1821 Digital Gallery
Stardust 634
ΤΕΥΧΟΣ 634
COSMIC TELEGRAM

Stardust 634

Σκορπιέ, βλέπεις τη μαγνητική σου γοητεία να επιστρέφει αυτούσια

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Σεξ, πάθος, άγχος και γενικός εσωτερικός χαμός

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό την Τρίτη σού δίνει το τελειωτικό σπρώξιμο για να μπεις αποφασιστικά στην κρεβατοκάμαρα και να κλείσεις και την πόρτα πίσω σου. Η λίμπιντό σου είναι στα κέφια της, όπως και η διάθεσή σου να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου. Ιδανικά αυτό θα αποφορτίσει την ένταση που δημιουργείς στη σχέση σου, λιγότερο ιδανικά θα παραδοθείς στην παράνοια και την εμμονή και θα ζήσεις κωμικοτραγικές στιγμές. Το ζήτημα είναι ότι ακόμη κι αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, εσύ αγχώνεσαι ασύμμετρα και εκδηλώνεις πεσιμισμό που προς το τέλος της εβδομάδας τείνεις να σωματοποιήσεις. Δεν βοηθάει το γεγονός ότι στη δουλειά η ροή επιβραδύνεται για να μπορέσεις να ξεδιαλύνεις τι χρειάζεται να κάνεις για να προοδεύσεις, αλλά και για να εντοπίσεις πώς εσύ ο ίδιος μπορεί να μπλοκάρεις τα σχέδιά σου. Βοηθάει σίγουρα η βελτίωση που θα δεις στο μοιρασμένο πορτοφόλι, αν και αυτά τα χρήματα επανεπενδύονται σχεδόν αυτόματα.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 23.10.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 23.10.2021

Και ο σκοπός, ας αγιάσει τα μέσα

Από την Τρίτη που ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, μπαίνει στον Σκορπιό κυκλοφορείς στις σχέσεις σου με ένα «θέλω» στην άκρη της γλώσσας σου. Γίνεσαι βεβαίως κι αρκετά χειριστικός, ανταγων ιστικός κι ελεγκτικός αλλά επειδή το σεξ απίλ και η γοητεία σου εκτοξεύονται, καταφέρνεις να διευθετήσεις ακόμη και βαρετά θέματα ρουτίνας, με επιτυχία. Δεν πειράζει, ας αγιάσει ο σκοπός τα μέσα για λίγο. Με παρόμοια τεχνική κινείσαι και επωφελείσαι και από τις συνεργασίες σου. Προς το τέλος της εβδομάδας ωστόσο, χρειάζεσαι πολλή δουλειά για να ανταπεξέρθεις στις εκκρεμότητες που σου χτυπάνε την πόρτα και φέρνουν καθυστερήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Η τσέπη σου δεν πάει άσχημα όμως καλό θα ήταν να σκεφτείς μήπως τα πολλά σούρτα φέρτα και ποτάκια με παρέες και η γενική μαϊντανοποίηση στην οποία ρέπεις αυτό τον καιρό επιβαρύνουν υπερβολικά τις οικονομικές και ψυχολογικές αντοχές σου. Επειδή ο χορός του «ό,τι να’ναι» συνεχίζεται στη δουλειά, θέλει λίγη προσοχή για να μη βγεις νοκ άουτ τελικά από την πίεση.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 22.10.2021
Τα Ζώδια της Παρασκευής 22.10.2021

Οργανώσου πρακτικά, ξεκαθάρισε τι θέλεις θεωρητικά

Ευτυχώς επί του παρόντος είσαι προσανατολισμένος στο να αντιμετωπίζεις με μοντυπαϊθονικό χιούμορ τα όσα σου συμβαίνουν, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό προσθέτει στην ήδη φορτωμένη καθημερινότητά σου έξτρα φροντίδες για τα παιδιά σου και την υγεία σου. Παράλληλα βέβαια σε βάζει σε διαδικασίες κούρας ομορφιάς και γενικής σωματικής ανασύνταξης, ενώ σε βοηθάει να μπεις στην υλοποίηση δημιουργικών πρότζεκτ που ήδη συζητάς. Προς το τέλος της εβδομάδας, ασυνέπειες, ασάφειες και θολούρες σε σχέση με την καριέρα σου μπορούν να ανακόψουν τη δημιουργική σου ορμή, αν δεν αναλάβει πρωτοβουλίες για το αντίθετο. Επιτρέπεται να ζητήσεις και τη βοήθεια των φίλων σου. Ταυτόχρονα χρειάζεται να οργανωθείς για να μη δεις το άγχος σου για λογαριασμούς κι υποχρεώσεις να ρίχνει βαριά σκιά στην προσωπική σου ζωή. Επιβάλλεται να διορθώσεις την οπτική σου γωνία. Τέλος στα προσωπικά σου, μην αφήσεις την ανασφάλειά σου και χαζά σκεπτικά του παρελθόντος να σε εμποδίσουν να διεκδικήσεις μία καλύτερη ποιότητα σχέσης.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Ερωτικότερο και δημιουργικότερο κλίμα μετά πρακτικών εμποδίων

