1821 Digital Gallery
Stardust 570
ΤΕΥΧΟΣ 570
STARDUST

Stardust 570

Ταύρε, εντάξει – σχεδόν

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Παρόλο που ο κυβερνήτης σου Άρης είναι ανάδρομος στον Τοξότη, καθυστερώντας κάθε σοβαρή ή και μη σοβαρή υπόθεσή σου, δημιουργώντας ασυνεννοησίες και εκνευρισμό, διαταράσσοντας τη ροή της ζωής σου, αναβάλλοντας ταξίδια και ραντεβού και γυρίζοντας σε θέματα που θεωρούσες ότι είχαν λυθεί, ο Δίας στην Παρθένο σού θυμίζει ότι ένα υγιές σώμα και ένα διαυγές μυαλό μπορεί να είναι τα όπλα σου για οποιαδήποτε κατάκτηση. Ο Δίας προστατεύει τη δουλειά σου, την ενισχύει, την εξελίσσει, επιπλέον δυναμώνει την υγεία σου, διευκολύνει την καθημερινότητά σου, σε φέρνει πιο κοντά στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Μπορεί να μην περνάς την πιο συναρπαστική περίοδό σου –αν και με τον Ουρανό στο ζώδιό σου όλα είναι πιθανά και απρόβλεπτα–, αλλά ξέρεις πού θέλεις να πας και με ποιους να είσαι, δεν είναι λίγο.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Ένα τραπέζι γεμάτο πειρασμούς, ένα πρόσωπο που σε γοητεύει, ένα ποτήρι κρασί, μουσική στο βάθος, ένας πίνακας που σου φτιάχνει τη διάθεση, το άρωμα από τα λουλούδια, βλέμματα, σώματα, χαρά. Ο Ταύρος φαινομενικά είναι το πιο βολικό ζώδιο. Ικανοποίησε τις πέντε αισθήσεις του και είναι ευχαριστημένος με τη ζωή. Η Αφροδίτη εδώ στον Ταύρο τονίζει την υλική, αισθησιακή, ερωτική πλευρά σου: θέλεις απόλαυση, ζωή χωρίς άγχη, λίγη τεμπελιά, ένα ποθητό σώμα στο κρεβάτι σου. Τα έχεις; Δεν ξέρω, αλλά τώρα μπορείς, υπάρχουν σαν δυνατότητες. Μπορείς να εξελίξεις ή να γυρίσεις τα πράγματα υπέρ σου είτε αισθηματικά είτε επαγγελματικά. Κι ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον Ταύρο; Αν ναι, όλα τα προηγούμενα με χρονοκαθυστέρηση και εμπόδια. Το καλό βεβαίως με τους Ταύρους είναι ότι διατηρούν ένα παιδικό πείσμα κυνηγώντας τα θέλω τους.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 03.12.2021
Τα Ζώδια της Παρασκευής 03.12.2021

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Με τον Κρόνο και τον Άρη ανάδρομους στον Τοξότη σε ένα καθοριστικό τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον τομέα των σημαντικών σχέσεων της ζωής σου δεν μπορείς να συνεχίζεις τη ζωή σου ανέφελα και ανέμελα. Υπάρχουν πρόσωπα που σε επηρεάζουν έντονα και χρειάζεται να ζυγίσεις, να σταθμίσεις, να αποφασίσεις, να εξελίξεις, να μεταμορφώσεις, να αλλάξεις τη σχέση μαζί τους: χρειάζεται να δεσμευτείς περαιτέρω, να υποχωρήσεις, να συμβιβαστείς ή και να τελειώσεις σχέσεις που δεν προχωράνε ή έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Φυσικά και δεν είναι εύκολες οι αποφάσεις και καλό είναι να μην παίρνονται ούτε παρορμητικά, ούτε πάνω στη δύσκολη στιγμή ή εν θερμώ. Με τη σκέψη ότι δεν είναι εποχή για οριστικές αποφάσεις όλοι κάποια στιγμή είναι απαραίτητο να αλλάξουμε για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Να βελτιώσουμε, να ζωντανέψουμε ή να δοκιμάσουμε ξανά την ευφορία και τη ναυτία που δημιουργούν οι Σχέσεις.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Πέμπτης 02.12.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 02.12.2021

