1821 Digital Gallery
Stardust 631
ΤΕΥΧΟΣ 631
COSMIC TELEGRAM

Stardust 631

Ζυγέ, ξεκαθαρίζεις τις προτεραιότητές σου και τα λες ένα χεράκι

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Φρόντισε τον «κήπο» σου, για να αποφύγεις ζιζάνια στη σχέση σου

Η αρχή της εβδομάδας σε βρίσκει να παλεύεις να εξισορροπήσεις την κατάσταση ανάμεσα στις διαθέσεις για εξόδους, ρομάντζα και σεξ με πιο ζόρικες καταστάσεις που αφορούν την προσωπική σου ψυχολογία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις σε δουλειά και σπουδές. Ο Ερμής μπαίνοντας στον Σκορπιό, την Τρίτη, σου προσφέρει την ικανότητα να ξεκαθαρίσεις τουλάχιστον τις ερωτικές και οικονομικές υποθέσεις που σου δημιουργούν άγχος, αν καταφέρεις να μην παραδοθείς άνευ όρων σε παρανοϊκές σκέψεις και φόβους. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης είναι εκ πρώτης όψεως μία ευχάριστη συγκυρία που υπογραμμίζει τις πλέον κοινωνικές, διπλωματικές και συνεργατικές σου τάσεις, διευκολύνοντας τις προσωπικές –κυρίως ερωτικές– σου σχέσεις. Ωστόσο, τονίζει και την ανάγκη να επιληφθείς των προσωπικών σου προβλημάτων που προανέφερα, ώστε να μην γίνουν η αιτία να αντιμετωπίσεις συγκαλυμμένα ή απροκάλυπτα επιθετικές συμπεριφορές από το σύντροφό σου πρωτίστως και τους συνεργάτες σου δευτερευόντως, μετά την είσοδο του Άρη στον Ζυγό, στις 22.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 28.11.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 28.11.2021

Άρχισε να φέρεσαι καλύτερα στο σώμα σου επιτέλους

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σου λείπουν οι δουλειές στην αρχή της εβδομάδας, οπότε όλα φαίνεται να περνούν από το χέρι σου και, δυστυχώς, και την τσέπη σου. Παρά την κούραση, δεν δυσανασχετείς απολύτως, ωστόσο αναρωτιέσαι πότε επιτέλους θα καταφέρεις να στρώσεις ένα πρόγραμμα. Ο Ερμής στον Σκορπιό, από τις 17, σε βάζει να ασχοληθείς, ευτυχώς, και με πιο δημιουργικά και κερδοφόρα πράγματα διευκολύνοντας τις συνεργασίες σου, αλλά και την ουσιαστική και κάπως πιο σέξι επικοινωνία στα προσωπικά σου (και όχι, η ζήλεια δεν είναι σέξι). Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης επιτάσσει να ασχοληθείς με το σώμα, την υγεία και την καθημερινή σου ισορροπία και να μη παραμελείς τη δουλειά χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία το γενικό χάος στις φιλίες και τα σχέδιά σου ή τις ανατροπές του τελευταίου καιρού. Από την Κυριακή, με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό, τα ατοπήματα απέναντι στο σώμα και την αρμονική καθημερινότητα συγχωρούνται πιο δύσκολα.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.11.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.11.2021

Πέρνα καλά, λύσε και κανένα θέμα, όμως, πριν το βρεις μπροστά σου

Παρά την καλή σου διάθεση, η εβδομάδα ξεκινάει κάπως βαρετά, αφού ο Ερμής στον Σκορπιό, από την Τρίτη, σε βάζει να ασχοληθείς με τις μάλλον βαρετές δουλειές του σπιτιού και της ρουτίνας ομορφιάς σου, ενώ και στη δουλειά πετάγονται πράγματα από παντού. Πάντως η Νέα Σελήνη της Πέμπτης σε σπρώχνει σε καλοπέραση, διασκέδαση, εξόδους, δημιουργία, φλερτ και γενικά σε οτιδήποτε είναι καλός αγωγός της «χαράς της ζωής». Ταυτόχρονα όμως σου θυμίζει πόσο αυτά μπορούν να υποθηκευθούν από τις δυσκολίες στην καριέρα σου και τις φιλικές και συγγενικές σου σχέσεις, όσο δεν κάνεις τον κόπο να αφομοιώσεις τις σημαντικές αλλαγές που συμβαίνουν σε αυτούς τους τομείς. Δεν χρειάζεται να επιλέξεις, χρειάζεται να κινηθείς ταυτόχρονα και στα δύο μέτωπα (το ταλέντο σου). Άλλωστε ο Άρης στον Ζυγό, από τις 22, εγγυάται ότι δεν θα πήξεις και θα παραμείνεις δραστήριος και στο πλαίσιο «καλά να περνάμε» και στις εξωεπαγγελματικές ασχολίες σου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Βρίσκεις τον εαυτό σου επικοινωνιακά αλλά στο σπίτι ακόμη δυσκολεύεσαι

