1821 Digital Gallery
Stardust 583
ΤΕΥΧΟΣ 583
STARDUST

Stardust 583

Zυγέ, από δω και πέρα δημιουργείς το μέλλον σου

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

O Ερμής επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στις 22/9 στην Παρθένο θα επαναφέρει την εργασιακή και την καθημερινή πραγματικότητα στους κανονικούς τους ρυθμούς. Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα ξεκολλάνε – μπορείς να συνεννοηθείς ευκολότερα, οι υποθέσεις σου  να τρέξουν με τους ρυθμούς που θέλεις, η δουλειά και τα σχέδιά σου να ξαναπάρουν μπρος. Η Αφροδίτη περνώντας στον Σκορπιό (από 23/9) φαίνεται ότι αναζωογονεί τις συναισθηματικές σου σχέσεις και κάτι συμβαίνει και παίρνεις ανάσα στα οικονομικά σου. Όσο για τον Άρη για λίγο ακόμα στον Τοξότη και σε θετική γωνία με το ζώδιό σου μπορεί να στηρίξει σπουδές, μετακίνηση/μετακόμιση, σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις, επαγγελματικές συμφωνίες, ταξίδια, οτιδήποτε σχετίζεται με καινούργια ξεκινήματα, με ίντερνετ, εκδόσεις, δημόσιες σχέσεις, εμπόριο, γνώση, χρήσιμες επαφές και επικοινωνία. 


Ταύρος  (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Ο συνδυασμός της επιστροφής του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/9 στην Παρθένο και της εισόδου της Αφροδίτης στον Σκορπιό (από 23/9) αποτελεί ένα καλό νέο αφού ξεμπλοκάρει την αυτοπεποίθησή σου, ξεπλακώνει τα αισθηματικά σου, ξεκλειδώνει τις σχέσεις σου ή τη σχέση που τις τελευταίες εβδομάδες έμοιαζε με αγκάθι στο πλευρό σου. Με περισσότερη άνεση και βελτιωμένη διάθεση μπορείς να αντιμετωπίσεις τη συντροφική σου ζωή, να βγεις προς τα έξω, να επαναλειτουργήσεις τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Τώρα μπορείς με περισσότερη διαλλακτικότητα εκ μέρους σου  και κατανόηση εκ μέρους του/της/τους να συνεννοηθείς, να λύσεις τυχόν προβλήματα, να ανανεώσεις τους δεσμούς σου και τη σχέση/σχέσεις που σε ενδιαφέρει/ουν. Είναι εποχή για υλοποίηση σχεδίων, για συμφωνίες, για γεφύρωση διαφορών, για διαπραγματεύσεις ή και για διασκέδαση ή ελαφρότητα και έξω καρδιά. 


Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 01.12.2021
Τα Ζώδια της Τετάρτης 01.12.2021

Δίδυμοι  (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Η σκέψη ενός ρομαντικού έρωτας ή μιας ερωτικής περιπέτειας στις καλές στιγμές ενός Διδύμου μπορεί να κάνει την καρδιά του να χτυπάει πιο γρήγορα και να ενθουσιάζεται σε μια τέτοια προοπτική, αλλά τους τελευταίους μήνες, που για πολλούς Διδύμους έχουν φανεί αιώνες, οι σχέσεις και ο έρωτας μάλλον αποτελούν αιτία κρίσης, προβλημάτων, δυσαρέσκειας, απογοήτευσης ή πηγή άγχους. Ακόμα και στην περίπτωση που μια σχέση καταλήγει σε γάμο, η χαρά έχει μέσα της έναν κόκκο θλίψης: τίποτα πια δεν είναι ξανά ίδιο τώρα που υπάρχει δέσμευση, υποχρεώσεις και καθήκοντα. Σαφέστατα η επιστροφή του κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή πορεία από τις 22/9 στην Παρθένο διώχνει ένα μεγάλο σύννεφο από την καθημερινότητά σου, το μυαλό σου και τις σχέσεις σου – μπορείς να συνεννοηθείς καλύτερα, να έχεις περισσότερο βατή καθημερινότητα και να σχεδιάσεις τη ζωή σου χωρίς παράσιτα και  παρενέργειες. Να θυμάσαι ότι οι  επιτυχημένες σχέσεις βασίζονται σε κοινές αποφάσεις, αμοιβαίες υποχωρήσεις και συνεχή ειλικρινή επικοινωνία χωρίς κενά. Ο αγώνας των σχέσεων συνεχίζεται. 