1. Το σώμα σου είναι βαρόμετρο της ψυχολογικής και συναισθηματικής σου κατάστασης οπότε φρόντισέ το, γύμνασέ το, θρέψε το καλά, προφύλαξέ το από σκουπιδοφαγητό, ζάχαρη, καφέδες και τσιγάρα. Το κακό φαγητό δεν λύνει κανένα πρόβλημα. 2. Το μυαλό μας δημιουργεί πραγματικότητα – πρόσεξε τι σκέφτεσαι, απόφυγε τοξικές σκέψεις που σε δηλητηριάζουν και δημιουργούν ένα φαύλο κύκλο σκοταδιού. 3. Ο χρόνος έχει την ικανότητα να λειαίνει τα πάθη, τα λάθη και τις διαφορές – σεβάσου τον. 4. Διεκπεραίωσε τις εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί – γραφειοκρατία, λογαριασμοί, πληρωμές, οδοντίατρος, εμβόλια στο κατοικίδιο, επιδιορθώσεις στο σπίτι, αυτοκίνητο, μηχανή. 5. Το παρελθόν που επανέρχεται είναι ξαναζεσταμένη σούπα – η γεύση έχει χαθεί. 6. Οι φίλοι είναι περιουσία – τους έχεις, θυμήσου τους, πες τους το. 7. Συγχωρώντας κάνεις μια προσευχή που εισακούγεται.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Το χρήμα είναι ένα θέμα που φέρνει το εργασιακό σου παρόν και μέλλον στο προσκήνιο. Το έχω δεν έχω και το πού και με ποιους μπορώ να εξασφαλιστώ οικονομικά είναι μια συζήτηση που φαίνεται ότι σε απασχολεί έντονα. Ο Δίας στην Παρθένο μάλλον σου ανανεώνει την αισιοδοξία ότι κάτι καλό θα συμβεί στα οικονομικά σου μέσα από μία πρόταση. Ανάθεση; Συνεργασία; Επέκτασή σου; Αλλαγή πλεύσης σου; Από την άλλη Κρόνος και Άρης ανάδρομοι στον Τοξότη σε πιέζουν να δεις την ερωτική σου ζωή από μια πιο ώριμη και υπεύθυνη οπτική: Έκλεισε ο κύκλος με αυτόν/ήν που είσαι; Υπάρχει παρά κάτω; Δέσμευση; Κρίση; Ποιο είναι το στάτους της σχέσης σου; Κι αν δεν υπάρχει σχέση; Είναι απόφασή σου; Απογοήτευση; Δεν κολλάει; Γιατί; Υ.Γ. Εποχή για στεγνό καθάρισμα.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Ταύρο, με τον Δία στο ζώδιό σου ή τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς η τάση σου είναι να εξιδανικεύεις την ερωτική ή οικογενειακή ζωή με αποτέλεσμα είτε να δημιουργείς σχέσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, να δυσφορείς με την υπάρχουσα σχέση επειδή ξέφτισε, ή ακόμα χειρότερα αποκλείοντας τον εαυτό σου από σχέσεις και προοπτικές επειδή έχεις απογοητευτεί στο παρελθόν ή επειδή κανείς/καμία δεν ανταποκρίνεται στα στάνταρ θεού που έχεις βάλει. Τελειότητα σημαίνει αποστειρωμένη πραγματικότητα, οπότε μπορείς να μετουσιώσεις δημιουργικά, εργασιακά, επαγγελματικά αυτή σου τη ροπή, αλλά άφησέ την έξω από τις σχέσεις. Τα πράγματα δεν κυλάνε εύκολα, αν υπολογίσουμε ότι Άρης και Ερμής είναι ανάδρομοι, αλλά για σένα υπάρχουν εργασιακές και αισθηματικές χαραμάδες που μπορείς να μετατρέψεις σε πόρτες.