Με το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό παραδόξως αρχίζεις να κελαηδάς και πάλι και να θέλεις βολτίτσες, φλερτάκι, χιουμοράκι, όλα αυτά με αρκετό συναισθηματικό χειρισμούλη γαρνιτούρα και φυσικά καμία απολύτως διάθεση για αντικειμενικότητα. Η προσπάθειά σου να είσαι ακριβοδίκαιος και κάπως πιο αποστασιοποιημένος στο σπίτι, τερματίζεται, δεν είναι για σένα. Πάντως η Νέα Σελήνη της Πέμπτης βρίσκει την πρόσοχή σου ακόμη στραμμένη στο οικογενειακό σου περιβάλλον (ειδική μνεία σε ζητήματα που αφορούν τα αδέρφια σου) και στην προσπάθεια να επιλύσεις διάφορα θέματα, από οικονομικά, μέχρι το τι βάζο πάει στη γωνία και γιατί η μαμά δεν σε είχε ντύσει τότε υπερήρωα και τέτοια. Χρησιμοποίησε τα λογάκια σου όπως ξέρεις και μπορείς χωρίς να δίνεις υπέρμετρα ελαφρυντικά στο συγγενολόι και χωρίς να αφήνεις να σε αδικήσουν σε οποιαδήποτε μοιρασιά, για να αποφύγεις τις εντάσεις που εγκυμονεί το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό, στις 22, οπότε αναμένεται και μια έξτρα αναστάτωση στη δουλειά.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Δεν καλύπτεσαι από επιφανειακά ενσταντανέ, αναζητάς ουσία

Επειδή μπορεί να κυκλοφορείς, αλλά τις κουβέντες που θέλεις δυσκολεύεσαι να τις κάνεις, από την Τρίτη με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό, προγραμμάτισε, αντί να κλειστείς, να βλέπεις κόσμο στο σπίτι, ιδανικά φίλους. Θα κάνει καλό και στην τσέπη σου, αφού τα έξοδα για το σπίτι και την οικογένειά σου συνεχίζονται αμείωτα. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης σε βοηθάει να τακτοποιήσεις τηλεφωνήματα, συζητήσεις και συναντήσεις που εκκρεμούν, ιδιαίτερα προσωπικής φύσεως. Επειδή η προσέγγισή σου δεν είναι όσο χαρωπή θα ήθελες όμως, να είσαι προετοιμασμένος ότι μπορεί να πάρουν αναπάντεχη ή και απογοητευτική τροπή, ειδικά αν εμπλέκονται σε όσα έχεις να διευθετήσεις ζητήματα διατροφής, μοιρασμένου πορτοφολιού, νοοτροπίας και διαμοίρασης υποχρεώσεων στη σχέση. Πάντως το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό από την Κυριακή, σε βοηθάει να υποστηρίξεις τα πιστεύω σου με μεγαλύτερη επιτυχία, κομψότητα και αποφασιστικότητα, ενώ σε κινητοποιεί σε σχέση με τις σπουδές και την επιμόρφωσή σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Εστίασε στην καριέρα σου ή γενικά στην κερδοφορία και την καλοπέρασή σου

Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στον Σκορπιό, την Τρίτη, κινητοποιεί τη γλώσσα και τα πόδια σου και εξορμάς προς πάσα κατεύθυνση για να προωθήσεις την καριέρα και τον εαυτό σου. Στο πλαίσιο αυτό, αφθονούν οι συζητήσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις και ταξιδάκια. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη της Πέμπτης σού λέει να μη χαθείς τρέχοντας δεξιά-αριστερά σαν ακέφαλο κοτόπουλο, αλλά να εστιάσεις στο να κλείσεις τις εκκρεμότητές σου σιγά-σιγά και να θεωρήσεις τον παράγοντα χρήμα πολύ σημαντικό για όλα σου τα μελλοντικά σχέδια. Καλύτερα να διαθέσεις την ευφυΐα σου στην καλλιέργεια της καριέρας και της κοινωνικής σου εικόνας και να καταλάβεις ότι οι προσδοκίες για στήριξη από το σύντροφό σου αργούν να έρθουν ή δεν αρκούν. Στα προσωπικά σου, αξιοποίησε την αυξημένη ερωτική σου διάθεση από τις 22, με τον Άρη στον Ζυγό, αφού οι προσπάθειες για σχέδια, σοβαρές κουβέντες και οργάνωση είναι επιβλαβείς για την ψυχολογία σου αυτό το διάστημα.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ξεκαθαρίζεις τις προτεραιότητές σου και τα λες ένα χεράκι