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 30.11.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 30.11.2021

Με το που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 22/9 στην Παρθένο και η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό από 23/9 συμβαίνουν δύο πράγματα: 1) η επικοινωνία γίνεται χωρίς βραχυκύκλωμα, οι συζητήσεις αποκτούν φυσικότητα και δημιουργούν συνεννόηση κι όχι διαφορές, ο διάλογος έχει αρχή, μέση και τέλος. 2) Συναισθηματικά η καρδιά πηγαίνει στη θέση της, οι σχέσεις αποκαθίστανται όπου υπήρχε θέμα, η καλή διάθεση επανέρχεται. Υπάρχει και κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Ο Δίας στον Ζυγό, που σε επηρεάζει άμεσα και θετικά, μπορεί από δω και πέρα να λειτουργήσει περισσότερο ικανοποιητικά στον άξονα οικογένεια/ επαγγελματική ζωή ανοίγοντας καινούργιες διεξόδους εκεί που έβλεπες ή συναντούσες αδιέξοδο. Κλείσε τα μάτια και πάρε μια βαθιά, μακριά, ήρεμη αναπνοή. Συνεχίζεις περισσότερο αισιόδοξος/η. 


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 22/9 στην Παρθένο και η Αφροδίτη αρχίζει τη διέλευσή της στον Σκορπιό από τις 23/9. Αυτά τα δύο αστρολογικά γεγονότα θα ησυχάσουν καταρχάς την ψυχή και την καρδιά σου, που τελευταία ήταν γεμάτες ανησυχία, δυσφορία και απογοήτευση. Πρακτικά: Μετά τη φοβισμένη αντίδραση σε λογαριασμούς, υποχρεώσεις και δάνεια που τρέχουν, τηλέφωνα που δεν σηκώνεις από τις τράπεζες, χρειάζεται να αναλάβεις δράση. Αντί να κατηγορείς το σύμπαν, τους εργοδότες, τον καπιταλισμό, την κακή σου τύχη, το ευρώ και τον εαυτό σου, καλύτερα να σκεφτείς με καθαρό μυαλό τις λύσεις: με επέκταση των επαγγελματικών σου προσόντων; Με δεύτερη δουλειά; Καθίζοντας ξανά στα θρανία; Με συνεταιρισμό; Ξεκινώντας κάτι δικό σου; Υ.Γ. Ενόσω ψάχνεις οικονομικές λύσεις μπορείς παράλληλα να το ρίξεις λίγο έξω, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις και να βγεις με καινούργιους ανθρώπους, να σου περάσει από το μυαλό να ερωτευθείς, να κάνεις σεξ, να κάνεις σχέδια, να συναντήσεις φίλους, να δρομολογήσεις καινούργιες επαγγελματικές δράσεις, να κοιτάξεις το μέλλον σου που φαίνεται ότι έχει να σου δώσει. 


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ο κυβερνήτης σου γυρίζει σε ορθή πορεία στις 22/9 εδώ στην Παρθένο και η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό (από 23/9). Δηλαδή; Από εδώ και πέρα τρέξε: σε αναζήτηση δουλειάς, σε επαγγελματικά ραντεβού, σε συναντήσεις που σε ενδιαφέρουν με χρήσιμους ανθρώπους, κάνοντας επαφές που σε διευκολύνουν εργασιακά. Είναι εποχή κινητικότητας, μετακινήσεων ή μετακομίσεων, επικοινωνιακά ξαναείσαι σε φόρμα, μπορείς να πείσεις, να σε ακούσουν προσεκτικά, να ξεκινήσεις οτιδήποτε επαγγελματικό θέλεις. Η ζωή σου ξαναμπαίνει στη γρήγορη λωρίδα κυκλοφορίας, δεν είναι εποχή για μέσα αλλά για έξω – με ανθρώπους που μπορούν να σε διευκολύνουν επαγγελματικά ή να βρεις άκρη, αλλά και για σχέσεις που τον προηγούμενο καιρό είχαν παγώσει. Καλό κέφι, μυαλό σε γρήγορες στροφές, ευνοϊκό περιβάλλον, βάλε στόχους και τρέξε τους.  


