Visual Browsing
Stardust 604
ΤΕΥΧΟΣ 604
STARDUST

Stardust 604

Ιχθύ, αμφιβολίες και εξέλιξη που είναι βραδύτερη από ό,τι θέλεις

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Αναδιάταξη του ερωτικού σκηνικού

Τα πράγματα είναι αρκετά τεταμένα στην αρχή της εβδομάδας και δεν τα βοηθάς ιδιαίτερα κι εσύ που βλέπεις τη σωματική και ψυχολογική σου κούραση να γίνονται νεύρα με χαρακτηριστική ευκολία. Φταίει βέβαια και το γεγονός πως ό,τι προσπαθείς να κάνεις δεν σου βγαίνει έτσι όπως το σκέφτεσαι. Πάντως προς το τέλος της εβδομάδας σού δίνεται η ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου στη δουλειά, εφόσον βέβαια έχεις κάνει την απαραίτητη προετοιμασία. Στα προσωπικά σου, τα δεδομένα ετοιμάζονται για μία ακόμη αλλαγή, αφού με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, το Σάββατο, συνειδητοποιείς ότι κάτι δεν πάει καλά κι εσύ κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος είσαι. Πρόσεξε γιατί είσαι έτοιμος να εξιδανικεύσεις και να ανοίξεις την πόρτα για όχι ιδιαίτερα κατάλληλους ανθρώπους, απλά και μόνο επειδή σου βρίσκονται πρόχειροι. Τέλος, ιεράρχησε καλύτερα τις προτεραιότητές σου, γιατί και τα οικονομικά σου φαίνεται να επιβραδύνουν για το ερχόμενο χρονικό διάστημα και δεν ευνοούν την παρόρμηση.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 10-16 Μαΐου 2021
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 10-16 Μαΐου 2021

Δυσκολίες στη ροή της καθημερινότητας

Καμία διάθεση δεν έχεις να κλειστείς, όμως το σώμα σου έχει διαφορετική άποψη και απαιτεί πιο χαλαρούς ρυθμούς στην αρχή της εβδομάδας ακόμη κι αν αυτό τον καιρό χρειάζεσαι δραστηριότητες που σε βοηθάνε να ξεχάσεις τη ρουτίνα σου, όσο τίποτα. Καλό θα είναι να θυμάσαι επίσης ότι τα πράγματα που σε ζορίσουν έξω σου και μέσα σου δεν θα φτιάξουν αν ασχοληθείς με κάτι άλλο. Άλλωστε, η αναδρομή της Αφροδίτης στο δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, το Σάββατο, δυσχεραίνει την καλή ροή της καθημερινότητάς σου και σε ωθεί να συγκεντρωθείς σε διορθωτικές κινήσεις επειγόντως, σε ό,τι αφορά το πώς φροντίζεις τον εαυτό σου, πώς κανονίζεις τη μέρα σου, πώς «τρέχει» η επαγγελματική σου ρουτίνα. Θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, να μην πάρεις προσωπικά τα όποια συμβάντα και να είσαι το κατά δύναμη ειλικρινής και ρεαλιστής σε σχέση με αυτά και αυτούς που πρέπει να αφήσεις πίσω σου. Αυτό είναι από τα δυνατά σου σημεία, ακόμη κι αν η αλλαγή εν γένει δεν είναι. 


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 3-9 Μαΐου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 3-9 Μαΐου 2021

Δαιδαλώδεις διέξοδοι 

Το να καταφέρεις να κρατήσεις τους τόνους σχετικά χαμηλά στην αρχή της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τις φιλικές σου σχέσεις και τα σχέδιά σου, παρά τον ενθουσιασμό σου με τα καινούργια πράγματα που θα βρεθούν στο δρόμο σου. Μπορεί ακόμη να μη βλέπεις πού θα οδηγήσουν οι κινήσεις που κάνεις, όμως εμφανίζονται καινούργιες διέξοδοι στα θέματα που σε απασχολούν ερωτικά και οικονομικά. Το θέμα είναι ότι τώρα γίνεται ένα άνοιγμα, αλλά η βαλίτσα τραβάει αρκετά μακριά. Η αναδρομή της Αφροδίτης, το Σάββατο, ανακινεί φοβίες και παλιά αισθήματα ανικανοποίητου που σχετίζονται με τα ερωτικά σου, αλλά και τη δημιουργικότητα και αυτοέκφρασή σου, τόσο σε φιλικό όσο και σε επίπεδο επαγγελματικών συνεργασιών. Τα καλά νέα είναι ότι σίγουρα θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις το τοπίο της προηγούμενης διετίας. Τα όχι τόσο καλά νέα ότι μπορεί να «γκριζάρει» τις γραμμές ανάμεσα σε φιλία, έρωτα, παρελθόν και μέλλον και να σε οδηγήσει σε περίεργες επιλογές. 


