Visual Browsing
Stardust 627
ΤΕΥΧΟΣ 627
COSMIC TELEGRAM

Stardust 627

Παρθένε: Τονώνεται η γοητεία σου και η σεξουαλικότητά σου

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Βάζεις τον εγωισμό και τον εαυτό σου σε δεύτερο πλάνο

Την εβδομάδα σου ανοίγει το εκρηκτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που σε βρίσκει να αναθεωρείς πολλά πράγματα που σχεδίαζες και θεωρούσες δεδομένα για τις φιλίες και τις εξωεπαγγελματικές σου ασχολίες, ώστε να απολαύσεις περισσότερο και να τοποθετήσεις καλύτερα τις σχέσεις και τα οικονομικά σου μέσα στην καθημερινότητά σου. Άλλωστε και το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και η Νέα Σελήνη στις 20 μιλάνε για πολλές εγωκεντρικές συμπεριφορές και εσφαλμένες τοποθετήσεις για το τι σημαίνει ομαδικότητα και συνεργασία, τα οποία καλείσαι να υποβάλεις στο τεστ της πραγματικότητας. Έτσι ανοίγεις το δρόμο για να μπορέσεις επιτέλους να συνδυάσεις τον έρωτα με τη σχέση και να φέρεις τη δημιουργικότητα και τη χαρά στις συνεργασίες σου, με το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό από την Παρασκευή. Οι μέρες φέρνουν πολλές και ραγδαίες εξελίξεις και πολλή δουλειά που μπορεί αρχικά να φαίνεται κάπως βαρετή, όμως τα αποτελέσματά της είναι θετικά και αμέσως ορατά.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας | 9-15.03.2020
Τα ζώδια της εβδομάδας | 9-15.03.2020

Ξεκλειδώνεις για καινούργιους ανθρώπους και καταστάσεις

Η ιδέα που είχες για την επαγγελματική και κυρίως την κοινωνική σου εικόνα συνεχίζει να αποδομείται σταθερά, με ένα σωρό πράγματα που καταλαβαίνεις εκ των υστέρων. Ωστόσο αυτό ανοίγει το δρόμο για να απολαύσεις τον εαυτό σου και τα απλά καθημερινά πράγματα της ζωής σου με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο από ό,τι έκανες ως τώρα. Πολλά κολλήματά σου εξαφανίζονται ως διά μαγείας και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να ερωτευτείς και να αισθανθείς άνετα με ανθρώπους και καταστάσεις που προηγουμένως σου ήταν αδιανόητα. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης υποστηρίζει περαιτέρω αυτή την ανταλλαγή, όπου αφήνεις αυτά που σε έχουν βασανίσει, ταλαιπωρήσει και δεσμεύσει για να δοκιμάσεις αυτά που θα σε κάνουν να χαρείς. Το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό, την Παρασκευή, ευεργετεί την υγεία σου και δίνει έναν ελαφρύτερο τόνο στην καθημερινότητά σου, εργασιακή και οικογενειακή, και σε βοηθάει να τακτοποιήσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις σχετικές υποχρεώσεις. 


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 10.04.2020
Τα Ζώδια της Παρασκευής 10.04.2020

Γνωρίζεις ή ξαναγνωρίζεσαι με τους σωστούς ανθρώπους

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού της Δευτέρας έρχεται για να πασπαλίσει με λίγη έξαψη τη ζωή σου, αφού δημιουργεί τις συνθήκες για ηλεκτρισμένες γνωριμίες, επαφές ή και επανασυνδέσεις, κυρίως όσον αφορά την ερωτική σου ζωή. Βοηθούν και τα ίδια τα γεγονότα που σε οδηγούν να αναθεωρήσεις θεωρίες και φιλίες που σε κρατούν δέσμιο των φόβων και των τραυμάτων σου. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης υπογραμμίζει ότι τα λόγια σου γίνονται ουσιαστικότερα και οι προτεραιότητές σου αλλάζουν. Οι θεωρίες σου περί ξέφρενης διασκέδασης και διαρκούς κυνηγιού εμπειρίας μπαίνουν στον πάγο και μαζί τους και οι άνθρωποι που σας συνδέουν μόνο αυτά. Έτσι, και με το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό την Παρασκευή, ανοίγει χώρος στη ζωή σου για να έρθεις σε επαφή με τους σωστούς ανθρώπους για να πεις τα σωστά πράγματα που τελικά θα σε κάνουν χαρούμενο και θα σου επιτρέψουν να γελάσεις, να ερωτευτείς και τελικά να είσαι περισσότερο ο εαυτός σου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Αποδέχεσαι ανθρώπους και καταστάσεις και ανακουφίζεσαι

