1821 Digital Gallery
Stardust 569
ΤΕΥΧΟΣ 569
STARDUST

Stardust 569

Ταύρε, είσαι όμορφος αλλά πρόσεχε τις γκάφες

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Πώς αισθάνεσαι; Πώς πάει η ζωή σου; Τι γίνεται με τη δουλειά, τη σχέση σου, τις επιθυμίες, τη χαρά και τα όνειρά σου; Όταν είσαι σχεδόν βέβαιος/α ότι η υπομονή σου τελειώνει, ότι τα πράγματα έχουν βαλτώσει, ότι τίποτα δεν αλλάζει, ότι οι αναποδιές και οι δυσάρεστες ανατροπές που βυθίζεσαι φτάνουν στο ύψος της μύτης σου, τότε το σύμπαν, η τύχη, η μοίρα, οι συμπτώσεις έρχονται να σου πουν ότι τίποτα δεν τέλειωσε, ότι όλα βρίσκονται στο τραπέζι και ότι υπάρχει λιακάδα μετά από μια βροχή. Ο Δίας στην Παρθένο σού μαλακώνει την ψυχή και ισορροπεί την εργασιακή σου πραγματικότητα, δημιουργώντας κι ένα δύο θετικές προοπτικές. Η καθημερινότητά σου έχει περισσότερα ξέφωτα. Μπορείς να ξεχωρίσεις τις σχέσεις που έχουν αξία από αυτές που είναι τυχαίες και περαστικές. Και κυρίως μέσα σου ενεργοποιείται ξανά η ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Η Αφροδίτη εδώ. Ο Ερμής εδώ, ανάδρομος όμως. Ο Δίας στη φιλική σου Παρθένο σε ορθή πορεία μετά από 4 περίπου μήνες. Ο Άρης και ο Κρόνος ανάδρομοι στον Τοξότη. Ουφ... Πάνω σε τραμπάλα – μια ψηλά, μια χαμηλά, μια κάποιος σηκώνεται εκεί που είσαι ψηλά και πέφτεις με πάταγο κάτω. Είσαι όμορφος/η, κοινωνικός/ή, αξιαγάπητος/η, σου λένε ναι, δεν σου χαλάνε χατίρια, ακούγεσαι στις συζητήσεις, διαπραγματεύεσαι επιτυχώς, βγαίνεις επιτυχημένα ραντεβού. Κι ύστερα: δεν σου επιστρέφουν τα τηλέφωνα που παίρνεις, δεν απαντάνε στις προτάσεις σου, αδιαφορούν, ξεχνιούνται, αναβάλλουν, καθυστερούν, δεν νοιάζονται. Από τη χαρά στο θυμό και από τη συνεννόηση στην απαγοήτευση. Ναι, η οικονομική δυσπραγία, οι λογαριασμοί που τρέχουν και τα χρήματα που δεν έρχονται είναι σοβαρή αιτία για να χάνεις το κέφι σου. Ναι, αλλά κάποιος/α που σου αρέσει και σου κουνάει την ουρά του/της είναι καλό αντίδοτο.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Πέμπτης 27.01.2022
Τα Ζώδια της Πέμπτης 27.01.2022

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία μετά από τέσσερις μήνες στην Παρθένο αποτελεί μια ενθαρρυντική αλλαγή, αφού λειαίνει ή γειώνει τις αντιξοότητες, δυσκολίες, κρίσεις που δημιουργεί ο Κρόνος και ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη, που σε επηρεάζουν άμεσα. Άρα ο Δίας φαίνεται ότι από εδώ και πέρα σε προτρέπει να χαλαρώσεις, να σκεφτείς με ψυχραιμία επαγγελματικά, προσωπικά και συναισθηματικά θέματα (έχοντας κατά νου ωστόσο ότι οι σοβαρές αποφάσεις χρειάζεται να αναβληθούν μέχρι τον Ιούλιο) και να δεις ρεαλιστικά τις επιλογές που έχεις ή που σου παρουσιάζονται στο δρόμο. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι και με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο στον Ταύρο βρίσκεσαι σε μία πιεστική περίοδο, ένα βήμα μπρος δύο πίσω, που το κέφι αλλάζει κάθε δεύτερο λεπτό και φοβάσαι ότι πάρα κάτω παραμονεύει το χειρότερο. Όμως, χωρίς να αλλάζει δραματικά το σκηνικό, με τον Δία μπαίνει φως στο δωμάτιο και εσωτερικά αναδύεται η πίστη ότι υπάρχει ξέφωτο.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 26.01.2022
