Visual Browsing
Stardust 624
ΤΕΥΧΟΣ 624
COSMIC TELEGRAM

Stardust 624

Λέων: Ευχάριστη τόνωση σε όλα τα επίπεδα

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Έντονος συναισθηματισμός με κοντό φυτίλι

Οι ενέργειες της χθεσινής Νέας Σελήνης δεν έχουν καταλαγιάσει ακόμη κι έτσι η αρχή της εβδομάδας σε βρίσκει σχεδόν σε κατάσταση μανίας. Επιδιώκεις τη διασκέδαση, την απόλαυση και ό,τι θεωρείς ότι σου επιτρέπει να εκφράσεις τον εαυτό σου αυτούσιο με μεγάλη αποφασιστικότητα. Και αυτό είναι ιδιαίτερα γοητευτικό και εξισορροπεί τις συνεχιζόμενες αναποδιές και αμφιβολίες όσον αφορά την καριέρα και τη δουλειά σου. Έχεις άφθονη έμπνευση και η δημιουργικότητά σου είναι στο ζενίθ της, ωστόσο δυσκολεύεσαι να τους δώσεις πρακτική διάσταση. Το μυαλό σου είναι σε πιο εφήμερες και προσωπικές ηδονές, τουλάχιστον ως την Τετάρτη, με το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο, οπότε το καθημερινό και πρακτικό μπαίνει στην γκάμα σου δυναμικά. Ο έντονος συναισθηματισμός της εβδομάδας σε οδηγεί με ευκολία σε ακραίες θέσεις και δράσεις. Φρόντισε να είναι τουλάχιστον δικής σου έμπνευσης και όχι αντίδραση σε κινήσεις και λόγια άλλων, ακόμη κι αν οι «άλλοι» είναι ο σύντροφός σου ή οι συνεργάτες σου. 


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας | 9-15.03.2020
Τα ζώδια της εβδομάδας | 9-15.03.2020

Καλοκαιρινές επαναλήψεις σε δουλειά και σπίτι

Ο έντονος συναισθηματισμός της χθεσινής Νέας Σελήνης συνεχίζει να επηρεάζει τα τεκταινόμενα στο σπίτι και την οικογένειά σου. Ενώ το ενδιαφέρον σου για τους πολύ δικούς σου ανθρώπους είναι ανανεωμένο, πιστεύεις ότι δεν βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να το εκφράσεις αφού οι κουβέντες σας είναι συγκρουσιακές και συχνά καθορίζονται από ανεπίλυτα θέματα που φέρνει στην επιφάνεια η παραμικρή καθημερινή αφορμή, ειδικά αν εμπλέκονται και χρήματα. Αυτά τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη που το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο ανανεώνει ευχάριστα τη θεματολογία σου δίνοντάς της έναν πιο ανάλαφρο τόνο, με χώρο για φλερτ, καλαμπούρι αλλά και βελτιώνοντας την επικοινωνία με τα παιδιά σου. Στη δουλειά αισθάνεσαι σαν να μη καταφέρνεις να ξεκολλήσεις από το ίδιο σημείο, αφού ο όγκος της καθημερινής σου εργασίας αυξάνεται σταθερά και ακόμη κι αν αυτά με τα οποία ασχολείσαι είναι ευχάριστα δεν έχουν κάτι επαρκώς καινούργιο ή κερδοφόρο για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου.


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.04.2020
Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.04.2020

Έντονη κινητικότητα, πολλές γνωριμίες, περισσότερες κουβέντες

Η ευεργετική επίδραση της χθεσινής Νέας Σελήνης συνεχίζεται στην αρχή της εβδομάδας και εμπλουτίζει το πρόγραμμά σου με περισσότερες βόλτες, εκδρομές και συναντήσεις από ό,τι (σχεδόν) μπορείς να αντέξεις. Οι κουβέντες σου είναι πιο συναισθηματικά φορτισμένες από ό,τι συνήθως και περιστρέφονται γύρω από τις φιλίες σου, τα σχέδιά σου και τον εαυτό σου. Οι γνωριμίες των ημερών έχουν και ερωτικό ενδιαφέρον αλλά τείνεις να δείξεις μία ασυνήθιστη για σένα εγκράτεια και να κρατήσεις τα πράγματα, τουλάχιστον προς το παρόν, πλατωνικά. Αφού οι πρόσφατες εμπειρίες σου στον τομέα των σχέσεων σου χαρίζουν στοιχεία σύνεσης έως και φοβίας. Από την Τετάρτη τα λόγια σου λιγοστεύουν και τείνουν προς το ουσιαστικότερο είτε λόγω του ότι ξαναρχίζεις το ψαχούλεμα μέσα σου με αφορμή οικογενειακές υποθέσεις, είτε γιατί καλείσαι να ασχοληθείς με θεματάκια υγείας. Όπως και να έχει πάντως η εβδομάδα προσφέρεται για πάσης φύσεως διαπραγματεύσεις και συζητήσεις, αλλά και για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τα αδέρφια σου. 