Η αρχή της εβδομάδας σε βρίσκει με το χέρι στην τσέπη, με έξοδα για το σπίτι σου αλλά και για τα χόμπι σου, για τη δουλειά σου, γενικά για να βάλεις στη σειρά τις ασχολίες της σεζόν που ξεκίνησε. Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και η Νέα Σελήνη στις 20 φέρνουν ενδιαφέροντες ανθρώπους στη ζωή σου. Αφήνεις για λίγο στην άκρη  συναισθηματικές και οικονομικές ανασφάλειες και λογική «τι έχω να κερδίσω εγώ από αυτό» κι έτσι ανοίγεσαι σε άτομα με τα οποία αισθάνεσαι οικειότητα, σε καινούργιους φίλους, σε καταστάσεις στις οποίες μπορείς να βασιστείς. Το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό την Παρασκευή περιορίζει κάπως την εξωστρέφειά σου και σε κάνει να επιζητάς λίγο περισσότερο χρόνο στο σπίτι και με την οικογένειά σου. Ουσιαστικά χτίζεις εκ νέου τις βάσεις σου για την περίοδο που έρχεται και συνειδητοποιείς ότι πλέον είσαι άνετος με καταστάσεις και ανθρώπους που ούτε μπορούσες να διανοηθείς λίγο καιρό πριν.


Λέων (22Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Βελτίωση των οικονομικών σου, τακτοποίηση των ερωτικών σου

Η εστίασή σου στην αρχή της εβδομάδας είναι στα επαγγελματικά σου αφού οι κουβέντες και οι επαφές σου περιστρέφονται γύρω από αναθεωρήσεις στις συνεργασίες σου κι από εκκρεμότητες στην επιμόρφωση ή σε ανοίγματα που θέλεις να κάνεις. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης και το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο την ίδια μέρα φέρνουν καλά νέα για την τσέπη σου και πιθανώς κάποια χρήματα που σου οφείλουν, στα χέρια σου. Στα ερωτικά σου τα πράγματα γειώνονται με ένα φθινοπωρινό τρόπο αφού οι όποιες υποσχέσεις ξεψαχνίζονται και φαίνεται τι τελικά είναι όντως πραγματοποιήσιμο και τι είναι λόγια του αέρα. Άλλωστε και το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό την Παρασκευή σε ωθεί να μιλήσεις και με το παραπάνω για σένα και τις σχέσεις σου, με μεγαλύτερη διπλωματία από ό,τι συνήθως και με διάθεση να βρεις λύσεις κι όχι να έρθεις σε σύγκρουση με τον απέναντι. Οι μέρες προσφέρονται για να προωθήσεις τον εαυτό σου, να πείσεις και γενικά για να επικοινωνήσεις.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Τονώνεται η γοητεία σου και η σεξουαλικότητά σου

Το ξεβόλεμα των αρχών της εβδομάδας, με τη ρουτίνα και την υγεία σου να σου κοστίζουν σε χρήμα, διάθεση και ματαίωση ενδιαφερουσών δραστηριοτήτων, δεν κρατάει για πολύ. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου την Τετάρτη και η Νέα Σελήνη της ίδιας μέρας σε ανανεώνουν και με το παραπάνω και σου δείχνουν ότι ακόμη και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις τελικά εξαργυρώνονται είτε σε χρήματα, είτε σε καινούριες ευκαιρίες, είτε σε συνειδητοποιήσεις, είτε σε όλα αυτά μαζί. Βοηθάει ότι τονώνεται περαιτέρω και η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου και εξισορροπείται μέσα σου η αμφιβολία με το ότι, ναι, τελικά αρέσεις. Το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό την Παρασκευή είναι ένας ακόμη καλός οιωνός για τα οικονομικά σου, αφού σε βοηθάει να βάλεις μια τάξη σε έσοδα-έξοδα, ενώ δημιουργεί και τις συνθήκες για να εισπράξεις χρωστούμενα και γενικά για να σταματήσεις να ανησυχείς τόσο πολύ για το θέμα χρήμα. Παράλληλα τονώνει τη λίμπιντό σου και σε σπρώχνει να απολαύσεις το σεξ.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Αποκαλύψεις στην προσωπική σου ζωή και οι συνέπειές τους