Οι μετοχές σου είναι στα πάνω τους αυτό τον καιρό κι ο Ερμής στον Σκορπιό, από την Τρίτη, θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις μέσα σου και πέντε πραγματάκια που ακόμη σε ταλανίζουν και να ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητές σου. Το ότι γίνεσαι κάπως συμφεροντολόγος, ειδικά όταν πρόκειται να κάνεις τη λάντζα σε μία κατάσταση –πρακτικά ή θεωρητικά– λειτουργεί υπέρ σου. Άλλωστε και η Νέα Σελήνη της Πέμπτης στο ζώδιό σου σε ανανεώνει, σου δίνει ενέργεια και σε βοηθάει με αλλαγές νοοτροπίας. Τις προσπάθειές σου καθυστερούν και υπονομεύουν (όχι απαραίτητα συνειδητά) ο σύντροφός σου, οι συνεργάτες σου, το πρόγραμμά σου και γενικά κάθε άνθρωπος και κατάσταση τον οποίο δυσκολεύεσαι να ορίσεις με σαφήνεια και ειλικρίνεια. Σπεύδει προς αρωγή σου ο Άρης, στο ζώδιό σου από τις 22, που θα σου δώσει την πυγμή που σου λείπει και θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις κάθε, ως τώρα εσωτερική, ένταση στις σχέσεις σου, ενώ παράλληλα θα τονώσει επαρκώς τα ενεργειακά σου επίπεδα.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Παίρνεις το χρόνο σου για να κλείσεις προσωπικές κι επαγγελματικές καταστάσεις

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου την Τρίτη σου παραχωρεί το βήμα για να σκεφτείς, να κουβεντιάσεις και τελικά να αποφασίσεις τι πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά, τη σχέση με τους φίλους σου, τα σχέδια και την ψυχολογία σου εν γένει. Δίνει και χείρα βοήθειας εκτός από ιδέες. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης υπογραμμίζει ότι έχεις αφήσει πολλά θέματα ανοιχτά στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου, τα οποία δημιουργούν παρασκήνιο κι εσωτερική αναστάτωση. Στα προσωπικά σου, εφόσον δεν σέβεσαι τις συνειδητοποιήσεις που έχεις κάνει περί έρωτος, έρχεσαι αντιμέτωπος με συμπεριφορές κατώτερες των περιστάσεων. Περιόρισε τις χρονοτριβές για να περιορίσεις και τον ψυχοσωματικό αντίκτυπο της ιστορίας. Ούτως ή άλλως συμβιβασμοί, ημίμετρα και «εάν και όταν» δεν σου πηγαίνουν και με το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό, την Κυριακή, η ενέργειά σου κάνει βουτιά και απομένει όση χρειάζεσαι για να φροντίσεις τον εαυτό σου, άντε και τη δουλειά σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Λες λίγα, κάνεις πολλά παραπάνω για να αυξήσεις τη χαρά και τον έρωτα

Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό, κλείνεις το στοματάκι σου και παίρνει σειρά να μιλήσει και κανένας άλλος, αφού η μικρή αυτή ροπή προς την εσωτρέφεια δεν επηρεάζει τα σουλάτσα σου, κοινωνικής, φιλικής και επαγγελματικής φύσεως. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης σε βάζει να σκεφτείς ξεκάθαρα το μέλλον και τους στόχους σου, ατομικούς, ακαδημαϊκούς και ερωτικούς. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα εφόσον η καλή σου διάθεση κοντράρεται με ασυνεννοησία, μυστικά και ψέματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι αστήρικτος από τους πολύ οικείους σου, ενώ αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι ο τρόπος που σε βλέπουν οι άλλοι δεν σου κάνει πλέον, ούτε κοινωνικά, ούτε σε επίπεδο σχέσης. Το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό εγγυάται ότι θα προσπαθήσεις να εξασφαλίσεις μία θέση για τη δημιουργικότητα, τη χαρά και τον έρωτα, στην εξωεπαγγελματική σου ζωή και στο μέλλον σου. Δεν εγγυάται καθόλου ότι αυτό δεν θα στρεσάρει τις φιλίες σου ή την υπάρχουσα σχέση σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Προσπαθείς να βρεις χρόνο για φίλους και χόμπι, δυσκολεύεσαι