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ιδανικά, παραλία, ομπρελίτσα, κυματάκι κτλ.

Αν έχεις εξοχικό, οι ενέργειες της χθεσινής Νέας Σελήνης σε σπρώχνουν δυναμικά προς τα εκεί για άραγμα σαν να μην υπάρχει αύριο και μάλιστα σε χώρο της απολύτου αρεσκείας σου. Αν όχι, η τάση παραμένει ισχυρή, χαλάρωση σε οικεία περιβάλλοντα.  Αυτά τουλάχιστον τραβάει η όρεξή σου, όπως και παραπάνω φαγητό κι αυτό το τελευταίο καλό θα ήταν να το ρυθμίσεις, ακόμη κι αν πρόκειται για κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις. Η αναλογία εσόδων-εξόδων αυτή την εβδομάδα είναι αρκετά καλή, αν και αντιμετωπίζεις αρκετά απρόοπτα που συνδέονται με την υγεία του συντρόφου σου ή απαιτήσεις των συνεργατών σου με κόστος για σένα. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο την Τετάρτη σού δίνει μιλιά για να πεις όσα δεν έχεις πει όλο τον προηγούμενο μήνα και σε καθιστά ιδιαίτερα επιρρεπή στο κουτσομπολιό. Καλό θα ήταν να μην ενδώσεις, καθώς  τα τεκταινόμενα στο σπίτι και τη σχέση σου αυτή τη στιγμή είναι για να συζητούνται κεκλεισμένων των θυρών, όχι δημόσια.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ευχάριστη τόνωση σε όλα τα επίπεδα

Η χθεσινή Νέα Σελήνη παρέσυρε και το τελευταίο μόριο μιζέριας και κλεισούρας που χαρακτήριζε την προηγούμενη περίοδο και σε βρίσκει με αυξημένη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, με διάθεση για γνωριμίες και περιπέτεια και ιδανικά για ένα μεγάλο ταξίδι. Σου εύχομαι να το πραγματοποιήσεις. Ακόμη κι αν δεν γίνει, όμως, ο τόνος της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα θετικός. Προφανώς, αν ακόμη δεν είσαι σε άδεια, η καθημερινότητα της δουλειάς αλλά και οι σχετικές οικογενειακές απαιτήσεις θα σκιάσουν κάπως τα πράγματα, αλλά όχι σε βαθμό που να μασήσεις. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο την Τετάρτη σε ωθεί να ανοίξεις κουβέντες και για πιο πρακτικά πράγματα, κυρίως για τα οικονομικά σου και τα σχετικά σου σχέδια. Επειδή σου προσδίδει και τη σχετική νοητική ευελιξία, δώσε σημασία σε σχετικές συζητήσεις και προτάσεις, ειδικά αν προέρχονται από τον φιλικό σου κύκλο ή από ανθρώπους με τους οποίους έχεις κοινό σκεπτικό. Απλά προσέγγισε το οτιδήποτε με έξτρα πραγματισμό.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ανάγκη για συναισθηματική και σωματική χαλάρωση

Η χθεσινή Νέα Σελήνη υποδαύλισε σε ικανό βαθμό φοβίες, ενοχές και ανασφάλειες που σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή. Η αλήθεια είναι ότι έχεις συσσωρεύσει μέσα σου αρκετά σε αυτό τον τομέα, είτε γιατί η φύση της σχέσης σου είναι τέτοια που δεν λέγονται, είτε γιατί απλώς θέλεις να κρατήσεις τα προσχήματα. Εκμεταλλεύσου την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου την Τετάρτη κι άρχισε να μιλάς, όμως, γιατί η πίεση που αισθάνεσαι εσωτερικά δεν θέλει και πολύ για να σωματοποιηθεί και δεν είσαι καλοκαιριάτικα για να τρέχεις. Για να εξισορροπήσεις τη μάλλον δύσκολη διάθεσή σου, εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι τα οικονομικά σου είναι σε σχετικά ανθρώπινη κατάσταση αυτό τον καιρό και επένδυσε σε πάσης φύσεως θεραπείες που φροντίζουν το σώμα και το μυαλό σου ταυτόχρονα, μασάζ, βελονισμό, ή έστω δες θέατρο, κινηματογράφο, χορό. Πάντως μην περιμένεις στήριξη από τον άνθρωπό σου. Ακόμη κι αν είναι εκεί 100%, αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να σε καταλάβει όπως εσύ θα ήθελες. 