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Ψιλό κόσκινο σε σπίτι και δουλειά

Σιγά-σιγά αρχίζεις να το παίρνεις απόφαση ότι οι αλλαγές σε σπίτι και δουλειά τείνουν προς το μόνιμο – σε βοηθάνε να το συνειδητοποιήσεις και τα γεγονότα, είναι η αλήθεια. Επειδή αυτές δεν αφήνουν ανεπηρέαστα τα οικονομικά σου, καλό θα ήταν να είσαι ανοιχτός και σε πιο «εξωτικές» προτάσεις από ό,τι συνήθως για να βγεις από τη δύσκολη θέση, χωρίς όμως να πιστέψεις σε «μαγικές» λύσεις. Πάντως η αναδρομή της Αφροδίτης το Σάββατο υπογραμμίζει ότι ετοιμάζεσαι για σημαντική αλλαγή πορείας και χώρου. Η αναστάτωση στα επαγγελματικά-οικονομικά σου επηρεάζει τη στάση σου απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους, οικογένεια, σύντροφο και φίλους. Ίσως όμως το κόσκινο από το οποίο περνάς ό,τι σου συμβαίνει είναι υπερβολικά ψιλό. Άλλωστε, παρ’ όλα αυτά, η διάθεσή σου είναι σίγουρα προς το εξωστρεφές και εσύ σίγουρα έτοιμος να βρεις καινούργιες ασχολίες και ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν επιτέλους να περάσεις καλά και να σταθεροποιήσεις την καθημερινότητά σου. 


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Καινούργια επικοινωνιακή αντίληψη και υψηλοί τόνοι

Καλό θα ήταν στην αρχή της εβδομάδας να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, στις κουβέντες σου και τις συναλλαγές σου. Βλέπεις κάποια πράγματα με ιδιαίτερη καθαρότητα, στον ευρύτερο συγγενικό σου κύκλο, στη δουλειά σου, στη σχέση σου. Το να θέλεις να τα μοιραστείς έτσι απλά είναι απόλυτα φυσιολογικό, για να βάλεις πέντε πράγματα που σε ταλαιπωρούν στην καθημερινότητά σου στη θέση τους. Δεν είναι όμως καθόλου βέβαιο ότι οι άλλοι θα σε καταλάβουν και θα το πάρουν τόσο καλά όσο εσύ. Η αναδρομή της Αφροδίτης, το Σάββατο, σε ωθεί να αναδιαπραγματευτείς το θέμα της επικοινωνίας, από το τι πιστεύεις μέχρι και το πώς θα ήθελες να διασκεδάζεις και κυρίως το τι εικόνα τελικά δίνεις επαγγελματικά και κοινωνικά μέσα από τα λεγόμενά σου. Στα ερωτικά σου, ενώ θέλεις, τα πολύ ιδιωτικά ενσταντανέ, δύσκολα θα είναι ήρεμα και καλό θα ήταν να έχετε κόσμο ή ασχολίες γύρω σας για να αποφορτίζεται η ένταση. 


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Έξοδα και υπέρβαση ερωτικών περιορισμών

Αρκετά έξοδα φέρνει αυτή η εβδομάδα ή και ένα πιο γενικό φρένο στα έσοδά σου και στα χρήματα που μπαίνουν στο σπίτι, λόγω αλλαγών στη δουλειά σου ή τη δουλειά του συντρόφου σου. Το πράγμα έχει τον αντίκτυπό του και στην ψυχολογία σου που είναι απρόβλεπτη στην καλύτερη των περιπτώσεων. Οι οικονομικές σου συνεργασίες γενικά προετοιμάζονται για καλό ξεσκόνισμα με την αναδρομή της Αφροδίτης, το Σάββατο. Στα ερωτικά σου, υπάρχει ένας διχασμός ανάμεσα στις φοβίες σου για ό,τι αφορά το θέμα σχέση και τα πάρα πολλά σχετικά κουτάκια και προσδοκίες σου και στην ίδια την επιθυμία σου να είσαι και να περάσεις καλά με κάποιον άνθρωπο. Και εδώ, η ανάδρομη Αφροδίτη θα σου δείξει ότι αυτά που σκέφτεσαι και πιστεύεις είναι ορισμένες φορές πολύ στενά για να χωρέσουν πιο ειλικρινείς και θεμελιώδεις επιθυμίες σου και τελικά και τον ίδιο τον έρωτα. Δεν χρειάζεται να κινείσαι μεταξύ πλήρους εθελοτυφλίας και απόλυτης επίκρισης. 


 Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Οικειότητα, συντροφικότητα και κοινό πορτοφόλι στο μικροσκόπιο

Ετοιμάζεσαι να ξεθάψεις το τσεκούρι του πολέμου στις κουβέντες με το σύντροφό σου και τους συνεργάτες σου στην αρχή της εβδομάδας και μπορείς να πεις εύκολα πολλά πράγματα, ειλικρινά μεν, τη λάθος στιγμή δε. Με την πάροδο των ημερών συνειδητοποιείς ότι το θέμα ξεκινάει από τα περιθώρια που έχεις δώσει εσύ ο ίδιος κι ότι αυτά που επέλεξες να πεις ή όχι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο μπέρδεμα που βιώνεις καθημερινά. Η αναδρομή της Αφροδίτης στο Σάββατο, στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, ετοιμάζεται να σου αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου μέσα στις σχέσεις και να σε βοηθήσει να κάνεις διορθωτικές δράσεις όπου ο καθρέφτης δεν είναι και πολύ κολακευτικός. Ετοιμάζεσαι να ασχοληθείς με το ζήτημα του «μοιράσματος» σε επίπεδο οικονομικό, σεξουαλικό και οικειότητας, για να καταλάβεις τελικά πού θέλεις να στέκεσαι σχετικά. Μπορεί προσωρινά να φαίνεται ότι οι εξελίξεις δεν σε ευνοούν, στην πραγματικότητα όμως αυτή είναι μια διαδικασία που θα έχει ευεργετικό αποτέλεσμα τους επόμενους μήνες. 


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Πολλή ενέργεια και ανάγκη για δημιουργικότερη διαχείριση

Η εβδομάδα ξεκινάει ιδιαίτερα δυναμικά, με τα επίπεδα ενέργειας σου να θέλουν οπωσδήποτε εκτόνωση και τη ζωή να σου προσφέρει μπόλικες αγγαρείες και υποχρεώσεις για να τα διοχετεύσεις. Να προσπαθήσεις να βγάλεις όσο περισσότερα πράγματα μπορείς από τη μέση, για να αποφύγεις άγχος και νεύρα ακόμη κι αν τα πράγματα κινούνται με αργούς ρυθμούς. Κι αυτό, γιατί από το Σάββατο η Αφροδίτη με την αναδρομή της δημιουργεί αναστάτωση στην ερωτική κι επαγγελματική σου καθημερινότητα. Σου ζητά να δεις αν τελικά είσαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που σχετίζεσαι σε όλα τα επίπεδα και να αναλάβεις επιτέλους να λύσεις τα ζητήματα που καθυστερείς. Παρά το ότι η διάθεσή σου θα είναι να πατήσεις μια ολική ανακαίνιση, καλό είναι να ακούσεις το κομμάτι που σου λέει να κρατήσεις τα προσχήματα, να κρατήσεις τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και να αφαιρέσεις ό,τι απομένει με νυστέρι κι όχι με δυναμίτη. 


 Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Προς αναζήτηση αλχημικών ενώσεων

Τι γίνεται όταν ο έρωτας και τα προσωπικά σου θέλω συγκρούονται; Τι γίνεται όταν τα σχέδιά σου και η ανάγκη σου για δημιουργικότητα και ελευθερία δεν συμβαδίζουν; Όταν οι φίλοι σου δεν εγκρίνουν τις επιλογές σου; Τέτοιου τύπου πράγματα σου φαίνονται ασυμβίβαστα στην αρχή της εβδομάδας, όμως η πάροδος των ημερών σε προσγειώνει ελαφρώς και σου δείχνει ότι με σαφή όρια και ένα ρεαλιστικό προγραμματισμό, μπορείς να τα κρατήσεις όλα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αισθάνεσαι μπερδεμένος κι ότι γνωρίζεις πώς ακριβώς γίνεται αυτό. Πάντως η ανάδρομη Αφροδίτη, από το Σάββατο, σπεύδει να σε βοηθήσει να δεις τι ρυθμίσεις χρειάζονται στην καθημερινότητα και τα σχέδιά σου για να εξασφαλίσεις ότι έχουν χώρο για τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και φυσικά τη χαρά και την παιδικότητα. Απλά, σε πρώτη φάση περιμένεις αναταράξεις και αρκετές δεύτερες σκέψεις, μαζί με την εντύπωση ότι χάνεις τον εαυτό σου, με αφορμή είτε έναν άνθρωπο είτε δικές σου συνειδητοποιήσεις. 