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό, την Τρίτη, σηματοδοτεί μία αρμονικότερη περίοδο στη σχέση σου με τα παιδιά σου, αλλά και στα ερωτικά σου. Βοηθάει η σχετική εξομάλυνση της κατάστασης στο σπίτι, βοηθούν οι φίλοι, τα χόμπι και τα σχέδια σου που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Ο δείκτης της απόλαυσης ανεβαίνει. Ωστόσο, αν και εξωτερικά τα πράγματα βαίνουν καλώς, προς το τέλος της εβδομάδας καλείσαι να δεις μήπως μία διαφορετική οπτική γωνία θα σε βοηθούσε να εξισορροπήσεις καλύτερα την αντίθεση σπίτι-δουλειά. Η άρνησή σου να αναθεωρήσεις και ορισμένα πραγματάκια για τις παρέες σου και τον ευρύτερο συγγενικό σου κύκλο, επίσης δεν βοηθάει. Τέλος, καλό θα ήταν να διαχωρίσεις τις διαδικαστικές πιέσεις στη σχέση σου από το ερωτικό κομμάτι για να ξεμπλοκάρεις και την κρεβατοκάμαρά σου. Ταυτόχρονα, να είσαι αυστηρός στις συνεργασίες σου, επειδή ο φθόνος είναι άφθονος και δεν θέλεις να βρεθείς αφελώς να τραβάς κουπί για δέκα χωρίς την ανάλογη αμοιβή και να βρίσκεσαι και υπόλογος στο τέλος.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Τήρησε την τάξη για να έχεις ησυχία και ασφάλεια

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό την Τρίτη σε κάνει να θέλεις να παρκάρεις σπίτι για πάντα και να ασχολείσαι με το σεξ, το φαγητό, άντε και την ταπετσαρία. Το θέμα είναι ότι παράλληλα σου δημιουργεί και μία μάλλον αυτοκαταστροφική διάθεση για κουβέντες τύπου τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις, πού πηγαίνει αυτή η σχέση, πώς θα χωρίσετε την πίτα με τα αδέρφια, τι γίνεται με το θέμα παιδιά που δημιουργούν σκηνικό καμμένης γης και το σεξ, τα σουβλάκια και η ταπετσαρία τρέπονται σε άτακτη φυγή. Προς το τέλος της εβδομάδας έσω έξτρα προσεκτικός με καινούργιες προτάσεις, συζητήσεις και παρέες και κράτα  αποστάσεις γιατί είναι εύκολο να βγεις ριγμένος και κακόκεφος. Τήρησε σχολαστικά το πρόγραμμά σου, διατροφικό, προσωπικό, εργασιακό, γιατί σε βοηθάει να είσαι όσο απαιτητικός χρειάζεται από το σύντροφο και τα παιδιά σου και πιο ευδιάθετος. Όλα αυτά δε τα χρειάζεσαι για να διαχειριστείς τις αλλαγές στις παρέες, το γάμο, το σκεπτικό, τους συγγενείς σου.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Οριοθετήσου απέναντι στο σπίτι και στην εργασιομανία σου

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό ανοίγει τη σεζόν για καινούργιες οικονομικές προτάσεις και συμφωνίες αλλά και για καινούργιες παρέες με τις οποίες αισθάνεσαι οικειότητα και μπορείς να χαλαρώσεις εύκολα. Στριφογυρίζεις στο μυαλό και διάφορες συνεργασίες και επενδυτικές ευκαιρίες που είναι ήδη ανοιχτές, όμως δεν είναι ακόμη ο καιρός τους να ολοκληρωθούν. Παράλληλα, στο πρόγραμμα μπαίνουν εκδρομές και περισσότερες συναναστροφές με τις παρέες σου γιατί είχες παραχαλαρώσει το προηγούμενο διάστημα. Οι γνωριμίες της περιόδου τείνουν προς το σαρκικό και μόνο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι απολαυστικές. Μέχρι εκεί όμως. Και αυτό είναι κι ένα ζήτημα που σε ρίχνει προς το τέλος της εβδομάδας οπότε το «μόνο σεξ» σε προβληματίζει και σου ξαναχτυπάει το καμπανάκι για αλλαγή στάσης στο θέμα του σχετίζεσθαι. Τελικά, θέλεις περισσότερο έρωτα και χαρά και λιγότερη ρουτίνα και τρέξιμο για να αισθανθείς ασφαλέστερος και, ναι, υγιέστερος. Μια οριοθέτηση του ποσού ενέργειας που δαπανάς για την οικογένειά σου και τις μυριάδες μικροϋποχρεώσεις, θα σε ωφελήσει.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Καταθέτεις τον οβολό σου υπέρ χαλάρωσης, απόλαυσης κι εμφάνισης