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Χόμπι, φίλοι, σύντροφος, ποτό στο χέρι, καλοκαίρι

Η χθεσινή Νέα Σελήνη έχει υπογραμμίσει στο μη περαιτέρω την άρνησή σου να ασχολείσαι πλέον με τα επαγγελματικά σου, εκτός κι αν πρόκειται να καθίσεις να συζητήσεις ένα λαμπρό σχέδιο για το μέλλον, με δύο και πέντε και δέκα φίλους, σε σκηνικό διακοπών και με ποτά ανά χείρας. Αυτή είναι και η γενική διάθεση, δλδ. να δεις τους φίλους σου, τα σόγια σου, να πάρεις τον άνθρωπό σου και να ασχοληθείτε με ωραίες και κοινωνικές εξωσχολικές δραστηριότητες, όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά. Και αυτό θα κάνεις, στο βαθμό που στο επιτρέπουν τα οικονομικά σου και οι οικογενειακές υποχρεώσεις. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο την Τετάρτη σε συμμαζεύει βέβαια κάπως, αλλά κυρίως επικοινωνιακά αφού θέλεις πιο βαθυστόχαστα θέματα, μικρότερο ακροατήριο και μυστικά, πολλά μυστικά. Αυτά τα τελευταία να τα προσέξεις γιατί εκεί δίπλα στα μυστικά είναι και τα κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη σου, ειδικά στον εργασιακό σου χώρο. 


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Δημόσιες σχέσεις και δουλειά με γαρνιτούρα φίλους και χόμπι

Τα απομεινάρια της χθεσινής Νέας Σελήνης υπαγορεύουν δουλειά, δουλειά, δουλειά και λίγη ακόμη δουλειά. Αν είσαι στους τυχερούς της εβδομάδας και είσαι ήδη διακοπές, φαίνεται ότι και πάλι οι κοινωνικές υποχρεώσεις, οι δημόσιες σχέσεις αλλά και η ρουτίνα δεν σ’ αφήνουν να χαλαρώσεις όπως θα ήθελες. Τη συνθήκη αποφορτίζει επαρκώς η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο την Τετάρτη, οπότε η ερωτική και φιλική σου ζωή και τα χόμπι σου αρχίζουν και απασχολούν περισσότερο τις κουβέντες σου. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, έρχεσαι ενώπιον εκκρεμοτήτων απέναντι στο δημόσιο και σε τράπεζες, όμως παράλληλα κάνεις σοβαρά σχέδια που θα σου αποφέρουν εν καιρώ κέρδη ή βρίσκεις τρόπους να χρηματοδοτήσεις στο εγγύς μέλλον τα υπάρχοντα πλάνα σου. Στα ερωτικά σου τα πράγματα είναι χλιαρά και αποστασιοποιημένα πράγμα που δεν σε ικανοποιεί, ωστόσο δεν θα μπορούσαν να είναι και διαφορετικά αφού το συστατικό του πάθους λείπει αυτό τον καιρό από τη σχέση σου κάνοντάς σε διεκπεραιωτικό και δύσκολα ικανοποιήσιμο.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Έτοιμος για διακοπές, μετανάστευση, αποικισμό στον Άρη

Η χθεσινή Νέα Σελήνη συνεχίζει να σε τροφοδοτεί με αισιοδοξία, καλή διάθεση και μπόλικες τάσεις φυγής που μπορούν να ικανοποιηθούν μόνο με ταξίδια ή ξενύχτια με την παρέα σου. Αν ο τραπεζικός σου λογαριασμός ήταν έτσι όπως τον ήθελες δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα, όμως δεν είναι με αποτέλεσμα τα οικονομικά να κλέβουν αρκετή από τη χαρά σου, αφού αναγκάζεσαι να ασχοληθείς με θέματα ρουτίνας και δουλειάς ενώ απλά θέλεις να τα σπάσεις. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο εντείνει το αίσθημα ευθύνης που προσπαθείς να ξεχάσεις, αφού τόσο η σχέση σου, όσο και οι συνεργάτες σου, σου θυμίζουν τι ακριβώς περιμένουν από σένα. Όχι τα ευχάριστα, τα άλλα, τα πρακτικά και βαρετά. Πάντως αυτή την περίοδο κάνεις πολλές συνειδητοποιήσεις που σε πάνε παρακάτω σαν άνθρωπο και έχεις την ευκαιρία να περάσεις ποιοτικό κι ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά σου και την ευρύτερη οικογένειά σου. Το σύμπαν δεν σ’ αφήνει ακάλυπτο, σου ανοίγει πόρτες εκεί που δεν τις περιμένεις. 