Η ερωτική σου ζωή γίνεται παιδί της ανάγκης στην αρχή της εβδομάδας. Τα σχέδια που έχεις για τον εαυτό σου και το τι χρειάζεσαι για να νιώσεις καλά σε οδηγούν στο να δεις με διαφορετικό μάτι την τριπλέτα έρωτας - χαρά - δημιουργικότητα και να σκεφτείς με ποιο τρόπο και κατά πόσο αυτή λειτουργεί μέσα στη σχέση σου. Άλλωστε η είσοδος της Αφροδίτης και η Νέα Σελήνη της Τετάρτης στο δωδέκατο ηλιακό σου οίκο μιλούν για παλιές εντυπώσεις και προγραμματισμούς που τελειώνουν με αρκετά δραματικό τρόπο για να σου δώσουν την ευκαιρία να εκφραστείς πληρέστερα. Η όλη διαδικασία είναι αρκούντως ιαματική, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις και αρκετά επίπονη. Η ισορροπία σου αρχίζει να αποκαθίσταται με το πέρασμα του Ηλίου στο ζώδιο σου την Παρασκευή. Δεν εγγυάται ως διά μαγείας αποκατάσταση των πάντων, αλλά τονώνει την αισιοδοξία σου για το μέλλον, σε κεντράρει, σου θυμίζει ότι έχεις στο πλάι σου τους φίλους σου και σου χαρίζει το θάρρος που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις τις αναγκαίες αλλαγές.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Εικόνες από το μέλλον σου βοηθούν να κλείσεις το παρελθόν σου

Δεν ξέρεις αν πρέπει να αλλάξεις σπίτι, δουλειά ή οικογένεια ή και τα τρία, στην αρχή της εβδομάδας, για να μπορέσεις να αποκαταστήσεις μια κάποια ισορροπία στις προσωπικές σου σχέσεις και να βάλεις μια τελεία στα παλιά σου βάσανα. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης και το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο την ίδια μέρα σου δίνουν τη δυνατότητα να αποτιμήσεις ορθότερα τα γεγονότα των ημερών και να σχεδιάσεις πρακτικά τις κινήσεις σου για να κάνεις επιτέλους το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή. Οι φίλοι σου θα είναι σταθεροί αρωγοί στην προσπάθειά σου. Η επαγγελματικοοικογενειακή σου φάση, όχι τόσο, αφού το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό την Παρασκευή φέρνει στο φως τις αμφιβολίες σου, τις εκκρεμότητές σου και τις φοβίες σου σε ό,τι αφορά την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα. Καταλαβαίνεις ότι η καθαρή εικόνα του μέλλοντος που βλέπεις τώρα είναι δύσκολο να έρθει, αν πρώτα δεν καθαρίσεις το πεδίο. Κι έτσι ξεκινάς να το κάνεις.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Οι πεποιθήσεις σου σε αναθεώρηση λόγω σύγκρουσης με τα ερωτικά σου

Μία κάποια αναστάτωση στη δουλειά, τις φιλίες και τα χόμπι σου φέρνει η ερωτική σου ζωή. Γνωριμία, επαναγνωριμία ή αναθεώρηση της υπάρχουσας σχέσης που σε κάνει να χάνεις ελαφρώς τον μπούσουλα, αλλά με ωραίο τρόπο. Όχι για πολύ καιρό βέβαια, αφού η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και το πέρασμα της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, την Τετάρτη, ξυπνούν την πρακτική σου πλευρά (ναι, έχεις και τέτοια) και σε ωθούν να δεις τις πολύ αληθινές συνέπειες που έχουν στην πραγματική ζωή η νοοτροπία και οι φόβοι σου. Το ζήτημα είναι να καταλάβεις ότι κάτι πρέπει να αφήσεις από τα πολλά (και παλιά), και να προσπαθήσεις κάπως να συγκεντρωθείς σε μία κατεύθυνση αν πρόκειται να προχωρήσεις παρακάτω και σε επίπεδο δουλειάς αλλά και σε επίπεδο προσωπικής ζωής. Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Ζυγού την Παρασκευή σίγουρα σε βοηθάει να διαλέξεις τι πρέπει να μείνει και τι να φύγει. Κατά πάσα πιθανότητα θα σου επιτρέψει σφαιρικότερες προσεγγίσεις ενώ σε βοηθάει να θυμηθείς ότι εσύ έχεις πρόβλημα αν δεν σχεδιάζεις και ζεις βάσει πεποιθήσεων.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ανατροπές που σε φέρνουν πιο κοντά στα ζητούμενά σου