 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ορθή πορεία στις 22/9 και η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιό σου για τον Σκορπιό στις 23/9. Παρόλο που ο Ερμής πίσω από την πλάτη σου δεν είναι σε καλή θέση, τουλάχιστον παύει να λειτουργεί ως συναισθηματικό και ψυχολογικό ασανσέρ δημιουργώντας αβεβαιότητα, αδυναμία και κρίσεις χαμηλής αυτοεκτίμησης. Ο Ερμής σε αυτή τη θέση ενισχύει την απομόνωση, οπότε δουλειές που χρειάζονται ησυχία, αυτοσυγκέντρωση και έρευνα ευνοούνται, αλλά επίσης επικεντρώνεσαι στη δουλειά και στις εκκρεμότητες της καθημερινότητας – καθόλου αβανταδόρικη θέση για κάποιον κοινωνικά εξωστρεφή Ζυγό. Παρόλα αυτά, ο Δίας στο ζώδιο σου μπορεί να εκφραστεί καλύτερα, να επιταχύνει οποιεσδήποτε θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, να δώσει ώθηση στις σχέσεις και να αρχίσει να σε βγάζει προς τον κόσμο ενώ σχηματίζεται στα χείλη σου ένα χαμόγελο. 


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από 23/9, δεν είναι ο πλανήτης που θα αλλάξει τη ζωή σου αλλά θα την ελαφρύνει, θα την κάνει πιο ζουμερή, θα αυξήσει τις φορές που είσαι ευδιάθετος/η, θα σου ανοίξει την όρεξη για έξω, για παρέες, για φίλους, για συναναστροφές. Με κέντρο τον εαυτό σου και ανανεωμένη την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου μπορείς να κάνεις αισθητή την παρουσία σου, να σου χαμογελάνε πιο συχνά, να νιώθεις περισσότερες φορές ωραίος/α. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από 22/9 μπορεί να ξεμπερδέψει φιλίες ή σχέσεις που διαταράχτηκαν πιθανόν το προηγούμενο διάστημα, να ξεμπλοκάρει δουλειές ή στόχους που είχαν βαλτώσει. Δεν είναι ένα σημαντικό διάστημα αλλά έχει όλες τις προοπτικές να είναι μια ευχάριστη περίοδος που η ζωή δεν πιέζει ιδιαίτερα, δεν απαιτεί από σένα έντονη προσπάθεια ή να αποδείξεις κάτι. Η (άδεια) τσέπη είναι ένα ζήτημα, αλλά μην το κάνεις θέμα. 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Για όσο καιρό μένει ο Άρης στο ζώδιό σου (μέχρι τις 27/9) και χωρίς τις αναποδιές, τις καθυστερήσεις, τις παρεξηγήσεις, τα απρόοπτα, τον εκνευρισμό, τις αναβολές και τις καθυστερήσεις του ανάδρομου Ερμή, που γυρίζει σε ορθή πορεία στις 22/9 στην Παρθένο, μπορείς να τρέξεις επαγγελματικά και προσωπικά θέματα με περισσότερη άνεση, μεγαλύτερο έλεγχο και καλύτερα αποτελέσματα. Η ζωή σου μπορεί να πάρει τους ρυθμούς που εσύ θα της δώσεις. Οποιοδήποτε θέμα είναι ανοιχτό, θέλεις να τρέξεις, να εξελίξεις, να ψάξεις, να δρομολογήσεις, τώρα μπορείς λαμβάνοντας υπόψη σου φυσικά τον Κρόνο, που απαιτεί κάθε σου απόφαση να δημιουργεί σταθερότητα, ασφάλεια, βάσεις και προοπτικές. Θυμήσου ότι κάθε σου απόφαση έχει μακροχρόνιες συνέπειες οπότε κοίταξε να αξίζει τον κόπο. Ό,τι δεν δίνει σταθερότητα, δεν σου υπόσχεται εξέλιξη και μέλλον καλύτερα να το αφήσεις πίσω σου. 