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ερωτοδουλειές που απειλούν να αναστατώσουν τα σχέδιά σου

Οι ενέργειες της χθεσινής Νέας Σελήνης συνεχίζουν να δημιουργούν ρίγη στην ερωτική σου ζωή και μάλιστα όχι τα ευχάριστα, αυτά που αλλιώς τα λέμε και σύγκρυο. Το σύμπαν σού κουνάει ένα πολύ ωραίο καρότο μπροστά στα μάτια σου που υπόσχεται μία πολύ ενδιαφέρουσα ρουτίνα, όμως μέσα σου έχουν σηκωθεί σύσσωμες οι αμφιβολίες, οι ανασφάλειες, οι υποψίες ρωγμών στα θεμέλια σου και απειλούν να σου μαγαρίσουν το ωραίο που βλέπεις να έρχεται. Η κατάσταση χρήζει μπόλικου σεξ εάν έχεις διάθεση, αλλά κυρίως μίας πολύ λογικής προσέγγισης. Αυτή την στηρίζει ιδιαίτερα ο Ερμής, που από την Τετάρτη περνάει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να δεις διεξόδους εκεί που πριν φαίνονταν μόνο αδιέξοδα. Δεν είναι απολύτως του χαρακτήρα σου, αλλά το να κουβεντιάσεις αυτά που σου συμβαίνουν με μια πιο φιλοσοφική διάθεση, ίσως και με τη συνδρομή οίνου, θα σε βοηθήσει να δεις τη φαιδρή πλευρά των πραγμάτων και να ανακτήσεις την αποτελεσματικότητά σου. Με τον εαυτό σου τρώγεσαι άλλωστε, οι άλλοι είναι κομπάρσοι. Για να δεις τη μεγάλη εικόνα, βγες έξω.  


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Δυο, δυο, στην μπανιέρα δυο, δυο

Στον απόηχο της χθεσινής Νέας Σελήνης, το μυαλό σου συνεχίζει να είναι σταθερά εστιασμένο στην προσωπική σου ζωή. Κοινώς στη σχέση σου ή στο πώς θα αποκτήσεις σχέση εάν δεν έχεις ήδη. Τα καλά νέα είναι ότι η συγκεκριμένη συλλογιστική είναι εύστοχη τώρα, αφού οι σχετικές υποψηφιότητες αυξάνονται και πληθύνονται. Αν δε είσαι δεσμευμένος, η περίοδος προσφέρεται για να την περάσεις με τον άνθρωπό σου, κάνοντας ό,τι, μα ό,τι θέλετε, αρκεί να είναι κοινωνικό και να μπορείτε να το κάνετε ως ζευγάρι. Από την Τετάρτη και μετά, με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο, τα πράγματα σοβαρεύουν ελαφρώς αφού στο τραπέζι πέφτουν θέματα που αφορούν την κοινή ζωή και κυρίως, θέματα σπιτιού, μοιρασμένων οικονομικών και του τι καθένας αντιλαμβάνεται ως οικειότητα. Σε άλλα νέα, τα έξοδά σου συνεχίζονται αμείωτα (εννοείται), όμως τώρα τουλάχιστον βλέπεις και μία βελτίωση στα έσοδά σου είτε από οικονομικές συνεργασίες, είτε γιατί πετυχαίνεις χρηματοδότηση για κάποια δημιουργική σου ιδέα, είτε απλώς γιατί εισπράττεις διατροφή. 


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Σε αναζήτηση ποιότητας και συναισθηματικής ασφάλειας

Η επίδραση της χθεσινής Νέας Σελήνης δεν σ’ αφήνει να χαλαρώσεις στιγμή, με την καθημερινότητά σου να τρέχει σε ξέφρενους (ειδικά για τέλη Ιουλίου) ρυθμούς. Το καλό είναι ότι συντονίζεσαι, έστω και αναγκαστικά, και μπαίνεις στο χορό ακόμη και με μοναδικό σκοπό να γεμίσεις τον κουμπαρά σου. Και με το δίκιο σου, καθώς το οικογενειακό πορτοφόλι δέχεται αρκετή πίεση και ουσιαστικά αναγκάζεσαι να δεις τα πράγματα πιο πρακτικά. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο την Τετάρτη σε βοηθάει να κάνεις και τις σχετικές συζητήσεις με το σύντροφό σου και την οικογένειά σου. Παράλληλα σε ξερουτινιάζει επαρκώς αφού η ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς και να επικοινωνήσεις αυτά που σου συμβαίνουν (ειδικά τα πιο σοβαρά) είναι μεγάλη. Στο χορό μπαίνει και το φλερτ, αλλά από μια ασυνήθιστα πρακτική για σένα θέση, όπου η ποιότητα της καθημερινότητας και η συναισθηματική σου ασφάλεια γίνονται καθοριστικοί παράγοντες που δεν θα επιτρέψουν σε οτιδήποτε τις διακυβεύει να έχει μέλλον. 


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5