοδα, ανατροπές σε συνεργασίες και κάτι σε τσούγκρισμα στη σχέση σου μπαίνει η εβδομάδα, πράγματα που δεν προάγουν την ψυχική σου ηρεμία. Ευτυχώς, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη, την Παρασκευή, σου επιτρέπει να δεις τα πράγματα πιο ανάλαφρα ή να συζητήσεις το δράμα και τις φοβίες σου μέχρις εσχάτων. Το μυαλό σου στροφάρει και καλύτερα να βάλεις εκεί τα λεφτά σου γιατί το συναίσθημά σου δεν βοηθάει ιδιαίτερα την κατάσταση. Άλλωστε η Πανσέληνος της Κυριακής σε συμβουλεύει να παραμείνεις ευρηματικός κι ανοιχτός, αλλά απολύτως γειωμένος σε πρακτικά θέματα και εστιασμένος στους ανθρώπους, τις κουβέντες και τις συναλλαγές τις καθημερινότητάς σου. Προφανώς και θα έχεις την τάση να το ρίξεις έξω και να τα ξεχάσεις όλα αυτά. Σε κάθε περίπτωση πρόσεχε τις υπερβολές σε αλκοόλ, φαγητό και γενικά ατοπήματα στη ρουτίνα της υγιεινής σου. Ο Ερμής που αναδρομεί επίσης την Κυριακή, θα σου ζητήσει να δεις μήπως δεν εφαρμόζεις αυτά που ξέρεις και καταλήγεις να επιβαρύνεσαι ψυχολογικά και σωματικά.  

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Σου χαλάνε το γλυκό οι γύρω αλλά πρέπει αναγκαστικά να τους παίξεις κι αυτούς
Οικογενειακά θέματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο διαταράσσουν το μεγαλείο σου στην αρχή της εβδομάδας, σαν να μην έφτανε ότι θα έπρεπε να είσαι απαστράπτων (και όχι ότι δεν είσαι υπό μία έννοια), αλλά έχεις να αντιμετωπίσεις υπερκούραση, δουλειά και απώλεια ενέργειας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα αποκαταστήσει ένα μέτρο ηρεμίας στη ζωή σου, τουλάχιστον στην προσωπική σου ζωή, θα φέρει και κανένα φράγκο παραπάνω στην τσέπη σου, το οποίο όμως δεν μέλλει να μείνει εκεί για πολύ, αφού τρύπες να κλείνεις έχεις ατελείωτες. Προς το τέλος της εβδομάδας έχε το νου σου και για θέματα επισκευών στο σπίτι. Η Πανσέληνος της Κυριακής είναι καλός οιωνός για την τσέπη σου αλλά και του συντρόφου σου, εφόσον συνεχίσεις (πότε ξεκίνησες, δεν ξέρω…) να επιδεικνύεις μία σύνεση στα έξοδα για διασκέδαση και τέκνα. Η αναδρομή του Ερμή, επίσης από Κυριακή, αναμένεται να συμβάλει σε καθυστερήσεις σε εν δυνάμει κερδοφόρα σχέδια και διατροφές, όμως βοηθά στην είσπραξη αποζημιώσεων. Γενικά πάντως θα συνιστούσα άπειρη προσοχή στα πάρε δώσε με λεφτά, τώρα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Εκφράσου ελεύθερα και σε όποιον αρέσεις, για τους άλλους δεν θα μπορέσεις
Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου ή να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό (βαριά απίθανο) ό,τι κι αν συμβεί στην αρχή της εβδομάδας. Γενικά περίμενε την Παρασκευή, οπότε η Αφροδίτη περνάει και αυτή στο ζώδιό σου κι εγγυάται ότι αρχίζεις και σωματικά και ψυχολογικά να αισθάνεσαι πολύ καλύτερα και γίνεσαι μακράν γοητευτικότερος. Παράλληλα σε βοηθά να αποκαταστήσεις θέματα που είχαν προκύψει στις φιλίες σου. Η Πανσέληνος της Κυριακής στο ζώδιό σου σου δίνει το ελεύθερο να εστιαστείς σε σένα, στις σκέψεις σου, στα ταξίδια και τις εξόδους που θέλεις να κάνεις και σ’ όποιον αρέσει. Καλό θα είναι να δίνεις περιορισμένη σημασία σε ό,τι προέρχεται από το οικογενειακό σου περιβάλλον, στις απαιτήσεις του συντρόφου σου και στις φοβίες σου για το σχετίζεσθαι. Τέλος, ο Ερμής, ανάδρομος στο ζώδιό σου επίσης από την Κυριακή, σου δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσεις το σκεπτικό σου για το γάμο και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες και κυρίως το πώς επηρεάζουν εσένα όσα λέγονται και σκέφτεσαι σχετικά.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ενεργειακό χαμηλό και ανάγκη για κλεισίματα