Τα Ζώδια της Τετάρτης 26.01.2022

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο διευκολύνει φιλίες, ερωτικές σχέσεις ή γνωριμίες, συνεργασίες, τη διασκέδαση, τα μελλοντικά σχέδια, το μαζί. Αυτά είναι που πιθανόν εμποδίζει, καθυστερεί, βάζει τρικλοποδιές, δημιουργεί αλαλούμ ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον Ταύρο. Από την άλλη πλευρά, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να ξαναφέρνει στο προσκήνιο φίλους που έχεις να δεις καιρό, κάποιον από το παρελθόν που πιθανόν να σου ξυπνήσει δυσάρεστες μνήμες, σχέδια που είχαν μείνει ημιτελή και επιστρέφουν για να δεις αν αξίζουν ή έχουν περιθώρια να εξελιχθούν, ή συζητήσεις και υποθέσεις που είχαν ξεκινήσει πριν από μήνες και δεν ευοδώθηκαν ή χρειάζεται να ξανακοιταχθούν. Κατά τα λοιπά προσοχή στην καθημερινότητα της δουλειάς. Υ.Γ. Ευκαιρία να φροντίσεις το σώμα σου.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Οι αστρολόγοι μιλάνε για τη βασιλικότητά σου, τη δημιουργικότητά σου, το χαριτωμένο παιδί μέσα σου, το υπεραναπτυγμένο εγώ σου, το ρομαντισμό και την επιθυμία να ζεις υπέροχους έρωτες. Με τον Κρόνο στον Τοξότη όλα αυτά γειώνονται, σοβαρεύουν, θέλουν δέσμευση, χαλιναγώγηση, όρια. Και με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη υπάρχουν ανατροπές, δυσκολίες, δημιουργούνται ναρκισσιστικά τραύματα, υπάρχουν πλήγματα. Ο έρωτας είναι δύσκολος στη διαχείρισή του, ο Άλλος δεν είναι διαθέσιμος ή κάνει νερά, τα όνειρα χρειάζονται οργάνωση και dead lines, η δέσμευση έχει και πικρές στιγμές. Αν θέλεις όμως σοβαρά να πετύχεις πρέπει να ιδρώσεις. Τα χρήματα δεν θα πέσουν από ψηλά αλλά θα έρθουν μέσα από πρακτικούς δρόμους. Η ερωτική ζωή μπορεί να ανήκει στα βαρέα και ανθυγιεινά μερικές φορές, όπως τώρα.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Παρόλο που ο Δίας στην Παρθένο δεν είναι ιδιαίτερα δυνατός, εντούτοις η επιστροφή του σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου είναι ένα καλό νέο, που μαζί με την Αφροδίτη στο φιλικό σου Ταύρο δημιουργούν ένα περιβάλλον προστασίας σε μια περίοδο δύσκολη για σένα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε μια εποχή που προσπαθείς να δεις τι θα κάνεις, πώς θα αντιμετωπίσεις, πώς θα προχωρήσεις είτε με τα επαγγελματικά σου είτε με τις προσωπικές/οικογενειακές σχέσεις, σε μια εποχή δηλαδή που ένας σοβαρός τομέας της ζωής σου βρίσκεται σε κρίση, τώρα μπορείς να δεις τις εναλλακτικές. Ή μπορείς να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε με την αίσθηση ότι θα βρεις άκρη. Μη φοβάσαι. Δεν πρόκειται να σε πάρει το κύμα. Άσε στην άκρη την ηττοπάθεια και ανακάλυψε τις ευκαιρίες που σου δίνονται – φυσικά και υπάρχουν.