Η τσέπη σου καλοδέχεται τη μικρή ώθηση που της δίνει το πέρασμα του κυβερνήτη σου, Αφροδίτης, στον Σκορπιό την Τρίτη, το μυαλό σου όμως αρχίζει να περιστρέφεται εντόνως γύρω από τα θέματα σεξ, φαγητό, ψώνια, με την ελπίδα, για τη σιλουέτα και το πορτοφόλι σου, η μπίλια να καθίσει στο πρώτο. Παράλληλα έχεις την απαίτηση να κινείσαι σε καταστάσεις και με ανθρώπους που σου δημιουργούν ασφάλεια, γιατί η δυσπιστία σου είναι στα κόκκινα και η ανοχή σου λίγη. Διαπραγματευτικά, ειδικά επί του οικονομικού, πολύ δυνατό χαρτί. Προς το τέλος της εβδομάδας ο σύντροφος και οι συνεργάτες σου σού βγάζουν την όχι καλύτερη βερσιόν του εαυτού σου. Φταις κι εσύ όμως που δεν βάζεις σε μια τάξη το πρόγραμμά σου και δεν φροντίζεις όσο χρειάζεται τη σωματική και ψυχολογική σου υγεία, πρακτικά. Γενικά, το ότι ψειρίζεις αυτά που λες και σκέφτεσαι περισσότερο από ό,τι συνήθως είναι καλό, αν και προς το παρόν σε κολλάει στη θεωρία για τις τομές που πρέπει να κάνεις.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Βλέπεις τη μαγνητική σου γοητεία να επιστρέφει αυτούσια

Την Τρίτη η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και γίνεται ένα ακόμη εργαλείο για την ολική ανασύνταξη στην οποία επιδίδεσαι αυτό τον καιρό. Ένα μεγάλο κομμάτι του παλιού, κρυφού, προβληματικού, ανεπαρκούς ερωτικού σου παρελθόντος παίρνει το δρόμο για τον Καιάδα καθώς ξαναβρίσκεις τη «σέξι κι όποιος αντέξει», μαγνητική σου προσέγγιση, συνειδητοποιείς ότι πολλά ανέχτηκες και οδεύεις προς καινούργια ερωτική σεζόν συντόμως. Βελτιώνεται σαφώς και η σωματική σου κατάσταση και ακόμη δεν είσαι στο 100% σου. Το τελευταίο αυτό γεγονός καλό θα ήταν να μη σε αφήσει εκτεθειμένο και βρεθείς να ενδίδεις σε ερωτικά ενσταντανέ αμφιβόλου ποιότητος προς το τέλος της εβδομάδας. Επίπεδο, παρακαλώ. Στα οικονομικά σου, πληρώνεις για το σπίτι, για ακίνητα, για την οικογένειά σου, για την τεχνολογία σου, όμως παράλληλα έχεις έσοδα από επιχειρηματικά εγχειρήματα ή και στήριξη από το σύντροφό σου, οπότε καλό θα ήταν να μην αφήσεις σχετικές έγνοιες να σε αγχώσουν δυσανάλογα. Είπαμε, το ανοσοποιητικό σου δεν είναι ακόμη φουλ εντάξει και εύκολα τσιμπάς αδιαθεσίες.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Έσω ειλικρινής κυρίως με σένα, μετά με τους άλλους

Με προβληματισμό για τα εργασιακά σου σχέδια και θεματάκια υγείας μπαίνει η εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο δωδέκατο ηλιακό σου οίκο την Τρίτη. Ανοίγεις περίοδο αναθεωρήσεων σε επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις, κοιτώντας τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια. Το ευχάριστο είναι ότι το ένστικτό σου σε βοηθάει και με το παραπάνω, αν το αφήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας διοχετεύεις την ανάγκη σου να περάσεις χαρούμενα και να είσαι δημιουργικός στις εξωεπαγγελματικές σου δραστηριότητες και το φιλικό σου κύκλο. Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό μόνο εφόσον δεν συνεχίζεις να είσαι σε άρνηση για το ότι αυτοί οι άνθρωποι και ασχολίες έχουν τα όριά τους και δεν μπορούν να αποτελέσουν ούτε τη βάση, ούτε το σημείο αναφοράς που επιθυμείς. Τέλος για την οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια της περιόδου δεν γίνονται και πολλά. Γίνεται όμως σίγουρα να μη λυπάσαι ό,τι ξοδεύεις για να γίνεις καλύτερος. Ούτε ό,τι λες με ειλικρίνεια, κι ας έχει κόστος στην σχέση με τα παιδιά και το αμόρε..

