1821 Digital Gallery
Stardust 635
ΤΕΥΧΟΣ 635
COSMIC TELEGRAM

Stardust 635

Σκορπιέ, είσαι στη ροή κι αυτό έχει ιδιαίτερα γλυκιά γεύση

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Έτοιμος για ξεσπάσματα προς πάσα κατεύθυνση
H εβδομάδα ξεκινάει με τους πλέον ευχάριστους οιωνούς για την τσέπη σου, αφού βλέπεις τα εισοδήματά σου να αυξάνονται με τη βοήθεια του συντρόφου σου, λόγω συνεργασιών που έχεις με το εξωτερικό ή με τη διευθέτηση κάποιων νομικών υποθέσεων. Συνεχίζεις να έχεις τρύπες να καλύψεις, όμως το γεγονός παραμένει ευχάριστο. Η σεξουαλική σου ζωή συνεχίζει να διανύει μία ενδιαφέρουσα φάση, το γεγονός όμως ότι στο μείγμα συμπεριλαμβάνεται και το ερωτικό στοιχείο σού εγείρει ανασφάλειες και σε σπρώχνει σε φορτισμένες και πιθανώς άστοχες κινήσεις. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου ρίχνει επιπλέον φως στην κρεβατοκάμαρα και τις συναισθηματικές σου ατέλειες, προσφέρει όμως και λύσεις και μία φρέσκια ματιά στο θέμα. Ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, το θερμόμετρο ανεβαίνει στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, με ζητήματα χρημάτων, παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνισμούς. Καλό θα ήταν να μην κατασπαταληθείς σε συγκρούσεις, αλλά να δεις μήπως κάποιες συμπεριφορές ή και καταστάσεις απλώς πρέπει να τελειώσουν.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Εναρμονίζεις τις σχέσεις σου, ακόμη κι αν η καθημερινότητα βρίθει εντάσεων
Το κλίμα στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις είναι εξαιρετικό στην αρχή της εβδομάδας. Απολαμβάνεις φορτισμένα ενσταντανέ με το σύντροφο ή υποψήφιο σύντροφό σου και βλέπεις ευχάριστες εξελίξεις υπέρ σου στις συνεργασίες σου. Ως εκ τούτου ο χρόνος που διαθέτεις για τους φίλους και τις εξωεπαγγελματικές σου ασχολίες μειώνεται κατά τι και τα σχέδιά σου αναθεωρούνται (και πάλι). Παρ’ όλα αυτά, προς το τέλος της εβδομάδας η κούραση του προηγούμενου διαστήματος και κάποιες σοβαρές κουβέντες για τα θέλω σου στον έρωτα και την οικογενειακή οικονομική διαχείριση σε επιβαρύνουν σωματικά και ψυχολογικά. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου στο ζωδιακό σου άξονα όμως, σε βοηθάει να εστιαστείς πάνω από όλα στο θετικό των σχέσεών σου, το οποίο τροφοδοτείται είτε από καινούριες προσωπικές γνωριμίες και ευχάριστες ειδήσεις που σε σπρώχνουν να ξεχάσεις ό,τι έχεις περάσει, είτε γιατί διακρίνεις καλύτερα τι γίνεται μέσα σου και είσαι διατεθειμένος να αναλάβεις τις προσωπικές σου ευθύνες. 

Σχετικα
Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.12.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.12.2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Τρέχεις για όλα, αλλά με τα ερωτικά σου, άσος στο μανίκι σου
Η σχέση σου και γενικώς τα ερωτικά πάθη κι ενσταντανέ της προσωπικής σου ζωής διανθίζουν ευχάριστα την καθημειρνότητά σου στην αρχή της εβδομάδας. Τρέχεις σαν τον Βέγγο, αληθεύει, αλλά τουλάχιστον το απολαμβάνεις. Μπορεί επίσης να σου στοιχίζει κάπως σε επαγγελματική συνέπεια και συγκέντρωση, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ευτυχώς η δημιουργικότητα και η διαίσθησή σου είναι στο ζενίθ τους και σε βοηθούν να βγάλεις το φίδι από την τρύπα στη δουλειά, έστω κι αντιμετωπίζοντας ένα κάρο πράγματα. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου ανανεώνει τις φροντίδες για την υγεία και το σώμα σου και δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για να ξεκινήσεις μια καλύτερη διατροφή και να διορθώσεις τη ρουτίνα της άσκησής σου, έστω και με αφορμή το ότι δεν αισθάνεσαι καλά. Ταυτόχρονα εγείρει προβληματισμούς για τα οικονομικά της δουλειάς αφού τα σχέδιά σου, δημιουργίας, διασκέδασης και ρουτίνας, σκοντάφτουν στο μείζον θέμα χρηματοδότηση και λογαριασμοί. Μην αφήσεις αυτές τις έγνοιες να ρίξουν σκιά στα προσωπικά σου το ΣΚ, κάνε πρόγραμμα χαμηλού κόστους.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.12.2021
Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.12.2021

Κι όσους είδαν να χορεύουν τους θεώρησαν τρελούς, όσοι δεν άκουγαν τη μουσική
Ένας αέρας αισιοδοξίας σε παρασύρει στην αρχή της εβδομάδας, αφού βλέπεις διάφορες υποθέσεις σου να διευθετούνται ευχάριστα, είτε αφορούν τη δουλειά και το σπίτι, είτε τους φίλους σου. Η καλή σου διάθεση βοηθάει τη σχέση με τα παιδιά σου και σε καθιστά ερωτικότερο και διασκεδαστικότερο από ό,τι έχεις υπάρξει εδώ και καιρό. Οι αλλαγές αυτές σε οδηγούν να αναθεωρήσεις το σκεπτικό σου όσον αφορά τη σχέση με τον ευρύτερο συγγενικό σου κύκλο, τα μαθήματα και την επιμόρφωσή σου, τις παρέες σου, την προσωπική σου εξέλιξη. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου εντείνει αυτό το εφέ και αυξάνει ό,τι θετικό βιώνεις κι αισθάνεσαι στα ερωτικά σου, βοηθώντας σε να νιώσεις άνετα ακόμη κι αν δεν έχεις όλες τις απαντήσεις για αυτά που σου συμβαίνουν. Ωστόσο το ΣΚ καλό θα ήταν εσύ και η καλή σου διάθεση να είστε έτοιμοι να αφοπλίσετε συναισθηματικούς χειρισμούς στο γάμο σου ή απλώς αψιμαχίες με αφορμή τη δουλειά και την παρούσα κοινωνική ατζέντα.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια και θαλπωρή, έστω και ζοχαδιασμένος
Στην αρχή της εβδομάδας η κατάσταση στο σπίτι θυμίζει τηλεοπτική διαφήμιση για βούτυρο, είστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα. Κι αυτό θα ήταν μόνο καλό, αν δεν σου δημιουργούσε σκέψεις τύπου «πολύ καλό για να ’ναι αληθινό» ή «πολύ εξημερωμένο για λιοντάρι» κι άλλα παρόμοια. Καλό θα ήταν να χαρείς για τα γεγονότα, όμως παράλληλα να αφήσεις τον εαυτό σου να προβληματίζεται για την ερωτική σου ζωή και τα οικονομικά, τομείς όπου αλλαγές, απουσίες και μοναξιές δεν είναι και τόσο εύπεπτα. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου σε βοηθάει να το κάνεις και να βιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια, θαλπωρή και πίστη, έστω κι αν ακόμη σε αγχώνουν θεματάκια υγείας και παλιοί έρωτες της ταλαιπωρίας. Το ΣΚ βγαίνεις από το καβούκι σου και κοινωνικοποιείσαι, γιατί σε σπρώχνουν φίλοι, συγγενικές υποχρεώσεις και παρέες. Βέβαια απόλυτα ευχαριστημένος δεν είσαι, γιατί παράλληλα καλείσαι να φροντίσεις σοβαρούτσικα οικογενειακά θέματα και, τελικά, γιατί ακόμη είσαι σε μία μάλλον εσωστρεφή φάση που προτιμά κλειστούς χώρους και κύκλους.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Λύνεις γόρδιο δεσμό, αίνιγμα της Σφίγγας και κύβο του Ρούμπικ μαζί, άμα λάχει
Η αυλαία της εβδομάδας σηκώνεται για να δείξει εσένα που καταφέρνεις να διευθετήσεις οικογενειακά και οικονομικά θέματα απαιτήσεων και μάλιστα με το αζημίωτο. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για πάσης φύσεως κουβέντα και διαπραγμάτευση με τα αδέρφια και τους συγγενείς σου, ειδικά όσον αφορά ακίνητα ή το κλασικό οικογενειακό δράμα. Τα πράγματα θα ήταν τέλεια αν συντονίζονταν και τα ερωτικά σου, όμως ο σύντροφός σου δεν θέλει ή δεν ξέρει, ενώ οποιαδήποτε κουβέντα αφορά την κοινωνική και επαγγελματική σου ατζέντα φορτίζει, παρά βοηθάει την κατάσταση. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου σε αποζημιώνει δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο στις εξωεπαγγελματικές σου ασχολίες και τις φιλικές σου σχέσεις. Κοινωνικοποιείσαι και με το παραπάνω και βάζεις στη θέση τους ένα σωρό ζητήματα που είχες στην άκρη του μυαλού σου και σε βασάνιζαν, ωστόσο γεγονός παραμένει ότι η ερωτική σου ζωή δεν συμμετέχει όσο και όπως θα ήθελες σε αυτό το δρώμενο, ακόμη κι αν σεξουαλικά είναι εκεί.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Είσαι στα χάι σου, τελεία και παύλα