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Με τον Άρη ακόμα πίσω από την  πλάτη σου, ή πάνω από το κεφάλι σου, δηλαδή στον Τοξότη, σ’ ένα σημείο του ηλιακού σου χάρτη που σε πιέζει εσωτερικά και εξωτερικά με δουλειές και άγχη, δεν μπορείς να πεις ακόμα δυνατά το φτου ξελεφτερία. Όμως μπορείς καταρχάς να αρχίσεις να το ψιθυρίζεις με φωνή που θα αρχίσει να δυναμώνει όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 22/9 στην Παρθένο, αφήνοντας το πεδίο της επικοινωνίας ελεύθερο χωρίς παρενέργειες. Χωρίς ασυνεννοησίες πλέον, καθυστερήσεις και χίλιες και μία αναποδιές και εκνευρισμούς που μπορούν να χαλάσουν την καθημερινότητά σου, ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να σου δώσει τις επαγγελματικές ευκαιρίες που περιμένεις, έχεις δημιουργήσει κι έχεις δουλέψει εντατικά για αυτές. Ο δρόμος προς τις εξελίξεις είναι ανοιχτός, μπορείς να σχεδιάσεις ή να τολμήσεις το επαγγελματικό παρά κάτω σου. Είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό/οικογενειακό/συναισθηματικό τομέα, κάπου υπάρχει η ευχάριστη έκπληξη. 


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 23/9 μαζί με το καλό νέο της ορθής πορείας του Ερμή στην Παρθένο (από 22/9) δημιουργούν μια περίοδο κοινωνικότητας, στροφής προς τον κόσμο και εξωστρέφειας. Κοινωνικές προσκλήσεις, έξοδοι, καλέσματα είναι στο πρόγραμμα. Συναναστροφές, επαφές με φίλους και συνεργάτες, επαγγελματικά ραντεβού, παρέες και φίλοι έρχονται να σε βγάλουν από το σπίτι και να σε κάνουν ορατό/ή. Ο Ερμής από την άλλη δημιουργεί την επιθυμία για στενές σχέσεις σε επίπεδο συντροφικότητας, πιέζει για κινήσεις που θα σου προσφέρουν οικονομική ασφάλεια, στρέφει την προσοχή σου σε τυχόν συνεταιρισμούς και συνεργασίες, ενώ φέρνει στην επιφάνεια οικονομικές δοσοληψίες που χρειάζεται να φροντίσεις επειγόντως. Πρόκειται για μια περίοδο βατή που στο ένα σκέλος της σε θέλει στη μέση της σκηνής και στο άλλο σε κάνει να μετράς ευρώ με την ελπίδα να αυξηθούν με θαύμα. 


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Οι δύσκολες εκλείψεις που σε επηρέασαν άμεσα, το επίσης δύσκολο τετράγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα και ο Ερμής ανάδρομος δημιούργησαν ένα σκληρό Σεπτέμβριο – ναι, όσο επιθετικά και αν χαρακτηρίσεις τον Σεπτέμβριο έχεις δίκιο, σε πολλές περιπτώσεις ο μήνας μέχρι τώρα ήταν σοκαριστικός, αβάσταχτος, αλλοπρόσαλλος, περίεργος, επώδυνος, ψυχοβγαλτικός.  Όμως ο Ερμής σε ορθή πορεία από τις 22/9 στην Παρθένο και η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό από 23/9 θα προσπαθήσουν να βάλουν τη ζωή, τις σχέσεις και τα σχέδιά σου σε τάξη. Από εδώ και πέρα που η ατμόσφαιρα ξεκαθαρίζει και η σκόνη κατακάθεται, μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι έχει συμβεί. Η κρίση λειτουργεί καλύτερα, οι σχέσεις εξομαλύνονται, η διάθεση καλυτερεύει. Μπορείς να προχωρήσεις χωρίς λακκούβα σε κάθε δεύτερο βήμα σου. Ρίξε γέφυρες όπου μπορείς και σε ενδιαφέρει και μη μένεις παρά πάνω σε πράγματα και πρόσωπα που αισθάνεσαι ότι τέλειωσαν. 


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5