Με την έλευση του Ερμή στον Σκορπιό την Τρίτη, το μυαλό σου κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές σου έγνοιες, τα μαθήματα και τις υποχρεώσεις που σου φορτώνουν από παντού κι αποφασίζει να ασχοληθεί με τους φίλους, τα χόμπι και το πώς θα γίνει στο μέλλον να μην ξαναμπούν στο περιθώριο. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης όμως δεν σ’ αφήνει να αγιάσεις έτσι εύκολα, εφόσον το παιχνίδι παίζεται στην επαγγελματική και κοινωνική σκακιέρα όπου βλέπεις τις προσπάθειές σου να κρατήσεις ισορροπίες να μην έχουν επακριβώς το οικονομικό αντίκρισμα που περίμενες, ίσως γιατί κι εσύ δεν καταφέρνεις να πεις τα πράγματα όπως ακριβώς θα ήθελες. Στη σχέση σου δε, παρομοίως δεν καταφέρνεις να συνεννοηθείς με ιδιαίτερη επιτυχία και το να κρατάς τα προσχήματα σου στοιχίζει ακριβά. Ο Άρης περνώντας στον Ζυγό, στις 22, βοηθά την εστίασή σου, αν και πάλι το να κινείσαι με τους τύπους, όπως επιθυμείς, αν και αποτελεσματικό, σε πιέζει.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Προσπαθείς να ανασυγκροτηθείς με μέτρια επιτυχία αλλά εξαιρετικό κέφι

Ψιλοσκόρπιο σε βρίσκει η αρχή της εβδομάδας, αλλά η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό την Τρίτη παίρνει τη δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο και τα στρέφει στην καριέρα σου ή απλά σε βοηθάει να κυκλοφορήσεις το αμόρε της καρδιάς ή της κρεβατοκάμαράς σου δημοσίως. Έστω να μιλήσεις για αυτό. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης υπογραμμίζει την ανάγκη σου να ασχοληθείς με την προσωπική και οικογενειακή σου ζωή και δημιουργεί κλίμα για να περάσεις εξαιρετικά ευχάριστα και για να δεις με άλλο (καλύτερο) μάτι θέματα που αφορούν το σύντροφο και τα παιδιά σου. Το ζήτημα είναι να μην αφήσεις τη συναισθηματική ή οικονομική σου ανασφάλεια και τη λάθος κουβέντα (ή σιωπή) τη λάθος στιγμή να υπονομεύσει το καλό κλίμα. Γιατί με το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό, ετοιμάζεσαι να ξαναπάρεις τη βαλίτσα στο χέρι, μεταφορικά ή κυριολεκτικά για να δεις πού μπορείς να φτάσεις, αδιαφορώντας για τον αντίκτυπο των κινήσεών σου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Συζήτησε αυτά που σε απασχολούν, για το καλό όλων μας

Ευτυχώς ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό δημιουργεί ένα αξιόπιστο κανάλι για να εξωτερικεύσεις όσα συμβαίνουν εντός σου, στο σπίτι και τη σχέση σου, και για να βρεις καινούργιες προσεγγίσεις. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης όμως δεν σου κάνει τη χάρη, αφού σε κρατάει σαφώς αγκυροβολημένο στα ψυχολογικά σου, τους συναισθηματικούς σου φόβους, την προσπάθειά σου να τους εξωραΐσεις και το ψυχολογικό κόστος που έχει όλο αυτό. Σου βγαίνουν κάτι ζήλειες, κάτι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, κάτι περίεργα. Αν είσαι ελεύθερος τουλάχιστον το περνάς μόνος σου, αν είσαι ζευγαρωμένος, κάνε μία ελάχιστη προσπάθεια να διακωμωδήσεις την κατάσταση ή να την εκτονώσεις σεξουαλικά, με την καθόλου αμελητέα βοήθεια του Άρη στον Ζυγό, από την Κυριακή, για να αποφύγεις παράπλευρες απώλειες. Γενικά προσπάθησε να παραμείνεις στη δράση κι όχι μέσα στο μυαλό σου, γιατί αυτή η προσέγγιση θα είναι η πλέον ευεργετική για την τσέπη, την ασφάλεια και τα νεύρα σου.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5