Η μέση του Νοέμβρη σε βρίσκει σε υπέροχη κατάσταση με την ερωτική σου ζωή ρυθμισμένη έτσι όπως χρειάζεται, τα οικονομικά σου σε σταθερή ανοδική κατάσταση κι εσένα αποφασισμένο να εστιάσεις στο πρακτικό και δη το ευχάριστο κομμάτι σε όλες τις επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις σου. Αν κάτι υποφέρει είναι η ρουτίνα σου κι εκεί πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου να μη σε πάρουν τουλάχιστον χαμπάρι, αφού οι απροσεξίες, ασυνέπειες και η γενική δημιουργική ασάφεια είναι στο πρόγραμμα. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου σε επιβεβαιώνει στις επιλογές σου, αλλά συνιστά λίγο καλύτερη φροντίδα για την υγεία σου, λαμβάνοντας τις κατάλληλες προφυλάξεις απέναντι σε κακό φαγητό, πολύ αλκοόλ και μη ασφαλές σεξ. Κοινώς καλά περνάς, όμως μην το τραβάς στα άκρα. Το ΣΚ είναι πλήρες δραστηριοτήτων με το σύντροφό σου ή απουσία συντρόφου, με πιο κουλτουρέ διασκέδαση ή κάτι σε πάρτι, τα οποία καλό θα ήταν να μην επιβαρύνουν δυσανάλογα την τσέπη, τη σχέση με την οικογένεια ή την κατάσταση του σπιτιού σου.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Είσαι στη ροή κι αυτό έχει ιδιαίτερα γλυκιά γεύση
Κάτι το μαγικό έχεις στην αρχή της εβδομάδας κι εύχομαι να το εξαργυρώσεις και με το παραπάνω αιτούμενος το παραπάνω στις επαγγελματικές σου συνεργασίες και στις ερωτικές σου σχέσεις. Θα το πάρεις. Εύκολα. Στη χειρότερη, θα δεις ένα καλό ουπς στα οικονομικά σου, αν και η τσέπη σου, κάτι με έξοδα για παιδιά, λογαριασμούς, χόμπι, διασκέδαση, δεν μένει σε ησυχία. Επιπλέον, δικαιολόγησε τον εαυτό σου που ακόμη είσαι ξενερωμένος ερωτικά, είναι πολλά αυτά που χρειάζεται να φιλτράρεις, αν και οσονούπω συνέρχεσαι. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου δίνει έξτρα λάμψη (χαμός λέμε) στο άστρο και φέρνει τις επαγγελματικές ευκαιρίες που σε τονώνουν, αν κι εσύ θα καταφέρεις να γκρινιάξεις γιατί δεν είναι όσο δημιουργικές θα ήθελες ή γιατί κάτι τρέχει στα γκομενικά σου. Ok, αλλά συγκεντρώσου γιατί το ΣΚ δεν πρέπει να αφήσεις άγχη, τα βάρη της ρουτίνας, τα νεύρα σου ή τη σωματική σου αδιαθεσία να μπλοκάρει κουβέντες, ταξιδάκια ή συναντήσεις που είναι σημαντικές για σένα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Χρειάζεσαι επειγόντως σωματική και ψυχολογική αποσυμφόρηση
Από διαίσθηση, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις στην αρχή της εβδομάδας κι αυτό είναι χρήσιμο στο ομιχλώδες εσωτερικό σου τοπίο και μια παρηγοριά για το σωματικό σου μπούκωμα. Τα επαγγελματικά σου διέρχονται απαιτητικές αλλαγές και είσαι απολύτως δικαιολογημένος να ανησυχείς κι ακόμη πιο δικαιολογημένος να κάνεις τα πάντα για να διατηρήσεις την αισιοδοξία και την πίστη σου. Γενικά, επειδή με τα λόγια και τη λογική δεν πολυβγάζεις άκρη αυτές τις μέρες, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις ως πυξίδα τουλάχιστον στην οικογένεια και τα ερωτικά σου, το ένστικτό σου. Να είσαι βέβαιος ότι σε σπρώχνει στη σωστή κατεύθυνση (ακόμη κι αν δεν είναι η επιθυμητή). Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου σου κρούει τον κώδωνα για καλύτερη σωματική και ψυχολογική διαχείριση και για να ξεφορτωθείς ό,τι χρειάζεται πριν την καινούρια αρχή που θα σημάνουν για σένα τα γενέθλιά σου. Τέλος, το ΣΚ μάζεψε κάπως τις υπερβολές σου, απόφυγε αλκοόλ και ουσίες και μην προσπαθείς γενικά να το ρίξεις σε στείρο υλισμό, δεν σου πάει.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Βλέπεις ότι, συν Αθηνά, μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου
Σαν να ζεις κάπως πρόωρα και αντεστραμμένη τη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Ντίκενς, αφού τα φαντάσματα που συναντάς είναι καλά και γλυκά κι έρχονται να σου δείξουν ότι τα απωθημένα όνειρά σου μπορούν να πραγματοποιηθούν και η επένδυση στην καριέρα, το σύντροφο, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα αποδίδει και με το παραπάνω. Το ότι παίζουν διάφορα χαζοδιαδικαστικά με δουλειά και συγγενείς, τα οποία καθυστερούν να μπουν σε σειρά, σε προβληματίζει αλλά είναι απολύτως διαχειρίσιμο. Όπως και τα ερωτικοσεξουαλικά σου, που έχεις μπερδέψει με τις εξωεπαγγελματικές σου ασχολίες και τις φιλίες σου. Σχετικά σπάνιο για σένα, αλλά η Νέα Σελήνη του Σαββάτου δείχνει ότι προς το παρόν ξέρεις επακριβώς πού θέλεις να πας, αλλά καθόλου πού βρίσκεσαι και τι κάνεις. Το ΣΚ έσω πιο προσεκτικός γιατί η υπομονή και η πλάκα με το χάσιμό σου τείνει να εξαντληθεί (φταίει κι ο γλωσσοδέτης, να μιλήσεις δεν μπορείς, κάτι πρέπει να κάνεις) και εσύ να οδηγηθείς σε σκληρές κινήσεις και χειρισμούς με εξίσου σκληρά αποτελέσματα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Προετοίμασε λίστα αιτημάτων, όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σου
Ταξίδια, γνωριμίες, σχέδια, όλα παίζουν και παίζουν δυνατά στα επαγγελματικά σου στην αρχή της εβδομάδας. Οι συνθήκες είναι καλές για να εξασφαλίσεις στήριξη, να διευρύνεις τον επαγγελματικό και κοινωνικό σου κύκλο και να σπρώξεις τα πρότζεκτ σου. Αρκεί να είσαι υπομονετικός και να μη βιαστείς να ξεκαθαρίσεις το ζήτημα λεφτά, αυτό θέλει λίγο ακόμη χρόνο, αν και οι λογαριασμοί σου συνεχίζουν να τρέχουν. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου σε φέρνει στο κέντρο της πίστας της ζωής σου, με όλους τους προβολείς στραμμένους πάνω σου. Επιβάλλεται να ξεπεράσεις τις σχετικές αναστολές σου και να κινηθείς δυναμικά για να διασφαλίσεις αυτό που θέλεις στις ερωτικές σου σχέσεις και την καθημερινότητά σου. Ούτε το να ξεχωρίσεις είναι αμαρτία, ούτε η επιτυχία, ούτε το να μην μπορείς να συμπεριλάβεις τους πάντες στα σχέδιά σου, κι ακόμη λιγότερο το να θέλεις να απολαμβάνεις το υλικό και συναισθηματικό όφελος των κόπων σου. Συνεπώς, άδραξε τη μέρα κι άφησε στην άκρη yolo παρορμήσεις να τα κάνεις όλα λίμπα λόγω φόβου επιτυχίας.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Παραδίδεσαι στην αλλαγή κι ανανεώνεσαι με τον καλύτερο τρόπο
Μεγάλες και ιδιαίτερα ευχάριστες αλλαγές και αναπροσανατολισμούς στην κοινωνική, επαγγελματική και ακαδημαϊκή σου ατζέντα, εγκυμονεί η αρχή της εβδομάδας. Τα κέφια είναι ανεβασμένα, η διάθεσή σου να κάνεις πράγματα για σένα, από ταξίδια μέχρι σεμινάρια και γνωριμίες κι εξόδους, αφθονεί και οφείλεις να το απολαύσεις. Το ότι όλο αυτό ενέχει και κάποιες δύσκολες κουβέντες με συνεργάτες, και σύντροφο είναι σχεδόν πταίσμα και θα το καταλάβεις μόλις συμβεί. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου σε ανανεώνει με τη βαθύτερη έννοια της λέξης αφού δίνει νέα πνοή στο σκεπτικό σου και τροφοδοτεί τη διάθεσή σου να προσλάβεις νέες εμπειρίες, γνώση, ανθρώπους και τελικά να αφήσεις όλα αυτά να σε αλλάξουν. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις στο νου σου είναι να είσαι πολύ προσεκτικός σε πάσης φύσεως οικονομικά μαγειρέματα προς το τέλος της εβδομάδας και να μην αφήσεις τις κακές σου συνήθειες να μπλοκάρουν την ερωτική σου ζωή. Ό,τι έχει μείνει από την αβεβαιότητά σου, πρόκειται να εξαφανιστεί πολύ πολύ σύντομα.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5