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Σκέψεις, πολλές σκέψεις, που τελευταία τείνουν μάλλον προς τις απαισιόδοξες, σε αφήνουν πολλές νύχτες ξάγρυπνο/η. Αν χρειάζεται να ρίξεις το φταίξιμο κάπου στο σύμπαν για αυτές ευθύνονται ο Κρόνος και ο Άρης στον Τοξότη, αλλά και ο ανάδρομος Ερμή στον Ταύρο που μπερδεύει παρελθόν, αγάπη (που υπάρχει ή δεν υπάρχει), άθλια οικονομικά και καταπιεστικά θέλω. Είναι μια περίοδος που θέλεις αλλά δεν γίνεται. Προσπαθείς, αλλά δεν βγάζεις άκρη. Σκέφτεσαι ό,τι συνέβη στο παρελθόν –πρόσφατο και απώτερο– κι αυτό που διαπιστώνεις κλίνει στο απαισιόδοξο παρόλες τις νίκες που έχεις καταφέρει. Είναι εποχή που έχει περισσότερη σημασία αυτό που συμβαίνει μέσα σου, παρόλο που εξωτερικά μπορεί να υπάρχει έντονη κοινωνικότητα. Το θέμα είναι ότι έχεις τόσο έντονες και παθιασμένες επιθυμίες που δεν ξέρεις πώς να τις εκφράσεις και σε ποιον/α να τις απευθύνεις.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, είναι καλός οιωνός. Αν δεν ήταν εκεί και ο Ερμής ανάδρομος θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι σχέσεις ανθίζουν, ότι η κοινωνικότητα σε βγάζει έξω από το σπίτι με καλό σκοπό, ότι οι γνωριμίες και οι συνεννοήσεις είναι εύκολες. Όμως… Παρόλο που όλα τα προηγούμενα μπορούν να ισχύουν, μπορούν να ισχύουν και τα εντελώς αντίθετα: μια λάθος λέξη, μια λάθος συζήτηση, μια παρορμητική αντίδρασή σου να δημιουργεί παρεξήγηση, να στραβώνεις από μια συμπεριφορά που περιμένεις ή που παρανοείς. Με λίγα λόγια μπορεί οι σχέσεις που σε ενδιαφέρουν να μαλακώνουν ή να κυλάνε μια χαρά και την άλλη στιγμή να πέφτεις σε ξέρες. Οπότε προετοιμάσου για τις δυσάρεστες μέρες και ευχαριστήσου τις μέρες που είσαι με τους άλλους μες στα μέλια. (Υ.Γ. Πως γίνεται να μην έχεις και να δίνεις – χρηματικά μιλώντας.)


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ο συνδυασμός ανάδρομου Άρη και ανάδρομου Κρόνου στο ζώδιό σου μπορεί να είναι πιεστικός γιατί πιθανόν σε ρίχνει σε μια ατμόσφαιρα εσωστρέφειας και αργόσυρτης ζωής που δεν είναι καθόλου μα καθόλου του γούστου σου. Είναι δύσκολο εκεί που έχεις συνηθίσει να καλπάζει ξαφνικά όλα να γίνονται σε slow motion. Η διάθεσή σου έχει μειωθεί, η δουλειά κάπως, οι σχέσεις πιο κάπως, αυτά που περιμένεις αργούν ή αναβάλλονται ή δεν προχωράνε και υπάρχουν στιγμές που η περίφημη αισιοδοξία σου σε εγκαταλείπει. Και ο τυχερός κυβερνήτης σου Δίας; Επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στην Παρθένο σού θυμίζει ότι η τελευταία λέξη είναι δική σου. Παίρνεις τα πάνω σου κοινωνικά, το επαγγελματικό τοπίο φαίνεται ότι έχει να σου προσφέρει μία δύο καλές ειδήσεις, αισθηματικά κάτι κινείται. Ανάσα.