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Μια ωραία ομιχλώδης ατμόσφαιρα που καλύπτει υπόκωφα άγχη

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό την Τρίτη υποδαυλίζει ανεπανόρθωτα τη σχέση σου με τις προβολές στο μέλλον. Επιθυμείς κόσμο, φίλους, ελαφριές ασχολίες και, εν μέσω αυτών, σχέδια για την κατάκτηση του κόσμου, για δημιουργικά πρότζεκτ, για έναν έρωτα έτσι όπως ακριβώς τον θέλεις. Δεν προκύπτει χρονοδιάγραμμα, αλλά εκρηκτικό κοκτέιλ που όμως παραμένει της αρεσκείας σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δε, η σύγχυση και η καθυστέρηση φτάνουν στο ζενίθ. Εσύ δεν θα είχες κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αν αυτό δεν αποτελούσε τροχοπέδη στις προσπάθειές σου να σπρώξεις την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα. Δεν βοηθάς ιδιαίτερα και τον εαυτό σου αφού η τελειομανία σου και τα άπιαστα στάνταρ σου εγείρουν φόβο, άγχος και τελικά σε εξαντλούν. Το δυσκολότερο είναι ότι παράλληλα προκύπτουν θέματα που χρειάζονται τη φροντίδα σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, από επισκευές, μέχρι θέματα υγείας και καβγάδες. Κρατήσου από το ότι είσαι κυριολεκτικά στην ουρά (και όχι κατά Τσίπρα), όλων αυτών.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Κατεβαίνεις για πρωθυπουργός ή τουλάχιστον βλαχοδήμαρχος

Μεταβάλλεσαι σε μέγα δημοσιοσχετίστα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό την Τρίτη. Αρκετά μη χαρακτηριστικά για σένα, αρχίζει επιτέλους και σε απασχολεί το πώς θα γίνει να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες σου, την οικογενειακή στήριξη, τον εαυτό σου εν ολίγοις για να προωθήσεις την καριέρα σου και την κοινωνική σου εικόνα. Καλά πηγαίνει το πρότζεκτ, περνάς και τις πόρτες που έχουν ανοίξει, αλλά, όλα κι όλα, αισθάνεσαι λίγο σαν ψάρι έξω απ’το νερό. Πράγμα που δεν πειράζει. Ωστόσο προς το τέλος της εβδομάδας να είσαι προσεκτικός γιατί κάνεις ένα υπεριδεαλιστικό και οραματιστικό κρεσέντο που μπορεί να σε οδηγήσει από το να πεις, να πιεις πάρα πολλά ή να προγραμματίσεις εξορμήσεις που δεν μπορείς ακριβώς να καλύψεις οικονομικά. Ευτυχώς παράλληλα θα λειτουργεί και το αξίωμα «ο φόβος φυλάει τα έρμα» και θα σε εμποδίσει από το να είσαι τελείως ο εαυτός σου, βοηθώντας σε να βάλεις έναν κόφτη ρεαλισμού στα σχέδιά σου και στις υποσχέσεις σου σε εαυτόν και φίλους.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Εξωτερικεύεις τη γοητεία σου και κερδίζεις τις εντυπώσεις

Πουλάκια κελαηδούν, λουλουδάκια ανθίζουν, σάτυροι παίζουν φλογέρες και εσύ τρέχεις στα λιβάδια ή κάτι αντίστοιχα ευχάριστο, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό την Τρίτη. Η διάθεσή σου παίρνει τα πάνω της, το σεξ απίλ και η γοητεία σου βγαίνουν βόλτα στις παρέες και τις εξόδους σου και σχεδόν γίνονται η επαγγελματική σου κάρτα. Παράλληλα ανοίγει η σεζόν για ταξιδάκια, εκδρομές και διασκέδαση. Κι ενώ όλα βαίνουν καλώς, στο τέλος της εβδομάδας έρχεσαι αντιμέτωπος με λογαριασμούς, διατροφές και γενικά έξοδα που σου θυμίζουν ότι ο κόσμος δεν είναι ιδανικός ακόμη και σε κάνει να αναρωτιέσαι μήπως κάτι δεν κάνεις καλά. Μη σε πάρει από κάτω, πρόσκαιρο είναι. Επαγγελματικά, έχε στο νου σου ότι μπορεί να πιέζεσαι, όμως αυτό συμβαίνει γιατί έχεις σχέδια και αν πρόκειται να κάνεις κάτι για αυτά χρειάζεται να οργανωθείς. Σιγά-σιγά χρειάζεται να δεις πώς θα ξεπεράσεις το άγχος και παρελθούσες αρνητικές εμπειρίες για να διεκδικήσεις την αμοιβή που θα σου προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεσαι. 

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5