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, ο Δίας στην Παρθένο. Όταν συγχωρείς, ξαναγεννιέσαι. Όταν αφήνεις πίσω σου ό,τι τέλειωσε, ξαναρχίζεις. Όταν συμπονάς, ανακαλύπτεις τη χαρά. Όταν δημιουργείς, μπαίνεις στο παιχνίδι της ζωής. Όταν αγαπάς, εξανθρωπίζεσαι. Ένας άνθρωπος που αγαπάς και σε νοιάζεται, μια δουλειά που δίνει διέξοδο στη δημιουργικότητά σου, μια πεντάρα παρά πάνω για να μην έχεις οικονομικό άγχος και ο κόσμος γίνεται ένα όμορφο μέρος για να ζεις. Ξανά: Έχεις την ευκαιρία να συμφιλιωθείς με το παρελθόν, να προσφέρεις και να σου δώσουν αγάπη και να βρεις μια ευνοϊκή λύση για τα οικονομικά σου. Το σύμπαν είναι διατεθειμένο να σου προσφέρει ένα συναισθηματικό ή υλικό δώρο, ή και τα δύο. Μερικές φορές είμαστε τόσο αγχωμένοι και απογοητευμένοι που δεν μπορούμε να διακρίνουμε ότι εκεί μπροστά μας συμβαίνει κάτι σημαντικό – μην αφήσεις να σου συμβεί κάτι τέτοιο.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αγαπάς τους ανθρώπους. Τι δήλωση είναι αυτή τώρα; Δεν είναι άσχετη με τη διέλευση του Δία στην Παρθένο, που για σένα συμβολίζει τους φίλους, τους κοινούς στόχους, τα όνειρα, τις προσδοκίες. Όσο περισσότερο ενδιαφέρεσαι για τους άλλους, όσο περισσότερο συνεργάζεσαι με τους άλλους, όσο περισσότερο τιμάς και εκτιμάς τους φίλους σου, τόσο περισσότερο ρέει ανεμπόδιστη η έμπνευσή σου, η επαγγελματική σου ζωή ακόμα και η οικονομική σου ζωή. Λέξη-κλειδί, η συνεργασία. Διαθέτεις κάτι επαγγελματικό που ενδιαφέρει τους άλλους και είναι έτοιμοι να το αγοράσουν, ή δείχνουν ενδιαφέρον γι’ αυτό. Κοινωνικά μπορείς να είσαι παρών/παρούσα και ερωτικά δελεαστικός/ή. Με λίγα λόγια: έχεις φίλους, μπορείς να αποκτήσεις περισσότερους, το επαγγελματικά μαζί λειτουργεί προωθητικά και ερωτικά μπορείς να κάνεις την έκπληξη.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Αν και κάθε δεύτερη μέρα πιθανόν να αισθάνεσαι ότι έχεις μείνει από βενζίνη και ενέργεια, εντούτοις είναι επίσης ενδεχόμενο οι καλές μέρες να είναι περισσότερο καλές μέρες από ό,τι πριν ο κυβερνήτης σου Δία γυρίσει σε ορθή πορεία στην Παρθένο. Ακόμα και απογοητευμένος/η, εξαντλημένος/η ή/και θυμωμένος/η, σου δίνεται αργά και σταθερά και πάλι η δυνατότητα να διεκδικήσεις τη ζωή που θέλεις: όχι με κατά μέτωπο επίθεση, δεν είναι τέτοια εποχή με τον Άρη ανάδρομο εδώ στο ζώδιό σου ή τον Κρόνο επίσης εδώ, αλλά προετοιμάζοντας, σχεδιάζοντας, υπολογίζοντας στο κεφάλι σου τις επιλογές και ερευνώντας το παρά κάτω σου. Ακόμα και εν μέσω αυτής της δύσκολης (και αστρολογικά) συγκυρίας πάντως υπάρχει μια ευκαιρία για πολλούς Τοξότες –ακόμα κι αν αρχικά δεν τους γεμίζει το μάτι– που θα πάρει μπρος αργότερα. Από όποια πλευρά κι αν το δεις είναι επίσης ένας μήνας που για πολλούς Τοξότες σηματοδοτεί εξελίξεις (που έχουν αποχρώσεις άσπρο ή μαύρο) σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Μερικές