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Άνοιξη και μελαγχολία. Τι να επαναλαμβάνουμε για τις αντιξοότητες, τα προβλήματα, τις κρίσεις, τις ξαφνικές αλλαγές, τις δραματικές καμπές – όλα αυτά αποτελούν κεφάλαια της ζωής σου. Να μιλήσουμε για κάτι φωτεινό, ευχάριστο, ενδιαφέρον. Για την Αφροδίτη στον Ταύρο π.χ. (προσπερνώντας τον Ερμή που βρίσκεται ανάδρομος στον Ταύρος δημιουργώντας λακκούβες κάθε τόσο σε σχέσεις και όνειρα), ή για τον Δία που γύρισε σε ορθή πορεία στην Παρθένο. Να μιλήσουμε δηλαδή για έρωτα, δημιουργία και μέλλον. Σου δίνεται μια καθαρότερη προοπτική και η δυνατότητα να συνδιαλλαγείς περισσότερο άνετα. Τα πράγματα σταδιακά θα αρχίσουν να ξεκολλάνε. Ο Δίας προσφέρει την πίστη ότι η ζωή θα καρποφορήσει και ίσως φέρει και κανένα ευρώ στην τσέπη. Η βελτιωμένη διάθεση θα σε βοηθήσει να κρατήσεις μακριά τα γκόμπλινς του αυτοοίκτου και του άγχους χωρίς να μπαίνεις ανά πέντε λεπτά στην παράνοια ότι κάθε καλό που σου συμβαίνει θα το πληρώσεις αργότερα με τόκο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Με την Αφροδίτη και τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο υπάρχουν διάφορα ενδεχόμενα: 1. Να χαλαρώσεις ιδιωτικά στο σπίτι σου μακριά από τα επαγγελματικά άγχη μόνος/η ή προσκαλώντας τους ανθρώπους που αγαπάς. 2. Στο σπίτι εσύ και ο Άλλος – χαίρεσαι που είσαι με κάποιον/α, δεν υπάρχουν αντιθέσεις, η ζωή κυλάει πιο ήσυχα, αισθάνεσαι ασφάλεια μέσα στο ζευγάρι. 3. Η επαγγελματική ζωή δεν έχει απρόοπτα και βρίσκεται σε κατάσταση νηνεμίας. 4. Δέχεσαι προσκλήσεις και περνάς ευχάριστα κοινωνικά. Και η άλλη πλευρά που πιθανόν εναλλάσσεται με την προηγούμενη: 1. Η δουλειά ανεβάζει ρυθμούς ή αρχίζει και ρετάρει με αναβολές, καθυστερήσεις, ασυνεννοησία. 2. Το σπίτι χρειάζεται επισκευές, κάτι χαλάει, κάτι χρειάζεται αντικατάσταση, κάτι χαλάει. 3. Στην οικογένεια ή στις σχέσεις, κάτι μου είπες κάτι σου είπα, καταλήγει σε ένταση. 4. Η λάντζα της καθημερινότητας γίνεται εκνευριστική. Υ.Γ. Τίποτα που δεν διορθώνεται.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Κάτι ευχάριστο; Κάτι ευοίωνο; Κάτι ενθαρρυντικό; Κάτι αισιόδοξο; Ναι. Η επιστροφή μετά από μήνες του Δία σε ορθή πορεία στην Παρθένο. Στη μέση μιας συμπαντικής θύελλας που απαρτίζεται από τον Κρόνο και τον ανάδρομο Άρη στον Τοξότη, ο Δίας αποτελεί ένα εξισορροπητικό παράγοντα που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επαγγελματικές ευκαιρίες, όπως και για εύνοια στην οικογένεια – η οποία αυξάνεται; Πηγαίνεις σε καλύτερο σπίτι; Αγοράζεις σπίτι; Ή μήπως φεύγεις μακριά αναζητώντας καλύτερη τύχη; Επίσης πιθανόν να ενισχύονται κάποιες επαγγελματικές προσδοκίες ή μια σχέση μπορεί να εξελιχθεί θετικά. Υ.Γ. Έχε κατά νου ωστόσο ότι μέσα στους ανάδρομους δεν ξεκινάμε κάτι σημαντικό ούτε παίρνουμε τελεσίδικες αποφάσεις. Επίσης καθυστερήσεις και ασυνεννοησία συνεχίζουν να είναι στο πρόγραμμα.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5