Φαίνεται ότι οι ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σου πρέπει αναγκαστικά να υπερισχύσουν των επαγγελματικών και φιλικών σου σχεδίων, στην αρχή της εβδομάδας, και δη ανακατεύοντας και λεφτά στο μιξ. Προφανώς και δεν πρόκειται να παρατήσεις τα πάντα, απλώς με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη, την Παρασκευή, συνεχίζεις να κάνεις ό,τι έκανες, απλώς όχι και τόσο φανερά πλέον. Εννοείται ότι χρειάζεται να είσαι προσεκτικός, κυρίως γιατί δεν σε πάει και πολύ για μυστικά επί του παρόντος. Άλλωστε η Πανσέληνος της Κυριακής πρόκειται να ρίξει άπλετο φως στους υπόγειους διαδρόμους του ψυχισμού σου, της ερωτικής σου ζωής και κυρίως των φόβων σου για όλα αυτά όπως και για την υγεία σου. Επίλυσε κανένα από τα πολλά θέματα, κυρίως στα ερωτικά σου, που έχεις σε εκκρεμότητα, για να μη σωματοποιήσεις αρνητικά τη συγκεκριμένη ενέργεια. Επιπλέον ο Ερμής, ανάδρομος από την Κυριακή, σου ζητά να ξανασκεφτείς τα επαγγελματικά ανοίγματα που παίζουν και να είσαι προετοιμασμένος για παρασκήνιο και καθυστερήσεις.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Κράτα τα μάτια σου στους στόχους, προσωπικούς κι επαγγελματικούς
Προσπάθησε να είσαι προετοιμασμένος για πάσα αναποδιά και αντιξοότητα στην αρχή της εβδομάδας και να μη γίνεις εσύ η αιτία για προστριβές με την οικογένεια και τους συγγενείς σου. Η ατμόσφαιρα βελτιώνεται με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη, την Παρασκευή, οπότε ξεσοβαρεύεις επαρκώς και υιοθετείς πιο φιλικό κι ανάλαφρο τόνο σε φιλίες και στο σπίτι. Χάρη στον εαυτό σου κάνεις. Η Πανσέληνος της Κυριακής σε παροτρύνει να κρατήσεις το βλέμμα στους στόχους σου, σε προσωπικό κυρίως και επαγγελματικό δευτερευόντως, επίπεδο, παρά τις οικονομικές δυσχέρειες και αναποδιές ή την ανάγκη να λειτουργήσεις έξω από το συνηθισμένο σου. Ούτως ή άλλως η αναδρομή του Ερμή, επίσης την Κυριακή, θα σου δώσει πίστωση χρόνου για να ξαναδείς τις πρακτικές διαστάσεις και βάσεις τόσο των σχεδίων σου, όσο και των σχέσεών σου, ερωτικών και φιλικών κυρίως. Γενικότερα, είναι καιρός να μάθεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τους πόρους σου, υλικούς και άυλους για να μπορέσεις να προχωρήσεις στην κατεύθυνση που θέλεις.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Εμφανίσου στο προσκήνιο της ζωής σου και λάμψε
Καλό θα ήταν στην αρχή της εβδομάδας να μην αφήσεις δυσκολίες, εκκρεμότητες, παλιές ανοιχτές ιστορίες, ακόμη και την υγεία σου, να σου στερήσουν την πίστη σου στο ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ πολύ καλύτερα. Ούτως ή άλλως με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη την Παρασκευή, το κλίμα στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή βελτιώνεται αισθητά, μέσα από καινούριες γνωριμίες, επαφές και χρηματοδότηση. Τώρα ότι αυτό σου φαίνεται ξένο... δεν πειράζει, θα συνηθίσεις. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην αφήσεις τις «βαλίτσες» σου να σου χαλάσουν καινούργια πράγματα ερωτικά και οικονομικά. Η Πανσέληνος της Κυριακής άλλωστε φωτίζει και με το παραπάνω το άστρο σου στη σκηνή της ζωής σου και εφόσον επιλέξεις να βγεις από το παρασκήνιο και να δείξεις τη στοιχειώδη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, σου ανοίγει πόρτες. Αρκεί να εμφανιστείς για το πάρτι. Ο ανάδρομος Ερμής, από την Κυριακή, δημιουργεί αντίλογο εκ της οικογένειας και σχέσης, μην πολυδίνεις σημασία. 

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών
20.06.2022
«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5