Απρόοπτα συμβάντα στο σπίτι και την οικογένειά σου φέρνει η αρχή της εβδομάδας, τα οποία έχουν και το ανάλογο υλικό και συναισθηματικό κόστος και σου δημιουργούν αρκετή ανασφάλεια και δυσαρέσκεια. Ωστόσο η Νέα Σελήνη της Τετάρτης και το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο την ίδια μέρα δουλεύουν για σένα και σε βοηθούν να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα. Τα ίδια τα γεγονότα σε σπρώχνουν να βγεις έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου και να αλλάξεις τη συνταγή των σχέσεών σου, ερωτικών και προσωπικών. Το κάνεις με ένα ρεαλισμό που όμως σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και να βλέπεις περισσότερες και πιο ευχάριστες προοπτικές. Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Ζυγού την Παρασκευή είναι ένα κι ένα για την καριέρα σου, φωτίζοντας το μονοπάτι σου και βάζοντας σε στο προσκήνιο της επαγγελματικής σου ζωής. Σε βοηθά να εξασφαλίσεις μεγαλύτερη οικονομική στήριξη και να είσαι πιο δημιουργικός, αρκεί να προχωρήσεις με ευγένεια και ομαδικότητα κι όχι με απόλυτες θέσεις.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Βλέπεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου με άλλα μάτια

Υιοθετείς καινούργια επικοινωνιακή προσέγγιση, σκέφτεσαι και λες διαφορετικά πράγματα και τα μηνύματα που λαμβάνεις κι εκπέμπεις φέρνουν μια ομαλότερη ροή στη σχέση σου. Βρίσκεις κοινά ενδιαφέροντα, εμπειρίες και πεποιθήσεις που πριν δεν έβλεπες κι αυτό επιταχύνει τις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Ωστόσο η Νέα Σελήνη της Τετάρτης και το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο την ίδια μέρα φέρνουν και το ανάλογο δράμα, πάθος κι ένταση λόγω των νέων συνειδητοποιήσεων. Παράλληλα όμως τονώνουν και τη λίμπιντό σου δημιουργώντας μια πολύ απαραίτητη βαλβίδα αποσυμπίεσης αφού με τις συναισθηματικές εξάρσεις δεν τα πηγαίνεις και πολύ καλά ούτως ή άλλως. Από την Παρασκευή, οπότε ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, βλέπεις φως πάντως. Στο καλό σενάριο με διασκέδαση και καινούριες δραστηριότητες για δύο, στο όχι τόσο καλό σενάριο, με τάσεις φυγής και άφθονη μπουρδολογία περί της αδυναμίας σου να δεσμευτείς συναισθηματικά και πρακτικά. Να ’σαι προσεκτικός, γιατί όσο καλά κι αν είναι τα πράγματα επιφανειακά, από κάτω το σύστημα βράζει.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Ρουτίνα και σωματική αδιαθεσία επιβαρύνουν τις σχέσεις σου

Η υγεία σου και η δυσκολία σου να αισθανθείς οικονομική ασφάλεια δίνουν το τελειωτικό χτύπημα στη διάθεσή σου να αναλώνεσαι σε κουβέντες ρουτίνας και σε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο την Τετάρτη και η Νέα Σελήνη της ίδιας μέρας στρέφουν αποφασιστικά την προσοχή σου στη σχέση σου και την ερωτική σου ζωή. Καταλαβαίνεις ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις μπλοκάρουν αυτό το πεδίο της ζωής σου όσο δεν αποφασίζεις να ξεκόψεις το παλιό και να γίνεις όσο πιο συγκεκριμένος μπορείς σε σχέση με αυτά που χρειάζεσαι από τον απέναντι. Το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό την Παρασκευή υπογραμμίζει ότι έχεις ανάγκη από μεγαλύτερη οικειότητα στην προσωπική σου ζωή και σε βοηθάει να δημιουργήσεις τις συνθήκες για να την πετύχεις, τονώνοντας τη σεξουαλικότητά σου, αλλά και τη διάθεσή σου να παλέψεις με τις φοβίες σου. Γενικά, το μόνος είναι σχεδόν ασήκωτο αυτό τον καιρό, είτε το βιώνεις εντός είτε εκτός σχέσης. Το καλό είναι ότι είσαι έτοιμος να το σταματήσεις. 


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5