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ανοίγεις το φάκελο «καριέρα - οικογένεια»

Φαίνεται ότι η απόπειρα να ηρεμήσεις κάπως τα πνεύματα στο σπίτι και μέσα σου, μήπως και κατάφερνες να βρεις την ησυχία σου, αποτυγχάνει πλήρως στην αρχή της εβδομάδας. Στην πορεία βέβαια η πρακτικότητά σου ή και το υπερβολικό άγχος υπερισχύουν και το παίρνεις απόφαση ότι αν δεν κοιτάξεις κατάματα αυτά που φοβάσαι και δεν θέλεις, προκοπή δεν γίνεται. Βοηθάει και το γεγονός ότι είσαι σε επικοινωνιακή περίοδο και σε μία μίνι ψυχανάλυση μπαίνεις με πρόφαση και τον καφέ ακόμη. Επίσης, η αναδρομή της Αφροδίτης, το Σάββατο, επιβραδύνει κάπως τους επαγγελματικούς ρυθμούς και σε αναγκάζει να δεις πού ακριβώς πήρες λάθος στροφή και βρέθηκες ανικανοποίητος με το πώς έχεις στηθεί σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε βοηθά να δεις την ανάγκη για αλλαγή σε θεμελιώδεις αντιλήψεις σου για το ζήτημα του γάμου, των παιδιών και της καριέρας σου και κυρίως ότι ασφάλεια και χαρά, αλλά και οικογένεια και δημιουργικότητα, δεν είναι αντώνυμα. 


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Πολλά λόγια προς κάλυψη αβεβαιότητας

Πυραυλοκίνητος ξεκινάς την εβδομάδα και με απολύτως καμία διάθεση να καθίσεις στα αυγά σου ή να διαπραγματευθείς έστω και μία οξεία από αυτά που θέλεις να πεις. Βέβαια στην πορεία συνειδητοποιείς ότι κατά βάθος γνωρίζεις ότι και ο τρόπος σκέψης σου και τα σχέδιά σου δεν είναι όσο αεροστεγή θέλεις να φαίνονται. Καλό θα ήταν λοιπόν να αποφύγεις σχετικά μαλωματάκια με τους φίλους σου και αντ’ αυτού να ασχοληθείς με αυτά που έχεις αφήσει ανείπωτα. Εξάλλου, η αναδρομή της Αφροδίτης στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, υπογραμμίζει ότι είναι καιρός να κάνεις κουβέντες που χρωστάς, με αδέρφια, οικογένεια, ομοϊδεάτες. Κι αυτές θα σου αλλάξουν αρκετά αυτά που πιστεύεις για την επικοινωνία και του τι μπορείς να μάθεις μέσα από την ανταλλαγή ιδεών. Ευκαιρία είναι γιατί προς το παρόν τα πράγματα βαίνουν σχετικά ομαλά στα οικονομικά και ερωτικά σου με τον παράγοντα απόλαυση και ασφάλεια σε μια ευπρόσδεκτη βραδύτητα.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Αμφιβολίες και εξέλιξη που είναι βραδύτερη από ό,τι θέλεις

Το οικονομικό, οι σχετικά βραδείς ρυθμοί που αυτό προχωράει στις συνεργασίες σου και σχετικά παθήματα του παρελθόντος, πάνε να σου υπονομεύσουν την αίσθηση κατεύθυνσης που βρήκες και τη βεβαιότητα ότι οι αλλαγές που κάνεις σε σπίτι και δουλειά είναι όντως αυτό που θέλεις. Ακόμη και τα ίδια σου τα σχέδια πάνε να σου φανούν περιοριστικά και οι φίλοι που σε στηρίζουν παρεμποδιστικοί. Τα έξοδα που κάνεις είναι αναπόφευκτα και η αλλαγή που περνάς μία ολόκληρη διαδικασία. Η Αφροδίτη, ανάδρομη από το Σάββατο, μπορεί να οξύνει περισσότερο την κρίση αυτή, κυρίως μέσω του οικονομικού, αλλά εντέλει θα σου δείξει ότι ο τρόπος που έχεις διαχειριστεί το χρήμα σου, τις δεξιότητές σου κι εντέλει τον εαυτό σου στο παρελθόν δεν είναι ο καλύτερος δυνατός. Ετοιμάζεσαι να μάθεις να διαπραγματεύεσαι καλύτερα, μέσα από μία νεοαποκτηθείσα αίσθηση αυτοαξίας, ώστε να μην καταλήγεις να υπονομεύεις τον εαυτό σου συναισθηματικά και οικονομικά στο «παζάρι» με ερωτικούς συντρόφους και συνεργάτες, απλά και μόνο από συνήθεια. 


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.05.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.05.2021
Δίδυμε, η φαντασία σου στον ερωτικό τομέα είναι στα ύψη, έχεις όμως την ανάγκη...
Zarastro
Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.05.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5