φορές οι φιλοδοξίες και η ανάγκη σου να παραδοθείς σε γοητευτικούς ξένους σε βγάζουν σε αδιέξοδα που χρειάζεται να επιστρατεύσεις πολύ χρόνο, αντοχή, επιμονή και ψυχραιμία για να βγεις. Εντάξει: κανείς δεν θα σου πει να μην κυνηγάς την αναγνώριση ή να μην ερωτεύεσαι αυτόν/αυτή που σε εντυπωσιάζει με τη συναισθηματική του/της δοτικότητα. Με τον Πλούτωνα όμως στο ζώδιό σου αντιμετώπισες πιθανόν, αντιμετωπίζεις ή θα αντιμετωπίσεις δύσκολες και έντονες ψυχοβγαλτικές σχέσεις – αισθηματικές, προσωπικές, οικογενειακές ή και επαγγελματικές. Ο Άρης ωστόσο εδώ και μήνες στον Τοξότη σού υπενθυμίζει κάτι πολύ σοβαρό: ο μόνος άνθρωπος που μπορείς να σώσεις και να εξελίξεις είναι αποκλειστικά ο εαυτός σου. Άρα αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που σου αναλογούν θα επιστρέψεις στην Οδό της Ανάκαμψης έχοντας κατά νου ότι η εσωστρέφεια και η απομόνωση κάθε τόσο δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Πού πιθανόν νιώθεις ασφάλεια αυτή την περίοδο; Στην οικογένεια; Με τους ανθρώπους που αγαπάς; Ανάμεσα στα παιδιά και τη γάτα/σκύλο σου; Μαγειρεύοντας και προσκαλώντας φίλους στο σπίτι σου; Σπίτι, οικογένεια, άνθρωποι που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα και να είσαι ο εαυτός σου μπορούν να λειτουργήσουν κατευναστικά και να σου δώσουν δύναμη. Ακόμα κι αν δίνεις μάχες και αγωνίζεσαι εκεί έξω για να επιβιώσεις, στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου υπάρχει η σκέψη να γυρίσεις γρήγορα στο καταφύγιό σου κοντά σε όσους νοιάζεσαι. Είναι μια εποχή που θέλεις να κλείσεις τον κόσμο έξω από το σπίτι σου, εκτός από τη μία στις τόσες που επιθυμείς να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να ανταλλάξεις νέα και ιδέες με άλλους. Γενικά τα πράγματα τρέχουν – εκνευριστικά μερικές μέρες ναι, αλλά συγκριτικά με άλλους κυλάνε καλύτερα.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Όσο κι αν τα ζάρια έχουν ζεσταθεί στις παλάμες σου και επιθυμείς διακαώς να τα ρίξεις για να δεις επιτέλους τι θα φέρεις είτε επαγγελματικά είτε αισθηματικά, δεν είναι ώρα για ζαριές. Τα ζάρια θα μείνουν για λίγο καιρό ακόμα στον αέρα ενώ εσύ θα τρως τα νύχια σου από την ανυπομονησία και την προσδοκία. Ωστόσο είναι χρόνος για να σκεφτείς τις επιλογές που έχεις στα κρίσιμα θέματα της ζωής σου: Δέσμευση ή τέλος; Σε αυτή τη δουλειά ή σε μια άλλη; Μέσα στη χώρα ή εκτός χώρας; Στο σπίτι των δικών μου ή σε δικό μου σπίτι; Ασφάλεια ή ρίσκο; Ευκαιρίες ή ακινησία; Αυτό που έχει σημασία είναι να υπερασπιστείς τις επιλογές σου με όλο το βάρος που έχουν. Στη δουλειά, ή στις σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα, δεν είναι ώρα για ευσεβείς πόθους και αυταπάτες. Οι επιλογές σου χρειάζεται να διαθέτουν σταθερότητα, συναισθηματική ασφάλεια, διάρκεια, μέλλον.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5